PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θελω να αλλαξω ασφαλεια

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

Ένταξη: 04 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Μάϊ 2006, 13:00:12    Θέμα δημοσίευσης: Θελω να αλλαξω ασφαλεια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στις 18 Μαϊου ληγει η ασφαλεια που εχω (general union) και σκεφτομαι να την αλλαξω. Την ασφαλεια που εχω την εκανα απο την αντιπροσωπεια τον Μαϊο 2004 τοτε που πηρα το αμαξι και ειναι πληρης (Για τον τελευταιο χρονο πληρωσα 459€). Το ερωτημα ειναι αν μπορω να αλλαξω ασφαλεια εφοσον το αμαξι το χρωσταω ακομα. Ενας γνωστος που ειναι ασφαλιστης ειπε οτι μπορω να αλλαξω ασφαλεια εφοσον το εχω ασφαλισει απο φωτια και κλοπη και μου εκανε μια προσφορα με την ΕΟΣ (πληρης οπως και η αλλη) στα 296€ (το χρονο). Στην general union ειμαι στην κατηγορια (bonus - malus) 7 και αυτος με εβαλε στην 3 λεγοντας οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Ποια η γνωμη σας; Ειναι καλη η ΕΟΣ; Ειναι τα οπως τα λεει ο ασφαλιστης;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Μάϊ 2006, 13:17:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παλι ειμαι στην υδρογειο.Οταν ομως με χτυπησαν καταλαβα οτι καλυτερα να ειμουν στην Peugeot ασφαλισμενος γιατι ετσι οπως το καταλαβα θα ειχε λιγοτερο τρεξιμο.Και εγω το χρωστουσα το αμαξι μεχρι τα χριστουγεννα αλλα δεν ειχα προβλημα να κανω τα χαρτια μου σε αλλη ασφαλεια.Πιστευω οτι δεν θα εχεις ουτε εσυ προβλημα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Μάϊ 2006, 13:51:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι παρολο που το ''χρωστας'' μπορεις να εισαι δε οποια ασφαλιστικη θες. Τωρα για ποια ασφαλιστικη θα διαλεξεις, οποιος σου δωσει τα περισσοτερα με τα λιγοτερα χρηματα Wink εκτος βεβαια αν εχει καποιο γνωστο σου Wink

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Μάϊ 2006, 14:03:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορείς να ρωτήσεις και σε αυτούς:

E-Shop PSClub.gr » Κατάλογος » Ασφάλιση Αυτοκινήτου

Αν και δεν είσαι επίσημο μέλος, πιστεύω ότι θα σου κάνουν μια καλή προσφορά.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Μάϊ 2006, 19:05:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oταν εχεις με δοσεις το αμαξι στο συμβολαιο λεει οτι εισαι υποχρεωμενος να το εχεις ασφαλισμενο με τους ορους-καλυψεις που θελουν αυτοι οχι ομως στην εταιρεια που θελουν αυτοι............
για να καταλαβεις τι παιζει οι ασφαλιστικες δινουν 20++% προμηθεια σε μια αντιπροσωπεια για καθε ασφαλεια καινουργιου αμαξιου το πρωτο χρονο και καπου 5+% απο το δευτερο και μετα......οποτε για αυτο σφαζονται να το ασφαλισεις εκει τουλαχιστον το πρωτο χρονο.
το μονο που εχεις να κανεις ειναι να ενημερωσεις την ασφαλιστικη -αν θες- οτι κοβεις το συμβολαιο και να παρεις τη τραπεζα που εχει βγει το δανειο και να της στειλεις το νεο συμβολαιο με φαξ ωστε να ξερουν οτι εισαι ασφαλισμενος με τους ορους που θελουν. αυτα αν εισαι τυπικος. το 90% δε κανει τιποτα και δεν ασχολειται κανεις μαζι τους γιατι οπως καταλαβες μολις παρουν το ποσοστο του πρωτου χρονου μετα τσιουυυυυ.

τωρα τζενεραλ-εος ειναι απο μαυρα χαλια εως παναθλιες. εδω ισχυει ακριβως το οτι πληρωνεις παιρνεις. οι καλυψεις σου ειναι αχρηστες γιατι αν π.χ στο κλεψουν το αμαξι θα παρεις τα λεφτα σου του αγιου πουτ#%#σου
την επομενη και αν τα παρεις....κοιτα και αλλου. πλεον οι κακη οικονομικη κατασταση πολλων ελληνων εχει κανει πολλες ασφαλιστικες να βαλουν νερο στο κρασι τους και να ριχνουν τα ασφαλιστρα!!!!!!!

br20-Κωστα η υδρογειο ειναι απο τις λιγες εταιρειες που δεν εχει ακουστει σχεδον τιποτα κακο για αυτη... σε βλεπω πολυ χλωμο να σε εξυπηρετουσαν καλητερα σε αλλη εταιρεια...απλα ειναι να μη μπλεξεις σε καποια πραγματα.
Επιστροφή στην κορυφή
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

Ένταξη: 04 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Μάϊ 2006, 22:44:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν κατεβω στην κατηγορια 3 στο ασφαλιστρο για να εχω και μεγαλυτερη εκπτωση, θα εχω κανενα προβλημα; Αυτο που ξερω ειναι οτι η κατηγορια πεφτει οσο παλιωνεις σαν οδηγος. Αν λοιπον με τα χρονια που οδηγαω θα επρεπε να ημουν στην κατηγορια 7 και το ασφαλιστρο γραφει κατηγορια 3 θα εχω συνεπειες αν τυχον γινει κατι;
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Μάϊ 2006, 11:43:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oxi kamia...
Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Μάϊ 2006, 13:11:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

είμαι ασφαλισμένη στην Εγνατία
και μάλιστα εκτός Αθηνών για πιο μειωμένα ασφάλιστρα... Cool
μέχρι τώρα και σε 2 ατυχήματα ήταν σπαθί... Thumb Left
για την ΕΟΣ δεν έχω ακούσει τίποτα Rolling eyes

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
fallen_angel82 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 XS GT Look

Ένταξη: 14 Ιαν 2005
Τόπος: Μενίδι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Μάϊ 2006, 14:40:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ είμαι στην Εθνική και τώρα λήγει το συμβόλαιό μου.
Πληρώνω το εξάμηνο 440€ περίπου!!! Evil Αλλά είναι foul πακέτο,
είναι και η αδερφή μου που είνια νέα οδηγός και καταλαβαίνετε.
Τώρα είδα ότι έχουμε έκπτωση στην Εθνική σαν μέλη του club. Μήπως
όμως πληρώνω πολλά και να σκεφτώ να αλλάξω ασφαλιστική?

Όταν το παιχνίδι τελειώνει,
ο βασιλιάς και το πιόνι
μπαίνουν στο ίδιο κουτί...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Μάϊ 2006, 19:26:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντί να "προβληματίζεστε" σηκώστε το "ρημάδι" το ακουστικό,πληκρολογήστε τους αριθμούς και μιλήστε με τους 2 συνεργάτες μας να δείτε τι τιμές μπορούν να σας κάνουν Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Μάϊ 2006, 09:53:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2 σημαντικά πράγματα που πρέπει να ρωτήσετε που διαφοροποιούνται από εταιρεία σε εταιρεία είναι:

1. Αν στη θραύση κρυστάλλων σας καλύπτουν και την ηλιοροφή

2. Αν η ασφάλεια κλοπής/πυρός καλύπτει το αυτοκίνητο όταν είναι σε πάρκινγκ ή μέσα σε γκαράζ.

Και εγώ θέλω να αλλάξω εταιρεία λόγο των ψηλών ασφαλίστρων που πληρώνω (1300ευρώ το χρόνο στην Ιντεραμέρικαν) αλλά το πράγμα θέλει πολύ ψάξιμο.........

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
dimdil (δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.4 (16v) colourline

Ένταξη: 02 Φεβ 2006
Τόπος: ν ηρακλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Μάϊ 2006, 10:14:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και μια ματια στο asfalistra.gr βοηθαει για καποιες συγκρισεις αλλα και...ενεργειες Razz Razz Razz

αχ θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mad73 (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 11 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Μάϊ 2006, 00:01:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσοχή θα πρέπει να δίνεται και στο αν η εταιρεία είναι στον φιλικό διακανονισμό γιατί αν τρακάρεις πληρώνεσαι από την δική σου ασφαλιστική εταιρεία. Στο [www.e-asfalisi.grl] πάντος που μπήκα έπαθα πλάκα με τα ασφάλιστρα που μου δώσανε και ασφάλισα την μοτ/τα μου 600 cc με 120 € το χρόνο. ενώ για το αυτοκίνητο μου έβγαλε για 1600 cc 250 € το χρόνο με θραύση κρυστάλλων και νομική προστασία ενώ στην προηγούμενη πλήρωνα 600 € με τα ίδια. Μου κατέβασαν και το bonus από 10 στο 2 [/url]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης