Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2005, 18:10:19 Θέμα δημοσίευσης: Την είδα! |
|
|
...χθες το βραδυ πηγαινοντας στη δουλεια, φθανω στο φαναρι της λεωφ. Μαραθωνος κανω αριστερα και περιμενω να στριψω.
αμεσως ανοιγει το φαναρι και αρχιζω αναστροφη.
απεναντι μου καθονταν μια κατακοκκινη ferrari modena 360 η οποια ειχε παρει θεση μονη της και περιμενε.
τα ψιλοεχασα ομολογω και σχεδον σταματησα πανω στη στροφη.
... συνεχισα να στριβω με αργες κινησεις εχοντας τα ματια μου πανω της και "πιανοντας" ευθεια ετοιμαστηκα.
επιασα τερμα δεξια, κατεβασα 2α και 30 χλμ/ωρα, εκλεισα τη μουσικη και κατεβασα το παραθυρο του οδηγου. περιμενα.
φαινοταν οτι ο τυπος θα το ανοιγε, ολομοναχος ηταν 11 το βραδυ σε ενα δρομο με ασφαλτο καλυτερη απο της Αττικης οδου!
και δεν εκανα λαθος.
με το που ανοιγει το φαναρι, βλεπω στον καθρεφτη μου το κοκκινο τερας να ξεχυνεται και το επομενο δευτερολεπτο ακουω ενα "φρικιαστικο" ηχο και τη φεραρι να περναει απο διπλα μου με οσα ειχε και δεν ειχε.
στα 500 μετρα επιασε κοκκινο και σταματησε αλλα εγω επρεπε να στριψω και ετσι η συναντηση μας κρατησε 2-3 δευτερολεπτα το πολυ.
α-πι-στευ-το!
προσωπικα δεν ειχα ξαναδει απο τοσο κοντα τετοιο αμαξι
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

VF7 + VF3 = P.S.A.
Ένταξη: 22 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2584
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2005, 18:38:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Eνδεικτικά εχθές το βράδυ στην Αγ.Παρασκευή ποιο συγκεκριμένα στην Αγ.Ιωάννου 2 μάλιστα 2 360 Modena κατακόκκινες παρκαρισμένες η μία πίσω απο την άλλη.....το θέαμα καλό αλλά όχι το καλύτερο αφού συνοδεύονταν απο δύο τύπους (από Β.προάστεια.....σας φτάνει αυτό έτσι....) 
Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
chatasos (Τάσος) Developer - Administrator

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 2612 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2005, 23:44:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kάπως έτσι πρέπει να έγινε η φάση 
Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TiMoRiS (Argiris) Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56
Ένταξη: 06 Ιαν 2004 Δημοσιεύσεις: 420 Τόπος: Πειραιας
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2005, 23:50:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το συγκεκριμενο αμαξι λογω δουλειας το εχω οδηγησει και ειναι εμπειρια ζωης! Με το μονο πραγμα που το συγκρινω ειναι non-stop sex with Angelina Jolie!!!
www.asfaleia365.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2005, 00:31:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σήμερα γύρω στις 20:00 στην Ηλιούπολη ήταν παρκαρισμένη σε ένα στενο μια σιελ Modena Cabrio και η μέγιστη αντίθεση πίσω της ένα πρασινο/μπλε 900αρακι ψιλοτρακαρισμένο Uno....!
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TiMoRiS (Argiris) Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56
Ένταξη: 06 Ιαν 2004 Δημοσιεύσεις: 420 Τόπος: Πειραιας
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2005, 00:32:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ελα μωρε και τα δυο Fiatακια ειναι! 
www.asfaleia365.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2005, 00:36:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ναι ναι ναι ....!
έτσι ακριβώς.....!
χαχαχ
Όσο για το videaki παραπάνω τρελό γέλιο!
τσίτες το Α112!!!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2005, 00:54:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound. έγραψε: | Σήμερα γύρω στις 20:00 στην Ηλιούπολη ήταν παρκαρισμένη σε ένα στενο μια σιελ Modena Cabrio και η μέγιστη αντίθεση πίσω της ένα πρασινο/μπλε 900αρακι ψιλοτρακαρισμένο Uno....! |
φαντασου να ηταν κανα 4πεταλουδο uno με 700 αλογα 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
georgep206 (ΓΙΩΡΓΟΣ) Μόλις έγραψα

PEYGEOT 206
Ένταξη: 28 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 20 Τόπος: ΑΘΗΝΑ,ΓΑΛΑΤΣΙ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2005, 01:11:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ έχει τύχει να δω από κοντά παρκαρισμένη την κόκκινη στο Γαλάτσι να με κοιτάει πονηρά και είχα τρελαθεί με το σχήμα και την δύναμη που σου αποπνέει αυτό το αυτοκίνητο.
Αλλά η πιο τρομερή στιγμή ήταν όταν είδα να περνάει από δίπλα μου μια Lamborghini Murcielago και έπαθα πλάκα.
Συγκεκριμένα η μοιραία συνάντηση έγινε ως εξής:
Γύρναγα με το αμάξι του πατέρα μου από Βόλο όπου κοντά στην Θήβα (μέσω εθνικής Λαμίας – Αθήνας εννοείται) αντιλαμβάνομαι μια σκιά στον καθρέπτη να με πλησιάζει με αρκετά χιλιόμετρα και με περίεργο χρώμα (το γνωστό πορτοκαλί) και καθώς κάνω να δω τι είναι βλέπω την Lamborghini ,έπαθα πλάκα με το σχήμα της και τον ήχο που έβγαζε. Στάθηκα τυχερός βέβαια γιατί εκείνη την στιγμή μπροστά μου είχε βγει ένα περιπολικό από την Θήβα μάλλον και με το που το είδε ο τύπος που την οδηγούσε κόβει (γι'αύτο και μπόρεσα να τη δω λίγο καλύτερα) και το τρομερό όλης της υπόθεσης ήταν ότι οι αστυνομικοί που ήταν στο περιπολικό τρελάθηκαν και αυτοί με αυτό που έβλεπαν με αποτέλεσμα να βγάλουν τα χέρια έξω από ενθουσιασμό και να τον παροτρύνουν να φύγει.
Για να μην τα πολύλογο καταλαβαίνεται τι έγινε όταν ο τύπος τους είδε , μέσα σε λίγα sec ακούστηκε ένας στρίγκλικος ήχος και λίγος καπνός από τα λάστιχα και αυτό ήταν μέχρι την επόμενη στροφή είχε εξαφανιστεί εντελώς από το οπτικό μου πεδίο. Ήταν το πιο ωραίο αυτοκίνητο που είδα πότε από κοντά να κινείτε με αυτήν την δύναμη. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2005, 07:42:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ελατέ ένα σ/κ στην Κηφισιά να δείτε μπόλικες...όλοι οι φτωχοί άνθρωποι τα βγάζουν βόλτα... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2005, 10:00:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shark_zak έγραψε: | ελατέ ένα σ/κ στην Κηφισιά να δείτε μπόλικες...όλοι οι φτωχοί άνθρωποι τα βγάζουν βόλτα...  |
Πες τα χρυσόστομε που μας κάνουνε τα νεύρα κουρέλια
Εγώ πάντως την τελευταία φορά που είχα close encounter με υπεραυτοκίνητο ήταν με μια Galliardo στο Μαρκόπουλο όταν
είχα μείνει με φιλικό αυτοκίνητο!!!
Μου λέει ο φίλος μου ''κοιτα κοιτα''
Γυρνάω τη βλέπω και μετά γ**ω
το UNO
Για τα πρακτικά φίλος με R1 (ο ίδος με το UNO) έχει ανοίξει με 360 Challenge Stradale και ............... ακομα τον ψάχνει
Βikes Rule
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2005, 10:47:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Oι παλιοτεροι θα θημουντε τις κοντρες στη πλατεια της Πολητειας (τοτε που ηταν ακομη στρογκηλη) οπου μεταξη Μercedes BMW και Porsche συχνα πηκνα εβλεπες και Ferrari να φερνουν την πλατεια σβουρες με αναποδα. Αυτα ηταν κοντρες !!! Καθομασταν απεναντι στον Αλεκο (εκει που τωρα ειναι τo Best Friends) και στηναμε κερκιδα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2005, 11:57:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
STELIOS έγραψε: | Oι παλιοτεροι θα θημουντε τις κοντρες στη πλατεια της Πολητειας (τοτε που ηταν ακομη στρογκηλη) οπου μεταξη Μercedes BMW και Porsche συχνα πηκνα εβλεπες και Ferrari να φερνουν την πλατεια σβουρες με αναποδα. Αυτα ηταν κοντρες !!! Καθομασταν απεναντι στον Αλεκο (εκει που τωρα ειναι τo Best Friends) και στηναμε κερκιδα. |
εδω πανω μενεις... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2005, 12:21:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πως πάμε εμείς με τα Πεζάκια πορεία στις εκδρομές... πριν από λίγα χρόνια είχαν έρθει καμιά 30αριά Ferrarakia από την Iταλία, τους έκαναν μία εκδήλωση στα Mέγαρα και μετά τους πήγαν στο Zάπειο για φωτογράφιση.
Tις πέτυχα εντελώς τυχαία την ώρα που ανέβαιναν την Σταδίου. Όλα τα μοντέλα εκτός από την Manarello. Eίκοσι λεπτά... σεισμός!!!!!!!!!!
Eάν θυμάμαι καλά πρέπει να υπήρχε και μία GTO. H 288 βέβαια όχι η 250, αλλά GTO είναι κι αυτή. Mπροστά της η Mondena είναι Matchbox...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
crusader (Σπύρος) Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2806
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2005, 12:32:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τις είχα πετύχει κι εγώ θυμάμαι τότε στον Κηφισό, αυτές στην άνοδο, εγώ στην κάθοδο.
Φυσικά είχαμε τραβήξει χειρόφρενο όλοι όσοι είμασταν εκείνη την ώρα στην κάθοδο και χαζεύαμε, καθώς πέρναγε το καραβάνι!!!
® |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2005, 12:37:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shark_zak έγραψε: |
εδω πανω μενεις...  |
Yes, γειτονες ειμαστε. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vio (Alex) Μέλος

Seat Leon 2.0 TFSi
Ένταξη: 14 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 130
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2005, 12:54:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τι να πώ και εγώ που την βλέπω την κ@ρ10λ@ κάθε μέρα. Έχει μια ασημένια το αφεντικό μου και κάθε απόγευμα που φεύγω απο την δουλειά να τη κάτω στο πάρκινγκ.....
....ΑΑΑΧΧΧΧΧΧ......
It's not the spoon that bends.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2005, 12:59:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
TiMoRiS έγραψε: | Το συγκεκριμενο αμαξι λογω δουλειας το εχω οδηγησει και ειναι εμπειρια ζωης! Με το μονο πραγμα που το συγκρινω ειναι non-stop sex with Angelina Jolie!!! |
Μ'αρεσεις
Που να περασει και καμια ENZO δηλαδη τι εχει να γινει
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2005, 13:15:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
COOL ALEXIS έγραψε: | Βikes Rule |
Καλά αυτό εννοείται!
Τα όποια πολύ γρήγορα υπεραυτοκινητα παίρνουν κεφάλι μετα τα 250-270km/h.....
Εκεί όμως τις περνάνε από πάνω.
Πάντως τις προάλες "τσάγιασα" ένα Saxακι "μαμά" (ΦΠΕ, ημισλικ κλπ κλπ) σε καμια 10αρια ανοιγματα απο στάση σε φανάρια με το 2,5αρι CRMακι μου....χεχεχε και πολύ το χάρηκα... (και μάλιστα χωρίς να ανοίγω ακριβώς από στάση γιατί σουζαρε και φοβόμουν μην έρθω "καπάκι")
Μιλάμε το παλικάρι με το Saxo είχε σκυλιάσει!!
Στο θέμα μας τώρα γυρνώντας βράδυ από Σαλαμίνα έχω πετύχει σε ένα στενό στο Πέραμα παρκαρισμένη κίτρινη DIABLO με τις δυο ρόδες πάνω στο πεζοδρόμιο, λες και είχε παρκάρει Seicento.
Τι να πεις?!?!?!?!!!
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
chatasos (Τάσος) Developer - Administrator

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 2612 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2005, 14:17:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound. έγραψε: |
Στο θέμα μας τώρα γυρνώντας βράδυ από Σαλαμίνα έχω πετύχει σε ένα στενό στο Πέραμα παρκαρισμένη κίτρινη DIABLO με τις δυο ρόδες πάνω στο πεζοδρόμιο, λες και είχε παρκάρει Seicento.
Τι να πεις?!?!?!?!!! |
Λογικό είναι....που να χωρέσει στο στενάκι 
Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|