PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μικρό αλλά περίεργο ανέβασμα θερμοκρασίας
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
athena 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

1.4 face lift

Ένταξη: 27 Αύγ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 00:03:28    Θέμα δημοσίευσης: Μικρό αλλά περίεργο ανέβασμα θερμοκρασίας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια οποιος μπορει ας βοηθησει με το εξης προβληματακι.
το αυτοκινητο ειναι καινουργιο (σχεδον χρονος) και εχει κανει 5500 χιλιομετρα περιπου , δηλ. πολυ λιγα!
τωρα τελευταια παρατηρησα το εξης:
ανεβαζει τη θερμοκρασια του νερου στους 90+ δηλ. λιγο πιο πανω απο τους 90 (περιπου μιση γραμμουλα) αλλα αυτο γινεται οχι μετα απο πολλα χιλιομετρα αλλα μολις μετα απο κινηση 15 λεπτων ή 4-5 χιλιομετρα.
δικαιολογειται κατι τετοιο;
ανησυχώ παιδια , μπορειτε να με διαφωτίσετε ;
α! το βεντιλατερ φαινεται να δουλευει σωστα.

i have a prety face(lift) car
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 02:16:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την ιδια απορια εχω και γω γιατι την περισσοτερη ωρα ο δεικτης ειναι συνεχεια πανω απ το 90 , γυρω στο 95 αλλα ακομα δεν μου εχει αναψει καμια ενδειξη.
Στη σιτροεν CX που εχουμε οταν ανεβαινε πανω απο 90 παντως εβγαζε το ενδεικτικο "stop" . Ισως ειναι και φυσιολογικη θερμοκρασια για τα peugeot μας .
τι να πω...

(Ψιλο-νεκρα εχει πεσει στο φορουμ αυτες τις μερες παρεπιπτοντως)
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 04:29:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ'οσο εχω δει στα καινουρια, καπου εκει ειναι η θερμοκρασια. Μεταξυ 90 και λιγο παραπανω. Τα προ-2000 1400αρια εχουν φυσιολογικη θερμοκρασια απο 78 εν κινήση ως 92 σε κινηση.

Το να ανεβαινει οταν ειναι σταματημενο, ειναι φυσιολογικο καθως δεν υπαρχει εισερχομενος αερας να το ψυχει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 07:53:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μην ανησυχεις, τετοιες θερμοκρασιες ειναι απολυτα φυσιολογικες... αν σου ανεβαζει πανω απο 100 και παραμενει κιολας ειναι το προβλημα... ελεγξε απλα αν οντως δουλευει το βεντιλατερ και στις 2 σκαλες (98 η μικρη αθορυβη και 107 νομιζω η μεγαλη βουουουουμ). Αν ολα ειναι καλα και δεν ανεβαζεις 100αρια εισαι οκ... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 10:17:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παντως για καλου κακου με την τοποθετηση του αγραφου ρυθμισαμε το ρελαντι να μπαινει απευθειας στην μεγαλη σκαλα και να ξεκινα να δουλευει στους 70, μιας μετα απο σκισιμο η θερμοκρασια μπορει να ανεβει αποτομα... παντως τωρα πανω απο τους 80 δεν παει με τιποτα... Wink

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 10:34:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:
εγω παντως για καλου κακου με την τοποθετηση του αγραφου ρυθμισαμε το ρελαντι να μπαινει απευθειας στην μεγαλη σκαλα και να ξεκινα να δουλευει στους 70, μιας μετα απο σκισιμο η θερμοκρασια μπορει να ανεβει αποτομα... παντως τωρα πανω απο τους 80 δεν παει με τιποτα... Wink

Nαι αλλα ετσι δεν κουραζεται το βεντιλατερ ?με αποτελεσμα να καψει καμια ασφαλεια η κατι αλλο ?

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 10:41:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλυτερα το βεντιλατερ ή καμια ασφαλεια παρα το μοτερ...γιατι μετα ειμαστε για αυτοκτονια... Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 11:06:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:
καλυτερα το βεντιλατερ ή καμια ασφαλεια παρα το μοτερ...γιατι μετα ειμαστε για αυτοκτονια... Wink Wink

Ε ναι δικιο εχεις σ αυτο !
Επισης μπορειτε να κανετε κ το εξης.
Να ρυθμισετε να περναει ρευμα στο βεντιλατερ κ οταν σβησετε το μοτερ ετσι ωστε να δουλευει ως να πεσει η θερμ ( αν γινεται πλεον αυτο γιατι λες δουλευει μονιμα ) Wink

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 12:29:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο το κανει ηδη...δηλ αν την ωρα που παρκαρω και σβησω δε εχει πεσει η θερμοκρασια, το βεντιλατερ δουλευει μεχρι να την ριξει... το θεμα θερμοκρασιων ειναι πολυ σημαντικο για την βιωσιμοτητα του μοτερ...

Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Σεπ 2004, 18:25:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μιας και το εφερε η κουβεντα....
τελικα στα 206 το βεντιλατερ λειτουργει με το κλεισιμο της μηχανης οταν χρειαζεται να πεσει η θερμοκρασια η οχι?

ρωταω γιατι εχω ακουσει πολλες αποψεις.

στο δικο μου μετα απο ζορισμα,οταν σβησω την μηχανη,και την ξαναναψω μετα απο 3 λεπτα η θερμοκρασια εχει ανεβει στα 100 αλλα πεφτει μεσα σε ελαχιστα δευτερολεπτα.αυτο σημαινει οτι δεν δουλευει με κλειστη μηχανη...
το περιεργο ειναι οτι μια μερα με ανοιχτο το καπω το ακουσα να δουλευει για ελαχιστα δευτερα και μετα εκλεισε Shocked Shocked Shocked Shocked
τελικα τι Question

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Val (Maria)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004
Τόπος: Αthens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Σεπ 2004, 18:41:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
μιας και το εφερε η κουβεντα....
τελικα στα 206 το βεντιλατερ λειτουργει με το κλεισιμο της μηχανης οταν χρειαζεται να πεσει η θερμοκρασια η οχι?
Στο δικο μου μετα απο ζορισμα,οταν σβησω την μηχανη,και την ξαναναψω μετα απο 3 λεπτα η θερμοκρασια εχει ανεβει στα 100 αλλα πεφτει μεσα σε ελαχιστα δευτερολεπτα.αυτο σημαινει οτι δεν δουλευει με κλειστη μηχανη...
το περιεργο ειναι οτι μια μερα με ανοιχτο το καπω το ακουσα να δουλευει για ελαχιστα δευτερα και μετα εκλεισε Shocked Shocked Shocked Shocked
τελικα τι Question

Το δικο μου δουλευε και με κλειστη μηχανη οταν ετρωγε ζορι... Idea

Shark Attack...
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Σεπ 2004, 08:59:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο το κανει και εμας... παντως ευτυχως που πεφτει η θερμοκρασια διοτι ειναι δραμα να προσπαθεις να ρυθμισεις με 30+++ βαθμους...

Επιστροφή στην κορυφή
Hostile (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 Qs 1400 16V (2004)

Ένταξη: 04 Ιούλ 2004
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Σεπ 2004, 21:33:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΩΤΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90 ΣΗΜΑΙΝΕΙ 92 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΙΑ 1400 16V.ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ!
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2004, 12:08:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Hostile έγραψε:
ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ!

αντε παλι....
Τελικα τι ισχυει Question Question Question

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2004, 12:20:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΕΝ Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2004, 16:22:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νομιζεται !!!!!!????? Twisted evil Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2004, 22:04:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπραβοοοοο...τωρα θα πει καποιος τι υσχιει ή θα παιξουμε κι αλλο Question Question Exclamation Exclamation

Αργυρη.....speak Exclamation

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2004, 22:06:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να τα πώ ? γράφω μετά απο πολύ καιρό...
Σε όλα τα Peugeot προ Multιblex τα βεντιλατέρια δουλεύανε και με κλειστό κινητήρα.. στα L4(Multiblex) ΔΕΝ αλλα δέιν υπάρχει και πρόβλημα... τέλως πάντων... Η μεγάλη σκάλα του βεντιλατέρ ανοίγει στους 98 βαθμούς παρακαλώ.

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 06:25:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το επιβεβαιώνω, εχω promultiplex και δουλευει μονο του (με κλειστη μηχανη) όποτε γουσταρει....του εχω εμπιστοσυνη Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 07:33:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
Να τα πώ ? γράφω μετά απο πολύ καιρό...
Σε όλα τα Peugeot προ Multιblex τα βεντιλατέρια δουλεύανε και με κλειστό κινητήρα.. στα L4(Multiblex) ΔΕΝ αλλα δέιν υπάρχει και πρόβλημα... τέλως πάντων... Η μεγάλη σκάλα του βεντιλατέρ ανοίγει στους 98 βαθμούς παρακαλώ.

Η μικρή ανοιγει στους 98....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης