PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Νοθευμένη Βενζίνη??

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
307aris (Vangelis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Μάϊ 2006
Τόπος: ATHINA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Σεπ 2006, 17:04:32    Θέμα δημοσίευσης: Νοθευμένη Βενζίνη?? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω παρατηρήσει τελευταία ότι όταν περιμένω σε φανάρι με νεκρά, αντί ο κινητήρας να λειτουργέι στις 900 στροφές όπως συνήθως, κάθε τόσο τρεμοπαίζει, κατεβαίνει στις 800 και μετά ξανανεβαίνει στις 900 κάνοντας ένα θόρυβο λες και πάει να σβήσει...

Τελικά δεν σβήνει βέβαια αλλά αναρωτιέμαι μήπως η βενζίνη που έβαλα είναι νοθευμένη. Είναι σύμπτωμα?

Ευχαριστώ. Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
filimon 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16V) Colorline (2006)

Ένταξη: 04 Σεπ 2006
Τόπος: Volos

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Σεπ 2006, 18:47:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα.
Παρατήρησα όμως ότι μου το έκανε μόνο όταν είχα λίγη βενζίνη. Από την αντιπροσωπία της Peugeot όταν το πήγα για έλεγχο μου είπαν ότι το έκανε γιατί είχε λίγη βενζίνη και μερικές φορές ρουφούσε αέρα.
Γενικά όμως, μπορεί να στο κάνει αυτό και λόγο κακής ποιότητας βενζίνη
Επιστροφή στην κορυφή
BadSpud! (Spiros) - (Π.R.T.)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 106 Rallye 1600cc 16v (Τούμπανο)

Ένταξη: 23 Φεβ 2006
Τόπος: 6' απο Παντού!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Σεπ 2006, 21:48:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ποιο πιθανό πιστεύω είναι η βενζίνη…

Όταν κατεβάζω το αμάξι Κέρκυρα (η καταγωγή μου) το αμάξι μου στο πρώτο γέμισμα χάνει αυτόματα 10 άλογα… και όταν ξανά γυρνάω Αθηνά τα ξαναβρίσκει λολ λολ λολ

Blink Blink Blink Blink Blink Blink Blink Blink Blink

Τελικά πολύ γρήγορο το κόκκινο (Ν προς Ε) για να καταλάβεις πόσο γρήγορο είναι…

Είναι λίγο πίσω μου (Ν προς Α)!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Σεπ 2006, 22:00:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

emena οταν εκανε κατι παρομοια αποδειχτηκε οτι ηταν ο αισθητηρας υποπιεσης . . .
μη τρομοκρατεισαι κανα 40αρι εχει...
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Σεπ 2006, 22:18:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα εκτός από 40αρι μου κοστισε και μια 2η ή 3η θέση.... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Σεπ 2006, 23:04:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαγγέλη κι εμένα το κάνει. Εμένα το κάνει βασικά όταν μπει κάποια ηλ.συσκευή και πάντα με το βεντιλατέρ...τι να πω.
Βέβαια υπάρχουν και φορές που συμβαίνει στα καλά καθούμενα και πάντα όταν το ανάβω μετά απο σβήσιμο αλλά χωρίς να είναι κρύο, πχ θερμοκρασία νερού στους 70-80.
Ποιον κινητήρα έχεις?
Επιστροφή στην κορυφή
307aris (Vangelis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Μάϊ 2006
Τόπος: ATHINA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Σεπ 2006, 20:49:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο κινητήρας μου είναι ο 1.4 90ps.

Αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω ότι ρουφάει αέρα λόγω λίγης βενζίνης δεν ισχύει στην περίπτωσή μου γιατί ήταν πάνω από το μισό ντεπόζιτο γεμάτο όταν συνέβη. Πάντως αν θυμάμαι καλά ήταν ο κλιματισμός ανοιχτός.... και το ράδιο σίγουρα... Θα δείξει.... θα το γεμίσω από άλλο πρατήριο να δω αν θα ξανασυμβεί!

(Θα μου πείτε και που θα ξέρω ότι το άλλο πρατήριο θα έχει ανόθευτη βενζίνη?) Έλα ντε.... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Cobras (dgrjgfjgfhl)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 17 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Σεπ 2006, 00:06:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα παλι μερικε φορες βαραει πυρακια με βενζινη 95 ενω με 100αρα δε βαραει μπορει να ισχυει κατι τετοιο?
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Σεπ 2006, 02:17:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εννοείς να βαράει πυράκια με 95αρα και όχι με 100αρα; Φυσικά και γίνεται! Cool

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Σεπ 2006, 08:50:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Cobras έγραψε:
εμενα παλι μερικε φορες βαραει πυρακια με βενζινη 95 ενω με 100αρα δε βαραει μπορει να ισχυει κατι τετοιο?

όχι απλά "μπορεί".

Σε όλα τα 14άρια και 16άρια 206/307 συμβαίνει αυτό. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Σεπ 2006, 09:36:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μήπως "ετοιμάζεται" και κανένα μοτεράκι ρελαντί για δρόμο?

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης