PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Φρένα λαμπάκι χειρόφρενου - υγρό φρένων
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2004, 09:35:59    Θέμα δημοσίευσης: Φρένα λαμπάκι χειρόφρενου - υγρό φρένων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδία καλημέρα, για μια ακόμη φορα που ανοίγω εγώ ένα θέμα! μπας και τελικά εχω πάρει το πιο προβληματικό πέζουλα στην Ελλάδα ή ... είναι για πέταμα?

Ας μπώ στο πρόβλημα,

όπως έχω παραδεχτεί από την εγγραφή μου στο club.... δεν λυπάμαι και πολύ το άμοιρο το αυτοκινητάκι με αποτέλεσμα να βαράει κόκκινα σχεδόν σε κάθε του χρήση. Ο κινητήρας γενικά ανταπεξέρχεται όπως και το πλαίσιο. Το τελευταίο ψευγάδι που βρήκα ήταν προχτές όπου με περίπου 140 στο κατέβασμα Καισαριανής από Κατεχάκη πάτησα δύο δυνατά φρένα. Όπως λοιπόν έπρεπε το αυτοκίνητο κοκκάλωσε, άναψε και τα αλάρμ, έπιασε και ΑΒS & EBV. Η ερώτηση έρχεται εδώ... το γ***** φωτάκι των φρένων γιατί άναψε? Idea ! Idea ? Idea ! Idea ? Idea ! Idea ? Idea ! Idea στιγμίαια Exclamation ! Exclamation ! Exclamation ! Exclamation και μάλιστα την πρώτη φορά δεν το κατάλαβα, τη δεύτερη που ξαναέκανα το ίδιο το εντόπισα Evil πριν αναρωτηθείτε ποίος πληρώνει για τακάκια σας θυμίζω οτι το πήρα με χρονομίσθωση Laughing

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2004, 09:49:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα τακάκια σου φτάνουν στο τέλος τους,φιλε Πάρη...

Μπορείς να τα τσεκάρεις και μόνος σου.Στρίψε τέρμα το τιμόνι,και προσπάθησε να διακρίνεις μέσα απο τη δαγκάνα,πόσο οφέλιμο υλικό υπάρχει στην επιφάνεια τους.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2004, 09:53:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχμμμμ εεεεε δηλαδη να.... εεε

τοσο μαλαξ είμαι ?

ευχαριστώ anyway θα το δω και στον Καλλιαντάση που θα πάω να αλλάξω σήμερα κλειδαρία στο χώρο αποσκευών μιας που δεν εχω φως πίσω Crying or Very sad

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2004, 10:04:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μμμμμ..........λόγω του δυνατού φρεναρίσματος, τα υγρά των φρένων μέσα στο μικρό δοχείο τους μετατοπίστηκαν προς τα εμπρός, κάνοντας το φλοτέρ να πέσει στιγμιαία κάποια χιλιοστά και να σου ανάψει η ένδειξη.

Αυτό, σε συνδυασμό με αυτό που σου είπε ο Πάνος, ότι η στάθμη των υγρών ΜΑΛΛΟΝ είναι χαμηλή, επειδή τα τακάκια έχουν πάρει την κατιούσα , ΜΑΛΛΟΝ είναι η αιτία για αυτό το στιγμιαίο άναμα.

Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2004, 10:09:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τακάκια είναι η αιτία.....
Δύο φορές μου χει συμβει και απλά άλλαξα τακάκια.....
Την πρώτη τρομοκρατήθηκα και γω.....αλλά το γράφει και το βιβλιαράκι του κατασκευαστή..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2004, 10:15:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το βιβλιαρακι δεν το πήρα ποτέ επειδή το είχαν χάσει στην εταιρεία leasing...

αλλου παππα ευαγγέλιο αυτό,
ακομη το περιμένω. (οχι το ευαγγέλιο, το manual)

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2004, 22:29:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλά το λαμπάκι του χειροφρένου είναι και ένδειξη για την στάθμη των υγρών φρένων!!

Και το 206 κάθε άλλο παρά για πέταμα είναι!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Wink Wink Wink

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούν 2004, 09:00:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι παντως ακόμη τακάκια, απλα οταν πατησα φρένα με σχετικα μισα τακακια και με μεγάλη ταχυτητα και σε μεγάλη κατηφόρα ε... και που σταματησε ευχαριστημένος ειμαι.

από τον Καλλιαντάση είπαν: μισα τακάκια - μισά αρα υγρά φρενων - σε κατηφόρα... παντως μην ανησυχείς οταν θα χρειαστείς τακάκια θα ανάψει συνεχώς![/list]

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)

Ένταξη: 09 Ιούλ 2003
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2005, 07:47:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω το έξης παράξενο
Το λαμπάκι του χειρόφρενου ανάβει στιγμιαία ! (σίγουρα και σε ευθεία!)(σε μια βόλτα πια σίγουρα θα το δω πάνω από τρεις φορές)
Τα τακάκια να έχουν κάνει 10.000χιλ και τη στάθμη των υγρών την είχα συμπληρώσει πριν 15 μέρες στο Max. Καμιά ιδέα Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2005, 07:53:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μηπως εχεις στο καντραν την ενδειξη STOP?

Eμενα μου αναβει η ενδειξη STOP με τον τροπο που λες εδω και 2 χρονια περιπου Cool
Κανεις δεν εχει βρει τι ειναι......................

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2005, 08:12:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nope! Δεν μου παρουσιάζει τίποτα άλλο!η αίσθηση των φρένων είναι η ίδια ή τουλάχιστον δεν έχει μεγάλη διαφορά με πριν. Μήπως σημαίνει κάτι άλλο είναι και το track day Evil
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2005, 08:16:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχεις παντως ενδειξη STOP στο καντραν Question

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2005, 08:20:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι δεν ανάβει η ένδειξη stop , ούτε μονή της αλλά ούτε με τον συνδυασμό της λυχνίας του χειρόφρενου
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2005, 08:22:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως αν πας συνεργειο και το βαλουν στο μηχανημα,λογικα θα εχει κρατησει την ενδειξη αυτη στην μνημη και θα σου πουν τι εφταιγε Exclamation

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2005, 22:57:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρόβλημα μάλλον το βρήκα πρέπει να έχω διαρροή! Η στάθμη των υγρών ήταν στο σημείο min/danger γιαυτό εν κινήσει μου άναβε το λαμπάκι Confused Evil Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Σεπ 2005, 01:42:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι και εμένα που μου τα έκανε αυτά είχα σκάσει την τρόμπα των φρένων ! και μου την άλλαξαν μαζί με το cevro Wink

http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5601n.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5608n.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5763.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/DSC03391.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Σεπ 2005, 14:29:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikq έγραψε:
Το πρόβλημα μάλλον το βρήκα πρέπει να έχω διαρροή! Η στάθμη των υγρών ήταν στο σημείο min/danger γιαυτό εν κινήσει μου άναβε το λαμπάκι Confused Evil Evil Evil

Στο 205 που ειχα μου ειχε συμβει ακριβως το ιδιο!!! Το θεμα ειναι να διαπιστωσεις απο που ειναι η διαρροη, γιατι στο δικο μου ηταν απο τα κυλινδρακια στα ταμπουρα και μεσα στο ταμπουρο ειχαν γινει ολα κωλος!!! Το κακο σαυτη την περιπτωση ειναι οτι επειδη το υγρο φρενων ειναι αρκετα τοξικο καταστρεφει τα φερμουιτ και γενικα, φθειρει!!! Ετσι αλλαξα και τις σιαγονες... Κοστος μαζι με εργασια ~200Ε Evil

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Σεπ 2005, 14:32:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked απο πισω εχω διαρροη... περαστικα μου Evil
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούλ 2006, 17:39:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΗΜΕΡΑ επιτελους εβαλα τα μοτουλ... δεν ανοιγω καινουργιο θέμα
ειχα παρει 3 μπουκαλακια ετοιμος να αντιμετωπισω αυτα που ειχα ακουσει για να βγουν τα παλια και να αδειασει τελειως το κυκλωμα κλπ κλπ...
τελικα χρησιμοποιησα μονο το ενα...

ο λογος?
εβαλε ενα μηχανημα ρουφηξε ολα τα παλια υγρα και μετα απο οτι καταλαβα εβαλε τα καινουργια και τρομπαρε για να βγει οτι εχει μεινει...
ετσι τελικα ουτε ενα μπουκαλακι δε χρειαστηκε ολοκληρο...εμεινε και κατι πολυ λιγο...
το καθε μπουκαλακι ειναι 0.5 λιτρο και το 206 εχει πανω κατω ιδιο κυκλωμα με 106! λετε να εχει πεχτει καμια μαμακια?

απο αισθησηη η διαφορα ειναι τραγικα μεγαλη...εμενα το δικο μου με την αλλαγη σε μεγαλυτερα φρενα ειχε μια μεγαλη νεκρη διαδρομη πριν αρχισει να πιανει το πεταλ η οποια εν μερει οφειλεται στα τακακια(εχουν 5000χλμ υπολοιπο μετα τα μεγαρα) αλλα τελικα οφειλοταν και στα υγρα τα οποια μετα απο 2 χρονια 62000χλμ και 3-4 φορες πιστα ειχαν προφανως φυτιλιασει....

καμια γνωμη?
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούλ 2006, 17:44:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eίσαι σίγουρος ότι τρόμπαρε και καθάρισε όλο το κύκλωμα μαζί με την μονάδα του ABS.
Μισό λίτρο μου φαίνεται λίγο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης