PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΑΕΡΑΓΩΓΟΥΣ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
shark 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 cc (2001)

Ένταξη: 25 Απρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Οκτ 2006, 08:05:14    Θέμα δημοσίευσης: ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΑΕΡΑΓΩΓΟΥΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα. Έχω το εξής πρόβλημα: Ξαφνικά εχθές ενω είχα αναψει το eco στο κλίμα η παροχή αέρα από τους αεραγωγούς πέφτει και ακούγεται ένα σφύριγμα μέσα απο τους αεραγωγούς. Στην μεγάλη ταχύτητα του ανεμιστηρα αυτο φεύγει και φυσαει κανονικά ο ανεμιστήρας!επίσης πίσω από την κεντρική κονσόλα και αριστερά από τα πόδια του συνοδηγου, το μαυρο κουτακί που υπάρχει εκέι είναι ζεστό! Ξέρει κανένας τι μπορεί να είναι? Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
max 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 XT

Ένταξη: 16 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Οκτ 2006, 19:23:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα ρε παιδια με το που ξεκιναω το air condition ακουω ενα φυσημα απο τον κεντρικο αεραγωγο σαν να φουσκωνεις μπαλονι! Ακουγεται για 2 δευτερολεπτα και μετα σταματαει χωρις καμια αλλη ανωμαλια στην λειτουργια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιαν 2007, 22:52:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτες της μερες ακουγεται ενα τριξημο μπροστα στους αεραγογους πανω απο το στερεοφονικο! τι μπορει να ειναι εχω τρελαθη δε ξερω τι ειναιιιι Evil Mad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιαν 2007, 08:50:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολλές φορές κάνει θόρυβο το R/CD στο στα σημεία που εφάπτεται με την κονσόλα.
Δοκίμασε όταν κάνει το θόρυβο να το πιέσεις λίγο με το χέρι να δεις εάν θα σταματίση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιαν 2007, 19:27:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως για το φυσημα οταν ξεκιναει το a/c δεν ειναι τπτ απλα ειναι το φρεον που ξεκιναει να πρεσαρει ο συμπιεστης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης