PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Web Hosting & domain

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάϊ 2006, 14:34:43    Θέμα δημοσίευσης: Web Hosting & domain Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειμαι ασχετος με το θέμα, θέλω ενα site .gr με χώρο απο 300Mb+ ... Που να απευθυνθώ και πόσο θα κοστίσει? Μου είπαν για 300mb 180ευρώ τον χρόνο και 30 ευρώ το domain για 2 χρόνια. Καλή τιμή είναι?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.8 16v(παμε για αλλαγη)

Ένταξη: 18 Ιαν 2005
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Μάϊ 2006, 10:22:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η κατοχυρωση του ονοματος 30ε ειναι καλα για 2 χρονια.Αλλοι δινουν 20ε για εναν χρονο.Τωρα τα 180ε για τα 300mb εχουν να κανουν και με τον σερβερ.Ειναι γρηγορος?Εμπιστευσιμος?Ειχα ακουσει για 200mb 110ε.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιούν 2006, 08:58:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετα απο πολυ ερευνα για την φιλοξενια της ιστιοσελιδας της εταιρείας που εργαζομαι κατεληξα στο παρακατω.

1000 mb με $90 το πρωτο χρονο και μετα $120 ξεφτίλα
Domain σε .com με $ 15 το χρονο.
www.discountasp.net

Πολλοι κλεφτες οι ελληνες

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούν 2006, 19:55:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1,5gb χώρο και 18gb transfer limit σε ταχύτατο server στην αγγλία, δεν πάει πάνω από 10 ευρώ τον μήνα...

το κλείσιμο του domain είναι στάνταρ τιμή... .com 5$ το χρόνο και .gr 20κάτι ευρώ το χρόνο... (more or less)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης