PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σκούπα σε Xsara

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kas (iakobos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 1.6 (16v)xr (2001)

Ένταξη: 23 Απρ 2006
Τόπος: ΗΠΕΙΡΟΣ(ΠΡΕΒΕΖΑ)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Μάϊ 2006, 17:17:44    Θέμα δημοσίευσης: Σκούπα σε Xsara Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γεια σας παιδια..ενα φιλαρακι μου μου ειπε να ρωτησω εδω στον club μηπως ξερει κανεισ τι σκουπα να βαλει στο xsara του 1,6 16ν..ποια ειναι η καλυτερη κ ποια δουλευει καλυτερα στο αυτοκινητο???κ ποια <καθεται>σωστα γιατι ειχε δοκιμασει μερικεσ κ εβρισκαν στο καπο Rolling eyes

pug 307 modified by carcept
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Μάϊ 2006, 01:49:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο το θεμα ανηκει σε αλλη ενοτητα αλλα θα σου δωσω μερικα στοιχεια απο προσωπικη εμπειρια.Υπαρχουν τρεις λυσεις.Η πρωτη λεει να βαλει καποια σκουπα η οποια θα εχει μελετιθει για Xaara και δεν θα ειναι Universal.Η δευτερη λυση ειναι το βαρελακι.Κανει ακριβως την ιδια δουλεια απλα δεν εχεις το προβλημα χωρου.Η τριτη λυση ειναι να κανεις μια σκουπα μονος σου και να την βγαλεις οπως θελεις,βαζοντας ενα κοινο φιλτρο μεσα.Εγω για παραδειγμα εχω κανει το εξης:Εβαλα ενα βαρελακι BMC και επειδη δεν ηθελα να τραβαω αερα απο τον σωληνα(λογο μικρου ανοιγματος)εφτιαξα μια σκουπα μονος μου οπως την ηθελα και την ενωσα με το βαραλακι.
Μπορεις να κανεις μια σκουπα παρα πολυ απλα χωρις να κατασκευασεις καλουπι.Απλα περνεις δυο φαρασακια του ιδιου μεγεθους και τα κολλας με πολυεστερα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
kas (iakobos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Μάϊ 2006, 17:04:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλος θα του το πω..ωραια πατεντα εχεις κανει με το βαρελακι παντως Worthy Worthy ..κ την σκουπα που εκανες που την εβαλες??εκει στην μετομη πανω απο το ψυγειο???κ εγω βαρελακι εχω κ το βαλει πισω απο το φαναρι να τραβαει αερα κ εκοψα κ λιγο το μαυρο πλαστικο για να τραβαει καλυτερα

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Μάϊ 2006, 23:30:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω εχω βγαλει ενα μαυρο πλαστικο που υπαρχει μπροστα μπροστα οταν ανοιγεις το καπο.Αυτο πιστευω εμποδιζε λιγο γιατι εκοβε τον αερα που περνουσε μπροστα απο την μασκα(αριστερα και δεξια απο το λιονταρακι).Μετα πηρα μια ειδικη πλαστελινη(καπως πιο σκληρη)και μετρησα το κενο που αφηνει το πανω μερος του καπο απο το κατω.Εφτιαξα ενα πραγμα σαν σκουπα αλλα ειναι κουρβαριστο και οχι ευθειο.Ειναι 20 εκατοστα μπροστα και στο τελος καταλληγει σε κυλινδικο σχημα 6,5 με 7 εκατοστων.Το ενωσα με το βαρελακι και τωρα τραβαω φρεσκο αερα απο μπροστα.Καλο?

Κατι τετοιο φαντασου.Στο πιο απλο του βεβαια.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Μάϊ 2006, 23:47:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Του WRC δεν είναι αυτή η φωτο;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Μάϊ 2006, 23:52:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι απο εκει εκλεψα την ιδεα.Το καλοκαιρι την ειχα δει και επεσα με την μια στην δουλεια για να κανω το καλουπι.Πολυ δουλεια ομως.

Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάϊ 2006, 09:13:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Ναι απο εκει εκλεψα την ιδεα.Το καλοκαιρι την ειχα δει και επεσα με την μια στην δουλεια για να κανω το καλουπι.Πολυ δουλεια ομως.

Mπραβο Κωνσταντινε, πολυ καλη ιδεα!!!

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 02:35:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω πολυ.Την εχω μεγαλη τρελα οπως καταλαβαινετε.Και μονο οποιος απο εσας την εχει τετοια τρελα με καταλαβαινει τωρα που εχω να το πιασω ενα μηνα στα χερια μου.

Επιστροφή στην κορυφή
kas (iakobos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 18:50:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολυ καλο αυτο που σκεφτηκες μπραβο σου..αυτο το πλαστικο οντως εμποδιζει τον αερα αρκετα..κ τωρα που εβαλα το body kit το εβγαλα αυτο τελειως κ ειδα η θερμοκρασια να μην ανεβαινει ευκολα γιατι ακριβως πισω απο αυτο ειναι το ψυγειο

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 19:07:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kamia photo paizei???????????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης