PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Μπροστινά φανάρια
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Αύγ 2006, 11:57:23    Θέμα δημοσίευσης: 106 - Μπροστινά φανάρια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω αρκετα χρονια το ραλλακι και ειλικρινα εχω σιχαθει το πεθαμενο φως που βγαζουν τα φωτα μου.Βασικα ειναι το θεμα ασφαλειας που με καιει, γιατι ολοι ξερουν οτι αν σε στροφη μπαινεις με αρκετα και δε δεις κατι στο οδοστρωμα, τοτε ισως προκυψουν οδυνηρα αποτελεσματα.
Ετσι λοιπον, σκεφτηκα να αγορασω καποια καινουρια και αναβαθμισμενα φαναρια για καλυτερο φωτισμο.
Θα ηθελα να ακουσω την προταση οποιου εχει βαλει καποιο αλλο σετακι στο αυτοκινητο του, ακομη και απο αμαξια εκτος 106.
Στους συνεργατες του club εχω βρει αυτο, http://www.psclub.gr/eshop/product_info.php?manufacturers_id=21&products_id=82
αλλα θεωρω μεγαλο το ποσο των 295 ευρω, για κατι που μπορεις να βρεις απο εξωτερικο σε τιμη 80-90 ευρω πιο κατω.Ομως αν εχει παρει καποιος αυτου του τυπου τα φωτα, ας μου πει τη γνωμη του.
Αυτα που βλεφαριαζω εγω απο εξωτερικο ειναι αυτα:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/543077
Το μονο που δε ξερω ειναι γιατι λειπουν τα φλασακια και αν πρεπει να παρω κατι εξτρα για φλασακια, η μπορει να μπει η ιδια λαμπα που εχω και τωρα, αν και αμφιβαλλω.Πως σας φαινονται?
Επισης ξερω οτι παιρνουν λαμπα Η1.Τι σημαινει αυτο σε σχεση με τις Η4 που εχω τωρα στα κλασικα φαναρια??

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Αύγ 2006, 09:56:36    Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλυτερα μπροστινα φωτα:Τι να παρω? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
Εχω αρκετα χρονια το ραλλακι και ειλικρινα εχω σιχαθει το πεθαμενο φως που βγαζουν τα φωτα μου.

Θωμά[εγώ είχα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με τα φώτα που είχα στο 106άκι (1ης γενιάς βέβαια τα οποία είχαν κρυστάλλινο κάλλυμα και όχι πλαστικό) μου] οπώτε σε πρώτη φάση θα μπορούσα να σου προτείνω την λύση που είχα κάνει και εγώ...δλδ = ενισχυτή για το κυκλωμα φώτων + ένα ζευγάρι λάμπες(καλύτερες απο "μαμά" τύπου http://www.autolamps-online.com/products/h4rally.htm)

Εναλλακτικά δευτερη λύση που ξεφευγει σε τιμή (πάει στα επίπεδα του = [url]http://www.psclub.gr/eshop/product_info.php?manufacturers_id=21&products_id=82[/url])
αλλά σαφώς με κλάσεις ανώτερο αποτελεσμα , ένα σέτ XENON π.χ = http://www.autolamps-online.com/products/d2centre.htm και έχεις καθαρίσει απο το ζήτημα "φώτα".

Τώρα τα φωτιστηκά σώματα τύπου projector ενώ είναι ωραία οπτικά....(http://briefcase.pathfinder.gr/download/543077)το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο....(μέσα απο το club έχει βάλει ο DimiP , και απο ότι μου έχει πεί ΔΕΝ έχει και το καλύτερο αποτέλεσμα)και απο προσωπική εμεπειρία σε civic φίλου και πάλι...ΔΕΝ....αυτά... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Αύγ 2006, 10:05:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θωμα και εγω στο ραλλυ 8ν ενος κολλητου μου ειχε ακολουθησει τη λυση του ενισχυτη με καλυτερες λαμπες και το αμαξι φωτιζε παρα πολυ καλα...
ειναι κριμα να αλλαξεις φαναρια αν δεν εχεις προβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Αύγ 2006, 17:29:00    Θέμα δημοσίευσης: Re: Καλυτερα μπροστινα φωτα:Τι να παρω? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
RASTAVIPER έγραψε:
Εχω αρκετα χρονια το ραλλακι και ειλικρινα εχω σιχαθει το πεθαμενο φως που βγαζουν τα φωτα μου.

Θωμά[εγώ είχα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με τα φώτα που είχα στο 106άκι (1ης γενιάς βέβαια τα οποία είχαν κρυστάλλινο κάλλυμα και όχι πλαστικό) μου] οπώτε σε πρώτη φάση θα μπορούσα να σου προτείνω την λύση που είχα κάνει και εγώ...δλδ = ενισχυτή για το κυκλωμα φώτων + ένα ζευγάρι λάμπες(καλύτερες απο "μαμά" τύπου http://www.autolamps-online.com/products/h4rally.htm)

Εναλλακτικά δευτερη λύση που ξεφευγει σε τιμή (πάει στα επίπεδα του = [url]http://www.psclub.gr/eshop/product_info.php?manufacturers_id=21&products_id=82[/url])
αλλά σαφώς με κλάσεις ανώτερο αποτελεσμα , ένα σέτ XENON π.χ = http://www.autolamps-online.com/products/d2centre.htm και έχεις καθαρίσει απο το ζήτημα "φώτα".

Τώρα τα φωτιστηκά σώματα τύπου projector ενώ είναι ωραία οπτικά....(http://briefcase.pathfinder.gr/download/543077)το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο....(μέσα απο το club έχει βάλει ο DimiP , και απο ότι μου έχει πεί ΔΕΝ έχει και το καλύτερο αποτέλεσμα)και απο προσωπική εμεπειρία σε civic φίλου και πάλι...ΔΕΝ....αυτά... Wink

Ευχαριστω για την απαντηση και τον φιλτατο MEMsound που αφηνει για λιγο το topic εδω, αλλα με δυσκολευει λιγο να δεχτω οτι η δεσμιδα φωτος που βγαζουν τα angel eyes ειναι χειροτερη απο τις κλασικες λαμπιτσες της αρχαιας τεχνολογιας φαναρι του 106 μου.Υπαρχει καμια μελετη που να λεει αυτο το πραγμα?Και τα φωτα που ειχε αυτο το παληκαρι που λετε, ήταν σιγουρα του τυπου που σκεφτομαι και γω να παρω??

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Αύγ 2006, 01:17:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα προτεινα να βαλεις Xenon.Βρηκα ενα μαγαζι που εχει το kit 450 ευρω.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
drioannis (i)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Ιούλ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Αύγ 2006, 06:58:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορείς να βάλεις από EBAY.Πολύ εύκολα τα τοποθετείς.
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Αύγ 2006, 08:35:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε Θωμά ,πρωτού να αλλάξεις τα φωτιστηκά σώματα ή λάμπες ή XENON φωτισμο κτλ..κτλ..κτλ...κοιτα πρώτα δύο πραγματακια =
1) Τον καθρέπτη απο τα φανάρια
2) Την τάση του κυκλώματος. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Αύγ 2006, 09:00:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρεπιπτόντως (και επειδή πέρασα αποεκεί χθες και το είδα που το διαφήμιζε) η Ηχοκίνηση έχει "προσφορά" στα κιτ Xenon για όλους τους τύπους φαναριών στα 349ε (ή 359 δεν θυμάμαι ακριβώς)

πληρώνεις κάτι παραπάνω από ότι να τα πάρεις από το ebay αλλά ξέρεις ότι αν/όταν χρειαστείς κάτι θα βρεις άκρη Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Αύγ 2006, 18:12:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

πληρώνεις κάτι παραπάνω από ότι να τα πάρεις από το ebay αλλά ξέρεις ότι αν/όταν χρειαστείς κάτι θα βρεις άκρη Wink

Σου χει πει κανεις οτι παω για πιλοτος?? Twisted evil Twisted evil

Δε με ενδιαφερουν τα xenon παντως και την ψαχνω για αυτα τα φαναρια.Ξερει κανεις αν και τα φλασακια σε αυτα τα φαναρια ειναι αλλιωτικα η παιρνουν τα κλασικα?Γιατι αυτα που βρηκα ερχονται χωρις φλασακια.

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Αύγ 2006, 16:39:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα φωτα Xenon ειναι φοβερα.Χθες που εψαξα καλυτερα βρηκα οτι υπαρχουν kit Bi-Xenon.Δηλαδη και μικρη και μεγαλη σκαλα.Αυτο πρεπει να ειναι πολυ τελειο και πολυ χεκουραστο.Αλλα θα κανει πολλα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Αύγ 2006, 17:01:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα μετα απο μερικες υποχωρησεις στην τιμη, εκλεισα τα φωτα που εχω στη φωτο.Στις 2/9 ερχεται το σετακι για αριστεροτ. αμαξι στην Αμερικη και μου τα στελνουν στο καπακι.Αναυπομονω να τα βαλω.
Το μονο αγχος μου ειναι αν ο ηλεκτρολογος θα καταλαβει να συνδεσει καλα και τα εξτρα λαμπακια...

Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Αύγ 2006, 16:05:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχει κανεις να προτεινει κανεναν καλο ηλεκτρολογο που να μπορει να εγκαταστησει ANGEL eyes σωστα, χωρις να καψει τιποτα?
Απο ο,τι εχω καταλαβει εχει επιπλεον του κανονικου φαναριου να αναβουν τα δαχτυλιδια και το φως ομιχλης.Μπορω να τα συδνεσω με οποιο διακοπτη θελω?Πχ τα δαχτυλιδια να αναβουν με τα μεσαια φωτα και το μπροστινο ομιχλης μαζι με το πισω??
Ποσο θα παρουν για αυτο?Κανενα 100αρι??

Το τόπικ μεταφέρθηκε εδώ που έπρεπε.

Εκ της MOD Team
MEMsound

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Αύγ 2006, 10:27:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...Αργύρη... Wink
και πουθενά αλλού για κανένα λόγο...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Σεπ 2006, 18:53:41    Θέμα δημοσίευσης: ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια, μου ηρθε ειδοποιητηριο σημερα για τα φαναρια και θελουν να πληρωσω 104 ευρω!!!
Ο καφρος που τα αγορασα απο το ebay δεν ειπε τιποτα για δασμους.
Την τιμη που λεει 400 ευρω οτι κανουν, που τη βρηκαν στο τελωνειο???
Εγω πληρωσα 210 ευρω στο paypal.
Τωρα εβγαλαν ενα ποσοστο στα 400 και πρεπει να δωσω 104 λεει.
Ποιος ευθυνεται για το 400αρι αφου καουν 210???

Τι κανω τωρα?

Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Σεπ 2006, 17:53:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον ακουστε να δειτε τι εγινε για να ξερετε να προσεχετε.
Πηγα και ειδα το πακετο και ο τυπος τα εστειλε σαν δωρο απο τη TAIWAN τα φαναρια κανονικα με καποια μικρη χρεωση.Δηλαδη εκανε αυτο που επρεπε.
Πως βρεθηκε λοιπον η τιμη των 400 ευρω?Ο καφρος ο τελωνειακος λοιπον ειπε: την γραφω κανονικα (ξερετε που!) την ενδειξη δωρο και στα χρεωνω με μια τιμη του τελωνειου,δηλαδη 400 ευρω.Φοβερος??:093: :093:
Εγω πηγα και εκανα αναθεωρηση και αφησα και την αποδειξη απο το Paypal και αυριο τα φαναρια γυρνανε πισω στο τελωνειο.Περιμενω μηπως αλλαξουν τη χρεωση.
Αντε να δουμε

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Νοέ 2007, 01:43:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf όποτε μπορείς ανέβασε μερικές φωτογραφίες από φρέσκα εμπρός φαναράκια σου... Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
stef80 (stefanos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

BMW 120i msport auto 1016

Ένταξη: 31 Ιούλ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Νοέ 2007, 17:31:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rastaviper εχει περασει σχεδον ενας χρονος απο το τελευταιο post σου αλλα επειδη με ενδιαφερει τι εγινε τελικα με τον εκτελωνισμο των xenon σου?
Σου μειωσαν την τιμη?
Τι πρέπει να κανουμε για να αποφυγουμε τετοια περιπτωση?
Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Νοέ 2007, 20:28:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σωστά, θα βάλω. και κάτι που πρέπει να κάνω είναι να βάλω λευκές ψείρες σε όλες τις θέσεις στα φανάρια μου. παίρνει μια ψείρα για την πρώτη σκάλα (πορείας τα λέμε?) και παίρνει άλλες 3 ψείρες για να κάνει το εφε γύρω γυρώ στο δαχτυλίδι. εκεί πρέπει να συμπληρώσω με λευκές ψείρες.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Νοέ 2007, 09:07:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεσαία σκάλα

Μεγάλη σκάλα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Νοέ 2007, 09:32:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σουπερ
και μια με σβηστά τα φώτα παρακαλω...

για τις ψείρες που λες θέλεις λευκά led...
ριξε μια ματια αν βρεις εκεί αλλίώς να σου στείλουμε... Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 1 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης