PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΚΛΩΤΣΙΑ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 15:51:59    Θέμα δημοσίευσης: ΚΛΩΤΣΙΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα το πρωη ερχωμαι στην δουλεια οπως καθε μερα και παρκαρω το RALLYE οχι στο καθορισμενο σημειο που το αφηνω καθε φορα,(μπροστα στην τζαμαρια για να το βλεπω)αλλα στον δρομακο που κατεβαινει προς το συνεργειο τησ Ford,χωρις να εμποδιζει πουθενα.(Σημειωτεων η εταιρια εχει περιφραξη γυρω γυρω.Δηλαδη ο δρομακος ειναι μεσα στην εταιρια και οχι εξω).Παω λοιπον να κατεβασω ενα Ford Maverick που μολις κατεβασε η νταλικα στο συνεργειο,και την ωρα που φτανω διπλα στον ραλακο τι να δω... Shocked Shocked Shocked Στο πορτμπαγκαζ και συγκεκριμενα στο σημειο που ειναι πανω απο το πισω φαναρι του οδηγου και πριν απο το πισω τζαμι(εκει που εχει το αυτοκολητο που γραφει PEUGEOT) ενα βαθουλομα τεραστιο.
Φανταστειτε λιγο τον εαυτο σας στην θεση μου με ενα αυτοκινητο που το εχω καλυτερο και απο καινουργιο......Τρελαθηκα.........
Αμεσως σκεφτηκα οτι ειναι απο φορτηγο γιατι το βουλιαγμα ηταν σε σχετικα ψυλο σημειο.Αλλα κοιτωντας το καλυτερα παρατηρησα πως ουτε το χρωμα ειχε γρατζουνια ουτε ξενο χρωμα υπηρχε.Το μονο που υπηρχε ηταν σημαδι απο παπουτσι.(ΚΛΩΤΣΙΑ).
Καλα εκεινη την ωρα σαν να μου τρυπησες με βελονα το νευρικο μου συστημα.ΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΑΝΑ ΤΟΝ Π@ΥΣΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΩΤΩΝΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ.
Τελος παντον με τα πολλα το περνω και το παω στην Αντιπροσωπια της RENAULT που εχουμε σχεσεις φιλικες και αγωνιστικες(εκει προετοιμαζετε το RALLYE) για φτιαξημω.Ο λαμαρινας μου ειπε πων ειναι ασημαντο και δεν χριαζετε να σκαω και πως θα γινει οχι σαν,αλλα καινουργιο.Βεβαια ρωτησα για καινουργιο και εχει 310 ΕΥΡΟ.Και πιστεψτε με ειμουνα ετοιμος να το παραγκειλω.
Τελος παντων....Αυτα τα γραφω γιατι ειμαι τοσο φωρτιζμενος ψυχολογικα απο το ολο θεμα που ηθελα καπου να τα πω.
Αυτο που με στεναχωρει ιδιαιτερα ειναι το γεγονος πως αν ειναι ετσι οπως τα λεω δηλαδη κλωτσια..πιστευω πως θα ξαναγινει.Μακαρι να βγω ψευτης αλλα την επωμενη φορα θα ειμαι εκει και μετα..... Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 16:03:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστεύω Νίκο ότι για να φτάσει στο σημείο κάποιος να δωσει κλωτσιά θα πρεπε να τον εμπόδιζε το αυτοκινητό σου εκεί που το είχες...Και μιας και μου λες ότι φορτηγο ήθελε να ξεφορτώσει εκεί πριν....θα πρεπει να σκεφτείς και την πιθανότητα να ενοχλούσες τον οδηγό του φορτηγού ή κάποιον άλλον διερχόμενο από εκεί και να ήταν τόσο Μ!@$!@!@!@κας που κατέβηκε για εκδίκηση και του σκασε κλωτσιά....
Το σκεφτηκες αυτο?

Υ.Γ. Πάντως φίλε δεν αξίζει για τέτοια λαμαρινοζημιά να χαλιέσε .....Η λαμαρίνες φτιάχνονται φίλε αργά ή γρηγορα...
Να στεναχωριέσε για μη αναστρέψιμα πραγματα στην ζωή... Wink
Η ζωή είναι πολύ μικρή και πολύ πιο μάταια είναι τα περισσότερα για να χαλάς την ψυχούλα σου με τετοιες στεναχώριες.... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 16:34:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως σε ζηλεύει κανένας από εκεί μέσα!Σίδερα ρε είναι μην μασάς!!!

Υ.Γ. ο Ντίνος εξαιρετικός!!!!Κατάλαβες ποιον λέω!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 16:37:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα δεν μου αρεσει να αφηνω το αμαξι οπου δηποτε.Παντα το εχω σε μερος να το βλεπω.Αλλα το αφεντικο εδω μου ειπε να το παρω μπροστα απο το προαυλιο γιατι λεει οτι εμεις πουλαμε Ford και δεν μπορει ενα Peugeot να ειναι εξω στο προαυλιο με τις αυτοκοληταρες του PEUGEOTSPORT.Ακουσων ακουσων.Ειναι δυνατον να φοβατε μην χασει εστω και εναν πελατη λογο του αυτοκινητου μου??????Ολοι μπροστα τα αφηνουν και μαλιστα διαφορες μαρκες απο πελατες που μπαινοβγαινουν.Ειναι δυνατον να τον ενοχλει το δικο μου αμαξι?????Και επιτελους δεν υπαρχει ανταγωνισμος γιατι εμεις δεν πουλαμε αγωνιστηκα Focus.Aλλα απο δω και περα μεχρι μεσα στην βιτρινα θα το βαλω προκειμενου να το βλεπω.
Δεν ειδα φιλε φορτηγο να βγαινει το πρωη.Και εκει που το ειχα δεν εμποδιζε κανεναν.Ισα ισα που το φορτηγο της εταιριας το VOLVO FH16 επικαθυμενο με ποσα μετρα καροτσα ,περναει ανετοτατα.Τελος παντων........ Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 16:41:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σοβαρα ρε κοίτα δεις!!!σε λίγο θα σε διώξει κιόλασ!!1
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 16:49:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη ο Ντινος ειναι και γ@μ@ τα ατομα.

Τωρα που το λες.......να παω να παραγγειλω πορτμπαγκαζ απο 106 MAXI Laughing Laughing Laughing

Αχχχ μεσα στην στεναχωρια μου κανω και χιουμορ....... Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 16:53:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήγα μαζί με τον Πολίτη και μετά με τον Μίλτο!το κακό ξέρεις ποιο είναι ότι το σάββατο ποθ θα έρθεις θα είμαι σέρρες!!! Crying or Very sad και δεν θα σε γνωρίσω από κοντά!!!Αλήθεια πόσο θα μείνεις?
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 17:25:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποιο π@π@ρ@ Evil Evil Evil Cussing out Cussing out Sniper βουλιαξε ενα ραλλυ ρε Question Question Question μην σκας ρε Νικολιο.θα γινει οπως πρωτα ουτε γατα ουτε ζημια!!!να τον πετυχεις μονο...παρε τηλεφωνο να περασω με τον ραλλο απο πανω του...κοτλε θα τον κανω!!!!θα του κλοτσησω τα αρχ@@@@ και θα του τα δωσω να τα φαει!!συγχιστηκα μεσημεριατικα!!!!!!!!περαστικα και dont worry!!!!!

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 17:44:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mην στεναχωριέσαι Nίκο. Γκιόζηδες υπάρχουν παντού.

Δεν είναι ανάγκη για εναν-δυο π@π@ρες να σπας το στομάχι σου.

Eάν πετύχεις αυτόν που σου το έκανε, καλό θα είναι να δείξεις ψυχραιμία. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Petros (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) ΧS2 (2002)

Ένταξη: 16 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα - Βριλήσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 17:50:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
ποιο π@π@ρ@ Evil Evil Evil Cussing out Cussing out Sniper βουλιαξε ενα ραλλυ ρε Question Question Question μην σκας ρε Νικολιο.θα γινει οπως πρωτα ουτε γατα ουτε ζημια!!!να τον πετυχεις μονο...παρε τηλεφωνο να περασω με τον ραλλο απο πανω του...κοτλε θα τον κανω!!!!θα του κλοτσησω τα αρχ@@@@ και θα του τα δωσω να τα φαει!!συγχιστηκα μεσημεριατικα!!!!!!!!περαστικα και dont worry!!!!!

προσεχε!!!!!!!! ερχεται ο ραλλος ο τρελος για να σε καταπιει.........

ΠΡΟΣΕΧΩ, ΠΡΟΣΕΧΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

Αδερφάκι μου σε έχει φοβηθεί το μάτι μου... Shocked

In Rallye I trust (παρόλο που το αποχωρίστηκα)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 20:47:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη μαλλον δεν θα κατεβω γιατι ελευθερο χρονο εχω μονο το σαββατοκυριακο και θα κατσω να κανω το αμαξι.Αλλα πες εκει και τα παιδια θα το κανονισουμε συντομα να ερθω να βρεθουμε ολοι μαζι και να γνωριστουμε απο κοντα.Μπορουμε μολις ανοιξει ο καιρος να παμε κανενα σαβατοκυριακο στον Βολο να βρουμε και τον Νικολα.(Poliths).
Παλι καλα που δεν επεσε πανω στο πορτμπαγκαζ κανενας μετεωριτης ή κανενα πιανο απο μετακομιση οπως στην διαφυμηση.Ουτε Rollcage μετα ουτε τιποτα Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 23:37:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου σου εύχομαι καλύτερα να μην τον πίασεις τον μ@λ@κ@ που σου έκανε την ζημιά γιατί μετά θα έχεις μπλεξίματα που δεν αξίζουν (Δυστυχώς)! Εδώ στην αθήνα να δεις μ@λ@κες! Που αφήνεις το αυτοκίνητο παρκαρισμένο σε δρόμο "ασφαλείας" που μπορείς να το βλέπεις , και το παίρνεις με 4-5 βουλώματα στην πόρτα από τα διπλοπαρκαρίσματα, 2-3 γραντζουνιές από τα μ@λ@κιστήρια που πηγαίνουν στο σχολείο αντε και λίγο χρωματάκι στον πίσω προφυλακτήρα από την πίσω κυρία που δεν υπολόγισε σωστά τον χώρο που είχε για να ξεπαρκάρει!Και αν σας φαίνονται υπερβολικά .............. να σας δείξω μερικά δείγματα αυτής της τέχνης!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 23:48:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκ ρε φίλε θα δούμε τι θα κάνουμε.Θα τα πούμε.
Επιστροφή στην κορυφή
1.1 i love you (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Πόρτο-Ράφτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2003, 00:01:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Φίλε μου σου εύχομαι καλύτερα να μην τον πίασεις τον μ@λ@κ@ που σου έκανε την ζημιά γιατί μετά θα έχεις μπλεξίματα που δεν αξίζουν (Δυστυχώς)! Εδώ στην αθήνα να δεις μ@λ@κες! Που αφήνεις το αυτοκίνητο παρκαρισμένο σε δρόμο "ασφαλείας" που μπορείς να το βλέπεις , και το παίρνεις με 4-5 βουλώματα στην πόρτα από τα διπλοπαρκαρίσματα, 2-3 γραντζουνιές από τα μ@λ@κιστήρια που πηγαίνουν στο σχολείο αντε και λίγο χρωματάκι στον πίσω προφυλακτήρα από την πίσω κυρία που δεν υπολόγισε σωστά τον χώρο που είχε για να ξεπαρκάρει!Και αν σας φαίνονται υπερβολικά .............. να σας δείξω μερικά δείγματα αυτής της τέχνης!
Crazy Crazy Crazy Θα σου δείξω τα δικά μου να μου δείξεις τα δικά σου, να δούμε ποιός έχει τα περισσότερα Crazy Crazy Crazy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2003, 09:25:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά, Νίκο, μου ανέβασες την αδρεναλίνη Evil Evil Evil

Κάτι τέτοιο με κάνουν μπουρλότο! Evil Evil Evil

Συμφωνώ απόλυτα με τον Tomcat, καλύτερα να μην το πιάσεις ποτέ! Evil

2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire

Be ware! Lion within!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Svstouk στις Παρ 24 Ιαν 2003, 13:43:55, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2003, 09:50:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:

Και που να δεις την γρατσουνιά που έχω εγώ δίπλα στην τάπα της βενζίνης....
Αν τον πετύχω πουθενά τον π......, θα τον γ...... Cussing out Cussing out Sniper 2gunfire Bad talk Bad talk
Το θέμα είναι οτι η γρατσουνιά, έχει πάρει και το Ε από το PEUGEOT που έχω στο πλάι και είναι δύσκολο να το φτιάξω.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2003, 03:50:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως Νικόλα σου εύχομαι να τον πιάσεις τον πο@στη και να του βάλεις στον κ@λο το πόδι του, που σου κλώτσησε τη γυναίκα... Shocked
Να το φχαριστηθείς λίγο κι εσύ βρε παιδί μου! Laughing Shocked

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2003, 04:23:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα γιατί μου μοιάζει δουλειά που έγινε από μέσα, από κανένα που ίσως δεν σε χωνεύει; Ή γιατί οι πιθανοί πελάτες σας βλέπουν και καβ***ουν με το αμάξι σου και μετά πάνε στην Peugeot; Όπως και να έχει, εγώ σου εύχομαι να τον βρεις τον καρ**λη πραγματικά (αν και δύσκολο το κόβω) και να του σπάσεις το κεφάλι πάνω στο δικό του καπό. Γιατί αυτό που έκανε ήταν άνανδρο. Πάντα με προσοχή όμως, μην έχεις άλλα μπλεξίματα. Αλλιώς αν τον βρεις και δεν θες να του κάνεις κακό, πάρε το κλειδάκι σου, και κανα σουγιά αν θέλεις, και γράψε Peugeot Maxi 106 κάπου που να μην φεύγει και βαθιά (πχ στον ουρανό του αυτοκινήτου του), ή κάνε του τρύπα με τον σουγιά (μεγάλη και με βάθος) στο φτερό πάνω από την ρόδα. Με συγχωρείτε αν φάνηκα αιμοβόρικος, πάντως εγώ είμαι άνθρωπος που τα κρατάω αυτά και σε τέτοια πράγματα δεν σηκώνω μλκίες. Evil Evil

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2003, 11:28:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε ΝΙΚΟ περαστικα και ηρεμα.
Εγω νομιζω παντως οτι η κλοπη στο αμαξι μου εγινε απο αλβανους που ειχαν κλεισει το δρομο μου και απλα τους ειπα να μετακινηθουν για να περασω.
Τωρα ψαχνω να βρω κλειστο PARKING για να το νοικιασω.

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2003, 13:51:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

....απο καλο εγω δεν το αφηνω απο τα ματια μου οπου και αν παω.. Question Question Question Question Question Απο δω και περα να δεις.Μπροστα στην βιτρινα και αν δεν θελει,ας μου δωσει ενα Test drive να πηγαινω-ερχωμαι.RS FOCUS κατα προτημηση..Παντως δυστιχως ,αλλα και εγω ειμαι ατομο που τα κραταει αυτα μεσα του,και πιστευω δεν θα εχουμε καλα ξεμπερδεματα. Evil Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης