PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τα πραγματα πλεον εχουν αγριεψει..Προσοχη.
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
andreaspunto 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 10 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Απρ 2011, 21:47:05    Θέμα δημοσίευσης: Τα πραγματα πλεον εχουν αγριεψει..Προσοχη. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υστερα απο επικινδυνη οδηγηση 3 φιλοι την πατησαν με τσουχτερο προστιμο..

http://www.apriliabikers.gr/portal/index.php?topic=13331.0

Punto T-jet TD04.
Τuned by ΟVERLOAD & FIAT KAMMENOΣ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Απρ 2011, 21:57:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θελει ο στρουμφ μπορει να σε μαδησει για πλακα Confused
Απλα αν δεν ειχε γινει το περιστατικο με το κτμ δεν θα ειχε παρει αυτη την τροπη η ολη ιστορια...
Ο συνδυασμος ολων των παραβασεων ειναι που τα παιδια τα μαμησε Sad
Μεχρι και για καθρευτες τον εγραψε,τι να λεμε τωρα Evil

Απο την αλλη ομως,θα το ξανακανει?
Εγω λεω οχι Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Απρ 2011, 22:17:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μλκ, τους πήδηξαν!!!

οκ, υποτίθεται πρέπει να γράφουν κλήση όταν γίνονται μλκιες, αλλά όχι κ έτσι. ε ρε κόμπλεξ που κουβαλάει ο μπατσό-κοσμος...

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Απρ 2011, 22:17:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιος δεν το έχει κάνει και ποιος δεν θα το ξανακάνει Question

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Απρ 2011, 22:29:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι φορές που έχουν πολύ μετρημένη και επιεική συμπεριφορά και είναι και άλλες που το τραβάνε από τ' αυτιά... Πριν 2 χρόνια είχαν πιάσει τον κολλητό μου στη Βεΐκου, για ταχύτητα (πήγαινε με 80-90 αντί για 50 ή 70 που είναι το όριο) και τον έγραψαν για ΚΤΕΟ, κάρτα καυσαερίων, κάποια λάμπα που δεν άναβε, φθαρμένο δίπλωμα, λιγμένο πυροσβεστήρα, φυσικά για την ταχύτητα, και ήθελαν να τον γράψουν και για έλλειψη ανακλαστικού γιλέκου, το οποίο, όμως, τελικά βρήκε, αφού έκανε άνω κάτω το αυτοκίνητο. Σκεφτείτε ότι τον από πίσω του τον έγραψαν για το γιλέκο, γιατί ναι μεν το είχε, αλλά το είχε στο πορτ μπαγκάζ, ενώ πρέπει να το έχεις στην καμπίνα, ώστε να το φορέσεις και να βγεις... Τέσπα, προφανώς, όμως, σε περιπτώσεις κοντρών - έστω φιλικών κτλ - εξαντλούν την αυστηρότητά τους, και, μέχρι κάποιο σημείο, καλά κάνουν, κατ' εμέ...

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Απρ 2011, 22:41:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο το σημείο Κωστή όμως το χάνουν πολύ συχνά οι μπάτσοι! όπως έγινε στο συγκεκριμένο συμβάν, δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε εκπαίδευση ούτε παιδεία στην ΕΛ.ΑΣ.

Ειναι δυνατον να στην πέσει με κουκούλα? Shocked και αν τον περάσεις για κακοποιό κ τον αρχισεις στις γρήγορες, που θα βρεις το δικιο σου μετά? η απάντηση είναι δεν θα το βρείς γιατι αυτος είναι ο νόμος.

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Απρ 2011, 22:43:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνω Κωστη..
Καλα αυτα τωρα περι γιλεκου κλπ ειναι γελοιοτητες
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Απρ 2011, 23:10:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδες ο νομος ειναι νομος
απλα ειναι στο χερι του καθε οργανου να τον εφαρμοσει εντελως τελειως αυστηρα ή οχι
οταν "ανοιγεις"
στην οποια Βουλιαγμένη ξερεις τι επιπτωσεις εστω και απο ραδιο αρβηλα - ακομα και να μην ξερεις επακριβως τις κυρωσεις ξερεις οτι εχουν σφιξει τα παντα
ολοι εχουμε ανοιξει, εχουμε κανεις τις παπαριες μας κλπ κλπ και θα συνεχισουμε να τις κανουμε - αλλοι περισσότερο κι αλλοι λιγοτερο - αναλογως το οδηγικο και οικονομικο φοβο του καθενος μας
μεταξυ μας "πανω κατω στην Βουλιαγμενης" ε σορρυ αλλα ρε πο**τη* μου ειναι πλεον μαλ***α να το κανεις ...αφου το ξερεις οτι η περιοχη μοιριζει "μπαρουτι" απο χιλιομετρα και αυτο ισχυει χρονια τωρα - δεν ειναι καινουργιο

ακομα και να μην σε σταματησουν στην Βουτα μπορει να σε χουν ακουσει και να σε περιμενουν φευγοντας σε οποιδηποτε σημειο σε ακτινα 500μ.

κι αν προσεξατα αυτα τα "χαλια" μηχανακια (ερωτας το 690...) ειχα και τα αφτερμαρκετ τελικα τους....καταλαβαίνετε τι θα ακουγονταν στο "ανοιγμα"...πολεμος...

μπορω να κατσω να γραφω πολλες σειρες με ιστοριες τετοιες και δικες μου και φιλων αλλα δεν εχει νοημα

οσο πιο πολυ καταλαβουμε οτι πλεον στον δημοσιο δρομο "δεν μας παίρνει" τοσο λιγοτερα τετοια θα χουμε

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Κυρ 17 Απρ 2011, 23:18:16, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Απρ 2011, 23:11:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πραγματικά έφριξα με το όλο συμβάν.

Προφανώς και ο νόμος πρέπει να είναι αυστηρός με τέτοιου είδους παραβάσεις, αλλά οι ποινές που δέχτηκαν τα παιδιά ξεπερνούν κατά πολύ την έννοια της αυστηρότητας!

Και να δεχτώ τα πρόστιμα, με ποιο δικαίωμα όμως κάποιος υπάλληλος του κράτους (βλέπε αστυνομικός) βρίζει κάποιον πολίτη και κινείται απειλητικά προς το μέρος του, φορώντας μάλιστα κουκούλα, χωρίς να αποκαλύψει την ιδιότητά του?

Οι αστυνομικοί έχουν συγκεκριμένες αρμοδιότητες και σε αυτές προφανώς και δεν περιλαμβάνονται οι ύβρεις, οι απειλές και η βιαιοπραγία (πράγματα που γίνονται συχνά με τις έμμεσες πλάτες του κράτους), απλά ο πολίτης δυστυχώς είναι ανίκανος να απαιτήσει τα δικαιώματά του σε τέτοιες περιπτώσεις, αφού επικρατεί ο νόμος του ισχυρού που στην προκείμενη περίπτωση είναι ο ένστολος.

Ελπίζω απλά να μη συμβεί σε κανένα κάτι αντίστοιχο και εννοείται πως πρέπει να υπάρχει προσοχή και σοβαρότητα στο τι κάνουμε στους δρόμους, οχι μόνο για τις ποινές αλλά πάνω απ'όλα για την προστασία των εαυτών μας αλλά και των τριγύρω μας.
Πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε συχνά με κομπλεξικούς και ανάξιους τηρητές του νόμου οι οποίοι ξέρουν να δείχνουν μόνο επιλεκτικά υπερβάλλοντα ζήλο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Απρ 2011, 23:24:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ετσι λες?ανετα τους πηδας τη μανουλα και ας φορανε οτι θελουν...συμφωνω για τις κλησεις και καλα καναν και τους γραψανε ετσι και παει δικαστικα ομως θα βγουν ολα στη φορα...κανονικα επρεπε να σηκωθουν να φυγουν εφοσον δεν εδειξαν το τι ηταν απο την πρωτη στιγμη...τους ειπε μαλακισμενα ο κουκουλοφορος?αυτο σηκωνει μηνυση για πλακα...

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Απρ 2011, 23:26:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δυστυχως σε τετοιες εντασεις η διατηρηση της ψυχραιμια ειναι πολυ δυσκολη και συχνα διαπιστωνομε οτι οι ενστολοι δεν ειναι πληρως εκπαιδευμενοι στοπ να το κανουν σωστα
ΑΛΛΑ
και αυτο το ξερουμε ρε σεις
δεν λεω οτι ειναι σωστο να σε αντιμετωπιζουν ετσι
ειναι 1000% λάθος
ομως το ξερεις οτι ειναι πολυ πιθανο σεναριο
οποτε λαμβανεις οσο μπορεις κι εσυ τα μετρα σου

μεταξυ μας δεν ειναι καθολου απιθανο να τους ειχαν κανει νοημα και νωριτερα και απλα να μην τους ειδαν τα παιδια και να συνεχισαν (μου εχει συμβει εμενα προσωπικα αυτο πριν καμμια 12αρια χρονια αυτο στο παρκινγκ του Λουνα Παρκα - για οσους 30αρηδες+ το θυμαστε...) ε κατι τετοιο "τσιτωνει" τα πραγματα... Confused Confused Confused Confused

το σωστο θα ηταν να βγει το οργανο κανονικα και να τους σταματησει, απλα οπως ενδεχοπμενως γνωριζετε δεν επιτρεπεται να κυνηγησουν μηχανή εν κινηση κλπ γιατι αν στην προσπαθεια να τον σταματησουν η μηχανη πεσει και χτηπησει φερουν ευθυνη, γι αυτο και αμεσως αν τους πετυχουν εν σταση τους σβηνουν τις μηχανες

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Απρ 2011, 23:30:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οτι δηλαδη θα τολμησει να απλωσει χερι πανω στην ιδιοκτησια του αλλουνου ας πουμε και οκ θα μεινει απραγος?αυτα τους κανουν μαγκες ο φοβος οτι και καλα ειναι καποιοι...

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Απρ 2011, 23:33:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Απρ 2011, 23:42:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα πρόστιμα ΟΧΙ δεν είναι εισπρακτικά..... Γι αυτά που έκαναν λογικά είναι τα πρόστιμα.... Ισώς θα μπορούσαν να αποφύγουν κατασχέσεις.....

Σαφώς και άν οι αστυνομικοί κατέβαιναν πιο ήρεμα και δεν τους αιφνιδίαζαν με αυτό τον τρόπο για άλλη μία φορά θα το έσκαγαν (υποθέτω όπως κάνουν όλοι πλέον....) και θα έμεναν ατιμώρητοι γι αυτές τις ταρζανιές που έκαναν σε δημόσιο δρόμο βάζοντας σε κίνδυνο τόσο τη δική τους όσο και τη ζωή των άλλων χρηστών του δρόμου....

Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Απρ 2011, 23:53:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γι αυτο λέμε οτι δεν είναι εκπαιδευμένοι, σε καμια περίπτωση αυτη δεν είναι τεχνικη εξουδετέρωσης κάποιου υπόπτου και δεί για απλα παραπτώματα του ΚΟΚ, ασε που και οι υβρεις, η κουκούλα και η μη αποκάληψη της ηδιοτητας του είναι παραπτώματα για τον μπάτσο, αλλα...!

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Απρ 2011, 23:55:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ειναι καθολου παραπτωματα...ειδικα σε περιπτωση που τραυματιζοταν καποιος(πχ επεφτε απο τη μηχανη η χτυπουσα η μηχανη το παλικαρι που την κρατησε)

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2011, 09:42:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
Τα πρόστιμα ΟΧΙ δεν είναι εισπρακτικά..... Γι αυτά που έκαναν λογικά είναι τα πρόστιμα.... Ισώς θα μπορούσαν να αποφύγουν κατασχέσεις.....

Αν δεν είναι εισπρακτικά γιατί τόσα χρόνια οι θάνατοι από τα τροχαία δεν μειώνονται Question
Μην λέμε ότι θέλουμε, αν ήθελαν πραγματικά να μειώσουν τα τροχαία θα ακολουθούσαν άλλες μεθόδους και το αποτέλεσμα θα ήταν εντελώς διαφορετικό. Στην τελική το κέρδος για το κράτος από τους λιγότερους θανάτους και τους λιγότερους τραυματίες θα ήταν πολύ μεγαλύτερο από αυτό των κλήσεων. Αλλά τι περιμένεις από κοντόφθαλμους λαδωμένους πολιτικούς.

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2011, 10:05:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
Αν δεν είναι εισπρακτικά γιατί τόσα χρόνια οι θάνατοι από τα τροχαία δεν μειώνονται
Μην λέμε ότι θέλουμε, αν ήθελαν πραγματικά να μειώσουν τα τροχαία θα ακολουθούσαν άλλες μεθόδους και το αποτέλεσμα θα ήταν εντελώς διαφορετικό. Στην τελική το κέρδος για το κράτος από τους λιγότερους θανάτους και τους λιγότερους τραυματίες θα ήταν πολύ μεγαλύτερο από αυτό των κλήσεων. Αλλά τι περιμένεις από κοντόφθαλμους λαδωμένους πολιτικούς.

Όχι όχι.... Δεν είναι εισπρακτικά.... Σαφώς και θα μπορούσαν να υπάρχουν άλλες μέθοδοι για να αποφευχθούν τα τόσα ατυχήματα και το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό,όπως επίσης θα μπορούσαν να υπάρχουν άλλες μέθοδοι για να μήν χρώστάει η ελλάδα τόσα δις ευρώ και το αποτέλεσμα θα ήταν τελείως διαφορετικό, όπως επίσης θα μπορούσαν να υπάρχουν άλλες μέθοδοι για να μπορείς να βρεις έναν Αθηναίο στην Αθήνα μετά τις 9 και να μή βρίσκεις μόνο κούρδους-πακιστανούς κλπ κλπ κλπ και το αποτέλεσμα θα ήταν το καλύτερο, όπως επίσης θα μπορύσαν να υπάρχουν άλλες μεθόδοι για να μην μας τα τρώνε οι πολιτικοί και πάλι το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό και πάει τούμπαλιν........
Στην Ελλάδα του τώρα άν αναλογιστείς ότι στα νοσοκομεία όλα τα κρεβάτια είναι γεμάτα από παιδιά που:
ΔΕΝ φορούσαν κράνος,
ΔΕΝ ακολουθούσαν σωστά τον ΚΟΚ,
ΔΕΝ οδηγούσαν συνετά
Έκαναν κόντρες κλπ κλπ κλπ
Και τις δικές τους μαλακείες τις πληρώνουν ΟΛΟΙ αυτοί οι παππούδες που περιμένουν στους διαδρόμους και όλοι αυτοί που ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ Η ΝΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ βρέθηκαν μέσα σε ένα νοσοκομείο και ΔΕΝ μπορούν να εξυπηρετηθούν όπως τους αξίζει......

Τότε ναι, οκ είναι μεγάλο το πρόστιμο..... Τουλάχιστον όμως
1) Μόνο έτσι θα συνετιστούν.....
και
2) Θα έχουν πληρώσει το κρεβάτι σε κάποιο νοσοκομείο όταν το χρειαστούν.....

Επιστροφή στην κορυφή
Lefter1s RC 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε

Ένταξη: 22 Ιαν 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2011, 10:15:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προχτες σκοτωσα εναν ανθρωπο. Rolling eyes
Πιο αναιμακτα την εβγαλα. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

Ένταξη: 24 Ιαν 2007
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2011, 10:47:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά κάνουν κ κόβουν μεγάλα πρόστιμα.
Πως θα συνετιστούμε όλοι (όπως και εγώ) και να μην κάνουμε τι κάθε μαλ***α μας σε δημόσιο δρόμο?
Και να σου πάρει η αστυνομία το δίπλωμα, μπορείς να κυκλοφορείς χωρίς (πάρα πολλοί το κάνουν).
Αν σου κόψουν όμως μεγάλα πρόστιμα, θα πονέσει ο κ@λος σου.
Μια φορά, δύο φορές, κάποια στιγμή θα κόψεις τις μαλ***ες.

Μία φορά θα γίνει το κακό. Και άντε να χτυπήσεις εσύ, καλά να πάθεις. Αν βασανίσεις κανέναν ανθρωπάκο, τι σου φταίει?

(Γενικά μιλάω και δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα. Wink)

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kammenos στις Δευ 18 Απρ 2011, 10:48:37, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης