PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - 307 1.4 16V: Tι βελτίωση κάνω ?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Οκτ 2005, 16:50:10    Θέμα δημοσίευσης: 307 - 307 1.4 16V: Tι βελτίωση κάνω ? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα....εχω το 307 1400cc 16v και θελω να το ανεβασω λιγακι το αυτοκινητο δεν εχει κατι το ιδιαιτερο πανω εκτος απο ενα τελικο group n.Κατα τα αλλα....ολα ειναι μαμα.Τι προτεινετε παιδια γιατι εχω χαθει....στοχος μου ειναι τα 100+ για πρωτη φαση.Ακουω ιδεες!! Wink

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 02:16:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφου εχεις τελικο Group N μπορεις για πρωτη φαση να δοκιμασεις μια σκουπα ή ενα βαρελακι στην εισαγωγη και προγραμα. Μαζι ολα αυτα θα σε βοηθησουν να πλησιασεις τα 100 αλλα δεν νομιζω πως θα τα περασεις. Για κατι παραπανω θα ψαξεις για εκκεντροφορους αν και στην αγωρα γενικα εγω δεν εχω δει ακομα κατι για το 16βαλβιδο 1400αρι. Μπορεις να κανεις reprofiling στους δικους σου ή ακομα ΙΣΩΣ (δεν ξερω αν ισχυει) να μπορεις να βαλεις απο 1600αρι. Αν βρεις λυση με εκκεντροφορους (και προγραμμα για να δουλευουν σωστα) μπορεις να κοιταξεις για full συστημα εξαγωγης (χταποδι-καταλυτη-τελικο) ωστε να παρεις ακομα κατι παρπανω. Σου λεω πρωτα να δεις για εκκεντροφορους γιατι δεν προκειτε να δεις μεγαλη διαφορα με full εξαγωγη αν δεν φταξει η αναπνοη του μοτερ απο μεσα, απλα για τα λεφτα που θα δωσεις δεν θα αξιζει αυτο που θα παρεις.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 10:08:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνώ με όσα λέει ο Στέλιος αλλά περισσότερο από όλα με αυτό:

Παράθεση:
...απλα για τα λεφτα που θα δωσεις δεν θα αξιζει αυτο που θα παρεις.

για το λόγο αυτό καλύτερα να βάλεις ένα μοτερ 1,6 και να ξεκινήσεις από "μαμά" 110+ps και με πράγματα από 106 rallye να φτάσεις έυκολα τα 125ps (και με περισσότερα χρήματα πολύ παραπάνω....) Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 11:13:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις είναι ένα μοτερ απο 2λιτρο ... τα υπόλοιπα είναι πεταμένα λεφτά ... άκου τον παλιό ( σε 307 ) χαχα
λοιπον χωρίς πλάκα μην κάνεις τπτ θα το μετανοιώσεις και θα κλαις τα λεφτά σου , γιατί πολύ απλά είναι πάρα πολύ μεγάλη η αναλογία euro / ιππο !!
Wink Wink

http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5601n.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5608n.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5763.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/DSC03391.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 11:29:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsikis έγραψε:
Ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις είναι ένα μοτερ απο 2λιτρο ... τα υπόλοιπα είναι πεταμένα λεφτά ... άκου τον παλιό ( σε 307 ) χαχα
λοιπον χωρίς πλάκα μην κάνεις τπτ θα το μετανοιώσεις και θα κλαις τα λεφτά σου , γιατί πολύ απλά είναι πάρα πολύ μεγάλη η αναλογία euro / ιππο !!
Wink Wink

Ακόμα καλήτερα αλλά έχει αισθητή διαφορά σε τέλη κυκλοφορίας και ασφάλεια = περίπου 400€ επιπλέον το χρόνο... (ενώ η διαφορά μεταξύ 1400 και 1600 είναι πολύ μικρή)

Βέβαια το αυτοκίνητό σου δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που οδηγείς τώρα.....

Μιλάω εκ πείρας.... Wink Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Δευ 17 Οκτ 2005, 11:44:04, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 11:37:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ρε γαμ@@@το να μην έχουν φροντίσει οι Γάλλοι για μας ! ένα 1,8 μοτεράκι θα ήταν το ιδανικό , δεν θα το συζήταγα καν αλλά τώρα άντε να δούμε τι θα γίνει ! Evil Evil Evil

http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5601n.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5608n.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5763.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/DSC03391.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 11:46:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει 1800 αλλά δεν μπορεί να δηλωθεί σε 206 και 307, εκτός και αν έχεις τρελά "κονε" κλπ κλπ κλπ...= δεν γίνεται ...

1800 από 306 (κωδικό δεν θυμάμαι.. Stevon τα φώτα σου...)
118ps
18+ κιλά ροπή....

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 13:03:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω στη θεση σου θα εβαζα μοτερ απο ραλλυ.Για να μην ψαχνω εισαγωγη με ντιζα εκκεντροφορους γραναζια χταποδι διχαλο κλπ απο ραλλυ τα οποια σιγουρα θα εψαχνα στην περιπτωση τοποθετησης μοτερ απο 206.Το μοτερ δηλωνεται και μην αξουσω οτι σπαει,ρωτηστε τον Μακη να σας απαντησει. Wink

Αν εβαζα διλιτρο δεν θα εβαζα του 206.Δεν δηλωνεται που δεν δηλωνεται, θα εβαζα διλιτρο απο xantia activa turbo και με 1500 ευρα θα ειχα αγορασει 150 τουρμπατα συναχωμενα αλογακια και 24 κιλα ροπη απο τις 2500.(ουτε diesel να ηταν!) Laughing
Εδω μπορει να δεχτω οτι σπαει,αλλα αυτο το μοτερ το παιρνεις με 1500 ευρα,για διλιτρο απο 206 θες απο 2500 και πανω,με τη διαφορα αυτη κανεις ενα καλο σερβις στο τουρμπακι και μετα παει φτερνισμα και καροτσα! Laughing

Για το 1.4 μοτερ δεν ξερω κατι,αν ειχε βγει τιποτε θα το ειχαμε μαθει απο τον baphomet! Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 13:05:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Υπάρχει 1800 αλλά δεν μπορεί να δηλωθεί σε 206 και 307, εκτός και αν έχεις τρελά "κονε" κλπ κλπ κλπ...= δεν γίνεται ...

1800 από 306 (κωδικό δεν θυμάμαι.. Stevon τα φώτα σου...)
118ps
18+ κιλά ροπή....

XU7JP4 Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 15:48:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια ειλικρινα ευχαριστω για τισ συμβουλες!Οσον αφορα τωρα το μοτερ απο το xantia turbo το σκεφτομουν σοβαρα αλλα δε θελω να το εχω αδηλωτο και ειμαι μερα νυχτα με το φοβο μηπως εχω καμια ιστορια απο το πουθενα.... Evil Εχω που εχω ηδη φτιαξει μια αλφα σχεση με τα στρουμφακια μεχρι τωρα....(οταν τα παιδια θελουν καμια αυξηση ή κανα bonus o πρωτος που γ$%$&:*ε ειμαι εγω! Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot Αληθεια ενα καλο μοτερ απο 16αρι που θα βρω ρε παιδια???Και απο τιμη???Μου φανταζει η καλυτερη ιδεα προς το παρον.Περιμενω απαντησεις!!!

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 16:35:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Για το 1.4 μοτερ δεν ξερω κατι,αν ειχε βγει τιποτε θα το ειχαμε μαθει απο τον baphomet! Very happy

Ή από εμένα... Evil

tirokomos έγραψε:
Αληθεια ενα καλο μοτερ απο 16αρι που θα βρω ρε παιδια???Και απο τιμη???Μου φανταζει η καλυτερη ιδεα προς το παρον.Περιμενω απαντησεις!!!

1500 ευρώ περασμένο εδώ στην Λάρισα.

Πληροφορίες και τηλέφωνα ρώτα από τον ΥΠ.Β.Ε. (bakclima) όπου τον έστειλα για πίσω δισκόφρενα Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 16:42:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mε 1500euro περασμενο??????Μπορεις να μου πεις ποσα km φανταζεσαι οτι θα εχει πανω κατω???Δε θελω να ξεφευγει και πολυ στα km...

Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 17:50:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαι πανω απ'ολα(τωρα που το θυμηθηκα....)ας μην ειναι ελλατωματικη σαν και αυτη που εχω τωρα!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 18:31:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι, με 1500 ευρώ περασμένο Twisted evil

Δεν φαντάζομαι τίποτα από km, πάρε τηλ να σου πεί ακριβώς (πάνω κάτω στα 60-80.000 χλμ παίζουν τα περισσότερα μεταχειρισμένα μοτέρ) Rolling eyes

Άντε, ψήσου και σύ... Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 17:13:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω ψηνομαι γ%*&*%ντας αλλα δε θελω να εχει το χιλιομετρα πανω το μοτερ....ενα καλο μηχανακι να βρω με 30-35000 χιλιομετρα θελω σε καλη τιμη. Laughing Λετε να υπαρχει???Παντως την κυριακη αυτη αν δε γινει το ματς που κανονιζουμε με τα παιδια εδω,θα ερθω στη Λαρισα για να δω και την Απολλωναρα οποτε αν θες φιλε Steve και συ προτεινω να βρεθουμε απο κοντα να παμε για κανα καφεδακι και να τα πουμε απο κοντα.Το ξερω οτι τη κυριακη το μονο σιγουρο ειναι οτι δε θα βρουμε τον μαστορα-μηχανικο αλλα κανονιζεται για μια αλλη μερα και αυτο! Wink Τι ειναι η Λαρισα.....ενα τσιγαρο δρομος με τα 90 αγριεμενα μου αλογα!!!!! Tease Shocked Afroman

Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 17:20:24    Θέμα δημοσίευσης: Σφυρηλατα πιστονια και τα τοιαυτα...... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις μηπως υπαρχουν σφυρηλατα πιστονια και ατσαλινες μπιελες για το 14αρι 16βαλβιδο κινητηρα των 90 αλογων.Επειδη ο φιλος Steve με εψησε να το αλλαξω το μοτερ μου και να βαλω το 16αρι για το οποιο ξερω οτι υπαρχουν ετοιμα σετακια τετοιου ειδους,αν δε κατσει η ιστορια και μεινω με το 14αρι μπορω να βρω τετοια "καλουδια" και σε τι τιμες αν γνωριζετε???Με λιγα λογια αμα δε βρω 16αρι ετοιμο.....θα το κανω εγω!!!! Cool Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 18:15:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O μονος λογος για να βαλεις σφυρηλατα πιστονια και ατσαλινες μπιελες ειναι για EXTRA αντοχη. Δηλαδη αν ηταν να το τουρμπισεις και να αναιβεις 50 και 60 αλογα τοτε μπορει να τα χρειαζεσαι. Αλλα αν δεν ειναι να κανεις κατι τετοιο τοτε γιατι ???? Εχε και υποψη σου οτι ενα σετ (4) πιστονια παει περιπου 750-800 ευρω και αλλα τοσα για μπιελες.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 18:21:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκεφτομουν αν δε βρεθει ενα καλο μοτερακι να ξεκινησω τις διαδικασιες για υπερκυβισμο οποτε και να ανεβω αν ειναι εφικτο μεσα σε λογικα χρηματικα πλαισια καπου στα 1600-1700 κυβικα...Οσο για τις τιμες μου φαινονται καπως τσιμπημενες....υπαρχουν και αρκετα φθηνοτερες και προσιτες τιμες.Μιλαω για καπου στα 700-800 ευρω ολα μαζι.

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 18:34:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο 1400αρι block δεν γινεται υπερκιβησμος γιατι τα πιστονια ειναι μεσα σε χυτονια, οποτε δεν μπορεις να ανοιξεις σε διαμετρο το Block. Mπορεις να βαλεις στροφαλο απο 1600 οποτε ουσιαστικα μεγαλωνεις μονο τη διαδρομη του πιστονιου και οχι διαδρομη & διαμετρο. Ομως δεν αξιζει γιατι θα εχεις ενα μοτερ περιπου 1500 κυβικα αμφιβολου αποδοσης. Απλα δεν αξιζει να αρχισεις να κανεις τετοιες μετατροπες πρωτα απ'ολα σε οικονομικο επιπεδο. Ειναι φτινοτερο να βρεις ενα ετοιμο μοτερ rallye και να το βαλεις πανω παρα να αρχισεις τα πειραματα με λυσεις που μπορει και να μην λειτουργησουν ή ακομα και να λειτουργησουν δεν θα αποδωσουν ανλογα με τα λεφτα που εχουν κοστισει.

Επιστροφή στην κορυφή
307 turbo-nos (giotis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 turbo-nos

Ένταξη: 22 Φεβ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 21:15:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΤΕΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΟΠΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ.

ΤΟΥΡΜΠΙΣΤΕ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΤΕ
http://www.psclub.gr/forum/album_pic.php?pic_id=483
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης