PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 2,0lt GTI/GT vs...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
206 Gti (Παντελης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 2.0(16V) RC(2005)

Ένταξη: 02 Μάϊ 2006
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Νοέ 2006, 04:12:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάρα πολλές φορές με φίλο μου που έχει Subaru 2.0 XT με τα 177ps έχουμε ανοίξει ρολαριστοί και πάμε μαζί κι ελάχιστα τον περνάω στα 170χλμ. Κρατιόμαστε μαζί μέχρι τα 225 κι μετά με περνάει μια τερματίζει στα 235!!
Από στάση χάνω στην εκκίνηση και μετά κρατιέται σταθερή η διαφορά.

Πάλι με φίλο μου με SLK 200αρα καινούργια μέχρι τα 140 μισή καρότσα μπροστά το Pug.

Με mini sooper S (170ps) από στάση στην Κηφισίας στην 1η μαζί κι ελάχιστα μπροστά εγώ , αλλά από κούμπωμα δευτέρας περνάει μπροστά κι όσο ανεβαίνουν τα χλμ ξεκολλάει…περίμενα πάντως πολιιιιι πιο μεγάλη διαφορά!!!

Με το Subaru του φίλου μου πάλι... στην διαδρομή Νέα Μάκρη-Πεντέλη τέρμα κ οι δύο(τον είχα αφήσει να βγει μπροστα τον μικρό....
πηγαίναμε μαζί κ σε 3-4 κλειστές το pug γέμιζε τους καθρέπτες του Subaru επικινδινα!!! εμπαινε εντυπωσιακά πιο γρήγορα!!!!

Editead by Touristas
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες μόνο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Νοέ 2006, 08:49:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η skl ηταν η καινουργια με τα 163αλογα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Νοέ 2006, 10:07:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι και πάρει χαμπάρι το topic ο p206mike και αρχίσει να γράφει,βλέπω να πέφτει ο server ...

Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Νοέ 2006, 10:39:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ας του το σφυρίξει κάποιος... Whistling

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Νοέ 2006, 18:51:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπα πλέον ασχολείται με πιο μικρά ...

..... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Πεμ 02 Νοέ 2006, 18:59:49, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Νοέ 2006, 19:29:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποιό? Question Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Νοέ 2006, 19:33:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάνθο τι γίνεται ρε συ? Που πήγες τα posts του volvou?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Νοέ 2006, 19:39:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιού volvou? Razz Razz Laughing Laughing

σας έχω πει ότι μου τι δίνουν τα (χωρις λόγο πχ διαμονή στο εξωτερικό ή χαλασμένο pc για μικρό χρονικό διάστημα) greklish? Question

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
206 Gti (Παντελης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Νοέ 2006, 19:45:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

Ναι με τα 163 ηταν..μαλ***α ομως ε??Εχει δωσει τοσα λεφτα κ να τον περναει ενα 206 που μοιαζει με 1.400αρι... Twisted evil Twisted evil Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Νοέ 2006, 20:00:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όπως θα έλεγε και ο μπιπ~μπιπ..
yes it is...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Νοέ 2006, 20:35:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206 Gti έγραψε:
volvos έγραψε:

Ναι με τα 163 ηταν..μαλ***α ομως ε??Εχει δωσει τοσα λεφτα κ να τον περναει ενα 206 που μοιαζει με 1.400αρι... Twisted evil Twisted evil Very happy Very happy

που να δεις τη μεγαλυτερη μαλ***α να περναει 106 αξιας 8500 χιλιαδων ευρω ,206 αξιας 19500! Laughing
Παντως εξω απο πλακα μην το παιρνετε σαν μετρο συγκρισης αυτο.Το καθε αυτοκινητο απο το πιο φθηνο μεχρι το πιο ακριβο εχει τις χαρες του.
Επισης μην ξεχνας τα βαρη των αυτοκινητων που αναφερεις.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
206 Gti (Παντελης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Νοέ 2006, 20:38:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
206 Gti έγραψε:
volvos έγραψε:

που να δεις τη μεγαλυτερη μαλ***α να περναει 106 αξιας 8500 χιλιαδων ευρω ,206 αξιας 19500! Laughing
Παντως εξω απο πλακα μην το παιρνετε σαν μετρο συγκρισης αυτο.Το καθε αυτοκινητο απο το πιο φθηνο μεχρι το πιο ακριβο εχει τις χαρες του.

Δεν διαφωνω, ομως αλλο σλκ-206 κ αλλο 106-206......ασε που μαμα 106ραλλυ δεν νομιζω να περναει μαμα διλιτρο...
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Νοέ 2006, 20:49:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206 Gti έγραψε:
Lef205 έγραψε:
206 Gti έγραψε:
volvos έγραψε:

Δεν διαφωνω, ομως αλλο σλκ-206 κ αλλο 106-206......ασε που μαμα 106ραλλυ δεν νομιζω να περναει μαμα διλιτρο...

Ακριβως.
Η μερσε ειναι αυτοκινητο που σε παει απο το ενα σημειο στο αλλο απολαμβανοντας την ανοιχτη οροφη της την ωραια εμφανιση της,την ουδετερη ασφαλη οδικη συμπεριφορα της.Δεν την αγοραζεις για τη βουτα.
(ουτε το 206 πιστευω)
Οσο για το 106-206 οι 11000 ευρω στην τιμη αγορας για εμενα τουλαχιστον ειναι υποθεση.
Για το αν μαμα 106 δεν περναει 206 δεν το ξερω διοτι εχω πολυ καιρο να δω μαμα 106! Laughing Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 1.3 rallye (8V) (2000)

Ένταξη: 26 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Νοέ 2006, 20:54:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206 Gti έγραψε:
Lef205 έγραψε:
206 Gti έγραψε:
volvos έγραψε:

Δηλαδη αν ερθει ενα 106 1.3 και σε περασει τι θα λες μετα?? Rolling eyes
οτι δε μετραει επειδη ειναι ελαφρυ???
Μου φαινεται τα εχουμε ισοπεδωσει ολα... Shocked
Με την ιδια λογικη και συ θα περνας μια 520, τι σημαινει αυτο?? Rolling eyes
ααα και μη σου πω ποσα κενα θα ριχνεις σε καγιεν το μικρο... Confused

πρεπει να ψηλωσει καποτε αυτη η αλεπου...

.."detail separates winners from just runners"...
Επιστροφή στην κορυφή
206 Gti (Παντελης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2006, 15:37:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bob έγραψε:
206 Gti έγραψε:
Lef205 έγραψε:
206 Gti έγραψε:
volvos έγραψε:

File Bob den su eipe pote kanenas oti tha po oti den metraei pu me perase ena 106 1.3(kati to opoio einai adinato.... Twisted evil ) k ute ekana kamia sigkrisi tu 206 me tin SLK ute me tin 520 ute me to Cayenne...To mono pu eipa ,k sxoliasa kiolas, einai oti to Gti to dilitro exoterika moiazei san 1.100 k dn prokalei katholu..K mu fanike mlkia ena aytokinito diplasias k parapano aksias me to analogo sport k dinamiko parusiastiko na troei karotses apo ena "tapeino" 206

SORRY gia ta greeklish,aplos to mixanima pu grafo den exei ellinika
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2006, 15:55:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206 Gti έγραψε:
(kati to opoio einai adinato.... Twisted evil )

Δεν ειναι, δεν είναι..... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
206 Gti (Παντελης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2006, 15:58:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gia mama milame panta....etsi?
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2006, 16:02:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν μιλάμε για 13άρια υπάρχουν οι εξής δύο περιπτώσεις:

1. Μαμά αλλά χρέπι
2. Όχι μαμά αλλά ελαφρωδυναμωμένο

Οπότε συμπέρασμα γιοκ...

ΥΓ Ναι ναι υπάρχουν και σπάνιες εξαιρέσεις ηρεμίστε Cool

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

Ένταξη: 16 Ιαν 2006
Τόπος: Αθήναι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2006, 16:08:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω πως παιζει βασικό ρολο το πώς ανοιξατε....
Πως γινανε οι αλλαγες και απο τους δυο οδηγους...
Ποιος πατησε πρωτος ...κτλ
Προσωπικη μου άποψη ειναι πως (για εργοστασιακα παντα)
το 206gti-gt απο 1ες τσουλητες παει διπλα διπλα με slk200 kompressor
μολις φορτώσουν όμως χλμ η slk θα φευγει πολυ.
Το αντιστροφο με το 106

Γνώση είναι η γνώση οτι δέν είσαι γνώστης.

ΑγιοςVTECιος o....Turboκτόνος....
Επιστροφή στην κορυφή
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 1.3 rallye (8V) (2000)

Ένταξη: 26 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2006, 16:16:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206 Gti έγραψε:
bob έγραψε:
206 Gti έγραψε:
Lef205 έγραψε:
206 Gti έγραψε:
volvos έγραψε:

File Bob den su eipe pote kanenas oti tha po oti den metraei pu me perase ena 106 1.3(kati to opoio einai adinato.... Twisted evil ) k ute ekana kamia sigkrisi tu 206 me tin SLK ute me tin 520 ute me to Cayenne...To mono pu eipa ,k sxoliasa kiolas, einai oti to Gti to dilitro exoterika moiazei san 1.100 k dn prokalei katholu..K mu fanike mlkia ena aytokinito diplasias k parapano aksias me to analogo sport k dinamiko parusiastiko na troei karotses apo ena "tapeino" 206

SORRY gia ta greeklish,aplos to mixanima pu grafo den exei ellinika

Δεν εχω καταλαβει...
εσυ κολλας στην τιμη ή στο λουκ?? Confused Δηλαδη με τη λογικη σου ποσο θα επρπε να κοστιζει μια slk??20.000 ευρω? Ε και η slk 55 amg ειναι ιδια εξωτερικα με την 200...τι παει να πει αυτο, δεν καταλαβαινω τη λογικη σου πραγματικα!
Το οτι το gti μοιαζει οπως λες με 1.100 ποιος φταιει για αυτο?
Προσωπικα δεν το θεωρω στα "υπερ" αυτο...(το μονο που ξεχωριζε μακραν απο τις αλλες εκδοσεις ηταν το rallye που δεν ειχε καμια σχεση με τα απλα...)
Με την ιδια λογικη και γω μπορω να σε κοροιδευω και να λεω κοιτα η μαλ***α που εχει 20.000ευρω και μοιαζει με 1.100... Shocked

Οσο για το 1.3..
Εσυ ειπες για slk οτι εχει τοσα λεφτα και δεν παει βημα..(αρα κολλας στο λεφτα/επιδοση ουσιαστικα!)
Σε πληροφορω οτι ενα 1.3 με κοστος που συνολικα θα ειναι το μισο απο το δικο σου σε κανει να γελας απο αμηχανια Laughing (και θα μου πεις οτι και το 206 γινεται τουμπανο...ναι αλλα ο εκκ/ρος για το 1.3 εχει 200 ευρω που στο αλλο ουτε φιλτρο δε βαζεις με τοσα...)
και το αστειο ειναι να ειναι το 1.3 και σαν 1.100 εξωτερικα Rotfl

.."detail separates winners from just runners"...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης