Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 15:51:59 Θέμα δημοσίευσης: ΚΛΩΤΣΙΑ |
|
|
Σημερα το πρωη ερχωμαι στην δουλεια οπως καθε μερα και παρκαρω το RALLYE οχι στο καθορισμενο σημειο που το αφηνω καθε φορα,(μπροστα στην τζαμαρια για να το βλεπω)αλλα στον δρομακο που κατεβαινει προς το συνεργειο τησ Ford,χωρις να εμποδιζει πουθενα.(Σημειωτεων η εταιρια εχει περιφραξη γυρω γυρω.Δηλαδη ο δρομακος ειναι μεσα στην εταιρια και οχι εξω).Παω λοιπον να κατεβασω ενα Ford Maverick που μολις κατεβασε η νταλικα στο συνεργειο,και την ωρα που φτανω διπλα στον ραλακο τι να δω... Στο πορτμπαγκαζ και συγκεκριμενα στο σημειο που ειναι πανω απο το πισω φαναρι του οδηγου και πριν απο το πισω τζαμι(εκει που εχει το αυτοκολητο που γραφει PEUGEOT) ενα βαθουλομα τεραστιο.
Φανταστειτε λιγο τον εαυτο σας στην θεση μου με ενα αυτοκινητο που το εχω καλυτερο και απο καινουργιο......Τρελαθηκα.........
Αμεσως σκεφτηκα οτι ειναι απο φορτηγο γιατι το βουλιαγμα ηταν σε σχετικα ψυλο σημειο.Αλλα κοιτωντας το καλυτερα παρατηρησα πως ουτε το χρωμα ειχε γρατζουνια ουτε ξενο χρωμα υπηρχε.Το μονο που υπηρχε ηταν σημαδι απο παπουτσι.(ΚΛΩΤΣΙΑ).
Καλα εκεινη την ωρα σαν να μου τρυπησες με βελονα το νευρικο μου συστημα.ΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΑΝΑ ΤΟΝ Π@ΥΣΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΩΤΩΝΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ.
Τελος παντον με τα πολλα το περνω και το παω στην Αντιπροσωπια της RENAULT που εχουμε σχεσεις φιλικες και αγωνιστικες(εκει προετοιμαζετε το RALLYE) για φτιαξημω.Ο λαμαρινας μου ειπε πων ειναι ασημαντο και δεν χριαζετε να σκαω και πως θα γινει οχι σαν,αλλα καινουργιο.Βεβαια ρωτησα για καινουργιο και εχει 310 ΕΥΡΟ.Και πιστεψτε με ειμουνα ετοιμος να το παραγκειλω.
Τελος παντων....Αυτα τα γραφω γιατι ειμαι τοσο φωρτιζμενος ψυχολογικα απο το ολο θεμα που ηθελα καπου να τα πω.
Αυτο που με στεναχωρει ιδιαιτερα ειναι το γεγονος πως αν ειναι ετσι οπως τα λεω δηλαδη κλωτσια..πιστευω πως θα ξαναγινει.Μακαρι να βγω ψευτης αλλα την επωμενη φορα θα ειμαι εκει και μετα..... 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
p206Mike (Μιχάλης) Αντιπρόεδρος

207 RC Lemans & 107 Trendy
Ένταξη: 29 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 16:03:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πιστεύω Νίκο ότι για να φτάσει στο σημείο κάποιος να δωσει κλωτσιά θα πρεπε να τον εμπόδιζε το αυτοκινητό σου εκεί που το είχες...Και μιας και μου λες ότι φορτηγο ήθελε να ξεφορτώσει εκεί πριν....θα πρεπει να σκεφτείς και την πιθανότητα να ενοχλούσες τον οδηγό του φορτηγού ή κάποιον άλλον διερχόμενο από εκεί και να ήταν τόσο Μ!@$!@!@!@κας που κατέβηκε για εκδίκηση και του σκασε κλωτσιά....
Το σκεφτηκες αυτο?
Υ.Γ. Πάντως φίλε δεν αξίζει για τέτοια λαμαρινοζημιά να χαλιέσε .....Η λαμαρίνες φτιάχνονται φίλε αργά ή γρηγορα...
Να στεναχωριέσε για μη αναστρέψιμα πραγματα στην ζωή...
Η ζωή είναι πολύ μικρή και πολύ πιο μάταια είναι τα περισσότερα για να χαλάς την ψυχούλα σου με τετοιες στεναχώριες.... 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GIANNIS206 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1168 Τόπος: Σέρρες
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 16:34:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μήπως σε ζηλεύει κανένας από εκεί μέσα!Σίδερα ρε είναι μην μασάς!!!
Υ.Γ. ο Ντίνος εξαιρετικός!!!!Κατάλαβες ποιον λέω!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 16:37:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμενα δεν μου αρεσει να αφηνω το αμαξι οπου δηποτε.Παντα το εχω σε μερος να το βλεπω.Αλλα το αφεντικο εδω μου ειπε να το παρω μπροστα απο το προαυλιο γιατι λεει οτι εμεις πουλαμε Ford και δεν μπορει ενα Peugeot να ειναι εξω στο προαυλιο με τις αυτοκοληταρες του PEUGEOTSPORT.Ακουσων ακουσων.Ειναι δυνατον να φοβατε μην χασει εστω και εναν πελατη λογο του αυτοκινητου μου??????Ολοι μπροστα τα αφηνουν και μαλιστα διαφορες μαρκες απο πελατες που μπαινοβγαινουν.Ειναι δυνατον να τον ενοχλει το δικο μου αμαξι?????Και επιτελους δεν υπαρχει ανταγωνισμος γιατι εμεις δεν πουλαμε αγωνιστηκα Focus.Aλλα απο δω και περα μεχρι μεσα στην βιτρινα θα το βαλω προκειμενου να το βλεπω.
Δεν ειδα φιλε φορτηγο να βγαινει το πρωη.Και εκει που το ειχα δεν εμποδιζε κανεναν.Ισα ισα που το φορτηγο της εταιριας το VOLVO FH16 επικαθυμενο με ποσα μετρα καροτσα ,περναει ανετοτατα.Τελος παντων........ 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 16:41:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σοβαρα ρε κοίτα δεις!!!σε λίγο θα σε διώξει κιόλασ!!1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 16:49:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιαννη ο Ντινος ειναι και γ@μ@ τα ατομα.
Τωρα που το λες.......να παω να παραγγειλω πορτμπαγκαζ απο 106 MAXI
Αχχχ μεσα στην στεναχωρια μου κανω και χιουμορ....... 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 16:53:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πήγα μαζί με τον Πολίτη και μετά με τον Μίλτο!το κακό ξέρεις ποιο είναι ότι το σάββατο ποθ θα έρθεις θα είμαι σέρρες!!! και δεν θα σε γνωρίσω από κοντά!!!Αλήθεια πόσο θα μείνεις? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
danielos (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye
Ένταξη: 02 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 400
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 17:25:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ποιο π@π@ρ@ βουλιαξε ενα ραλλυ ρε μην σκας ρε Νικολιο.θα γινει οπως πρωτα ουτε γατα ουτε ζημια!!!να τον πετυχεις μονο...παρε τηλεφωνο να περασω με τον ραλλο απο πανω του...κοτλε θα τον κανω!!!!θα του κλοτσησω τα αρχ@@@@ και θα του τα δωσω να τα φαει!!συγχιστηκα μεσημεριατικα!!!!!!!!περαστικα και dont worry!!!!!
ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 17:44:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mην στεναχωριέσαι Nίκο. Γκιόζηδες υπάρχουν παντού.
Δεν είναι ανάγκη για εναν-δυο π@π@ρες να σπας το στομάχι σου.
Eάν πετύχεις αυτόν που σου το έκανε, καλό θα είναι να δείξεις ψυχραιμία. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Petros (Πέτρος) Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) ΧS2 (2002)
Ένταξη: 16 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 113 Τόπος: Αθήνα - Βριλήσσια
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 17:50:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
danielos έγραψε: | ποιο π@π@ρ@ βουλιαξε ενα ραλλυ ρε μην σκας ρε Νικολιο.θα γινει οπως πρωτα ουτε γατα ουτε ζημια!!!να τον πετυχεις μονο...παρε τηλεφωνο να περασω με τον ραλλο απο πανω του...κοτλε θα τον κανω!!!!θα του κλοτσησω τα αρχ@@@@ και θα του τα δωσω να τα φαει!!συγχιστηκα μεσημεριατικα!!!!!!!!περαστικα και dont worry!!!!!
προσεχε!!!!!!!! ερχεται ο ραλλος ο τρελος για να σε καταπιει......... |
ΠΡΟΣΕΧΩ, ΠΡΟΣΕΧΩΩΩΩΩΩΩ!!!!
Αδερφάκι μου σε έχει φοβηθεί το μάτι μου... 
In Rallye I trust (παρόλο που το αποχωρίστηκα) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 20:47:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιαννη μαλλον δεν θα κατεβω γιατι ελευθερο χρονο εχω μονο το σαββατοκυριακο και θα κατσω να κανω το αμαξι.Αλλα πες εκει και τα παιδια θα το κανονισουμε συντομα να ερθω να βρεθουμε ολοι μαζι και να γνωριστουμε απο κοντα.Μπορουμε μολις ανοιξει ο καιρος να παμε κανενα σαβατοκυριακο στον Βολο να βρουμε και τον Νικολα.(Poliths).
Παλι καλα που δεν επεσε πανω στο πορτμπαγκαζ κανενας μετεωριτης ή κανενα πιανο απο μετακομιση οπως στην διαφυμηση.Ουτε Rollcage μετα ουτε τιποτα 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tomcat (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1188 Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 23:37:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε μου σου εύχομαι καλύτερα να μην τον πίασεις τον μ@λ@κ@ που σου έκανε την ζημιά γιατί μετά θα έχεις μπλεξίματα που δεν αξίζουν (Δυστυχώς)! Εδώ στην αθήνα να δεις μ@λ@κες! Που αφήνεις το αυτοκίνητο παρκαρισμένο σε δρόμο "ασφαλείας" που μπορείς να το βλέπεις , και το παίρνεις με 4-5 βουλώματα στην πόρτα από τα διπλοπαρκαρίσματα, 2-3 γραντζουνιές από τα μ@λ@κιστήρια που πηγαίνουν στο σχολείο αντε και λίγο χρωματάκι στον πίσω προφυλακτήρα από την πίσω κυρία που δεν υπολόγισε σωστά τον χώρο που είχε για να ξεπαρκάρει!Και αν σας φαίνονται υπερβολικά .............. να σας δείξω μερικά δείγματα αυτής της τέχνης! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 23:48:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οκ ρε φίλε θα δούμε τι θα κάνουμε.Θα τα πούμε. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
1.1 i love you (Γιάννης) Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance
Ένταξη: 06 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 233 Τόπος: Πόρτο-Ράφτη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2003, 00:01:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tomcat έγραψε: | Φίλε μου σου εύχομαι καλύτερα να μην τον πίασεις τον μ@λ@κ@ που σου έκανε την ζημιά γιατί μετά θα έχεις μπλεξίματα που δεν αξίζουν (Δυστυχώς)! Εδώ στην αθήνα να δεις μ@λ@κες! Που αφήνεις το αυτοκίνητο παρκαρισμένο σε δρόμο "ασφαλείας" που μπορείς να το βλέπεις , και το παίρνεις με 4-5 βουλώματα στην πόρτα από τα διπλοπαρκαρίσματα, 2-3 γραντζουνιές από τα μ@λ@κιστήρια που πηγαίνουν στο σχολείο αντε και λίγο χρωματάκι στον πίσω προφυλακτήρα από την πίσω κυρία που δεν υπολόγισε σωστά τον χώρο που είχε για να ξεπαρκάρει!Και αν σας φαίνονται υπερβολικά .............. να σας δείξω μερικά δείγματα αυτής της τέχνης! | Θα σου δείξω τα δικά μου να μου δείξεις τα δικά σου, να δούμε ποιός έχει τα περισσότερα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Svstouk (Στέφανος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)
Ένταξη: 09 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 869 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2003, 09:25:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλά, Νίκο, μου ανέβασες την αδρεναλίνη
Κάτι τέτοιο με κάνουν μπουρλότο!
Συμφωνώ απόλυτα με τον Tomcat, καλύτερα να μην το πιάσεις ποτέ!

Be ware! Lion within!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Svstouk στις Παρ 24 Ιαν 2003, 13:43:55, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2003, 09:50:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tomcat έγραψε: | Φίλε μου σου εύχομαι καλύτερα να μην τον πίασεις τον μ@λ@κ@ που σου έκανε την ζημιά γιατί μετά θα έχεις μπλεξίματα που δεν αξίζουν (Δυστυχώς)! Εδώ στην αθήνα να δεις μ@λ@κες! Που αφήνεις το αυτοκίνητο παρκαρισμένο σε δρόμο "ασφαλείας" που μπορείς να το βλέπεις , και το παίρνεις με 4-5 βουλώματα στην πόρτα από τα διπλοπαρκαρίσματα, 2-3 γραντζουνιές από τα μ@λ@κιστήρια που πηγαίνουν στο σχολείο αντε και λίγο χρωματάκι στον πίσω προφυλακτήρα από την πίσω κυρία που δεν υπολόγισε σωστά τον χώρο που είχε για να ξεπαρκάρει!Και αν σας φαίνονται υπερβολικά .............. να σας δείξω μερικά δείγματα αυτής της τέχνης! |
Και που να δεις την γρατσουνιά που έχω εγώ δίπλα στην τάπα της βενζίνης....
Αν τον πετύχω πουθενά τον π......, θα τον γ......
Το θέμα είναι οτι η γρατσουνιά, έχει πάρει και το Ε από το PEUGEOT που έχω στο πλάι και είναι δύσκολο να το φτιάξω.... 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Slash (Ντάνης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)
Ένταξη: 25 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 541 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2003, 04:23:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμένα γιατί μου μοιάζει δουλειά που έγινε από μέσα, από κανένα που ίσως δεν σε χωνεύει; Ή γιατί οι πιθανοί πελάτες σας βλέπουν και καβ***ουν με το αμάξι σου και μετά πάνε στην Peugeot; Όπως και να έχει, εγώ σου εύχομαι να τον βρεις τον καρ**λη πραγματικά (αν και δύσκολο το κόβω) και να του σπάσεις το κεφάλι πάνω στο δικό του καπό. Γιατί αυτό που έκανε ήταν άνανδρο. Πάντα με προσοχή όμως, μην έχεις άλλα μπλεξίματα. Αλλιώς αν τον βρεις και δεν θες να του κάνεις κακό, πάρε το κλειδάκι σου, και κανα σουγιά αν θέλεις, και γράψε Peugeot Maxi 106 κάπου που να μην φεύγει και βαθιά (πχ στον ουρανό του αυτοκινήτου του), ή κάνε του τρύπα με τον σουγιά (μεγάλη και με βάθος) στο φτερό πάνω από την ρόδα. Με συγχωρείτε αν φάνηκα αιμοβόρικος, πάντως εγώ είμαι άνθρωπος που τα κρατάω αυτά και σε τέτοια πράγματα δεν σηκώνω μλκίες. 
I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Byron206 (Αρης) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)
Ένταξη: 06 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 294 Τόπος: Αθήνα Βύρωνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2003, 11:28:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλε ΝΙΚΟ περαστικα και ηρεμα.
Εγω νομιζω παντως οτι η κλοπη στο αμαξι μου εγινε απο αλβανους που ειχαν κλεισει το δρομο μου και απλα τους ειπα να μετακινηθουν για να περασω.
Τωρα ψαχνω να βρω κλειστο PARKING για να το νοικιασω.
BYRON206 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιαν 2003, 13:51:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
....απο καλο εγω δεν το αφηνω απο τα ματια μου οπου και αν παω.. Απο δω και περα να δεις.Μπροστα στην βιτρινα και αν δεν θελει,ας μου δωσει ενα Test drive να πηγαινω-ερχωμαι.RS FOCUS κατα προτημηση..Παντως δυστιχως ,αλλα και εγω ειμαι ατομο που τα κραταει αυτα μεσα του,και πιστευω δεν θα εχουμε καλα ξεμπερδεματα. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|