PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Full βαψιμο!Που και ποσο??
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Αύγ 2006, 17:06:09    Θέμα δημοσίευσης: Full βαψιμο!Που και ποσο?? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αποφασισα να φρεσκαρω το ραλλακι μετα απο τοσα χρονια και να προσθεσω και λιγες ομορφες πινελιες, οπως ασφαλειες καπω και τα angel eyes.
Με προβληματιζει πολυ το θεμα του βαψιματος και θελω να σας ρωτησω για να παρω γνωμες απο οσους εχουν επιχειρησει κατι αναλογο.
Με ενδιαφερει full εξωτερικο βαψιμο στο χρωμα του, ίσως και με 1 στρωση βερνικι, με επιδιορθωση τυχον λακουβων.Ξερω οτι θα χρειαστει ξηλωμα.
Πιστευα συμφωνα με αυτα που ειχα ακουσει οτι με κανενα 1000ρικο θα ημουν οκ.Ομως ο φαναρτζης μου με προσγειωσε ανωμαλα.
Μου ζητησε 1800 ευρω και ηθελε το αμαξι για 20 μερες!!!. Shocked Shocked
Παιδια τρελαθηκα μολις το ακουσα.
Ρε πο**τη* απο τρακαρισμα να εβγαινα, καπου εκει κοντα θα ερχοταν.
Αναγκαστηκα λοιπον βγαινω στη γυρα, αν και με βολευε ο φαναρτζης μου που ηταν κοτα στο σπιτι μου και περιμενω να μου συστησετε εσεις κανεναν που εχετε γνωστο και που εχετε ακουσει οτι κανει καλη δουλεια σε νορμαλ χρηματα.

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Αύγ 2006, 17:17:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως το Ραλλάκι μου το βάφω μόνος μου! Razz Razz Razz

(και μάλιστα αυτό το Σ/Κ τελειώνει!)

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Αύγ 2006, 17:26:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν εχω ιδεα τι ζητανε τωρα...θεωρω ομως οτι το 1000αρι με παρμπριζα το εχεις σιγουρο...
ξερω ομως απο προσωπικη εμπειρια καθως περα απο οτι αλλο εχω δει ειχα βαψει 3 φορες σχεδον ολικα το παλιο μου αμαξι Laughing
αν θες σωστη δουλεια πρεπει να βγαλεις τζαμια και παρμπριζ....αλλιως τα λαστιχα θα γινουν χαλια μαυρα. θες μερακλη φαναρτζη με καλο φουρνο.
θες εξτρα 10-15% λεφτα απο αυτα που θα σου πει γιατι ολο και κατι θα βγει στη πορεια.
ψαξε και για κανα λευκο (οχι τυπου φαστ φουριους) αλλα απο αλλο κατασκευαστη που να εχει περλα Wink

φαναρτζη καλο ειναι να εισαι σχετικα κοντα για να τον τσεκαρεις τι κανει.
εγω προσωπικα το καλυτερο βαψιμο μου το ειχε κανει ενας παλιος φιλος λαμογιο ο οποιος δουλευε σε φαναρτζηδικο και μου εφτιαχνε το αμαξι στον ελευθερο χρονο του απογευματα Wink

παραπανω απο 3μερες αν ασχολειται μονο με το πεζο σου δε θελει με καμια παναγια....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Αύγ 2006, 19:16:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

Shocked Shocked Shocked

Tι λες ρε πρόεδρε.... πως το βάφεις μόνος σου... ??? Με αυτοκόλλητα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Αύγ 2006, 19:18:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Αύγ 2006, 22:44:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο πρόεδρος το βάφει με BLANCO !!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Αύγ 2006, 23:26:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:

Kάτι...σε χρωμοσαμπουάν ίσως?? Ελπίζω πάντως να μην το ασβέστωσες ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.8 16v(παμε για αλλαγη)

Ένταξη: 18 Ιαν 2005
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Αύγ 2006, 23:44:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχει ενας φαναρτζης στο Γερακα που κανει παρα πολυ καλη δουλεια και με ΠΑΡΑ πολυ καλα χρημματα.(αρκει να μη σκασεις μυτη εκει με ενα στυλ "Εγω ειμαι ο γα**ω και την εχω δει καπως" .Τα περνουν με κατι τετοια.Παλικαρι που εκανε ανακατασκευη σε εσκορτ (λαμαρινες-στοκαρισματα-βαψιμματα) του πηρε κανα 700αρι.
αν ενδιαφερεσαι ακομα στειλε πμ

Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Αύγ 2006, 05:25:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:

Kάτι...σε χρωμοσαμπουάν ίσως?? Ελπίζω πάντως να μην το ασβέστωσες ...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Αύγ 2006, 09:17:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

Μάλλον δεν θα τελειωσει αυτο το Σ/Κ αφου θα είσαι Λαμια Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Αύγ 2006, 09:21:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ψαξε και για κανα λευκο (οχι τυπου φαστ φουριους) αλλα απο αλλο κατασκευαστη που να εχει περλα

ΚΑΓΚΟΥΡΟ Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Αύγ 2006, 10:08:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα Twisted evil RALLYE ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΛΕΥΚΑ! Twisted evil

Πιο λευκά από χειρουργείο! Γυαλισμένα και καθαρά!

Μην ακούω για πέρλες και λοιπές καγκουριές!

Θωμά ο Σταύρος μπορεί να σου πει πιο ακριβώς χρώμα της Peugeot είναι το πιο λευκό/φωτεινό (νομίζω του 107). Μπορείς να του ρίξεις και ένα διάφανο βερνίκι από πάνω να γυαλίζει ακόμα περισσότερο.

Ο φαναρτζής που σου έλεγα τηλεφωνικά χθες ανοίγει αύριο ή την Δευτέρα.

Πάντως για κάτω 1500 δεν το βλέπω να πηγαίνει αν θες να γίνει σωστά και άριστα...

Εγώ πάντως θα τα έδινα... Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Αύγ 2006, 10:36:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα απαντούσα τώρα με τι το βάφω άσπρο... αλλά τεσπα!

Οχι, το ραλλάκι γδύθηκε, τρίφτηκε, στοκαρίστηκε (οκ με αυτό δεν πήγε 100% καλά αλλά σε σχέση με πως ήταν είναι μούρλια) μασκαρίστηκε όπου έπρεπε και περάστηκε 2 χέρια με το original χρωματάκι του σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο από νάυλον (σαν θερμοκήπιο για να έχει και την έννοια του φούρνου).

Αμα θες να κάνεις καλή δουλειά (και φτηνάααααα) την κάνεις μόνος σου!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Αύγ 2006, 10:54:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα,καλα,εσυ που την ειδες Bob ο μαστορας,θα σε δω μετα απο κανενα 6μηνο που το παλιο ασταρι θα αρχισει να "ξερναει" το χρωμα και θα ξεφλουδιζει οπως τα φιδια που αλλαζουν δερμα... Laughing Sad Sad Sad

Ολα τα 106 1ης γενιας ειχαν προβλημα με το χρωμα και αυτο ειναι λογο της κακης ποιοτητας ασταριου που χρησιμοποιουνταν... Sad

Τωρα στην περιπτωση του Rasta,τα πραγματα θα ειναι πιο ευκολα αλλα και παλι κατω απο 1000αρικο για καλη δουλεια,απιθανο να πεσεις.Το 1000αρικο το χρειαζεσαι για ποιοτικη δουλεια μονο για το εξω.Για το εσωτερικο υπολογιζε κανενα 300αρι τουλαχιστον ακομα. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Αύγ 2006, 10:54:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είσαι για δέσιμο τελικά Exclamation

Δεν είσαι γραφίστας αλλά βαφίστας Laughing

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Αύγ 2006, 10:57:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Θα απαντούσα τώρα με τι το βάφω άσπρο... αλλά τεσπα!

Οχι, το ραλλάκι γδύθηκε, τρίφτηκε, στοκαρίστηκε (οκ με αυτό δεν πήγε 100% καλά αλλά σε σχέση με πως ήταν είναι μούρλια) μασκαρίστηκε όπου έπρεπε και περάστηκε 2 χέρια με το original χρωματάκι του σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο από νάυλον (σαν θερμοκήπιο για να έχει και την έννοια του φούρνου).

Αμα θες να κάνεις καλή δουλειά (και φτηνάααααα) την κάνεις μόνος σου!

Απλά...

Thumb right Thumb right Thumb right Thumb right Thumb right

(προσέξτε και το λευκό δάκτυλο στο smilie...) Laughing Laughing

αν και ο Στέλιος για το αστάρι δεν έχει άδικο μακάρι όμως να μην βγει αληθινός...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Αύγ 2006, 17:40:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Καλα,καλα,εσυ που την ειδες Bob ο μαστορας,θα σε δω μετα απο κανενα 6μηνο που το παλιο ασταρι θα αρχισει να "ξερναει" το χρωμα και θα ξεφλουδιζει οπως τα φιδια που αλλαζουν δερμα... Laughing Sad Sad Sad

Ολα τα 106 1ης γενιας ειχαν προβλημα με το χρωμα και αυτο ειναι λογο της κακης ποιοτητας ασταριου που χρησιμοποιουνταν... Sad

Τωρα στην περιπτωση του Rasta,τα πραγματα θα ειναι πιο ευκολα αλλα και παλι κατω απο 1000αρικο για καλη δουλεια,απιθανο να πεσεις.Το 1000αρικο το χρειαζεσαι για ποιοτικη δουλεια μονο για το εξω.Για το εσωτερικο υπολογιζε κανενα 300αρι τουλαχιστον ακομα. Confused

Αντε και μεχρι 1200 με αλλο καπω (γιατι θα χρειαστει) τα δινω για καλη δουλέια.
Αλλα με νοιαζει μονο για εξωτερικο βαψιμο.Εσωτερικο γιατι να χρειαστω??
Μιλησα με το Γκαλο...Μου ζητησε 2500...Mad Mad Μα καλα τι νομιζουν οτι ειναι τα λεφτα.Μου λεει οτι με το καλημερα θελει 320 ευρω γιατι να βγαλει ολα τα φρυδακια και θα πρεπει να παρει αλλα γιατι τα παλια δε θα μπαινου.
Τι κωλολογικη ειναι αυτη?Πεταμε το κοματι που ειναι καλο επειδη δε θα ξαναμπαινει?Shocked Shocked ΚΑλα μας δουλευουν??
Ζηταω πολλα ρε παιδια????

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 09:24:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα για εσωτερικο βαψιμο δεν ξερω πως μου κολλησε... Laughing Ακυρο! Very happy

Για εξωτερικο μονο,χρησιμοποιοντας τα δικα σου πλαστικα,που ολα ξαναμπαινουν απλα χρειαζεται λιγη παρμπριζοκολλα,με 1500Ε σιγουρα εχεις κανει κορυφαια δουλεια και εχεις παρει και τα γνησια αυτοκολλητα της Peugeot. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Σεπ 2006, 12:59:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Βασικα για εσωτερικο βαψιμο δεν ξερω πως μου κολλησε... Laughing Ακυρο! Very happy

Για εξωτερικο μονο,χρησιμοποιοντας τα δικα σου πλαστικα,που ολα ξαναμπαινουν απλα χρειαζεται λιγη παρμπριζοκολλα,με 1500Ε σιγουρα εχεις κανει κορυφαια δουλεια και εχεις παρει και τα γνησια αυτοκολλητα της Peugeot. Wink

Σημερα πηγα σε 3 φανοποια.Ο πιο μουφα μου φανηκε ο της Σεβαλ.Ζητησε και τα πιο πολλα.1500 χωρις αλλο καπο.Γενικα εδειξε αδιαφορα και δε με κερδισε, οποτε εφαγε ακυρο.
Οι αλλοι 2 παιζουν στα 1350-1400 με διπλη στρωση με βερνικι και αλλο καπο μεταχειρα για να ειναι γνησιο.

Θα ψαξω κανα 2 ακομα μεσα στη βδομαδα αλλα δε βλεπω να πεφτω στα 1200 που θελω.
Αυτακολλητα δε θελω αλλα δε βλεπω τις τιμες του pughell πουθενα.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Σεπ 2006, 13:02:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...έχε υπόψη σου ότι άλλο Αθήνα (ακριβά),
άλλο Θεσσαλονίκη (φθηνότερα),
άλλο επαρχία γενικώς...(αρκετά πιο φθηνά)...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης