PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τραγική επιτάχυνση Peugeot 207 GT (δεν τραβάει καθόλου)

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Tzo 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 22 Μάρ 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάρ 2016, 20:10:44    Θέμα δημοσίευσης: Τραγική επιτάχυνση Peugeot 207 GT (δεν τραβάει καθόλου) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω το εξής πρόβλημα με το δικό μου Peugeot 207 GT. Δεν θέλω να γράψω πολλά, απλά η επιτάχυνση από 0-100 km/h κάνει 30” με 35” – χωρίς υπερβολές – απλώς τραγικό. Και ζήτημα είναι να πιάσω τα 130 km/h.

Το πήγα στην Peugeot, και καλά ότι είναι βουλωμένο, το έχει «καθαρίσει», πλήρωσα 70€ άλλα το πρόβλημα ξανά παρουσιάστηκε την επόμενη μέρα Εννοείτε θα το πάω πάλι στο συνεργείο, αλλά ίσως είχε κάνεις από εσάς το ίδιο πρόβλημα αν ξέρει τι μπορεί να είναι - μη μου λεει ο μηχανικός παπ***ές...

1. η τουρμπίνα δε λειτουργεί καθόλου
2. καμία ένδειξη προβλήματος άναψε
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάρ 2016, 20:24:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=24263&highlight=%F4%EF%F5%F1%EC%F0%E9%E6%E5%E9

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάρ 2016, 20:31:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η τουρμπινα προφανως ειχε σταματησει να δουλευει και το αμαξι πηγαινε σαν απλο ατμοσφαιρικο. Στο διαγνωστικο το εβαλαν;;

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάρ 2016, 20:37:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ποια peugeot το πηγες?
Επιστροφή στην κορυφή
Tzo 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάρ 2016, 21:50:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεταμόρφωση Ροδιτης. Το έβαλε σε διαγνωστικό. Και αυτό μου είπε ότι είναι απλά βουλωμενο. Καλά και να μη δουλεύει η τουρμπίνα θα έκανε όντως 30 δευτερόλεπτα στα 100? Εδώ ένα Skoda citygo με 60 άλογα τα πιάνει σε 16 δευτερόλεπτα...
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάρ 2016, 21:59:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ημουν σιγουρος... Κι εμενα τις προαλλες ηθελε να μου πασαρει τα υγρα καθαρισμου. Σου εδειξε κι εσενα αυτη την ενδειξη στο διαγνωστικο οτι και καλα επρεπε να ειναι τοσα bar και ειναι τοσο?? Πηγαινε σε μια peugeot εξουσιοδοτημενη να βρεις λυση. Μαλλον Ν75 ειναι.
Επιστροφή στην κορυφή
taskom (ΤΑΣΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 208 GTI 200H black (2015)

Ένταξη: 18 Νοέ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάρ 2016, 22:26:22    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τραγική επιτάχυνση Peugeot 207 GT (δεν τραβάει καθόλου) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tzo έγραψε:
Έχω το εξής πρόβλημα με το δικό μου Peugeot 207 GT. Δεν θέλω να γράψω πολλά, απλά η επιτάχυνση από 0-100 km/h κάνει 30” με 35” – χωρίς υπερβολές – απλώς τραγικό. Και ζήτημα είναι να πιάσω τα 130 km/h.

Το πήγα στην Peugeot, και καλά ότι είναι βουλωμένο, το έχει «καθαρίσει», πλήρωσα 70€ άλλα το πρόβλημα ξανά παρουσιάστηκε την επόμενη μέρα Εννοείτε θα το πάω πάλι στο συνεργείο, αλλά ίσως είχε κάνεις από εσάς το ίδιο πρόβλημα αν ξέρει τι μπορεί να είναι - μη μου λεει ο μηχανικός παπ***ές...

πηγαινε μια βολτα απο εδω να βρεις την Υγεια σου!!!

http://www.pavlidis-competition.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Μάρ 2016, 09:31:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα... ''βουλωμένο''?? .. έλεος

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Μάρ 2016, 14:05:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tzo έγραψε:
Μεταμόρφωση Ροδιτης. Το έβαλε σε διαγνωστικό. Και αυτό μου είπε ότι είναι απλά βουλωμενο. Καλά και να μη δουλεύει η τουρμπίνα θα έκανε όντως 30 δευτερόλεπτα στα 100? Εδώ ένα Skoda citygo με 60 άλογα τα πιάνει σε 16 δευτερόλεπτα...
Προφάνως γιατι αν εχει διαβάσει βλάβη δεν ειναι μόνο οτι πετάει το turbo εκτός, δεν σου ανοίγει και την πεταλούδα επειδη είναι σε safe mode...

Υ.Γ. Γνώμη μου, απο την στιγμή το βλέπεις οτι δεν τραβάει καθόλου κακώς δοκιμάζεις 0-100 και να πιάσεις τα 130...

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Tzo 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2016, 17:36:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα μου ειπε οτι η τουρμπινα ειναι χαλασμενη, δεν ανεβαζει πιεση (παρολο που εκανε συγχονισμο) και θελει αλλαγμα... 450€.

1. Γενικα για σερβις πηγαινετε το αυτοκινητο σας σε αντιπροσωπεια η σε καποιον "καλο της γειτονιας"?

2. Αφου αλλαξει τουρμπινα, να του πω να αλλαξει την πιεσει να αποδιδει παραπανω αλογα (GT εχω)?
Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2016, 19:21:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπόπτο

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
tzakos 1 (manthos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rally

Ένταξη: 03 Φεβ 2016
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2016, 22:04:58    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τραγική επιτάχυνση Peugeot 207 GT (δεν τραβάει καθόλου) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

taskom έγραψε:
Tzo έγραψε:

πηγαινε μια βολτα απο εδω να βρεις την Υγεια σου!!!

http://www.pavlidis-competition.gr/

+1000

Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟ.
Επιστροφή στην κορυφή
vasil80 (Βασιλης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 3008 1.6 thp (2011)

Ένταξη: 01 Φεβ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2016, 22:54:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tzo έγραψε:
τελικα μου ειπε οτι η τουρμπινα ειναι χαλασμενη, δεν ανεβαζει πιεση (παρολο που εκανε συγχονισμο) και θελει αλλαγμα... 450€.

1. Γενικα για σερβις πηγαινετε το αυτοκινητο σας σε αντιπροσωπεια η σε καποιον "καλο της γειτονιας"?

2. Αφου αλλαξει τουρμπινα, να του πω να αλλαξει την πιεσει να αποδιδει παραπανω αλογα (GT εχω)?

Πηγαινε να παρεις αδερφε δευτερη/τριτη γνωμη σε αλλο εξουσιοδοτημενο ή εναν μαστορα που σου προτεινουν απο εδω τα παιδια με εμπειρια στα μοτερ αυτα (ξερουν αναλογα με το τί σου κανει εσενα, 5-6 κοινα/πιθανα/συχνα αιτια..) ..μην πετας τα λεφτα σου...μπορει να βλεπει οτι δεν σηκωνει πιεση η τουρμπινα σε διαγνωστικο,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι φταιει η τουρμπινα!!
εκτος αν αφησες το αμαξι,εβγαλε την τουρμπινα και ειδε οτι πχ ειναι ραγισμενη και στην εδειξε...
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Απρ 2016, 17:21:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tzo έγραψε:

Σιγουρευτειτε πρώτα ότι δεν υπάρχει κάποια διαρροή, ότι είναι οκ η σκαστρα και ότι έχετε αλλάξει την Ν75.
Η πίεση ελέγχεται μόνο από τον εγκέφαλο, δεν μπορείς να ανεβάσεις χειροκίνητα την πίεση παρά μόνο με πρόγραμμα.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Απρ 2016, 01:36:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και με 450 ευρω τι ακριβως θα αλλαξει γιατι η τουρμπινα πολυ πιο ακριβη?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης