PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θόρυβοι και πάλι θόρυβοι!! Tsiks & Glouks
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

Ένταξη: 09 Μάρ 2006
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούν 2006, 09:41:49    Θέμα δημοσίευσης: Θόρυβοι και πάλι θόρυβοι!! Tsiks & Glouks Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα...

Έχω 2 ερωτήσεις σχετικά με κάποιους θορύβους που ακούγονται στο 206 μου που απάντηση δεν βρήκα ψάχνωντας στο forum...

Κατ'αρχάς...στα 206 σας ακούγεται (όταν γεμίσεις το ρεζερβουάρ) η βενζίνη να παίζει μέσα στο δοχείο?? Όποτε γεμίζω το αυτοκίνητο (μέχρι τέρμα πάνω ο δείκτης καυσίμου) μέχρι να πέσει ο δείκτης μισή γραμμή, ακούω απο πίσω "γκλουκ γκλούκ"!!!! σαν να κουβαλάω δοχεία με νερό!!! Confused Σε κάθε επιτάχυνση ή επιβράδυνση ή και λακούβα, το ίδιο πράγμα..!!!
Το πήγα στην αντιπροσωπεία και ενώ απο το τηλέφωνο τους φάνηκε ιδιαίτερα παράξενο, το παιδί που μπήκε και το κάναμε βόλτα(όχι στον Γερμανό Smile ) μου είπε οτι είναι φυσιολογικό και οτι σε όλα τα 206 ακούγεται η βενζίνη!!! ΝΤΟΪΟΪΟΪΟΪΟΪΟΪΝΓΚ!!! ΜΕΓΑΛΟ σπάσιμο!!! Evil Βέβαια λύση υπάρχει!! Γεμίζω το ρεζερβουάρ 5 ευρώ πρίν το full αλλά περίεργο μου φαίνεται για ένα αυτοκίνητο αυτός ο θόρυβος να θεωρείται φυσιολογικος!!!! Crying or Very sad

ΔΕΥΤΕΡΗ και πιό ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ερώτηση.... Εδώ και κάμποσο καιρό άκουγα στο αυτοκίνητο ένα "τσικ, τσικ, τσικ" απο την δεξιά πλευρά. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία γιατί θεώρησα οτι θα έχω πατήσει κανένα μεγάλο χαλίκι και θα κάνει θόρυβο αλλά αφου ο θόρυβος επέμενε και δεν βρήκα χαλικάκια στα λάστιχα άρχισα να ανησυχώ...πρόσεξα και παρατήρησα οτι όταν ενεργοποιώ το a/c ο θόρυβος γίνεται εντονότερος. Συγκεκριμένα, με το που ανάβω το a/c ακούγεται ένα δυνατό "ΤΣΙΚ" απο κάτω απο το αυτοκίνητο. Μετά απο αυτόν το θόρυβο συνεχίζει για λίγη ώρα, ιδιαίτερα όταν είναι ακόμα κρύο, με μικρότερους σε ένταση θορύβους και αργότερα (νομίζω) οτι σταματάει...Λέω νομίζω γιατί όταν βγαίνω στην κίνηση και την φασαρία μετα βίας ακούγεται... ή δεν ακούγεται....Sad (Μήπως έγινα ψυχωσικός??) Embarassed

Έχει κάποιος κάποια ιδέα για το περι τίνος πρόκειται?? Και δέν ξέρω αν σχετίζεται αλλά πρόσφατα μπήκα σε ένα κωλοκάραβο για ζάκυνθο και κατεβαίνοντας την ράμπα το αυτοκίνητο βρήκε απο κάτω...γιατί ο τρόμπας ο παρκαδορος το μόνο που ήξερε να λέει ήταν "γρήγορα"...Βέβαια άκουσε εξάψαλμους και καντήλια και στην άνοδο ανέβηκε σωστά το αυτοκίνητο αλλα η κάθοδος ήταν ιδιαίτερα ... σκληρή... Sad

Careful What You Wish You may Regret It
Careful What You Wish You Just Might Get It
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούν 2006, 10:33:45    Θέμα δημοσίευσης: Re: Θόρυβοι και πάλι θόρυβοι!! Tsiks & Glouks Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Downhill έγραψε:
πρόσεξα και παρατήρησα οτι όταν ενεργοποιώ το a/c ο θόρυβος γίνεται εντονότερος. Συγκεκριμένα, με το που ανάβω το a/c ακούγεται ένα δυνατό "ΤΣΙΚ" απο κάτω απο το αυτοκίνητο. Μετά απο αυτόν το θόρυβο συνεχίζει για λίγη ώρα, ιδιαίτερα όταν είναι ακόμα κρύο, με μικρότερους σε ένταση θορύβους και αργότερα (νομίζω) οτι σταματάει.

the same here!

Με το που ανάβω το A/C ακούγεται ένα δυνατό "ΤΣΙΚ".
(Όταν λειτουργεί το A/C δεν ακούγεται κάτι.)

Με το που το σβήνω, να το πάλι το "ΤΣΙΚ". Αυτά από εμένα.

Δε βλέπω κάτι λάθος σε αυτό.

Όσον αφορά το "ΓΚΛΟΥ ΓΚΛΟΥ" της βενζίνης όταν το φουλάρεις, μάλλον βαρυστομάχιασε το πεζάκι... Tease

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούν 2006, 17:26:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο με τη βενζινη μου φαινεται καπως περιεργο... Στο δικο μου δεν ακουγεται τιποτα τετοιο!!!

Οσον αφορα το ΤΣΙΚ προερχεται απο την εκκινηση του κομπρεσσερ του Clima ή A/C!!! Τα περισσοτερα αυτοκινητα το κανουν...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούν 2006, 07:07:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Embarassed
Η αλήθεια είναι οτι δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα πέρα απο τον θόρυβο...απλά μου φάνηκε περίεργο...ίσως και εγώ να μήν το είχα προσέξει νωρίτερα λόγω κλειστών παραθύρων...
Οπότε δεν ανησυχώ και περιμένω να έρθει το κανονικό service σε 3000km ακόμα Cool ....

Άντε γιατί καλοκαίριασε και δεν είναι καιρός για συνεργεία τώρα!!!! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Ramirez 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 16v Dynamique

Ένταξη: 08 Μάρ 2006
Τόπος: A.Toυμπα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούλ 2006, 11:30:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μενα κανει ενα τσικ οταν ξεκιναει το a\c αλλα ειναι φυσιολογικο γιατι το εχω ακουσει και σε αλλα αυτικινητα...Οσο για το φουλαριστο ρεζερβουαρ εχει τυχει να το ακουσω και εγω αλλα τιποτα το ανησυχιτικο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
scrat (Διονύσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 24 Μάϊ 2004
Τόπος: Αθήνα, GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούλ 2006, 11:59:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ακούγεται και σε εμένα η βενζίνη στο ρεζερβουάρ όταν είναι σχεδόν γεμάτο! Καμία ανησυχία Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούλ 2006, 09:24:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο ρε παιδιά!! Ιδιαίτερα καθησυχαστικά τα τελευταία 2 post γιατί άλλοι pezakides οταν τους το έλεγα με κοιτούσαν έτσι: Shocked Shocked Shocked

Τελικά είδα και μέσα στο manual οτι λέει να μήν γεμίζουμε το ρεζερβουάρ περισσότερο απο 1 με 2 κλίκ απο εκεί που σταματάει η αντλία αυτόματα...μάλλον για να κρύψουν αυτη την...φασαρια Confused

Αν και δεν αποτελεί πρόβλημα, δημιουργεί προβληματισμούς σχετικά με τα επίπεδα ποιότητας στα οποία κυμαίνεται η κατασκευή του 206. Εγώ σε άλλο αυτοκίνητο ΠΟΤΕ δεν έχω ξανακούσει το ρεζερβουάρ! Είναι λίγο κουλό!! Και μετά απο 3 μήνες συμβίωσης με το αυτοκίνητο έχω αρχίσει να ακούω και ένα τριγμό απο την κολώνα του συνοδηγού, ΜΟΝΟ σε δεξιές απότομες στροφές...περιμένω και άλλη φασαρία αλλα ευτυχώς τα αυτοκίνητα έρχονται με καλό ηχοσύστημα που καλύπτει επαρκώς τους θορύβους... Very happy Smile Cool Cool Cool Embarassed

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούλ 2006, 09:38:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ από την άλλη μπορώ να σου πω ότι έχω ακούσει σε αρκετά αυτοκίνητα την βενζίνη να κάνει γκλουκ γκλουκ Exclamation

Οπότε μην σε προβληματίζει... Cool

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούλ 2006, 11:11:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι τριγμοι απο τις κολωνες μπορει να προερχονται απο το μηχανισμο των ζωνων ασφαλειας που τις "παιζει" πανω-κατω!!! Στο δικο μου ακουω συχνα τριξιμο απο κει!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούλ 2006, 13:08:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρέ παιδία καινούργιο TSΑK... Smile

Σήμερα παρατήρησα για πρώτη φορά το πρωί που ξεκίνησα, όταν πατούσα τον συμπλέκτη μέχρι τέρμα και τον άφηνα (χωρίς να βάλω ταχύτητα) ακούγόταν ένα τσάκ. Όταν ξεκινήσει το αυτοκίνητο δεν μοπρώ να το διακρίνω είτε γιατί δεν το κάνει είτε γιατί το καλύπτει ο θόρυβος αλλά αυτό το "τσακ" σε στάση είναι φυσιολογικό?? Έχει ακούσει κανέις κάτι ανάλογο??
Πιθανόν να το έκανε απο την αρχή αλλά δεν βλάπτει να ακούσω και ένα καθησυχαστικό "Μήν ανησυχείς! Το κάνει και το δικό μου" Very happy Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
scrat (Διονύσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 24 Μάϊ 2004
Τόπος: Αθήνα, GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούλ 2006, 14:13:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα θα σου πω κάτι κουλό... αλλά αρκετές φορές το πατάκι του οδηγού σταδιακά (κάθε 1 μήνα πχ) κινείται προς τα μπροστα, και η αριστερή του άκρη αν έχει πάρει φορά προς τα πάνω (όπως είναι λογικό λόγω τις κλίσης που έχει το πάτωμα σε εκείνο το σημείο) ακουμπάει και φέρνει αντίσταση στο βραχίονα του πεντάλ του συμπλέκτη κατά το άφημα.

Long shot? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούλ 2006, 14:23:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dio78 έγραψε:
Τώρα θα σου πω κάτι κουλό... αλλά αρκετές φορές το πατάκι του οδηγού σταδιακά (κάθε 1 μήνα πχ) κινείται προς τα μπροστα, και η αριστερή του άκρη αν έχει πάρει φορά προς τα πάνω (όπως είναι λογικό λόγω τις κλίσης που έχει το πάτωμα σε εκείνο το σημείο) ακουμπάει και φέρνει αντίσταση στο βραχίονα του πεντάλ του συμπλέκτη κατά το άφημα.

Long shot? Laughing

Το υποχθόνιο πατάκι που γίνεται σαν πατατάκι μου έχει σπάσει τα νεύρα Mad Mad Mad Mad Mad

Θα του βάλω Velcro να ησυχάσω Idea

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούλ 2006, 14:26:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Downhill έγραψε:
Ρέ παιδία καινούργιο TSΑK... Smile

Πιθανόν να το έκανε απο την αρχή αλλά δεν βλάπτει να ακούσω και ένα καθησυχαστικό "Μήν ανησυχείς! Το κάνει και το δικό μου" Very happy Very happy Very happy

Mηπως εισαι λιγο υποχωνδριος? Laughing
Οσο περναει ο καιρος θα ακους πολλα τετοια μιας και τα αυτοκινητα μας δεν φημιζονται για την ησυχια που προσφερουν.
Στο κατω κατω εγγυηση εχεις και για δυο χρονια μη φοβασαι τιοποτα!

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούλ 2006, 14:37:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

emena τριζει κατι πισω δεξια.
το τζαμακι του καντραν
η ζωνη του συνοδηγου
οι ταπετσαριες πισω δεξια αριστερα στα φτερα
το χερουλι οροφη του συνοδηγου
η πλαφονιερα
το καθισμα του οδηγου.....

πλεον λεω να βαλω εξατμιση γιατι βαρεθηκα με το τριζωνι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούλ 2006, 14:42:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
το τζαμακι του καντραν
η ζωνη του συνοδηγου
η πλαφονιερα

βαλε να γινεις ανθρωπος!

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούλ 2006, 14:44:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

Ειδικά αυτό το κάτι πίσω δεξιά μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!!!!

Το κάνει από την 1η μέρα και δεν κατάλαβα ποτέ τι είναι! Μάλλον σαν μηχανηκός θόρυβος από την ανάρτηση μου ακούγεται.... Shocked

(Και δεν πρέπει να είναι η πλάτη του πίσω καθίσματος)

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούλ 2006, 14:44:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

Το κάνει από την 1η μέρα και δεν κατάλαβα ποτέ τι είναι! Μάλλον σαν μηχανικός θόρυβος από την ανάρτηση μου ακούγεται.... Shocked

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούλ 2006, 14:47:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
volvos έγραψε:

Το κάνει από την 1η μέρα και δεν κατάλαβα ποτέ τι είναι! Μάλλον σαν μηχανικός θόρυβος από την ανάρτηση μου ακούγεται.... Shocked

Βάλε κάποιον πίσω με τα καθίσματα ριγμένα μήπως και βρεις άκρη Idea

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Ιούλ 2006, 07:38:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
το τζαμακι του καντραν
η ζωνη του συνοδηγου
η πλαφονιερα

Very happy Very happy Very happy Very happy
ΟΚ ΟΚ, I got the picture...δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με τα τσικι τσικι... Very happy Very happy
Καλά κάνω λοιπόν που έχω μόνιμα αναμένο το Stereo!!!! Cool
Απο εδώ και πέρα δεν το ξανακλείνω!!
Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Ιούλ 2006, 07:45:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dio78 έγραψε:

Long shot? Laughing

ΩΧ ΩΧ!!! Ακόμα και τα πατάκια συνομοτούν??? Very happy Very happy
Μήπως να ρίξουμε το φταίξιμο στους Ελληνικούς δρόμους που καταστρέφουν τα αυτοκίνητά μας με τις λακούβες τους?? Razz Razz Razz
Μπα...δεν θα πιάσει...

Τί να πώ... Τα αυτοκίνητά μας είναι τόσο μπροστά που προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί μας...έχουν προσωπικότητα πώς να το κάνουμε...

Εγώ του έχω βγάλει και όνομα...Βασιλάκης (απο το Καϊλας) επειδή όταν καθαρίζεις το παρμπρίζ κυλάει το νερό στο καπό και είναι μονίμως σαν κλαμμένο.... Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης