PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

πουλιεται??
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

τι θα πιασω?
θα πιασεις τα ... 3
46%
 46%  [ 6 ]
θα τα πιασεις.
15%
 15%  [ 2 ]
δε θα τα πιασεις
38%
 38%  [ 5 ]
Σύνολο Ψήφων : 13

Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Σεπ 2006, 20:42:20    Θέμα δημοσίευσης: πουλιεται?? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει μια σκεψη να δωσω το 206...αν το κανω θα ειναι για καλο και θα ειναι πραγματικα Η ΕΥΚΑΡΙΑ...μη τρομαζετε.

το θεμα ειναι ποσο σκ**α πιανω>?
καταρχην μαλλον πρεπει να δωσω τα πραματα χωρια..

δηλαδη αν τα πουλησω τωρα θα ζηταγα

κορωνοπηνιο 14/60 στο υπογειο 200ευρω
χανκοοκ ζ211 σε μετριοκακη κατασταση με ζαντες 150ευρω
βαρεαλλακι bmc ανθρακονηματο το καλο 150ευρω
εκκεντροφροι +γραναζια 106 250 ευρω
προφλακτηρασ εμπρος+πισω+φωτα βαμμενα μαυρα 300ευρω
ζαντολαστιχα απο ξαρα 15αρια οφσετ 16 με λαστιχα σε μετρια κατασταση 80ευρω
αντιστρεπτικες 22αρες 100ευρω
αναρτηση πεζο σπορτ η γνωστη...+22αρες ραβδους στρεψεως. 600ευρω
φρενα 283 ανταλλαγη με 266 +150ευρω

αυτα ειναι 2000ευρω πραματα...

το αμαξι ειναι 20/04/04 μοντελο 1.6 Gti τιμη αγορας 15800.μαυρο με αεροτομη.2.5ετων.
αν βαλεις ενα 30% κατω ειναι 11500. πες 11 βια...

με τα πραματα υπαρχει περιπτωση να πιασω 13000???????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Σεπ 2006, 20:59:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακάρι Παναγιώτη να πιάσεις την τιμή που ζητάς...αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα τα extra δεν θεωρούνται πλέον στα σύν ενός αυτοκινήτου....
Σοβαρά τώρα θες να το δώσεις?
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Σεπ 2006, 22:06:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα εξτρα οι τιμες που εγραψα ειναι που θα τα πουλησω εκτος αυτοκινητου και τις πιανω νομιζω χαλαροτατα...για αυτο και το λεω οτι αμα ειναι θα το δωσω μαμα να ησυχασω.
απλα παω ψηλα και δε μου αρεσει ουτε με εκφραζει...
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Σεπ 2006, 22:38:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι ευκολο να τα πιασεις,αλλα ποτε δεν ξερεις...! Wink
Για τι σκεφτεσαι??? Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Σεπ 2006, 22:50:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αληθεια ειναι οτι βαζεις δεν το περνεις.Περνεις πολυ λιγα μαλλον.Εγω οταν το πουλησω σκεφτομαι να το γυρισω στην εργοστασιακη κατασταση(αλλα αν φοραει πολλα ειναι δυσκολο)και τα αλλα να τα πουλησω ξεχωρα.Ετσι πιο πολλα λ7 θα κερδισω.Αυτα αποτελουνε μονο θεωρειες ομως και δεν θελω να φαω ντοματες.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Σεπ 2006, 08:52:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παναγιώτη ...εάν έχεις χρόνο....και υπομονή απο 1ημέρα - 6μήνες....θα τα πιάσεις (όλα τα αυτοκίνητα έχουν 1 αγοραστή....)
Εάν δέν έχεις υπομονή και θές να το ξεφορτωθείς.....βγάλε τα πράγματα....και στα 10-11,000€ θα φύγει και σχετικά εύκολα...

Υ.Γ=πάντα για ιδιώτη......

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Σεπ 2006, 09:07:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σταυρο μαμα θα τα πιασει τα 11-11500????????????

με τα πραματα το εχω αποκλεισει να το δωσω αν τελικα το δωσω.
ουτως η αλλως αν παρω το αλλο αυτο θα ερθει σε 6μηνες ελλαδα
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Σεπ 2006, 09:07:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Σταύρο. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Σεπ 2006, 09:17:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα 11,500€ και με τα χιλιόμετρα που έχεις(άν θυμάμαι καλά είσαι και εσύ σάν και εμάς.....κάνεις λίγα... Laughing Laughing ) είναι σχετικά δύσκολο.....βέβαια εάν είναι και ατρακάριστο....έχεις ένα plus για κάποιον που θέλει ένα 16άρι , μαμά, με δέρμα , αισθητήρες ,ζάντες, κτλ..κτλ..κτλ..

ΑΔΥΝΑΤΟΝ πάντως δέν είναι......
(άσε που γνωρίζω gti 1,6 ,ίδιας χρονολογίας , με σοβαρότατη στούκα ,και απο αξεσουάρ ,ζάντες και μεμβράνες και έφυγε στα 10,800€)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Σεπ 2006, 09:40:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από την στιγμή που δεν βιάζεσαι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το παρατήσεις στην Χρυσή Ευκαιρία και κάποια στιγμή θα την βρεις την άκρη Exclamation

ΥΓ Το Almera που είχαμε έφυγε την πρώτη μέρα και χωρίς καν να το δει ο αγοραστής, το αυτοκίνητο δεν ήταν και στα καλύτερα του να φανταστείς.Την επόμενη μέρα δε, πρέπει να πήραν και 10+ τηλέφωνα Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Σεπ 2006, 09:44:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To κορωνοπήνιο που πουλάς αν δεν κάνω λάθος είναι απο 106 1.4 XSi σωστά? Κάνει στο διαφορικό του 206?

Επίσης πόσα km έχεις κάνει - μετράει αρκετά στην τιμή πώλησης πιστεύω.

Εμένα γενικά γνώμη μου είναι ότι πουλάς ενα sport αμάξι, πιστεύω στα λεφτά αυτά κάποιος θα προτιμήσει να πάρει κάτι άλλο ίσως και φθηνότερο... (πχ σαξό ραλύ). Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να το πουλήσεις όμως... θέλει υπομονή.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Σεπ 2006, 10:31:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο που εχω εγω κανει σε 206 γιατι ειναι με μεγαλα πλανητικα...
αλλα εσυ ουτως η αλλως εχεις κοντο διαφορικο που ειναι σχεδον ιδιο με το 14/60...
καλα δεν το εχω αποφασισει ακομα ηρεμηστε...

σταυρο ενα πουλακι μου ειπε οτι το gti τωρα εχει 15200 με το κλειδι στο χερι και μεταλλικο και 16αρια και 4 αεροσακους ...αληθευει?
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Σεπ 2006, 10:40:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

σταυρο ενα πουλακι μου ειπε οτι το gti τωρα εχει 15200 με το κλειδι στο χερι και μεταλλικο και 16αρια και 4 αεροσακους ...αληθευει?

Το "πουλάκι"...δέν έχει σωστές πληροφορίες...αφού και το GTi 1.6 ,πέρασε στα "συλλεκτικά".....=σταμάτησε η παραγωγή του
Επίσης επειδή η τιμή η οποία θα σου γράψω παρακάτω ίσχυε απο [06/07/2006] και μετά....πολύ αμφιβάλω άν πουλήθηκε κάποιο σε αυτή την τιμή αφού η παραγωγή σταμάτησε τον Ιούνιο.

Η τελευταία τιμή του ήταν = 15490€ με το "κλεδί στο χέρι"

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Σεπ 2006, 10:43:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
αυτο που εχω εγω κανει σε 206 γιατι ειναι με μεγαλα πλανητικα...
αλλα εσυ ουτως η αλλως εχεις κοντο διαφορικο που ειναι σχεδον ιδιο με το 14/60...
καλα δεν το εχω αποφασισει ακομα ηρεμηστε...

Δλδ τα κορωνοπήνια του 206 δεν ταιριάζουν με αυτά του 106! θέλει μετατροπή Question , εγώ δεν ξέρω ποιο κορωνοπήνιο φοράω (μήπως ξέρεις εσυ?)/
Πάντως το μαμά δικό σου ειναι το 17/64 με τελική σχέση μετάδοσης 3,77:1 το οποίο είναι θεόμακρο ενώ το 14/60 είναι σχετικά κοντό.
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Σεπ 2006, 10:44:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιάννη , εάν θυμάμαι καλά έχεις το 5πορτο...άρα έχεις κ/π = 16/65 Wink

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Σεπ 2006, 11:00:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Γιάννη , εάν θυμάμαι καλά έχεις το 5πορτο...άρα έχεις κ/π = 16/65 Wink

Ναι Stevon το 5πορτο έχω Crying or Very sad
Ξέρεις το 16/65 τι τελική σχέση μετάδοσης έχει?
Ξέρεις επίσης αν κάνουν τα κορωνοπήνια του 106?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Σεπ 2006, 11:08:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΙΣΤΕ OFF-TOPIC Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Σεπ 2006, 11:11:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω 4,063 αλλά δέν είμαι σίγουρος ... Embarassed
Για τα κ/π ισχύει ότι σου είπε και ο Παναγιώτης.

Sorry για το Off topic Ζουζουνέλλλλ......

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Σεπ 2006, 11:16:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TO 16.65 Ειναι αυτο που φοραγε το 106 8ν 1.6 οποτε επειδη εχεις τις σπορ σχεσεις λογικα εισαι μια η αλλη σε ταχυτητες .....
ειναι μια χαρα για το αμαξι σου. πιο κοντο καταντα κουραστικο για εθνικη.

σταυρο παιδι απο εδω πηγε και του ειπαν κανονικα τιμη σε αντιπροσωπεια και οτι θελει 2 μηνες παραδοση καθως ξαναξεκινα η παραγωγη συντομα.
το ερωτημα ειναι
α. ποσο αληθεια ειναι
β. απο που θα ειναι?εχω υποψια οτι θα εχουν στειλει τη παραγωγη σε καμια βραζιλια και θα ερχονται οτι να ειναι αμαξια.......
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Σεπ 2006, 11:25:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα βρεις αγοραστη.Εδω βρηκε ενα 307 280 αλογα τελειωμενο τελειως.Απλα ο ανθρωπος το ειχε παρει 13000.Και τελικα εδωσε αλλα τοσα μην πω και περισσοτερα για να το φτιαξει.Και στην τελικη το πουλησε 14000 αν θυμαμαι καλα.Γι'αυτο στην αρχη ειπα καντο εργοστασιακο(οσο μπορεις)και πουλα ξεχωρα τα ανταλακτικα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης