PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πάμε Μουντιάλ και Πάμε Στοίχημα...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 16:20:00    Θέμα δημοσίευσης: Πάμε Μουντιάλ και Πάμε Στοίχημα... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες ξεκινάει αύριο... οι περισσότεροι θα καθηλωθούμε στις τηλεοράσεις..!! Ποια ομάδα υποστηρίζετε?? ποιά πιστεύετε οτι θα φτάσει στον τελικό και ποιά θα σηκώσει την κούπα???
Επίσης όποιος πρόκειται να παίξει λεφτά στο στοίχημα μουντιάλ ας γράψει εδώ τις προβλέψεις του μπας και πάμε ταμείο να βγάλουμε τις διακοπές... Laughing Laughing Laughing

Οι όμιλοι:

Α ΟΜΙΛΟΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΠΟΛΩΝΙΑ
ΕΚΟΥΑΔΟΡ
ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ

Β ΟΜΙΛΟΣ
ΑΓΓΛΙΑ
ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ
ΣΟΥΗΔΙΑ
ΤΡΙΝΙΤΑΝΤ

Γ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ
ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΣΕΡΒΙΑ

Δ ΟΜΙΛΟΣ
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΙΡΑΝ
ΜΕΞΙΚΟ
ΑΓΚΟΛΑ

Ε ΟΜΙΛΟΣ
ΙΤΑΛΙΑ
ΤΣΕΧΙΑ
ΓΚΑΝΑ
ΗΠΑ

ΣΤ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΙΑΠΩΝΙΑ
ΚΡΟΑΤΙΑ

Ζ ΟΜΙΛΟΣ
ΓΑΛΛΙΑ
ΕΛΒΕΤΙΑ
ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ
ΤΟΓΚΟ

Η ΟΜΙΛΟΣ
ΙΣΠΑΝΙΑ
ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΤΥΝΗΣΙΑ

οι στοιχηματικές αποδόσεις του ΟΠΑΠ:

στον πρώτο όμιλο δεν ρισκάρω να βάλω την Γερμανία παρά το οτι ειναι φαβορί...
στον δευτερο η αγγλία είναι το φαβορί και μάλλον θα την παίξω...
στον τρίτο γράφει με μεγάλα γράμματα μην αγγίζετε...ο ποιο δύσκολος όμιλος!
στον τέταρτο σίγουρα θα προκριθούν πορτογαλία και μεξικό...αλλά ποιος θα είναι πρώτος? αμφίρροπο, προσωπικά θα έπαιζα μεξικό αλλά δε το διακινδυνεύω
στον πέμπτο θα παίξω την τσεχία
στον έκτο δε χρειάζεται να πω κάτι...
στον εβδομο κουτσά στραβά οι πετεινοί θα περάσουν πρώτοι...
και στον όγδοο πιστεύω πως η ισπανία θα τα καταφέρει...

ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιλογή "άλλος παίκτης" με απόδοση 15 καθώς παραδοσιακά στα μουντιάλ βγαίνει πρωτος σκορερ κάποιος "άγνωστος" που δε το περιμένει κανείς... επίσης βάσει των ομίλως ενδιαφέρουσα επιλογή είναι ο Ανρί, ο Αντριάνο,ο Σεφτσένκο και όλοι οι Άγγλοι...

και τέλος πάμε ένα μήνα να μαντέψουμε το ζευγάρι του τελικού... αυτά που συζητιούνται πιο πολύ είναι το Βραζιλία-Αγγλία και το Βραζιλία-Αργεντινή ενώ πολλοί περιμένουν και την γηπεδούχο Γερμανία και την Ιταλία να ξυπνήσουν. Επιλέξτε ελεύθερα... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
smpokos (γιωργος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Νοέ 2005
Τόπος: SALONIKA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 17:56:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενα ειναι το σιγουρο...οτι σε αυτο το μουντιαλ θα βγαλουμε πολλα! περιμενετε την εκπληξη η οποια ειναι το ιραν!

MPAMPA MIN TREXEIS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 18:41:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αστειεύεσαι μάλλον ε? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
pappaki (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 Rallye 16v

Ένταξη: 27 Ιαν 2003
Τόπος: Δυο τετράγωνα πάνω από τον παράγοντα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 19:24:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαν εκπλήξεις θεωρώ οτί μπορεί να πάνε καλά η Σουηδία και ο Ισημερινός.

www.gocar.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
smpokos (γιωργος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Νοέ 2005
Τόπος: SALONIKA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 19:56:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μιλαω απολυτα σοβαρα. αντε να δουμε και τα τρελα του μουντιαλ και φετος...

MPAMPA MIN TREXEIS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούν 2006, 02:25:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον πιστευω οι δυο ημιτελικοι θα ειναι γερμανια-γαλλια κα ιβραζιλια-αγγλια ...και βλεπω να μενει εκτοσ η βραζιλια και να βλεπουμε super τελικο Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούν 2006, 03:00:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ πάλι πιστεύω πως ο ενας ημιτελικός θα είναι αγγλία-αργεντινή που θα γίνει η σφαγή του δράμαλη και ο άλλος βραζιλία-εκπληξη που η βραζιλία θα κάνει περίπατο...
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούν 2006, 03:13:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω πιστευω παντως οτι η εκπληξη θα ειναι η σερβια....και πρωτοσ σκορερ ο παουλετα..αποδοση 40 Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούν 2006, 03:36:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για τον πρώτο σκόρερ πρέπει να σκεφτούμε ποιά ομάδα έχει το πιο εύκολο έργο στον όμιλο της (αρα και πιθανότητες να κερδίσει με μεγάλα σκορ) και ταυτόχρονα να έχει τις πιθανότητες να φτάσει τουλάχιστον στα ημιτελικά... αυτές τις προϋποθέσεις πληρούν οι Βραζιλία, Αγγλία, Πορτογαλία, Μεξικό, Γαλλία και Ισπανία κατ'εμε... Θα πάω για Ανρί, Αντριάνο και τους Εγγλέζους (αν έπαιζε ο rooney αυτόν θα έπαιζα 100%...).
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούν 2006, 03:44:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να σου θυμισω πετραν οτι ο τιερι δεν βαζει με τιποτα γκολ στην εθνικη γαλλιας...αυτοσ εινα ιμονο για την αρσεναλ Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούν 2006, 03:54:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
να σου θυμισω πετραν οτι ο τιερι δεν βαζει με τιποτα γκολ στην εθνικη γαλλιας...αυτοσ εινα ιμονο για την αρσεναλ Wink

ίσως φέτος να είναι η χρονιά του... Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
kostask (KΩΣΤΑΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

JEEP WRANGLER

Ένταξη: 26 Μάρ 2005
Τόπος: .......................................

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούν 2006, 08:49:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την Ολλανδία την βλέπω να φτάνει μέχρι και τελικό.........και σήμερα λέτε να γίνει η έκπληξη της πρεμιέρας?

If i could,I would.......But i can't, so i won't........

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούν 2006, 08:57:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.Έχω ήδη φορέσει την φανέλα και το κασκώλ της αγαπημένης μου εθνικής (είμαι με τους διοργανωτές) και... καλή μας διασκέδαση.
Και για πρώτους σκόρερ έχω επιλέξει εδώ και καιρό τον Κλοζε σαν φαβορί και σαν αουτσάϊντερ τον αγαπημένο μου παίκτη,τον Ποντόλσκι. Cool

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούν 2006, 09:05:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθες ποντάραμε 120 Ευρώ με το ξάδελφο μου στον Klose οτι θα βγει πρώτος σκορερ. Του δίνει 20 απόδοση. Θεωρούμε οτι η Γερμανία έχει αστείο όμιλο και οτι ο klose θα παστελώσει τις άμυνες ηδη απο τον πρώτο γύρο. Σκεφτείτε το. Ελπίζω η καλή μέρα να φανεί απ το πρωί (ΣΗΜΕΡΑ)! Η ΓΙΟΡΤΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ! Κριμα που δεν είναι εκεί οι Πειρατές να μαζέψουμε όλο το μαρούλι! Laughing

Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα

Ένα απλό κόμμα αλλάζει τα πάντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούν 2006, 09:18:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
εγω πιστευω παντως οτι η εκπληξη θα ειναι η σερβια....και πρωτοσ σκορερ ο παουλετα..αποδοση 40 Wink

To πρώτο πράγμα που σκέφτηκα....O Παουλέτα ήταν από ότι θυμάμαι πρώτος σκόρερ στα προκριματικά??? Confused Αλλά μετά σκέφτηκα και τον Μποργκέτι του Μεξικού - πολλά γκολ στα προκριματικά...
Δεν θα ποντάριζα εύκολα σε παίχτη της Βραζιλίας λόγω των πολλών παιχτών που μπορούν να στείλουν την μπάλα στο πλεκτό... Laughing
Έκλεισε 10 ευρουλάκια στον Παουλέτα και 5 στον Μποργκέτι...Θα βάλω και ότι γίνει...
Δεν μου λέτε ρε σείς!Έχει βρει κανένας το σχεδιάγραμμα Β' φάσης, προημιτελικών,ημιτελικών, τελικού?Να δούμε νικητές ομίλου πχ με ποιούς δεύτερους παίζουν... Cool

Ο ρούνεϊ είναι σίγουρο πλέον ότι δεν θα παίξει?

Spyros_L έγραψε:
Θεωρούμε οτι η Γερμανία έχει αστείο όμιλο και οτι ο klose θα παστελώσει τις άμυνες ηδη απο τον πρώτο γύρο. Σκεφτείτε το. Ελπίζω η καλή μέρα να φανεί απ το πρωί (ΣΗΜΕΡΑ)!

Σπύρο! Laughing
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά χθές που κοιμήθηκα είδα όνειρο λέει ( Laughing ) μεγάλο σκόρ αλλά να χάνει η Γερμανία και να γίνεται μεγάλη έκπληξη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούν 2006, 09:55:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε με απασχολεί καθόλου μεγάλε μουυυυυ Very happy Γίνεται να έρθει 3-5 υπέρ της Κόστα Ρικα και τα 3 γκολ των Γερμανών να τα βάλει ο klose? Δεν είμαι με την Γερμανία, με τον Klose είμαι! Βέβαια θα μου πεις, αν δεν προκριθούν τα πάντσερ πως θα βγει πρώτος σκόρερ? Ε ας χάσει σήμερα όπως σου είπα έτσι για την έκπληξη και ας κερδίσει τα άλλα δυο παιχνίδια του ομίλου. Wink

Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούν 2006, 11:14:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλη στοιχηματικη ευκαιρια ειναι ο συνδιασμος klose-γερμανιας για 1ο σκορερ και νικητρια μουντιαλ (willhill π.χ.) .
επισης για ομαδα εκπληξη εγω θεωρω την Τσεχια και καποιοι λενε για Ιταλια (αλλα εγω δεν ειμαι fun).
η Πολωνια φαινεται σφικτη ενω σιγουρα καποια Αφρικανικη θα "μαγεψει" - ποια ομως;
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούν 2006, 12:15:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είμαι και εγώ της άποψης οτι σήμερα θα γίνει η έκπληξη....
Κανένας δεν υπολογίζει την Κόστα Ρίκα, αλλά αν θυμάστε στο προηγούμενο Μundial έχασε την πρόκριση για την Β φάση στην ισοβαθμία....
Έχει και μερικούς παίχτες γνωστούς σε εμάς (Γκόμεζ, Σολίς, Σεντένο)
Η Γερμανία σίγουρα έχει το αβαντάζ της έδρας, της διαιτησίας (???), αλλά δεν θα έχει Μπάλακ (μεγάλη απουσία αφού ίναι διαφορετική ομάδα χωρίς αυτόν), θα έχει σίγουρα πολύ άγχος και δεν έχει και την καλύτερη άμυνα που υπάρχει (εξαιρούμε τον Λέμαν που προέρχεται από εκπληκτική χρονιά)
Ποντάρω στο Χ (5,00)

Για πρώτο σκόρερ τουρνουά, η μισή Υφήλιος έχει ποντάρει στον Κλόζε, ευχαριστώ δεν θα πάρω, δεν τον πιστεύω και πολύ έτσι κι αλλιώς....
Ποντάρω στον Αρνί Laughing Laughing Laughing και στον Τόνι

Νικητής τουρνουά: my personal favorite Italia Clapping Clapping Clapping
Ας δούμε τα γεγονότα: οι Βραζιλιάνοι πιστεύουν οτι έχουν κερδίσει ήδη το τουρνουα, προβλέπω έκπληξη στους 8 (διασταύρωση με Ισπανία?), οι Αργεντινοί έχουν Μέσσι αλλά δεν είναι η ομάδα του παρελθοντος, η Γερμανία λίγη για να το πάρει, η Ολλανδία μπορεί αλλά είναι άπειρη, η Γαλλία καμμένη, τι μένει;;;

Ιταλία, μετριοπαθείς δηλώσεις, χαμηλό προφίλ, δεν την υπολογίζουν, αλλά ας δούμε ένα ενδιαφέρον στατιστικό...
Το 1982 είχε ξεσπάσει πάλι σκάνδαλο δωροδωκίας στην Ιταλία και εκείνη την χρονιά κέρδισε το Κύπελλο
+ οτι διαθέτει εμπειρότατους παίκτες λόγω CL
+ οτι διαθέτει άμυνα γρανίτη
+ οτι διαθέτει 2 ισχυρότατες προσωπικότητες (Τόττι, Ντελ Πιέρο)
+ διαθέτει τον πρώτο σκόρερ φέτος στην Ευρώπη - Τόνι

Αυτά, καλή μπάλα, καλά πιτσομπιρόνια....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούν 2006, 12:23:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:

Αυτά, καλή μπάλα, καλά πιτσομπιρόνια....

Αστα φιλαράκο, κάνω ένα μήνα δίαιτα γι αυτόν το λόγο.
Όσον αφορά την Ιταλία, είναι και μένα η αγαπημένη μου. Όπως και οι Ιταλίδες Embarassed Embarassed Embarassed !
Σχετικά με την Τσεχία που αναφέρθηκε πιο πάνω, κάτι μου λέει καιρό τώρα ότι θα πετύχουν τώρα (σαν αουτσάιντερ), αυτό που έχασαν στο Euro! Είδωμεν!

Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούν 2006, 14:33:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για την Αγγλία δεν λέτε τίποτα...για μένα ειναι από τα μεγάλα φαβορί...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 1 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης