PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τι κάνετε περιμένοντας το πράσινο στα φανάρια;
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Τι κάνετε περιμένοντας το πράσινο στα φανάρια;
Περιμένετε υπομονετικά το πράσινο, έχοντας πρώτη μέσα και το πόδι έτοιμο στο συμπλέκτη έτοιμοι να τσαγιάσετε τον/τους διπλανό/ους σας
37%
 37%  [ 11 ]
Σκαλίζετε κάπου εκεί ψηλά...ψάχνοντας...
3%
 3%  [ 1 ]
Ψάχνετε γύρω σας για καινούργιες γνωριμίες μέσα στην κίνηση
24%
 24%  [ 7 ]
Ξεσκονίζετε το ταμπλό
13%
 13%  [ 4 ]
Αλλάζετε σταθμούς στο ραδιόφωνο-ανάβετε τσιγάρα
20%
 20%  [ 6 ]
Σύνολο Ψήφων : 29

Συγγραφέας Μήνυμα
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Σεπ 2002, 22:35:41    Θέμα δημοσίευσης: Τι κάνετε περιμένοντας το πράσινο στα φανάρια; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό το topic γεννήθηκε από καθαρά ενημερωτικούς (κοινώς περίεργους λόγους -χεχε! ) για να δούμε τι κάνει ο καθένας στα φανάρια περιμένοντας το πράσινο, και πάνω σε ένα παλιότερο ραδιοφωνικό κουίζ που είχε ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. Σήμερα κοιτώντας για λίγο στα φανάρια τους ανυποψίαστους οδηγούς διαπίστωσα πως 3 στους 4 σκαλίζουν....για να βρουν τον θησαυρό κάπου εκεί μέσα!! Απαντήστε και προσθέστε οτιδήποτε νομίζετε οτι λείπει από το poll. Laughing Cool
Και μην απατάσθε....ο Μεγάλος Αδερφός σας βλέπει και τι κάνετε στα φανάρια! :D

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Σεπ 2002, 23:01:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ω ναι θα το παραδεχτώ, ασχολούμαι με το εσωτερικό του σπιτιού μου ρίχνοντας κανένα ξεσκονισματάκι... (όταν είμαι μόνος)
Όπότε τώρα ξέρετε ότι αν δείτε κανένα με μαντίλι στο κεφάλι στο φανάρι να κάνει λάτρα στο 206 του μπορεί να είμαι εγώ (χιχι Laughing )
Γενικά ασχολούμαι με αμάξι μου, ψάχνω περίεργους ή νέους θορύβους, και ενίοτε κοιτάζω τριγύρω.
Το να περιμένω με την πρώτη και το συμπλέκτη πατημένο να κεράσω τους άλλους τσάγια είναι μάλλον ουτοπία μια και ζω στην Αθήνα που το εμπρός αυτοκίνητο μόλις ανάψει πράσινο ( ή κάνει σήμα ο πόλιτσμαν) είναι στα 5 μέτρα μπροστά...

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Σεπ 2002, 23:30:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο αλλα εγω μια ζωη με το συμπλεκτη πατημενο ειμαι γενικοτερα.. Δηλαδη τη "νεκρα" δεν την βαζω σχεδον ποτε. Παιζει να εχω τον πιο μαλακο συμπλεκτη απ'ολους και ας εχω κανει σχετικα λιγα (αλλα βαρβατα) χιλιομετρα...

Το οτι θα το "σκισω" βεβαια με το που θ'αναψει το πρασινο δεν ειναι παντοτε βεβαιο αλλα συνηθως ειμαι προσηλωμενος στο φαναρι και δεν ασχολουμαι με διαφορα αλλα πραγματα καθως τους σταθμους τους εχω αντικαταστασει με CDια οποτε και παιζουν μονα τους προεπιλεγμενα κομματια ..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Alex στις Σαβ 21 Σεπ 2002, 02:30:06, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Σεπ 2002, 00:23:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρνουμαι να ψηφισω...ΟΥΟΥΥΟΥΥΥ....Ο :evil2: Slash :evil2: ειναι προδοτης....ΟΥΟΥΟΥΥΥΥ....Σατανας...ΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥ....ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ...ΟΥΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Smile colors Smile colors Smile colors Smile colors

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Σεπ 2002, 00:35:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:
Αρνουμαι να ψηφισω...ΟΥΟΥΥΟΥΥΥ....Ο :evil2: Slash :evil2: ειναι προδοτης....ΟΥΟΥΟΥΥΥΥ....Σατανας...ΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥ....ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ...ΟΥΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Smile colors Smile colors Smile colors Smile colors

Nikel μην μιλάς πολύ και μην μου την βγαίνεις γιατί έχω στην κατοχή μου video διάρκειας 14,5 λεπτών που δείχνει πολύ καθαρά τι έκανες στο αυτοκίνητό σου σε κεντρικά φανάρια σήμερα το απόγευμα, από τις 19:30-20:00, και σίγουρα δεν θα θέλεις οι άλλοι να μάθουν... Twisted evil
Big Brother is watching you!
Δηλώστε συμμετοχή και εσείς τώρα στο νέο ψυχαγωγικό παιχνίδι και κλείστε έγκαιρα έναν από τους δορυφόρους μας!
Ο νικητής γίνεται δημόσια ρόμπα από το site του Club.

Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Σεπ 2002, 15:12:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΥΟΥΟΥΥΥΥ....Σατανας...ΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥ... Twisted evil Σατανας-Σατανας-Σατανας Evil ....ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ...ΟΥΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΥΓ. Ενταξει slash δηλωσα συμμετοχη Mr. Green σε παρακαλω κατεστρεψε το video Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Σεπ 2002, 15:13:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΙ ΚΑΝΩ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ;;;;;;;;;;; Evil Evil Evil

ΜΟΙΡΑΖΩ ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ ΤΟΥ CLUB. Evil Evil Evil

ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ, Ε;;;;;;;; Evil Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Σεπ 2002, 15:37:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνηθως περιμενω προσηλωμενος το πρασινο χωρις ταχυτητα μεσα(να μην φαμε και τον δισκο) η ψαχνω μηπως δω κανα 206 η αλλο καλοφτιαγμενο οχημα.Σπανιοτερα χαζευω κανα μωρακι στο διπλα η πισω οχημα(χαζευω μονο ε παντρεμενοι ανθρωποι ειμαστε-και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη)και ακομη πιο σπανια ξεσκονιζω το ταμπλο,σκαλιζω το ντουλαπακι

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Σεπ 2002, 14:09:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα φαναρια, διωχνω αυτους που νομιζουν οτι θα μου καθαρισουν το παρ-μπριζ.
Λες και δεν ειναι καθαρο..;
Χμ
Τοσα κυβικα νερο χαλαω καθε βδομαδα στο πλυσιμο.....

σωσστττοοοοςςςςςςς ;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Σεπ 2002, 14:42:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMIP έγραψε:
Χμ

σωσστττοοοοςςςςςςς ;;;

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Mr. Green Question

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Σεπ 2002, 20:16:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

svstouk έγραψε:
DIMIP έγραψε:
Χμ

σωσστττοοοοςςςςςςς ;;;

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Mr. Green Question

τι δεν καταλαβε ο ποιητης?
Question

Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Σεπ 2002, 21:31:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMIP έγραψε:
svstouk έγραψε:
DIMIP έγραψε:
Χμ

σωσστττοοοοςςςςςςς ;;;

Mr. Green Question

Question

Απλά με ξάφνιασε η απάντησή σου, τίποτε περισσότερο! :D :D Mr. Green

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Σεπ 2002, 21:42:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμμ....στο 80% των φαναριών βάζω πρώτη όταν πιατεύω ότι θα ανάψει πράσινο......και μιας και βλέπω ότι δεν ανάβει ,την βγάζω και ακριβώς την ώρα που αφήνω και τον συμπλέκτη .... ανάβει το #$^)#^#@_*(&^#@_$&#$%(&*μένο!!!!!!!!!!!!!! Mad

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Σεπ 2002, 21:46:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
Χμμμ....στο 80% των φαναριών βάζω πρώτη όταν πιατεύω ότι θα ανάψει πράσινο......και μιας και βλέπω ότι δεν ανάβει ,την βγάζω και ακριβώς την ώρα που αφήνω και τον συμπλέκτη .... ανάβει το #$^)#^#@_*(&^#@_$&#$%(&*μένο!!!!!!!!!!!!!! Mad

Θα 'θελες στα γενέθλιά σου να μαζέψει το club λεφτά να σου πάρουμε ένα αυτόματο κιβώτιο δώρο; Shocked Shocked

Όχι τίποτ' άλλο, να μην αγχώνεσαι βρε παιδί μου! Mr. Green Mr. Green

Επι τη ευκαιρία, είδα ότι το καινούριο το Citroen (αυτό που θα είναι 4 σε 1), θα εξοπλίζεται και με σειριακό κιβώτιο. Μήπως αυτό σημαίνει κάτι και για τα λιοντάρια; Question

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2002, 00:09:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:

Καλά δεν κοιτάς πότε ανάβει κόκκινο το μπαρμπαδάκι για τους πεζούς; Από τότε να βάζεις πρώτη, για να μην τρως και το δίσκο σου, και σε 10-15 δευτ. ανάβει το πρασινάκι. Το έχει πει και ο δάσκαλος της οδήγησης :βλέπε το πράσινο και να είσαι "ενεργητικός" οδηγός.

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2002, 03:40:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βάζω πρώτη, σκαλώνω το χειρόφρενο, πατινάρω, σούζα τ'αλογάκι, πράσινο, αφήνω χειρόφρενο, τέρμα το γκάζι και....... Πεζομανιακέ σ' έφαγααααα!!! Twisted evil

ΥΓ Για σένα Διαολοκαζανάκια δε λέω, γιατί θα μου σπάσεις τ'αρχ*δ*α να βλέπω συνέχεια τον κ*λο απ' το GT σου... Αλλά πού θα πάει, πού θα πάει... δεν θα σκαλώσεις καμιά δευτέρα;... Twisted evil

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2002, 08:49:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Βάζω πρώτη, σκαλώνω το χειρόφρενο, πατινάρω, σούζα τ'αλογάκι, πράσινο, αφήνω χειρόφρενο, τέρμα το γκάζι και....... Πεζομανιακέ σ' έφαγααααα!!! Twisted evil

ΥΓ Για σένα Διαολοκαζανάκια δε λέω, γιατί θα μου σπάσεις τ'αρχ*δ*α να βλέπω συνέχεια τον κ*λο απ' το GT σου... Αλλά πού θα πάει, πού θα πάει... δεν θα σκαλώσεις καμιά δευτέρα;... Twisted evil

Θα αλλάξω τους προφυλακτήρες μπρος πίσω και έτσι θα βλεπεις και τη μουράκλα μου!!!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Βέβαια έτσι θα σε περνάω και με την όπισθεν!!!!!!(κάτι που δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα!!!)

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2002, 09:56:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εξαρτάται το φανάρι...
Συνήθως πάντως ετοιμάζομαι να αφήσω τα λάστιχά μου στην άσφαλτο και την σκόνη μου στους πίσω :D

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2002, 13:04:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

svstouk έγραψε:
DIMIP έγραψε:
svstouk έγραψε:
DIMIP έγραψε:
Χμ

σωσστττοοοοςςςςςςς ;;;

Mr. Green Question

Question

Απλά με ξάφνιασε η απάντησή σου, τίποτε περισσότερο! :D :D Mr. Green

A! ok, αυτο μου αρεσε, αλλα...
δεν ηξερα τι να γραψω γιατι κανω πολλα και τιποτα στα φαναρια... εμ...ναι.

Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2002, 22:49:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλήθεια μέσα στο αυτοκίνητο τραγουδάτε; Αααα!
Εγώ το ξεσκίζω. Πολύ τραγούδι γενικά. Ιδιαίτερα αν είμαι στις κακές μου και παίζει κανα καλό ζεϊμπέκικο μόνο που δεν κατεβαίνω στην διάβαση να το χορέψω.
Πάντως και με τα τσιφτετέλια γίνεται καλός χαβαλές. Θυμάμαι φάση το καλοκαίρι μετά την εξεταστική. Πήγα πήρα 2 μωρά (ε βολτούλα με το 206 ποιος λέει όχι; χεχε), πήγαμε σινεμά, μπιτάκια σε όλο τον δρόμο. Μετά που να πάμε, που να πάμε, άντε πάμε Βίλκα. Στο δρόμο πανικός! Μέσα στην Τσιμισκή, παράθυρα ανοιχτά, μουσική τέρμα και να τραγουδάμε μέσα και οι 3 τους Δρόμους του πουθενά! Ιδιαίτερα η μια, κάτι της έκανε κλικ αυτό το τραγούδι. Cool Μετά βάζω κάτι killer τσιφτετέλια, εκεί να δείτε, χέρια έξω από τα παράθυρα, απορώ-ποιος οδηγούσε τότε; , πανικός σε όλο το δρόμο. Μέχρι που στη στροφή της Βίλκας στην Opel πετύχαμε 2 μπατσικά και κατευθείαν το κατεβάσαμε. Στην επόμενη στροφή πάλι τέρμα!
Τελικά όλα (και όλοι/ες) έχουν το κουμπί τους. Και εις άλλα με υγεία!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης