PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

alcohol tester

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Οκτ 2006, 14:22:13    Θέμα δημοσίευσης: alcohol tester Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετα τη χθεσινοβραδυνη εξοδο,σημερα το πρωι σκεφτομουν ποσο χρησιμο θα ηταν ενα τετοιο ματζαφλαρακι.
Γνωριζεις ανα πασα στιγμη αν εισαι σε θεση να πιασεις τιμονι και το κυριοτερο πολυ πιο πριν στο κανουν γνωστο οι αντρες με τα μπλε.
Εχει κανεις υποψη του αν ειναι αξιοπιστο και που και ποσο πωλειται?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Οκτ 2006, 16:04:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν θέλεις να βγείς και να πιείς παίρνεις ταξάκι...

3 εούρος στο πήγαινε, 3 στο έλα είσαι κομπλέ σεμπλόν...

Κι όταν βγαίνεις με γκόμενα δεν πίνεις, ρε αρούγκαλε!!!!!!!! Tease Tease Tease Tease

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Οκτ 2006, 16:39:15    Θέμα δημοσίευσης: Re: alcohol tester Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Μετα τη χθεσινοβραδυνη εξοδο,σημερα το πρωι σκεφτομουν ποσο χρησιμο θα ηταν ενα τετοιο ματζαφλαρακι.
Γνωριζεις ανα πασα στιγμη αν εισαι σε θεση να πιασεις τιμονι και το κυριοτερο πολυ πιο πριν στο κανουν γνωστο οι αντρες με τα μπλε.

ή θα μπορούσες να έπαιρνες ένα αντι ραντάρ... Wink

και αντί να δεις να μπορείς να οδηγήσεις να δεις εάν και κατά πόσο θα μπορούν να σε σταματήσουν τα στρουμφάκια...

Αν κια συμφωνώ ότι καλύτερα να μην πίνεις πολύ και να οδηγείς..

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Οκτ 2006, 17:22:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΤΟ ATS μεσα στην εκθεση ειχε στο τελευταιο περιπτερο πριν βγεις στα δεξια, ενα τετοιο πραγματακι με 10 ευρω.Τωρα ποσο αξιοπιστο μπορει να ειναι...

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Οκτ 2006, 17:36:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλυτερα να μην πιεις καθολου για να μην εχεις και το ανχος αν τα λεει καλα το μηχανημα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)

Ένταξη: 16 Μάρ 2003
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Οκτ 2006, 21:18:00    Θέμα δημοσίευσης: Re: alcohol tester Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:

Έχει το RadioShack (στο 2ο μέρος) ένα της Microcom, με €30. Ως εταιρία είναι γνωστή, η τιμή είναι αρκετά ψηλή για να είναι της πλάκας και οπτικά φαίνεται ποιοτικό. Αν μπορείς να το δεις κι από κοντά, θα βγάλεις καλά συμπεράσματα.

Πάρε και 2-3 μπουκαλάκια ποτού, από αυτά που δίνουν στο αεροπλάνο, για να το τεστάρεις επί τόπου Beer

Χάκεψον γαρ τοις πάσοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Οκτ 2006, 22:22:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνω με αυτα που λετε,απλα θελω να ξερω οτι και με μια μπυρα ειμαι σιγουρα οκ!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Οκτ 2006, 23:41:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κακό είναι ότι παίζουν πολλές παράμετροι, όπως: ο οργανισμός του κάθε ατόμου, το αν έχεις φάει, η κούραση, κτλ. με αποτέλεσμα να είναι λίγο θολά τα πράγματα...
Πάντως, με 250ml μπύρα (5%, γιατί έχω βρει και κάτι 30άρες) πρέπει να είσαι ΟΚ. Τα βαριά ποτά θέλουν προσοχή (30%+).

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Οκτ 2006, 00:20:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

cipher έγραψε:
Το κακό είναι ότι παίζουν πολλές παράμετροι, όπως: ο οργανισμός του κάθε ατόμου, το αν έχεις φάει, η κούραση, κτλ. .

ακριβως για αυτους τους λογους το θελω!

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Οκτ 2006, 14:13:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εσυ τωρα διαβαζεις γιατι εχεις μαθημα αυριο και πηζεις και δε προλαβαινεις να παμε για τα .....ΧΧΧΧΧΧΧχα ή μας δουλευεις παλιολινατσα??????????????

ειχαν οι 4τ ενα παρα πολυ καλο αρθορο πριν 2τευχη.

2 500αρες μπυρες το πρωτο τεστ....κατω απο οριο...

2 ποτηρια ουισκι και ενα σφηνακι.... πανω κατω οριο (0.25αν θυμαμαι) αλλα κατω απο οριο που σε ξηλωνουν....

2ουισκι 1 σφηνακι και 2 μπυρες παλι κατω απο τα 0.40 που σε ξηλωνουν κανονικα.....

οποτε για να σε ραψουν διπλωματα-κλπ κλπ κλπ το συμπερασμα ειναι οτι πρεπει να εχεις πιιει τον αμπακο...

ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ.
και στις τρεις περιπτωσεις τα αντανακλαστικα ειχαν παει κατα διαολου . . .
δηλαδη και 1 ποτηρι μπυρας να πιειες εισαι επικινδυνος.

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

αρα και το λιγοτερο δυνατο να εχετε πιει πρεπει ολοι μας να ξερουμε οτι ειναι επικινδυνο να οδηγουμε και αν το κανουμε τουλαχιστον ας προσεχουμε παρα παρα παρα πολυ και ας μη τρεχουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Οκτ 2006, 14:31:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
και στις τρεις περιπτωσεις τα αντανακλαστικα ειχαν παει κατα διαολου . . .
δηλαδη και 1 ποτηρι μπυρας να πιειες εισαι επικινδυνος.

Άσχετο, αλλά για ένα περίεργο λόγο όταν παίζω Colin McRae και έχω πίει τα πάω πολύ καλύτερα από ότι ξεμέθυστος........ Confused

Μεθυσμένος δεν έχω χάσει κανένα αγώνα και κανένα πρωταθλήμα! Silly

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Οκτ 2006, 14:37:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...!!!!!!!!!

εγω παλι εχω κανει το τεστ αναποδα σε ραλλυ παιχνιδι σε ενα μπιλιαρδαδικο...
ειπιαμε 2 μπυρες με ενα φιλο και μεττα ξαναπαιξαμε το παιχνιδι που ειμασταν εξπερτ ...
δε μπορουσαμε ουτε τη πρωτη πιστα να περασουμε!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Οκτ 2006, 14:42:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
...!!!!!!!!!

εγω παλι εχω κανει το τεστ αναποδα σε ραλλυ παιχνιδι σε ενα μπιλιαρδαδικο...
ειπιαμε 2 μπυρες με ενα φιλο και μεττα ξαναπαιξαμε το παιχνιδι που ειμασταν εξπερτ ...
δε μπορουσαμε ουτε τη πρωτη πιστα να περασουμε!!!

Ξεφύγαμε λίγο και θα μας κράξουν σύντομα, αλλά anyway...

Σε προκαλώ όποτε θες, να πιούμε από 5-6 βότκες και να σε κοντράρω στο Colin McRae 2005 Laughing Laughing Laughing

(Οι δίκες μου με Red-Bull, οι δικές σου με τσίπουρο......)

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
BadSpud! (Spiros) - (Π.R.T.)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 106 Rallye 1600cc 16v (Τούμπανο)

Ένταξη: 23 Φεβ 2006
Τόπος: 6' απο Παντού!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Οκτ 2006, 19:11:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πλέον τα πρόστιμα είναι πολύ μεγάλα και πρέπει να προσέχουμε...

Τελικά πολύ γρήγορο το κόκκινο (Ν προς Ε) για να καταλάβεις πόσο γρήγορο είναι…

Είναι λίγο πίσω μου (Ν προς Α)!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Οκτ 2006, 18:02:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ασε σου κοστιζει ο κουκος αηδονι αν γινει καμια στραβη.
Εγω δεν το περνω γιατι εκει κατω δεν ξερουν να οδηγουν φανταζεστε να μην εχω και εγω τα ματια 14?
Θα παρω λιγοτερο απο το μισο αμαξι μεχρι που να φτασω.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Οκτ 2006, 18:11:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξερει κανεις το οριο σε σχεση με το κρασι..../???????????????????

δηλαδη ποσα ποτηρακια ειναι το 0.25(τοσο δεν ειναι?)
Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Οκτ 2006, 19:53:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εξαρτάται από την περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Γενικά, πιστεύω ότι με ένα ποτηράκι είσαι εντάξει. Νομίζω όμως ότι τα όρια έχουν κατέβει λίγο ακόμη. Θα το τσεκάρω και θα σας πω.

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Οκτ 2006, 00:38:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομιζω οτι εισαι στο οριο με ενα ποτιρι του κρασιου ρετσινα.Δηλαδη μιλαμε για κρασι των 11% Vol και οχι παραπανω.
Παντως ειναι τρελη αδικια και θα σας πω ενα παραδειγμα.
Σημερα πηγα για φαγητο με την κοπελια μου και κατεβασα μια μπυρα(μαλλον μιση μιση με την γυναικα)και στο τελος μας εφερε λιγο γλυκο του κουταλιου με ενα σφηνακι ρακι.Οταν βγηκα δεν ενιωθα οτι πρεπει να παρω ταξι.Μπορουσα να οδηγησω κανονικα.Ομως αν με πιαναν παιδια θα μου ειχε βγει ξυνη η βολτα.
Αδικια και παλι αδικια.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης