PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Nissan Micra 160 SR 1,6lt / 110ps
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Απρ 2005, 13:27:44    Θέμα δημοσίευσης: Nissan Micra 160 SR 1,6lt / 110ps Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Nissan πρόκειται να λανσάρει στην αγορά μία σπορ έκδοση του Micra, η οποία αναμένεται στη χώρα μας τον Ιούλιο. Η έκδοση αυτή ονομάζεται 160 SR και εφοδιάζεται με έναν νέο κινητήρα 1.6 λίτρων με απόδοση 110 ίππων. Ο κινητήρας αυτός έχει εξελιχθεί εξολοκλήρου από τη Nissan και είναι πολύ πιθανό στο μέλλον να τον δούμε και σε άλλα μοντέλα της, με πρώτο υποψήφιο στη σχετική λίστα το Primera. Η έκδοση 160 SR θα διατίθεται σε 3θυρο και 5θυρο αμάξωμα, ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το βάρος του αμαξώματος που έχει μειωθεί στα 1.017 κιλά, καθιστά εφικτή τιμή επιτάχυνσης 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 10''.

Η εξωτερική εμφάνιση του Micra 160 SR είναι σαφώς πιο επιθετική από των υπόλοιπων εκδόσεων του ιαπωνικού μίνι, χωρίς ωστόσο να προκαλεί. Ξεχωρίζουν τα σκουρόχρωμα καλύμματα των φώτων και οι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, ενώ στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί σπορ καθίσματα, πίνακας οργάνων με λευκό φόντο και αλουμινένια πεντάλ. Σε επίπεδο οδικής συμπεριφοράς, η Nissan υπόσχεται σπορ ρυθμίσεις σε ανάρτηση και καλύτερη πληροφόρηση από το σύστημα διεύθυνσης.

Τέλος, να αναφέρουμε πως η εν λόγω έκδοση του Micra, είναι πιθανό να αποτελέσει τη βάση για την είσοδο της μάρκας στην κατηγορία Super1600 του παγκοσμίου πρωταθλήματος, μετά και την απόφαση αποχώρησής της από το Ράλι Ντακάρ.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Απρ 2005, 14:09:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα παλι, γιατι κατι μου λεει οτι ο κινητηρας ειναι της Renault?

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Απρ 2005, 17:37:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ πιθανό.....

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Απρ 2005, 20:12:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οτι και να κανουν οι μηχανικοι της nissan,παραμενει ενα απο τα πιο ασχημα αυτοκινητα.....Οποτε τι να τις κανεις τις επιδοσεις.....
Puke right Puke right Puke right
Επιστροφή στην κορυφή
GTA 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 28 Μάρ 2005
Τόπος: Και όπως θα παίρνω τις στροφές,εσύ αν θέλεις κοίταζε με...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Απρ 2005, 23:34:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
Οτι και να κανουν οι μηχανικοι της nissan,παραμενει ενα απο τα πιο ασχημα αυτοκινητα.....Οποτε τι να τις κανεις τις επιδοσεις.....
Puke right Puke right Puke right

Salute Αι αγκρι Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2005, 13:18:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενταξει, ασχημο μπορει να ειναι, αλλα το θεμα ειναι οτι θα ειναι γρηγορο!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2005, 13:23:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Ενταξει, ασχημο μπορει να ειναι, αλλα το θεμα ειναι οτι θα ειναι γρηγορο!!! Wink

Σε καμια ανιαρη ευθεια ισως.Σε στροφες ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2005, 13:32:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να σου πω, αυτο σηκωνει αρκετη συζητηση!!! Το θυμαστε το Micra Race??? Στη δοκιμη του Drive στις Σερρες ειχε κανει παρα πολυ καλο χρονο!!! Μπορει σε αισθηση και λοιπα να μην ειναι 206, αλλα σε αποτελεσματικοτητα ειναι καλο!!! Χρειαζεται βεβαια και καλο driver ετσι...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
asa1 (Τασος)
Μέλος
Μέλος

106 gra 306 gti6 306 1.6 16v 309 1.6 16v

Ένταξη: 13 Ιαν 2005
Τόπος: περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Απρ 2005, 07:51:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το γεγονος ειναι οτι τα τελευτεα χρονια οι ιαπωνες φτιαχνουν αυτοκινιτα που στριβουν κιολας τωρα το συγκεκριμενο ειναι πρωιον με τη renault και συγουρα εχουν επεμβει σε ολους τους τομεις.Ειδωμεν!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

Ένταξη: 08 Μάρ 2004
Τόπος: newcastle & Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Απρ 2005, 02:05:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω ενα πραμα θα πω!Αυγο με ροδες. Devil Αρε 106 ΑΘΑΝΑΤΟ.Δυο καθισματα το τιμονι οι ροδες και η λαμαρινα και παμε.Γρηγορο οραιο και Κ****ΓΚΑΖΟ. Silly

Το γιατι πηρα 206 ειναι αλλου παπα ευαγγελιο............

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Απρ 2005, 05:09:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zippy έγραψε:
το γιατι θα στο απαντησω αμεσωσ...γιατι συδυαζεισ πανεμορφο αμαξι,με αρκετα καλο γκαζι,και πανω απολα σε τιμη που μπορει να το αγορασει ενασ ''μεσοσ'' ελληνασ

Επιστροφή στην κορυφή
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Απρ 2005, 13:27:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
zippy έγραψε:
το γιατι θα στο απαντησω αμεσωσ...γιατι συδυαζεισ πανεμορφο αμαξι,με αρκετα καλο γκαζι,και πανω απολα σε τιμη που μπορει να το αγορασει ενασ ''μεσοσ'' ελληνασ

Βασικα επεσες εξω.Οταν το πειρα πεξανε 2 σκηνικα.1 Το 106 ειχε σταματησει η παραγωγη του και καπως χαλιομουνα να εχω κατηργημενο αμαξι.2 Ο πατερας μου που ητανε και βασικος χρηματοδοτης του ολου προτζεκτ ασκησε βετο στο 106 και μου ειπε 206 1.6 και αν σου αρεσει.ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ η απαντηση ητανε οχι ενταξει μαζι σου....... Cool

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Απρ 2005, 13:31:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχουν και αυτοι οι λογοι οντωσ τουσ οποιουσ παρεβλεψα.....

Επιστροφή στην κορυφή
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Απρ 2005, 13:37:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:

Αχαχαχαχα αλλα εγω για εκδηκηση θα τον ψησω να παρει το 407 το 2.2.Σε ενα χρονο θα αλλαξει αμαξι τοτε ειναι το pay back time Twisted evil .Και απο οτι καταλαβενεις θα το βουταω κιολας Razz

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Απρ 2005, 13:50:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σωστοσ ο billys

Επιστροφή στην κορυφή
GTA 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 28 Μάρ 2005
Τόπος: Και όπως θα παίρνω τις στροφές,εσύ αν θέλεις κοίταζε με...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Απρ 2005, 15:59:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zippy έγραψε:
shiba έγραψε:

Αχαχαχαχα αλλα εγω για εκδηκηση θα τον ψησω να παρει το 407 το 2.2.Σε ενα χρονο θα αλλαξει αμαξι τοτε ειναι το pay back time Twisted evil .Και απο οτι καταλαβενεις θα το βουταω κιολας Razz

Σκέψου και την 159 Razz
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Απρ 2005, 20:06:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η 159 ειναι καυλα . απιστευτη εκθαμβωτικη . δηλωνω ερωτευμενος απο τωρα .... Embarassed

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Απρ 2005, 21:12:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:
η 159 ειναι καυλα . απιστευτη εκθαμβωτικη . δηλωνω ερωτευμενος απο τωρα .... Embarassed

Οντως φαινεται απο την παρουσιαση που εγινε στην Γενευη να ειναι πολυ ομορφη η 159.......αλλα.....407 και παλι 407..δαγκωτο....γιατι ''αν δεν παινεψω το σπιτι μου θα πεσει να με πλακωσει''........ Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Απρ 2005, 21:15:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zippy έγραψε:

Κολλα του να το παρει χαλαρα........το 2,2 εκμεταλευεται πληρως το πλαισιο του αυτοκινητου και ειναι απλα κορυφαιο....... Wink Wink
Και οταν θα του το βουτας,να περνας κι απο το στεκι να κανουμε καμμια βολτουλα.... Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Απρ 2005, 21:45:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειπαμε να παρω ενα αμαξι και οχι ενα αμαξι που ειναι κινουμενο προβλημα.και δεν ακουω κοβεντα γιατι ο Μοσχους με τις αλφα ειναι διπλα μου και ξερω τι παιζει. Cool

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης