PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κόμπιασμα με θόρυβο

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Νοέ 2009, 10:11:23    Θέμα δημοσίευσης: Κόμπιασμα με θόρυβο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βγαίνω απο ένα στενό το σάββατο αλλάζω από πρώτη 2α και πάω να δώσω λίγο γκάζι,μου κάνει ένα κόμπιασμα και ακούγεται ένας θόρυβος από μπροστά σαν πειράκια να πω σαν να πάω να ξεκινήσω με τέταρτη να πω κάτι τέτοιο.Τέλος πάντων δεν έδωσα και πολύ σημασία μια και το αμάξι μετά πήγαινε κανονικά,χτες όμως ενώ γύριζα από ένα ταξίδι πάω να κάνω προσπεράσει με τεταρτη,δίνω απότομα γκάζι και μου κάνει το ίδιο κόμπιασμα λες και έπεσε σε κενό αέρος με σχεδόν τον ίδιο θόρυβο αλλα πολύ μικρότερο ισα που ακούστηκε.Τι λέτε να είναι η σκαστρα(μαμά+ανταπτορας) η τίποτα άλλο?Μου το είχε ξανακάνει αυτό και άλλες φορές αλλα χωρίς το θόρυβο,ήταν σαν να εχασε πίεση και την ξανάβρισκε απότομα.

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Νοέ 2009, 12:47:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανείς να γνωρίζει κάτι σχετικό με αυτό που ανέφερα παραπάνω?Αν και δεν μου το ξαναέκανε απο τότε μέχρι σήμερα,βέβαια αν το ξανα΄κανει υπάρχη λύση την βαριοπούλα την έχω ακόμα στην αποθήκη Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
WrcOne69 (Νικήτας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 Gti 1.6 (6/2004)

Ένταξη: 09 Σεπ 2004
Τόπος: ΔΙΟΝΥΣΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Νοέ 2009, 21:26:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα φιλε μου ,

και γω είχα ενα προβλημα σαν το δικό σου ..μονο που σε μενα το 'κανε και οταν κράταγα το γκάζι σταθερό ... κοιτα λοιπόν τι Θα κανεις ..

1. θα πας σε ενα δικό σου ηλεκτρολόγο και θα σου κοιταξει με το διαγνωστικο τον map sensor αν δεν εχει προβλημα , τότε να σου ελεγξει τις καλωδιώσεις του , map sensor ..

2. αν ΔΕΝ ειναι τιποτα απο τα δυο παραπάνω , να σου ελεγξει ο ίδιος την πεταλούδα και τις καλωδιώσεις της ...

3. αν ΔΕΝ .. τοτε θα πας στο μηχανικό σου να σου μετρήσει με ενα Ροόμετρο ( αν το λεω καλά ) την αντλία (τρόμπα) βενζίνης , μήπως εχει χαλάσει το μοτεράκι της ..

4. και αν ΔΕΝ είναι τιποτα απ' όλα τα παραπάνω τοτε απλά .. να σου καθαρισουν τα μπεκ μηπως κι είναι αυτο το παλιο πραγματακι που δημιουργεί το κόμπιασμα ..

Εμενα μου πηρε 1 μηνα μπες - βγες στα συνεργεια για να τα κάνω όλα αυτά καταλήγοντας στις καλωδιώσεις του map .
δυστυχως ή ευτυχως όλα αυτά ειναι ελατώματα των γαλλων εκτος εξαιρέσεων φυσικά ..

Εύχομαι να σε βοήθησα και να το λύσεις το θέμα σου .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Νοέ 2009, 21:51:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WrcOne69 έγραψε:
καλησπέρα φιλε μου ,

και γω είχα ενα προβλημα σαν το δικό σου ..μονο που σε μενα το 'κανε και οταν κράταγα το γκάζι σταθερό ... κοιτα λοιπόν τι Θα κανεις ..

1. θα πας σε ενα δικό σου ηλεκτρολόγο και θα σου κοιταξει με το διαγνωστικο τον map sensor αν δεν εχει προβλημα , τότε να σου ελεγξει τις καλωδιώσεις του , map sensor ..

2. αν ΔΕΝ ειναι τιποτα απο τα δυο παραπάνω , να σου ελεγξει ο ίδιος την πεταλούδα και τις καλωδιώσεις της ...

3. αν ΔΕΝ .. τοτε θα πας στο μηχανικό σου να σου μετρήσει με ενα Ροόμετρο ( αν το λεω καλά ) την αντλία (τρόμπα) βενζίνης , μήπως εχει χαλάσει το μοτεράκι της ..

4. και αν ΔΕΝ είναι τιποτα απ' όλα τα παραπάνω τοτε απλά .. να σου καθαρισουν τα μπεκ μηπως κι είναι αυτο το παλιο πραγματακι που δημιουργεί το κόμπιασμα ..

Εμενα μου πηρε 1 μηνα μπες - βγες στα συνεργεια για να τα κάνω όλα αυτά καταλήγοντας στις καλωδιώσεις του map .
δυστυχως ή ευτυχως όλα αυτά ειναι ελατώματα των γαλλων εκτος εξαιρέσεων φυσικά ..

Εύχομαι να σε βοήθησα και να το λύσεις το θέμα σου .

Ευχαριστώ φίλε ,θα το πάω στην πεζό μια και έχω ακόμα εγγύηση να την εκμεταλευτώ.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης