Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
geo1st487 (Γιώργος) Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp
Ένταξη: 04 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 151
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Μάϊ 2006, 13:00:12 Θέμα δημοσίευσης: Θελω να αλλαξω ασφαλεια |
|
|
Στις 18 Μαϊου ληγει η ασφαλεια που εχω (general union) και σκεφτομαι να την αλλαξω. Την ασφαλεια που εχω την εκανα απο την αντιπροσωπεια τον Μαϊο 2004 τοτε που πηρα το αμαξι και ειναι πληρης (Για τον τελευταιο χρονο πληρωσα 459€). Το ερωτημα ειναι αν μπορω να αλλαξω ασφαλεια εφοσον το αμαξι το χρωσταω ακομα. Ενας γνωστος που ειναι ασφαλιστης ειπε οτι μπορω να αλλαξω ασφαλεια εφοσον το εχω ασφαλισει απο φωτια και κλοπη και μου εκανε μια προσφορα με την ΕΟΣ (πληρης οπως και η αλλη) στα 296€ (το χρονο). Στην general union ειμαι στην κατηγορια (bonus - malus) 7 και αυτος με εβαλε στην 3 λεγοντας οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Ποια η γνωμη σας; Ειναι καλη η ΕΟΣ; Ειναι τα οπως τα λεει ο ασφαλιστης; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Μάϊ 2006, 13:17:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω παλι ειμαι στην υδρογειο.Οταν ομως με χτυπησαν καταλαβα οτι καλυτερα να ειμουν στην Peugeot ασφαλισμενος γιατι ετσι οπως το καταλαβα θα ειχε λιγοτερο τρεξιμο.Και εγω το χρωστουσα το αμαξι μεχρι τα χριστουγεννα αλλα δεν ειχα προβλημα να κανω τα χαρτια μου σε αλλη ασφαλεια.Πιστευω οτι δεν θα εχεις ουτε εσυ προβλημα.
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7
Ένταξη: 30 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 1084 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Μάϊ 2006, 13:51:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ναι παρολο που το ''χρωστας'' μπορεις να εισαι δε οποια ασφαλιστικη θες. Τωρα για ποια ασφαλιστικη θα διαλεξεις, οποιος σου δωσει τα περισσοτερα με τα λιγοτερα χρηματα εκτος βεβαια αν εχει καποιο γνωστο σου 
DBH ENERGY SOLUTIONS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Μάϊ 2006, 14:03:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπορείς να ρωτήσεις και σε αυτούς:
E-Shop PSClub.gr » Κατάλογος » Ασφάλιση Αυτοκινήτου
Αν και δεν είσαι επίσημο μέλος, πιστεύω ότι θα σου κάνουν μια καλή προσφορά.
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Μάϊ 2006, 19:05:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
oταν εχεις με δοσεις το αμαξι στο συμβολαιο λεει οτι εισαι υποχρεωμενος να το εχεις ασφαλισμενο με τους ορους-καλυψεις που θελουν αυτοι οχι ομως στην εταιρεια που θελουν αυτοι............
για να καταλαβεις τι παιζει οι ασφαλιστικες δινουν 20++% προμηθεια σε μια αντιπροσωπεια για καθε ασφαλεια καινουργιου αμαξιου το πρωτο χρονο και καπου 5+% απο το δευτερο και μετα......οποτε για αυτο σφαζονται να το ασφαλισεις εκει τουλαχιστον το πρωτο χρονο.
το μονο που εχεις να κανεις ειναι να ενημερωσεις την ασφαλιστικη -αν θες- οτι κοβεις το συμβολαιο και να παρεις τη τραπεζα που εχει βγει το δανειο και να της στειλεις το νεο συμβολαιο με φαξ ωστε να ξερουν οτι εισαι ασφαλισμενος με τους ορους που θελουν. αυτα αν εισαι τυπικος. το 90% δε κανει τιποτα και δεν ασχολειται κανεις μαζι τους γιατι οπως καταλαβες μολις παρουν το ποσοστο του πρωτου χρονου μετα τσιουυυυυ.
τωρα τζενεραλ-εος ειναι απο μαυρα χαλια εως παναθλιες. εδω ισχυει ακριβως το οτι πληρωνεις παιρνεις. οι καλυψεις σου ειναι αχρηστες γιατι αν π.χ στο κλεψουν το αμαξι θα παρεις τα λεφτα σου του αγιου πουτ#%#σου
την επομενη και αν τα παρεις....κοιτα και αλλου. πλεον οι κακη οικονομικη κατασταση πολλων ελληνων εχει κανει πολλες ασφαλιστικες να βαλουν νερο στο κρασι τους και να ριχνουν τα ασφαλιστρα!!!!!!!
br20-Κωστα η υδρογειο ειναι απο τις λιγες εταιρειες που δεν εχει ακουστει σχεδον τιποτα κακο για αυτη... σε βλεπω πολυ χλωμο να σε εξυπηρετουσαν καλητερα σε αλλη εταιρεια...απλα ειναι να μη μπλεξεις σε καποια πραγματα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
geo1st487 (Γιώργος) Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp
Ένταξη: 04 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 151
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Μάϊ 2006, 22:44:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν κατεβω στην κατηγορια 3 στο ασφαλιστρο για να εχω και μεγαλυτερη εκπτωση, θα εχω κανενα προβλημα; Αυτο που ξερω ειναι οτι η κατηγορια πεφτει οσο παλιωνεις σαν οδηγος. Αν λοιπον με τα χρονια που οδηγαω θα επρεπε να ημουν στην κατηγορια 7 και το ασφαλιστρο γραφει κατηγορια 3 θα εχω συνεπειες αν τυχον γινει κατι; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Μάϊ 2006, 11:43:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
oxi kamia... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ) Moderator

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)
Ένταξη: 25 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 1316 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Μάϊ 2006, 13:11:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
είμαι ασφαλισμένη στην Εγνατία
και μάλιστα εκτός Αθηνών για πιο μειωμένα ασφάλιστρα...
μέχρι τώρα και σε 2 ατυχήματα ήταν σπαθί...
για την ΕΟΣ δεν έχω ακούσει τίποτα 
Watch out!!! Red demoness on the loose!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fallen_angel82 (Δημήτρης) Μέλος

Peugeot 206 1.4 XS GT Look
Ένταξη: 14 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 171 Τόπος: Μενίδι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Μάϊ 2006, 14:40:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ είμαι στην Εθνική και τώρα λήγει το συμβόλαιό μου.
Πληρώνω το εξάμηνο 440€ περίπου!!! Αλλά είναι foul πακέτο,
είναι και η αδερφή μου που είνια νέα οδηγός και καταλαβαίνετε.
Τώρα είδα ότι έχουμε έκπτωση στην Εθνική σαν μέλη του club. Μήπως
όμως πληρώνω πολλά και να σκεφτώ να αλλάξω ασφαλιστική?
Όταν το παιχνίδι τελειώνει,
ο βασιλιάς και το πιόνι
μπαίνουν στο ίδιο κουτί... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Μάϊ 2006, 19:26:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αντί να "προβληματίζεστε" σηκώστε το "ρημάδι" το ακουστικό,πληκρολογήστε τους αριθμούς και μιλήστε με τους 2 συνεργάτες μας να δείτε τι τιμές μπορούν να σας κάνουν 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Μάϊ 2006, 09:53:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
2 σημαντικά πράγματα που πρέπει να ρωτήσετε που διαφοροποιούνται από εταιρεία σε εταιρεία είναι:
1. Αν στη θραύση κρυστάλλων σας καλύπτουν και την ηλιοροφή
2. Αν η ασφάλεια κλοπής/πυρός καλύπτει το αυτοκίνητο όταν είναι σε πάρκινγκ ή μέσα σε γκαράζ.
Και εγώ θέλω να αλλάξω εταιρεία λόγο των ψηλών ασφαλίστρων που πληρώνω (1300ευρώ το χρόνο στην Ιντεραμέρικαν) αλλά το πράγμα θέλει πολύ ψάξιμο.........
Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimdil (δημητρης) Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.4 (16v) colourline
Ένταξη: 02 Φεβ 2006 Δημοσιεύσεις: 49 Τόπος: ν ηρακλειο
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Μάϊ 2006, 10:14:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και μια ματια στο asfalistra.gr βοηθαει για καποιες συγκρισεις αλλα και...ενεργειες 
αχ θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mad73 (giannis) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 11 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 12 Μάϊ 2006, 00:01:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Προσοχή θα πρέπει να δίνεται και στο αν η εταιρεία είναι στον φιλικό διακανονισμό γιατί αν τρακάρεις πληρώνεσαι από την δική σου ασφαλιστική εταιρεία. Στο [www.e-asfalisi.grl] πάντος που μπήκα έπαθα πλάκα με τα ασφάλιστρα που μου δώσανε και ασφάλισα την μοτ/τα μου 600 cc με 120 € το χρόνο. ενώ για το αυτοκίνητο μου έβγαλε για 1600 cc 250 € το χρόνο με θραύση κρυστάλλων και νομική προστασία ενώ στην προηγούμενη πλήρωνα 600 € με τα ίδια. Μου κατέβασαν και το bonus από 10 στο 2 [/url] |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|