PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

n00b - Ηλεκτρικά προβληματάκια

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Fantaros (jim)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 31 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2006, 14:50:49    Θέμα δημοσίευσης: n00b - Ηλεκτρικά προβληματάκια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια χαρα!
ειμαι και εγω νεος ιδιοκτητης ενος Peugeot,1.4 και..ψαχνωντας στο ιντερνετ για διαφορες απαντησεις...επεσα επανω στο club!
Εξαιρετικη δουλεια,συχαρικια στον Αδμινη και στους Mods!

Λογω οικονομικων δυσκολιων,αποφασισα να παρω μεταχειρισμενο αυτοκινητο,ωστε να κανω την δουλεια μου και να μην χρειαστει να πληρωσω μια περιουσια.
Το εν λογω αυτοκινητο ειναι μοντελο 2003, με 35.000χλμ.

Εχω και εγω μερικες αποριες....περολο που εψαξα στο φορουμ...δεν διαφωτιστηκα ακριβως.
Λιγη βοηθεια..θα την εκτιμουσα ιδιαιτερως!

1. Εχω και εγω οπως και τοσοι αλλοι το προβληματακι με τον δεικτη λαδιου.Δεν με πολυνοιαζει ειναι η αληθεια,ωστοσο καταντα κουραστικο απο ενα σημειο και μετα.Τελικα ειναι αληθεια οτι επιδιωρθωνεται με αναβαθμιση του λογισμικου?

2. Και παλι διαβασα γι'αυτο στο φορουμ..αλλα δεν πολυκαταλαβα...η οθονη με το ρολοι και ημερομηνια κολλαει.Η αληθεια ειναι οτι ενα φιλαρακι μου μου αλλαξε το μανισιο ΡΚΣ με ενα Pioneer MP3...το προβλημα εστιαζεται εκει?Πρεπει δηλαδη να αντιστραφουν τα καλωδια?

Παροτι τα προβληματακια αυτα ειναι..ακριβως αυτο..προβληματακια...δεν με πολυενοχλουν..αλλα πχ καλο θα ηταν να μπορουσα να βλεπω τι ωρα ειναι....
θα συμβουλευε κανεις να περιμενω το σερβις των 40.000 χλμ και να τα πω στον εκει μηχανικο της αντιπροσωπειας...η να επιχειρησω κατι μονος μου?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Απρ 2006, 11:28:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλώς ήρθες Jim Wink ,

Τώρα για τα προβλήματα που ανέφερες,και τα δύο όπως το είπες και εσύ είναι λεπτομέρειες.

Για το πρώτο έχεις ιδέα εάν έχει αλλαχθεί ο αισθητήρας ??σε είχε ενημερώσει ο ιδιοκτήτης για κάτι τέτοιο??εάν όχι ,δοκίμασε στο 40άρι (service) να τους πείς να στον αλλάξουν και τον ξανα-παρακολουθείς.

Για το 2ο αρχικώς δοκίμασε να βγάλεις τον πόλο της μπαταρίας και μετά να τον ξανατοποθετήσεις ίσως και να διορθωθεί,διαφορετικά πές να στο φτιάξουν στο seervice λογικά θα σε εξυπηρετήσουν. Wink

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Απρ 2006, 19:11:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλώς ήρθες φίλε Jim.
Για το δείκτη μια διάγνωση θα δείξει εάν έχει πρόβλημα η όχι.
Μια αναβάθμιση στο BSI σίγουρα θα βελτιώσει την κατάσταση και ίσως να χρειαστεί αλλαγή και ο αισθητήρας.

Για την οθόνη τώρα…… εφ όσον έχετε αλλάξει το R/CD θα πρέπει να ζητήσεις να φτιάξουν το μενού στην οθόνη και τις βάλλουν ότι δεν έχει R/CD στο δίκτυο γιατί ψάχνει να το βρει και για αυτό κολλάει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Fantaros (jim)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 31 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Απρ 2006, 23:27:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω για την βοηθεια παιδια!

χμ....οποτε απο τα λεγομενα σας,θα προτιμησω να...τα ανεχτω τα συγκεκριμενα προβληματα μιας και το σερβις δεν ειναι τοσο μακρια.

stevon,δεν το ξερω αυτο που ρωτας,θα ηταν καλη ιδεα να τον ρωτησω..αν και δεν πιστευω λογω του οτι ο ανθρωπος ηταν ηλικιωμενος..και μαλλον δεν πολυνοιαζοταν!
Καλη ιδεα το reboot απο την μπαταρια,θα το δοκιμασω.

Απο την στιγμη που τα κολληματα αυτα δεν επηρρεαζουν την ολικη ασφαλεια του αυτοκινητου,δεν ειναι και τοσο σημαντικα.

ευχαριστω!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης