Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
torture (alex) Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 8v
Ένταξη: 28 Ιούλ 2006 Δημοσιεύσεις: 68
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Αύγ 2006, 20:08:46 Θέμα δημοσίευσης: προβλημα με το αριστερο φλας |
|
|
γεια σας παιδια!
σημερα ειδα το εξης προβλημα στο 206 μου:
οπως πηγαινω κανονικα στον δρομο το αυτοκινητο βρισκει σε λακουβες (πραγμα σπανιο για τους δρομους της Ελλαδας ) και οταν συμβαινει αυτο αναβει το αριστερο φλας
επισης οταν πατησα και τα δυο διακοπτακια ταυτοχρονα για να ανεβουν τα παραθυρα(εχω το 3θυρο αρα μιλαω για τα μπροστινα παραθυρα) παλι αναβει το αριστερο φλας. πατησα μονο το αριστερο παραθυρο, μετα πατησα και το δεξι παραθυρο αλλα τιποτα. μονο οταν τα παταω ταυτοχρονα αναβει το φλας. μολις αφησω τα διακοπτακια το φλας σβηνει. αυτο ομως δεν συμβαινει και με τις λακουβες διοτι μετα το φλας μενει ανοικτο μεχρι να το κλεισω εγω.
τι συμβαινει???
(συγνωμη για το τεραστιο ποστ) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
torture (alex) Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 8v
Ένταξη: 28 Ιούλ 2006 Δημοσιεύσεις: 68
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Αύγ 2006, 23:46:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΑΑΑΑ ξεχασα.
ενας φιλος εχει ενα αστειο προβλημα. ειναι καινουριος οδηγος και το Ν του ξεκολαει συνεχως. τωρα το εχει κολησει με σελοτεϊπ. εχει κανεις καμια ιδεα?
ευχαριστω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
cipher (Αλέξανδρος) Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)
Ένταξη: 16 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 376 Τόπος: Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Αύγ 2006, 03:47:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
torture έγραψε: | ΑΑΑΑ ξεχασα.
ενας φιλος εχει ενα αστειο προβλημα. ειναι καινουριος οδηγος και το Ν του ξεκολαει συνεχως. τωρα το εχει κολησει με σελοτεϊπ. εχει κανεις καμια ιδεα?
ευχαριστω |
Αν και ...
οι βεντούζες αυτές είναι γνωστές για την καταπληκτική ποιότητα πλαστικού τους. Ή αλλάζει βεντούζα, ή παίρνει ένα κόκκινο φωσφορούχο spray και βάφει ένα πελώωωριο 'Ν' στην πίσω μεριά του αυτοκινήτου 
Χάκεψον γαρ τοις πάσοι... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|