Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
fpug Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 392
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Απρ 2006, 10:41:11 Θέμα δημοσίευσης: Αντιπροσωπεια Καλλιαντασης & μεταχειρισμενο 206 1.4 |
|
|
Παιδια δεν ηξερα σε ποιο τοπικ επρεπε να μπει αυτο οποτε αν πρεπει να μετακινηθει ...
Στην αντιπροσωπεια που αναφερεται στο θεμα, πωλειται ενα μαυρο 206 1.4 μεταχειρισμενο (ελαφρως 641 χλμ.) με 8,500 ευρω.
Οι τυποι λενε οτι ειχε ενα πολυ μικρο τρακαρισμα μπροστα δεξια και οτι φτιαχτηκε, και αυτη που το πουλαει δεν το ηθελε πλεον γιατι φοβηθηκε και γι αυτο το δινει.
ΨΕΜΑ ΜΕΓΑ.
Το αμαξι πρεπει να εχει φαει τρελλη στουκα. Εχει βγει μπαμπριζ , εχει κατεβει μηχανη και εχει γινει πολυ φαναρτζοδουλεια.. Οποτε το νου σας μην την πατησει κανενας.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Απρ 2006, 14:10:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το πουλανε?!?!?! Το ειχα δει τρακαρισμενο αυτο... (Αν λεμε για το ιδιο)
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7
Ένταξη: 30 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 1084 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Απρ 2006, 17:34:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εισαι 100% σιγουρος; αν ναι, κριμα σε αυτον που θα το παρει 
DBH ENERGY SOLUTIONS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
corey (Kostas) Μέλος

207 Rallye 2009
Ένταξη: 03 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 178 Τόπος: Αν. Salonika
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Απρ 2006, 23:50:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τουλαχιστον έχει 641χλμ (Ελπίζω, κ όχι κατεβασμένα)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Απρ 2006, 14:36:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mιλαμε για την αντιπροσωπεια που υπαρχει στη Βουλιαγμενης;
Αν ειναι αυτη τοτε πρεπει συντομα η lion να τους κατεβασει τις ταμπελες για τα λιγοτερα!Τι να πρωτοπω και τι να πρωτοαφησω!
Οι ανθρωποι στο συνεργειο τουλαχιστον ειναι επιεικως ΑΣΧΕΤΟΙ.
Χρειαστηκε να παω το 206 μου για καποιο λογο εκει και το τι ακουσα δε λεγεται.
Καταρχας δεν ηξεραν να ανεβασουν στο γρυλλο το αυτοκινητο επειδη ηταν χαμηλωμενο, οταν τους εδειξα ΕΓΩ πως το κανουμε αυτο και τους εκανα ρομπα, μου ειπαν αφου το σηκωσαν το εξης αμιμητο. ¨κυριε το αυτοκινητο σας εχει παρει καμπερ απο το χαμηλωμα τοσο ωστε εχουν φαγωθει μονοπατα τα λαστιχα σας!¨Τωρα πως γινεται μετα απο 3 ποντους χαμηλωμα να παρει τοση καμπερ ωστε να φαγωθουν μονοπατα τα λαστιχα το αφηνω στην κριση σας.Επισης μου εβγαλαν ολο το μπροστινο συστημα αχρηστο κατα την κριση τους και μου ειπαν οτι σιγουρα ακουω θορυβους απο κρεμαργερα και ψαλιδια αλλα δεν το ομολογω!
Ακομηιπαν οτι για να επισκευαστει το αυτοκινητο κοστολογειται στα 1600 ευρω αλλα με μια γεναιοδωρη εκπτωση θα πεσουν στα 1400!Τι καλοι τι αγαθοι τι ψυχοπονιαριδες!
Για κερασακι στην τουρτα μολις κατεβασαν στο αυτοκινητο μπηκε μεσα ο λιγδιαρης γκαραζιερης βοηθος στοκαδορου οπως ηταν μεσα στη μπιχλα μεσα στο πεντακαθαρο αμαξακι μου χωρις καν να πλυνει τα χερια του ωστε να το βγαλει απο το συνεργειο.Φυσικα ειναι αυτονοητο τι λιγδα ειχε κολλησει στο τιμονι και στο καθισμα.
Ενα πραμα που με παραξενεψε και με εκανε να εχω αμφιβολιες ειναι το αν αυτος ο χωρος που εχουν για συνεργειο εχει αδεια,διοτι μαλλον για αποθηκη μολυσμενων ζωοτροφων μου εκανε.
Α και για να μην ακουστει οτι ισως λασπολογω κρυμμενος πισω απο μια οθονη:
Σιματος Λευτερης, 6944 396905 στην διαθεση οποιουδηποτε απιστου Θωμα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Γιώργος-WRC (Giorgos) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
 Peugeot 106 1.6 (16v)
Ένταξη: 14 Απρ 2005 Δημοσιεύσεις: 73 Τόπος: Αθήνα - Καλλιθεάρα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Απρ 2006, 14:48:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Lef205 έγραψε: | Mιλαμε για την αντιπροσωπεια που υπαρχει στη Βουλιαγμενης;
Αν ειναι αυτη τοτε πρεπει συντομα η lion να τους κατεβασει τις ταμπελες για τα λιγοτερα!Τι να πρωτοπω και τι να πρωτοαφησω!
Οι ανθρωποι στο συνεργειο τουλαχιστον ειναι επιεικως ΑΣΧΕΤΟΙ.
Χρειαστηκε να παω το 206 μου για καποιο λογο εκει και το τι ακουσα δε λεγεται.
Καταρχας δεν ηξεραν να ανεβασουν στο γρυλλο το αυτοκινητο επειδη ηταν χαμηλωμενο, οταν τους εδειξα ΕΓΩ πως το κανουμε αυτο και τους εκανα ρομπα, μου ειπαν αφου το σηκωσαν το εξης αμιμητο. ¨κυριε το αυτοκινητο σας εχει παρει καμπερ απο το χαμηλωμα τοσο ωστε εχουν φαγωθει μονοπατα τα λαστιχα σας!¨Τωρα πως γινεται μετα απο 3 ποντους χαμηλωμα να παρει τοση καμπερ ωστε να φαγωθουν μονοπατα τα λαστιχα το αφηνω στην κριση σας.Επισης μου εβγαλαν ολο το μπροστινο συστημα αχρηστο κατα την κριση τους και μου ειπαν οτι σιγουρα ακουω θορυβους απο κρεμαργερα και ψαλιδια αλλα δεν το ομολογω!
Ακομηιπαν οτι για να επισκευαστει το αυτοκινητο κοστολογειται στα 1600 ευρω αλλα με μια γεναιοδωρη εκπτωση θα πεσουν στα 1400!Τι καλοι τι αγαθοι τι ψυχοπονιαριδες!
Για κερασακι στην τουρτα μολις κατεβασαν στο αυτοκινητο μπηκε μεσα ο λιγδιαρης γκαραζιερης βοηθος στοκαδορου οπως ηταν μεσα στη μπιχλα μεσα στο πεντακαθαρο αμαξακι μου χωρις καν να πλυνει τα χερια του ωστε να το βγαλει απο το συνεργειο.Φυσικα ειναι αυτονοητο τι λιγδα ειχε κολλησει στο τιμονι και στο καθισμα.
Ενα πραμα που με παραξενεψε και με εκανε να εχω αμφιβολιες ειναι το αν αυτος ο χωρος που εχουν για συνεργειο εχει αδεια,διοτι μαλλον για αποθηκη μολυσμενων ζωοτροφων μου εκανε.
Α και για να μην ακουστει οτι ισως λασπολογω κρυμμενος πισω απο μια οθονη:
Σιματος Λευτερης, 6944 396905 στην διαθεση οποιουδηποτε απιστου Θωμα. |  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Απρ 2006, 15:01:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επισης ενας γνωστος μου φαναρτζης μου εχει πει οτι αγοραζει απο το ιδιο ατομο ιμιτασιον ανταλλακτικα φανοποιιας με την εν λογω αντιπροσωπεια...
αλλο αμα τα χρεωνουν για γνησια στα ζωα που πανε εκει! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|