PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Audi R8 Supercar

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
teodor_v (Στο καλο...)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V

Ένταξη: 20 Φεβ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Νοέ 2005, 07:06:12    Θέμα δημοσίευσης: Audi R8 Supercar Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

The Audi R8 supercar is a go. Production of last year’s Le Mans concept will start late next year, for arrival in the UK within two years. But what will it be powered by? Well, don’t forget, Audi owns Lamborghini, and is already using the Italian maker’s magnificent V10 in the S8 super-saloon...

Περισσοτερα εδώ

McLaren Mercedes!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Νοέ 2005, 12:57:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι αυτοκινητο ειναι αυτο?Τρελα.Η Audi ζωγραφιζει κανονικα.Εχω μια απορια ομως.Τα μπροστινα φαναρια ειναι τυπου Led?Πολυ μυστυρια φενονται?Ακομα και στην σελιδα δεν ξεκαθαριζει το θεμα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Νοέ 2005, 13:59:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι led ειναι. Αυτο ειναι (αν θυμαμαι καλα) το Concept Le Mans οποτε δεν θα βγει ετσι το τελικο αλλα ΠΑΡΑ πολυ κοντα του.

Τι να πω για το αυτοκινητο... Ειναι απιστευτο! Η Audi σε λιγο θα εχει εκπροσωπο σε καθε κατηγορια εκτος απτα Supermini!

Σχετικα με τον V10, και γω αυτο για το S8 ειχα σκοπο να πω οταν ειδα το topic αλλα με προλαβε ο φιλος teodor! Wink Επισης, ειχα διαβασει οτι το RS6 θα φοραει αυτον τον V10 με 2 turbo και 550 bhp!!!

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
fallen_angel82 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 XS GT Look

Ένταξη: 14 Ιαν 2005
Τόπος: Μενίδι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Δεκ 2006, 14:09:25    Θέμα δημοσίευσης: AUDI R8 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν υπάρχουν λόγια!!! Κοιτάξτε τι έχει φτιάξει η AUDI
για αυτό το θηρίο. Η μεταφορά του Le mans quatrro στην παραγωγή!!!

http://microsites.audi.com/audir8/html/index.php

Όταν το παιχνίδι τελειώνει,
ο βασιλιάς και το πιόνι
μπαίνουν στο ίδιο κουτί...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Δεκ 2006, 15:40:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειδικα το εσωτερικο του αυτοκινητου ειναι απιστευτο! Παντως οταν βγει με τον V10 θα τα χει ολα για ν απειλησει σημαντικα τα κορυφαια supercars! Μενει να δουμε οντως τι θα κανει. Ομολογω πως αναμεσα σ αυτο και την Gallardo θα προτιμουσα αυτο!

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Ιαν 2007, 08:23:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επισης θα ειναι το πρωτο αμαξι που θα χρησιμοποιηθουν εξολοκληρου φωτιστικα σωματα τεχνολογιας LED.
Επισης στο Power διαβασα κατι που με εκανε να ψιλογελασω οχι επειδη ηταν γελιο αλλα δεν συνηθηζετε να το ακους συχνα.Ελεγε οτι "ο αγοραστης εχει την δυνατοτητα να διαλεξει αναμεσα σε τρεις διαφορετικες επενδυσεις για τις λεπτομεριες του εσωτερικου.Αυτες ειναι Carbon,Kevlar και Texalium(ασημι ανθρακονημα)".Επισης λεγε οτι "Για την επενδυση του σαλονιου εχει τις εξης δυνατοτητες:Δερμα,Alcantara ή ο συνδιασμος και τον δυο."

Και θελω να προσθεσω μονο αυτο.
Τους κακομοιρηδες τους αγοραστες,θα εχουν πολλα διλιματα να λυσουν πριν την μερα που θα το βλεπουν μεσα στο γκαραζ τους.
Κριμαααααα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Ιαν 2007, 14:36:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σκετη κ@υλ@..ονειρο ζωησ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Ιαν 2007, 12:31:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To αμαξι ειναι μια Gallardo ντιμενη AUDI. Ιδιο σασι, ιδια μηχανικα απλα αλλαζει εξωτερικα λιγακι. Κλασσικη λυση Group VW.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Ιαν 2007, 18:38:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην ξεχναμε οτι η ιταλικη φιρμα ανηκει στο Group VAG.

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιαν 2007, 12:01:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σύμφωνα πάντως με τους μηχανικούς της Lamborghini αυτό που μετράει είναι ο κινητήρας όλα τα υπόλοιπα είναι απλά το περιτύλιγμα του Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιαν 2007, 13:41:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα παντως και το περιτυλιγμα να μου εδινες με κινητηρα απο 2CV θα το επερνα και θα ημουν και ευχαριστημενος.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης