PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Εγκεφαλάκι για φώτα στροφής για φανάρια 207 GT/RC

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Δεκ 2011, 19:24:59    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Εγκεφαλάκι για φώτα στροφής για φανάρια 207 GT/RC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω βάλει τα φανάρια από 207 GT και σκεφτόμουν πόσο εύκολο μπορεί να είναι να κάνω τα φώτα στροφής να δουλέψουν.

Απ'ότι ξέρω χρειάζεται ένα εγκεφαλάκι για το οποίο δε ξέρω το κόστος, αλλά μια φορά στο car το είχα πετύχει με 95 ευρώ. Πλέον δεν υπάρχει. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ αυτό το εγκεφαλάκι για τα φώτα στροφής και τι διαδικασία θα θέλει περίπου για να δουλέψουν?

Αν βγεί το κόστος εγκεφαλάκι - εργασία εξωφρενικό θα τα αφήσω εκεί που είναι, αλλά αν δεν είναι και τόσο μεγάλο ίσως να αξίζει. Είδα ένα 207 GT να στρίβει τις προάλες όντας πεζός και μου φάνηκε καλή φάση που άναβε το φώς στροφής. Ειδικά σε σκοτεινές στροφοδιαδρομές πρέπει να μετράει. Μιας που τα έχω σκέφτομαι μήπως το εκμεταλλευτώ.

Για να μου βάλουν πάντως τα φανάρια του GT (βάλε-βγάλε προφυλακτήρα και γρατζούνισμα φαναριού) και να μου κάνουν αυτή τη μετατροπή που θέλουν στη καλωδίωση για να παίξουν στο rallye, μου είχαν πάρει 90 κάτι ευρώ. Αν είναι να δώσω 200 ευρώ για εγκεφαλάκι και εργασία πάλι μάλλον θα τα αφήσω σβηστά..!

Αν ξέρει κανείς πάντως τι παίζει ας μου πεί! Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Δεκ 2011, 19:54:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιωργο δεν ξερω να σου απαντησω πανω σε αυτα που ρωτας
αλλά επειδη εχω οδηγησει 207 με φωτα στροφης εμενα προσωπικα δεν μου αρεσανε ή για να το πω καλυτερα με παραξένευαν

με το που στριβεις το τιμονι αναβει ενα φως και ψαχνεσαι να δεις τι εγινε
αναβει μια εξτρα λαμπα(ετσι νομιζω ή τουλαχιστον ετσι το εισέπραττα)
πως να το πω?το κανει αποτομα σε σημειο που τελικα εμενα με εκνευρισαν

βασικα δεν τα εχω δοκιμασει σε "καλο" σκοταδι (πχ επαρχιακο δυκτιο με στροφες και χωρις καθολου φωτισμο απο κωλονες κτλ)
εκει φανταζομαι θα πιανουν τοπο

αλλά μεσα στην πολη και σε δρομους που εχουν φωτισμο ειναι "σπαστικα"
νομιζω ομως οτι μπορεις να τα ενεργοποισεις και απενεργοποιησεις οποτε θες
αρα...κανεις οτι νομιζεις
απλα στο ειπα πληροφοριακα

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Δεκ 2011, 20:20:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν το είχα σκεφτεί έτσι.. Very happy Ίσως αν ανάβουν με το παραμικρό να είναι και λίγο σπαστικό. Δε ξέρω..Δεν έχω οδηγήσει κανένα. Απλά το είδα απ'έξω. Όντως έχουν μια εξτρά λάμπα H7 που ανάβει. Νομίζω όπως και να έχει, ότι το κόστος δε θα αξίζει τη διαδικασία. Είπα όμως να ρωτήσω μπας και ξέρει κανείς πληροφοριακά να δω πόσο πάει.
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2011, 11:36:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros 207 Rallye έγραψε:
...βασικα δεν τα εχω δοκιμασει σε "καλο" σκοταδι (πχ επαρχιακο δυκτιο με στροφες και χωρις καθολου φωτισμο απο κωλονες κτλ)
εκει φανταζομαι θα πιανουν τοπο

Very happy Very happy Very happy

Σε σημείο που, αν τα απενεργοποιήσεις, χάνεσαι!

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2011, 12:20:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θυμάμαι το 1ο βράδυ που βγήκα βόλτα με το GT είχα ενεργοποιήσει τα περίφημα φώτα στροφής...

Πάω στο πρώτο φανάρι, μποτιλιάρισμα, και τελικά δεν ήταν "στροφής" αλλά σκέτης "καταστροφής"... Laughing

Έκανα αριστερά-δεξιά το τιμόνι για χαβαλέ και άναβε και έσβηνε ένα δυνατό φως αριστερά/δεξιά σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο...

Οι διπλανοί κοιτούσαν και μάλλον έλεγαν:
"Τι κάνει αυτός ο μακάκας, βραδιάτικα..."

Το κακό ήταν ότι το "χριστουγεννιάτικο δέντρο" συνεχίστηκε και όταν άναψε το φανάρι. Σε κάθε μικρή αλλαγή πορείας π.χ. μία λακούβα ή ένας υπόνομος ή οτιδήποτε, τα φώτα άναβαν και έσβηναν αφού το τιμόνι ήταν πέρα/δώθε συνέχεια...

Ρόμπα... Laughing Laughing Laughing Laughing

υ.γ. από τότε είναι απενεργοποιημένα. Σε ταξίδι ίσως τα ενεργοποιήσω!... STAR TREK... Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2011, 12:42:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

είναι τέρμα λάθος ο τρόπος που λειτουργούν... ίσως αν ρυθμιζόταν στο να είναι λίγο πιο αναίσθητα σε μικρές κινήσεις του τιμονιού...

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2011, 13:31:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπα, υπάρχει κάτι ποιο απλό.

Θα μπορούσαν να είχαν στο μενού ακόμη μία επιλογή:
ALWAYS ON...

Έτσι όταν θα ανοίγαμε τα φώτα θα άνοιγαν και τα φώτα στροφής και θα υπήρχε πολύ καλύτερη ορατότητα μπροστά και αριστερά/δεξιά είτε στρίψει το τιμόνι είτε όχι, είτε στρίβεις, είτε πας ευθεία είτε παρκάρεις...

Εγώ αυτό θα το έβρισκα ποιο βολικό και ενδιαφέρον και χρήσιμο.
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2011, 14:10:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με αυτά που λέτε μάλλον δεν έχει νόημα να το ψάξω παραπάνω το θέμα.. Very happy

Το είναι μόνιμα on ίσως δε θα ήταν και τόσο καλό, γιατί στη θέση που είναι θα τους τύφλωναν όλους λογικά δεξιά και αριστερά Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2011, 14:38:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί και να τυφλώνει τους διερχόμενους. Αλλά πολλές φορές όταν πάω να παρκάρω τα έχω χρειαστεί για να αποφύγω υπονόμους, λακούβες και κάτι άλλες "θανατηφόρες παγίδες".

Χθες για παράδειγμα που έβρεχε ασταμάτητα, προσπαθούσα να παρκάρω στο κέντρο του Αμαρουσίου και μου βγήκε το λάδι. Η ορατότητα αριστερά/δεξιά μπροστά ήταν χάλια εντελώς από το σκοτάδι και την βροχή.

Αν μπορούσα να τα ενεργοποιήσω/απενεργοποιήσω με ένα κουμπί θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμα.
Επιστροφή στην κορυφή
kousma (Nikos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Νοέ 2008
Τόπος: ATHENS GOUDI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2011, 17:16:52    Θέμα δημοσίευσης: Φώτα στροφης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά,να ρωτήσω και εγω κάτι,έχω ένα rallye του 08' χωρίς να αλλάξω τα φανάρια τα μπροστινά,μπορούν να γίνουν στροφής,με μόνο ένα εγκεφαλακη,η πρέπει να βάλω οπωσδήποτε του GT η RC και το εγκεφαλακη?
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2011, 18:04:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια τα φωτα αυτα που λετε τα εχει το δικο μου,
και ειδηκα σε ταξειδι μου ειναι κατι παραπανω απο απαραιτητα οπως και στην πολη μεσα στα στενα (οποιος εχει οδηγησει προαστια αθηνας βραδυ ξερει τι εννοω).
Μπορεις ανα πασα ωρα να τα ενεργοποιησεις ή απενεργοποιησεις μεσα απο το μενου που εχει η μαμα πηγη.

Απλα αν δεν το εχεις ξαναδει ποτε πριν
σε ξενιζει στην αρχη αλλα ειναι κατι (κατα την ταπεινη μου γνωμη) απολυτως καλοδεχουμενο και χρησιμο εργαλειακι
Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2011, 19:57:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι, απλα το θεμα ειναι οτι αφηνουν ενα κενο μεταξυ των στροφης και των πορειας, το οποιο θα ηταν πολυ χρησιμο για να βλεπεις το εσωτερικο μιας (βουνισιας) στροφης... Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2011, 22:33:35    Θέμα δημοσίευσης: Re: Φώτα στροφης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kousma έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,να ρωτήσω και εγω κάτι,έχω ένα rallye του 08' χωρίς να αλλάξω τα φανάρια τα μπροστινά,μπορούν να γίνουν στροφής,με μόνο ένα εγκεφαλακη,η πρέπει να βάλω οπωσδήποτε του GT η RC και το εγκεφαλακη?

Τα φώτα αυτά είναι ξεχωριστοί λαμπτήρες. Αν τα φανάρια των Rallye κλπ... έχουν αυτό το λαμπτήρα ή τουλάχιστον θέση για να μπει μάλλον δεν χρειάζεται αλλαγή.

Διαφορετικά θα χρειαστείς και φανάρια από GT ή όποιο άλλο μοντέλο έχει αυτή την δυνατότητα.

Αλλά, μήπως ρε σεις είναι υπερβολή να ασχολείστε με τέτοια θέματα;
Πολύ χρόνος, ψάξιμο και χρήμα χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Εγώ αν είχα φράγκα θα τα έριχνα σε κάτι ποιο χρήσιμο.
Π.χ. ένα καλό συναγερμό με τηλε-ειδοποίηση...
Επιστροφή στην κορυφή
kourlis (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: Κολωνός - Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Δεκ 2011, 01:27:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα προσωπικά μου έχουν φανεί πολύ χρήσιμα τα φώτα στροφής... απαραίτητα μάλλον! Όσο για το ότι ανάβουν και σβήνουν όλη την ώρα σαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι θέμα συνήθειας... πλέον δεν τα παρατηρώ και δεν με ενοχλούν καθόλου, αλλά εκεί που χρειάζονται φαίνεται κατευθείαν η διαφορά!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Δεκ 2011, 11:42:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα τη γνώμη μου την ξέρετε, την ανέφερα και παραπάνω.

Όταν ενεργοποίησα τα φώτα στροφής στο GT μου (μετά τις πρώτες 3 μέρες κυκλοφορίας του αυτοκινήτου) νόμιζα πως ξημέρωσε! Laughing

Ίσως φταίνε και οι διαδρομές που κάνουμε εδώ. Που είναι συνέχεια στριφτερές. Τις προάλλες ανέβαινα με Rallye μια κλειστή διαδρομή και το πρώτο πράγμα που μου έλειψε ήταν ο φωτισμός εσωτερικά των στροφών.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Δεκ 2011, 14:56:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κόστος για εγκεφαλάκι και εργασία και αν είναι εφικτό να δουλέψουν τελικά στο rallye με φανάρια του GT δε ξέρει κανείς ε? Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Δεκ 2011, 16:41:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρωτησες την Peugeot? Ίσως θα απογοητευτείς...

Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Δεκ 2011, 17:19:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπά δεν έχω ρωτήσει γιατί το ξέρω ότι θα απογοητευτώ! Very happy Έλεγα αν είναι να το κάνω εκτός peugeot, αλλά δε το βλέπω. Μάλλον θα το αφήσω όπως είναι γιατί δεν είμαστε για περιττά έξοδα αυτό το καιρό. Απλά είμαι περίεργος για το πόσο πάει (αν γίνεται). Ίσως πάρω να ρωτήσω από περιέργια αν και πιο πιθανό βλέπω να μου λένε ότι δε γίνεται να το κάνουν (και για τα φανάρια που έβαλα του GT οι πιο πολλοί μου έλεγαν δε γίνεται και ότι δε μπορούν να το κάνουν).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης