PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συνεργασίες-Συμφωνίες-Τιμές
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 05:49:02    Θέμα δημοσίευσης: Συνεργασίες-Συμφωνίες-Τιμές Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδώ γράφουμε τις όποιες συμφωνίες έχουμε πετύχει (ή ακυρώσει), για ειδική μεταχείριση των μελών του 206Club από εμπόρους-καταστήματα για διάφορα aftermarket προϊόντα, ανταλλακτικά και συνεργασίες με συνεργεία-βελτιωτές.
Επίσης εδώ αναφέρουμε την όποια ανάγκη για εύρεση κάποιου προϊόντος, έτσι ώστε να κινούμαστε για την επίτευξη καλών τιμών ή συμφωνιών.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 06:15:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνεργασίες στην Βόρειο Ελλάδα

Έχουμε συνεργασία με γνωστό κατάστημα ανταλλακτικών γαλλικών αυτοκινήτων.
Ενδεικτικά η τιμή που μας προσφέρουν τα αμορτισέρ De Carbon Comfort είναι 95Ε τα εμπρός και 60Ε τα πίσω. Σύνολο: 155Ε (τιμή πολύ χαμηλή)
Μας δίνουν τα λάδια ELF Excelium 5W40 προς 10Ε το λίτρο (η τιμή δεν μου αρέσει και θα ερευνήσω το θέμα) και βαλβολίνη ELF TRJ 75W80 προς 35Ε το 5λιτρο.

Επίσης συνεργασία με εισαγωγέα Pirelli, ο οποίος μας δίνει σε άριστες τιμές λάστιχα. Ενδεικτικά αναφέρω τιμή για τα P7000 και τα PZero Assimetrico σε διάσταση 195/50/15 προς 295Ε την τετράδα. Τα συγκεκριμένα ελαστικά είναι τα καλύτερα και ακριβότερα της Pirelli.

Έχουμε φοβερές τιμές από τις Σέρρες που τις πέτυχε ο Giannis206 και αφορά τα Bilstein Sprint GrN προς 450Ε (!) και τα Η&R προς 110Ε (!). Τα περαστικά για αμορτισέρ-ελατήρια συμπεριλαμβανομένης ρύθμισης ύψους πίσω ανάρτησης και ευθυγράμμιση κοστίζουν 60Ε (!). Μπράβο στον Γιάννη! Οι Σέρρες μας βάζουν τα γυαλιά.

Για Bodykits έχουμε καλή συνεργασία-τιμές με γνωστό κατάστημα στην Σταυρούπολη.

Έχουμε "δικό μας" συνεργείο. Είναι οι "Βασίληδες" (συνεργείο αποκλειστικά για PSA) και μας προσέχουν σαν τα μάτια τους. Οδός Σανταρόζα στην περιοχή Δικαστηρίων.

Η συνεργασία με τον εισαγωγέα της PAZ δυστυχώς διακόπηκε εκτάκτως και οριστικά. Θα βρούμε άλλον(ους) για συνεργασία στα λιπαντικά.

Αυτά για την ώρα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Οι Θεσσαλονικείς οφείλουν να στηρίξουν τους συνεργάτες μας για να ευδοκιμήσει ο κόπος των μελών που τρέχουν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ. Μέχρι τώρα είχα και άλλες συμφωνίες οι οποίες δεν ευδοκίμησαν λόγω αποχής και ανεπάρκειας του 206Club στην Θεσσαλονίκη να στηρίξει την προσπάθεια. Τον πρώτο καιρό δεν υπήρχε κόσμος. Τώρα όμως αυξανόμαστε. Προσωπικά στηρίζω όλους τους συνεργάτες μας ακόμη και κατευθύνοντας σε αυτούς μη κατόχους 206! Μόνο και μόνο για διατήρηση της επαφής.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miltellas στις Τρι 17 Δεκ 2002, 03:27:51, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 09:23:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο.
Δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορω να πω.
Αυτό αρκεί... :D

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 10:41:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:

Αυτά για την ώρα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Οι Θεσσαλονικείς οφείλουν να στηρίξουν τους συνεργάτες μας για να ευδοκιμήσει ο κόπος των μελών που τρέχουν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ. Μέχρι τώρα είχα και άλλες συμφωνίες οι οποίες δεν ευδοκίμησαν λόγω αποχής και ανεπάρκειας του 206Club στην Θεσσαλονίκη να στηρίξει την προσπάθεια. Τον πρώτο καιρό δεν υπήρχε κόσμος. Τώρα όμως αυξανόμαστε. Προσωπικά στηρίζω όλους τους συνεργάτες μας ακόμη και κατευθύνοντας σε αυτούς μη κατόχους 206! Μόνο και μόνο για διατήρηση της επαφής.

Καταρχήν συγχαρητήρια!

Τώρα, τι να πω;

Πόσοι πήγαν να πάρουν τα MOTUL, που έχουν αποκτήσει μυθικές διαστάσεις εδώ μέσα, από την αποθήκη στο Αιγάλεω; Απ' όσο ξέρω, κανένας δεν έχει καταφέρει να τα βρει σε καλύτερη τιμή από αυτή που διαπραγματεύτηκα : 19ευρώ/2λιτρο και σε περίπτωση μεγάλης παραγγελίας 18ευρώ/δίλιτρο. Και τον τύπο δεν τον ενδιέφερε αν είμαστε νομικά club ή όχι. Από ό,τι ξέρω, δεν έχει πάει κανείς.

Συννενοήθηκα με επίσημη αντιπροσωπεία για σέρβις, μιλάμε για 10% έκπτωση και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, αλλά από τη στιγμή που δεν είμαστε club, ας τα ακουμπάει ο καθένας όπου καταλαβαίνει.

Συγγνώμη αν έγινα εριστικός, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω απογοητευτεί.

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 11:11:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
Καταρχήν συγχαρητήρια!

Τώρα, τι να πω;

Πόσοι πήγαν να πάρουν τα MOTUL, που έχουν αποκτήσει μυθικές διαστάσεις εδώ μέσα, από την αποθήκη στο Αιγάλεω; Απ' όσο ξέρω, κανένας δεν έχει καταφέρει να τα βρει σε καλύτερη τιμή από αυτή που διαπραγματεύτηκα : 19ευρώ/2λιτρο και σε περίπτωση μεγάλης παραγγελίας 18ευρώ/δίλιτρο. Και τον τύπο δεν τον ενδιέφερε αν είμαστε νομικά club ή όχι. Από ό,τι ξέρω, δεν έχει πάει κανείς.

Συννενοήθηκα με επίσημη αντιπροσωπεία για σέρβις, μιλάμε για 10% έκπτωση και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, αλλά από τη στιγμή που δεν είμαστε club, ας τα ακουμπάει ο καθένας όπου καταλαβαίνει.

Εδω δεν μπορουμε να μαζευτουμε ενας αριθμος μελων για να κανουμε 5-6 πραγματα που ειναι προς το συμφερον μας

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 13:08:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου αρέσει πολύ ή δρστηριότητα σας αλλά, πως έχετε εξασφαλίσει ότι αυτά τα πλεονεκτήματα δεν θα τα καρπωθεί και κάποιος άσχετος που απλώς θα έχει κάνει ένα register στο site χωρίς post ? Ή είναι για συγκεκριμένα άτομα? Θέλει δυστύχως λίγο γραφειοκρατεία η κατάσταση για να μείνουν όλη ευχαριστημένοι!!!

Εμείς από Αθήνα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στις προσφορές? Γιατί Bilstein GrN 450e δεν έχω ακόμα να καταφέρει να τα βρώ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 18:10:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
Miltellas έγραψε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!

Τώρα, τι να πω;

Συμφωνω με οσα λες απλα να σου θυμησω κατι που πιθανα σου διεφυγε.
Οσον αφορα τα λαδια , θελω να πιστευω οτι το γεγονος που δεν πηγαν ακομη στο Αιγαλεω να τα παρουν ειναι πως απο τα 20-30 ενεργα ατομα καποιοι μενουν μακρια και δεν τους συμφερει , καποιοι αλλοι πιθανων δεν ειχαν τα χρηματα για να τα αγορασουν απο τωρα, καποιοι αλλοι δεν προγραμματιζουν συντομα αλλαγη λαδιων οποτε το τρεναρουν, καποιοι αλλοι δεν θελουν αυτα αλλα καποια αλλα , ενω τελος καποιοι αλλοι εμπιστευονται ακομα τα λαδια του συνεργειου τους. με αυτα θελω να πω πως εσυ καλα εκανες και βρηκες την αποθηκη που αναφερεις και σιγουρα δικαια αισθανεσαι μια καποια πικρα που δεν υπηρξε ανταποκριση αλλα σκεψου και αυτα που σου ειπα.
προσωπικα ειμαι για Service αλλα τρεναρω οσο μπορω και μολις γινει να εισαι σιγουρος οτι θα παω απο το Αιγαλεω γιατι εχει την πιο φτηνη τιμη.
φιλικα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 19:56:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχεις δίκιο, φίλε μου. Τα έχω κι εγώ σκεφτεί, αλλά παρόλα αυτά, πικραίνομαι. Confused

Πάντως, έχεις δίκιο.

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Δεκ 2002, 21:19:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Μου αρέσει πολύ ή δρστηριότητα σας αλλά, πως έχετε εξασφαλίσει ότι αυτά τα πλεονεκτήματα δεν θα τα καρπωθεί και κάποιος άσχετος που απλώς θα έχει κάνει ένα register στο site χωρίς post ? Ή είναι για συγκεκριμένα άτομα? Θέλει δυστύχως λίγο γραφειοκρατεία η κατάσταση για να μείνουν όλη ευχαριστημένοι!!!

Εμείς από Αθήνα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στις προσφορές? Γιατί Bilstein GrN 450e δεν έχω ακόμα να καταφέρει να τα βρώ!

Και δίκιο και άδικο θα σου δώσω..
1.τις προσφορές ας τις εκμεταλευτεί όποιος θέλει, για το καλό όλων το κάνουμε και το δικό μας και να είσαι σίγουρος πως όλοι θα θυμούντε από που τις βρήκανε και όλοι οι έμποροι θα μας το πουν ότι πήγαν κάποιοι σαυτούς.Αυτή δεν είναι η ουσία?Γιατί το κάνουμε για να τα αρπάξουμε?Τι πιο όμορφο δραστηριότητα χωρίς πολλά πολλά με το χρήμα.ΜΑς φέρνει πιο κοντά όπως και να έχει .. βλέπε τουρ....Άμα αρχίσουν οι μίζες κλάψε μας
2 .Η γραφειοκρατεία θα βαρύνει (ίσως) το λόγο μας.

3 και βέβαια έχει πρόσβαση η Αθήνα .κόσμος από το κλαμπα ανεβοκατεβαίνει, τουρ γίνονται...Αυτή θα είναι η χαρά να έρθουμε όλοι στο τουρ και να έχουμε και κάτι για αλλήλους.. κτλ

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Δεκ 2002, 21:43:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και βεβαια ολοι μπορουν να παρουν αοπο τισ προσφορές δεν νομόζω να υπάρχει κάποιοσ περιορισμος!!
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2002, 00:08:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην συνέλευση που είχε γίνει είχε αναφερθεί ότι το forum θα έκλεινε για ένα διάστημα και μετά τα μέλη του club θα είχαν πρόσβαση σ'αυτό ενώ τα απλά register σε κάποια μόνο topic. Mε βάση αυτή την λογική ανέφερα την σκέψη μου και πιστεύω ότι καταλαβαίνεις το παράπονο , που αρκετοί εδώ μέσα νίωθουν.Τόσο καίρο δεν έχω κερδίσει από το club σε χρήματα και δεν είναι και κάτι το οποίο το επιδιώκω αλλά δεν αισθάνομαι ότι είναι δίκαιο , οποιοσδήποτε άσχετος να επωφελείται από τις ειδικές προσφορές για τα μέλη που για να υπάρχουν κάποιος απο εμάς έχει τρέξει πολύ.Εκτός βέβαια αν δεν είναι και τόσο ειδικές.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2002, 00:31:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Στην συνέλευση που είχε γίνει είχε αναφερθεί ότι το forum θα έκλεινε για ένα διάστημα και μετά τα μέλη του club θα είχαν πρόσβαση σ'αυτό ενώ τα απλά register σε κάποια μόνο topic. Mε βάση αυτή την λογική ανέφερα την σκέψη μου και πιστεύω ότι καταλαβαίνεις το παράπονο , που αρκετοί εδώ μέσα νίωθουν.Τόσο καίρο δεν έχω κερδίσει από το club σε χρήματα και δεν είναι και κάτι το οποίο το επιδιώκω αλλά δεν αισθάνομαι ότι είναι δίκαιο , οποιοσδήποτε άσχετος να επωφελείται από τις ειδικές προσφορές για τα μέλη που για να υπάρχουν κάποιος απο εμάς έχει τρέξει πολύ.Εκτός βέβαια αν δεν είναι και τόσο ειδικές.

Κοιτα οσο ειμαστε "ανεπισημοι" ειναι επιθυμητο γιατι υπαρχουν περιπτωσεις οπως του Στεφανου πχ που λεει πηγε βρηκε τιμες για λαδια και δεν υπηρχε η δεουσα υποστηριξη. Οποτε ο εμπορος λεει "μας δουλευεις ρε φιλε? Παρατα μας με το Club σου". Ειναι σημαντικο να συγκεντρωσουμε την αγοραστικη δυναμη στις επιλεγμενες διοδους για μεγιστο κερδος. Προς το παρων δεν εχουμε αρκετα ατομα να κανουμε ουτε αυτο...Αφου επισημοποιηθουμε τοτε βλεπουμε και για το αναφερομενο προβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2002, 00:44:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστό αυτό που λες με τον Στέφανο με την λογική ότι τα μέλη του club πρέπει να αρχίσουν να δείχνουν εμπιστοσύνη στις επιλογές του . Βέβαια στα λάδια δεν είναι το ίδιο τι να δώσεις 9 το λίτρο τι 9,5 αν είναι να κάψεις 30χλμ σταμάτα ξεκίνα. Για τα αμορτισερ που το κέρδος μπορεί να είναι και 100-150 euro όμως αλλάζουν τα πράγματα.
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2002, 03:24:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για όλα υπάρχουν λύσεις!

Πρώτα από όλα. Δεν μπορεί οποιοσδήποτε να ψωνίσει από τα σημεία που αναφέρω. Πρέπει να δείξει ότι είναι μέλος του Club. Μια επίδειξη της κοινής καρτούλας μας δείχνει ότι υπάρχει σχέση. Από κει και πέρα έχω πει στους μαγαζάτορες εφόσον δε γνωρίζουν το μέλος να με παίρνουν στο κινητό να μου λένε το όνομα και να δίνω έγκριση. Έτσι σιγουρεύω την επαφή ενός αγνώστου με μας και την αναγκαιότητα της συνεργασίας. Σκοπεύω να δώσω και το τηλέφωνο του PDuke για να είναι σίγουρο ότι θα μας βρίσκουν. Επίσης, είπα στους μαγαζάτορες ότι η λύση είναι προσωρινή και κάποια στιγμή σύντομα θα τους πάω λίστα με ονοματεπώνυμα-μέλη. Και ότι κάποια στιγμη τα μέλη θα έχουν και προσωπική κάρτα για να την επιδεικνύουν στα μαγαζιά. Μέχρι να ολοκληρωθούν αυτά οι επαφές μας με τους επαγγελματίες που προανέφερα επαφίωνται στην προσωπική μου σχέση (και του καθενός μας).

Είναι σημαντικό να στηρίζουμε έναν δικό μας έμπορο. Για να μας νιώσει και αυτός δικούς του. Με τον καιρό οι όποιες δυσπιστίες θα παύσουν. Πχ για τα λάδια μπορείτε να συννενοηθείτε με τον Στέφανο να σας αγοράζει τα λάδια και να συναντιέστε να σας τα δίνει. Αφήστε την επαφή με τον έμπορο στο Στέφανο και σε όποιον άλλον έχει εύκολη πρόσβαση στον έμπορο. Η αξία που θα πάρει ο Στέφανος στα μάτια του εμπόρου είναι αξία για όλους μας. Το ίδιο μπορεί να κάνει ο καθένας μας. Εάν δεν βρούμε άκρη εμείς εδώ στο Βορρά για καλά λάδια, θα χρησιμοποιήσουμε το Στέφανο να μεσολαβήσει στην αγοραπωλησία με τον έμπορο. Με τον καιρό ίσως να είναι σε θέση και το Club να αγοράζει σαν Club και να έχει μια μικρή παρακαταθήκη προϊόντων στην έδρα. Δεν ξέρω εάν νομικά υπάρχει τέτοια πρόβλεψη.

-----

Έσβησα τα ονόματα των συνεργατών μας στο αρχικό post, ύστερα από το παρακάτω γεγονός:
Ένας από τους προμηθευτές μας (πασίγνωστος έμπορος και υποστηρικτής της προσπάθειας) μου είπε ότι θα τηρήσει μεν τη συμφωνία μας αλλά θα ήθελε να μην ανακοινωθεί το όνομά του στο Site μέχρι να υπάρξει σοβαρή κίνηση από μέρους μας, να μην έχει πρόσβαση ο καθένας μη μέλος σε τέτοιου είδους πληροφορίες στο site, για να μην γίνουν παρεξηγήσεις. Γιατί όπως μου είπε (και το λένε όλοι) δεν θέλει να πουλάει φτηνά στον οποιονδήποτε κι ούτε να χαλάει την πιάτσα και να παρεξηγηθεί με τους πελάτες του, τους προμηθευτές του και τους συναδέλφους του.

Οι λίστες μελών στα μαγαζιά και οι κάρτες μέλους κρίνονται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ. Γι αυτό μην διστάζετε όσοι δεν γραφήκατε στο Club, και όσοι γραφήκατε συννενοηθείτε και συνεργαστείτε.

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2002, 18:37:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μίλτο πιστεύω ότι καλύφθηκα πλήρως από το post σου.Και να σου πω την αλήθεια το περίμενα!

Θα ήταν εντελώς ανεύθυνο να κανονίζαμε για προσφορές με πελατεία φλού!!!

Αν επιζητούσαμε κάτι τέτοιο θα κάναμε κινήσεις για banner στο site όπου ό κάθε περιστασιακός επισκέπτης θα μπορούσε να ενημερωθεί για νέες προσφορές από τους διαφημιζόμενους.
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2002, 19:40:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Με τον καιρό ίσως να είναι σε θέση και το Club να αγοράζει σαν Club και να έχει μια μικρή παρακαταθήκη προϊόντων στην έδρα. Δεν ξέρω εάν νομικά υπάρχει τέτοια πρόβλεψη.

Έχει προβλεφθεί να MHN υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Θα το ξαναπώ μία φορά ακόμα κι ας γινω κουραστικός. Tο club είναι μη κερδοσκοπικό άρα δούνε και λαβείν χρημάτων θα έχει μόνο για τα λειτουργικά έξοδα του και τίποτα παραπάνω.

Για τα μαγαζιά με τις προσφορές το είπαμε στην συνέλευση, το ξαναείπαμε στο forum, να το ξαναπούμε.

Θα μπορούμε να κλείνουμε συμφωνίες με μαγαζιά αλλά κανένα μέλος, δεν θα είναι υποχρεωμένο να προτιμά αυτή την προσφορά. Eίναι η αρχή της δημοκρατίας και της αυτοδιάθεσης. Γιατί να πω ένα παράδειγμα, εάν πχ. κλείσουμε ένα συνεργείο στον Πειραιά , εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβω εκεί κάτω, λόγω της απόστασης όση και να είναι η έκπτωση. Tα παιδιά όμως από τον Πειραιά και τις τριγύρω περιοχές, όμως βολεύονται και πολύ πιθανόν θα το προτιμήσουν. Tο ίδιο ισχύει αντιστροφα με τα Bόρεια Προάστεια.

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2002, 19:42:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιλτο αψογα...Καπως ετσι λειτουργει και το Club Focus.
Συγκεκριμενα ατομα κανονιζουν τις προσφορες και μονο οσοι ειναι μελη με καρτα επωφελουνται

Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2002, 23:24:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τα όσα λέτε.

Το θέμα δεν είναι αν μπορώ εγώ να πάρω τα λάδια και να τα προμηθεύσω σε κάποιους. Το θέμα είναι ότι δεν έχω τα μούτρα να πάω στο μαγαζί και να του πω "Είμαι εκείνος που συμφώνησες για τιμές με το 206 Club". Όπως πολύ σωστά είπε και ο Alex, θα μου πει "Ποιο Club ρε μεγάλε, μας δουλεύεις;"

Δέχομαι το ότι δεν είναι δυνατόν όλη η Αθήνα να έρθει στο Αιγάλεω για να κερδίσει 50 λεπτά στο λίτρο λάδι. Δέχομαι επίσης ότι δεν μπορεί όλη η Αθήνα να πάει σε ένα συγκεκριμένο συνεργείο σε κάποιο μέρος, όταν θέλει δύο ώρες να πάει εκεί. Αλλά δεν είναι δυνατόν, κύριοι, από μια ολόκληρη Αθήνα, να μην έχει πάει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ να ψωνίσει από εκεί. Να δει αν τα όσα λέω και υποστηρίζω είναι αλήθεια ή μπαρούφες.

Τέλος πάντων, είναι δικαίωμα του καθενός να πράτει ό,τι θέλει. Άλλωστε, κανείς δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο μαζί μου ότι θα πάει να ψωνίζει σε ένα μαγαζί που θα του υποδείξω εγώ. Επιπλέον, δεν κάνω όλες αυτές τις κινήσεις για να δεσμεύσω ή να υποχρεώσω κάποιον να τις ακολουθήσει. Το κάνω γιατί έτσι γουστάρω, γιατί μας θεωρώ μια παρέα, σας θεωρώ φίλους μου, και για τους φίλους μου θέλω ανιδιοτελώς ό,τι καλύτερο.

Απλά, δεν υπάρχει περίπτωση από εδώ και πέρα να πέσω στο ίδιο λάθος, και να αναφέρω σε κάποιον έμπορο το "206 Club". Και ρόμπα γίνομαι, και αποδυναμώνω αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε.

Δεν έχω σκοπό με τα όσα γράφω, ούτε να στενοχωρήσω κανέναν, ούτε να την πω σε κάποιον, ούτε επιδιώκω κάτι για το προσωπικό μου όφελος. Θέλω απλώς όλοι μας να προβληματιστούμε τι μερίδιο ευθύνης έχουμε απέναντι σε αυτό που λέμε "206 Club" και πώς μπορούμε να συνεισφέρουμε κάτι. Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2002, 01:59:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε σβάρνα τα μαγαζιά και να ζητάμε να κάνουν καλύτερες τιμές για το club.Μόνο μια αναφορά και αν κάποιος ενδιαφερθεί έχει καλώς. Κάποιος έμπορος ο οποίος μπορεί να μην έχει κατανοήσει πλήρως την σύσταση του club μπορεί να περιμένει ότι μ'ένα σφύριγμα θα έχει καμιά 15αρια pug στο parking του.ΛΑΘΟΣ, και αυτό είναι το σημείο στο οποίο γίνονται οι παρεξηγήσεις ! Όταν γίνονται συννενοήσεις θα πρέπει να αναφέρετε στο "φίλο" έμπορο ότι υπάρχει και η πιθανότητα να μην έρθει και κανένας.
Δεν λέω ότι ο Στέφανος έκανε λάθος αλλά επειδή η κατηγορία των λαδιών είναι ένας ευαίσθητος τομέας για τον καθένα μας (Δείτε το topic και θα καταλάβετε που το πάω , μέχρι ΧΤΕΣ αγοράζαμει Motul , σήμερα Tοtal , αύριο Shell και δεν συμμαζεύεται στην κυριολεξία ψάχνοντας το καλύτερο για τις προσωπικές ανάγκες) θα έπρεπε να κινηθεί ίσως στην κατεύθυνση μιας μαζικής παραγγελίας με άλλα μέλη και όχι μια προσφοράς .

Αυτό το οποίο θα πρέπει να κοιτάξουμε αν πραγματικά ενδιαφερόμαστε για τα προνόμια των μελών τα οποία θα βασίζονται στην δυναμική του club , είναι να υπάρχει πολυτυπία στις προσφορές (εκφράζω απόψεις για τις μελλοντικές προσφορές πάντα).Φοβάμαι ότι σε αντίθετη περίπτωση το 206 club θα γίνει "206 195/50/15 Bilstein HR 3,5cm Motul 15/50 + aerotomi" CLub

Φυσικά αν η προσφορά για το club είναι καλή και ο έμπορος εμπιστοσύνης θα αγοράσω και απο τα Β. Προάστεια και από τον ΒΟΛΟ και από τις ΣΕΡΡΕΣ και από την ΑΛΒΑΝΙΑ αν χρειαστεί αρκεί να συμφέρει.Πάνω από όλα όμως πρέπει ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2002, 04:19:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προς Chris: Αν το Club αγορασει 100 μπουκαλια λαδι με 8Ε το ενα και στη συνεχεια τα δωσει στα μελη του με 8Ε το ενα τοτε ρωτω που ειναι η κερδοσκοπια? Γιατι αυτο που καταλαβα οτι ειπωθηκε ειναι να υπαρχει κατι σαν μαζικη αγορα εκ μερους club και για να μην γινονται μεταξυ μας συναντησεις να τα αφηνουμε πχ στο Club απο οπου και θα τα παιρνουμε ενας-ενας στη συνεχεια...

Γενικοτερα: Αναφερθηκε το προβλημα οτι πχ στα λαδια ο καθενας παιρνει τη μαρκα του και τετοια. Βασικα το ιδιο ισχυει και για ολα τα προιοντα οπως λαστιχα (ο καθεις παιρνει οτι θελει), αμορτισερ,τακακια κτλ κτλ.. Η λυση ισως ειναι να βρουμε αποθηκες ή εμπορους οι οποιοι να εισαγουν οτι τους ζηταμε και να μας προμηθευουν με τα παντα. Πχ εχεις μια αποθηκη λαδιων που εχει 100 μαρκες μεσα. Κανουμε μια συμφωνια με το Club και τα παιρνουμε ολα 15% κατω.. Ετσι ο καθενας θα πηγαινει να ψωνιζει τη μαρκα του στο συγκεκριμενο μαγαζι...Το ιδιο μπορει να γινει με λαστιχα η αμορτισερ η και γω δεν ξερω τι. Βεβαια υπαρχει το ρισκο οτι καπου εξειδικευμενα καποιος μεσα στην αγορα, ενα συγκεκριμενο προιον μπορει να το εχει φθηνοτερα οποτε... Αλλα τι να κανεις? Να κλεισεις 200 συμφωνιες με τον καθε εμπορο ενος συγκεκριμενου προιοντος? Ειναι τραβηγμενο αν και θα ηταν συμφερον...Ισως οταν ειμαστε αρκετα μεγαλυτεροι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 1 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης