PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ενδειξη "ENGINE IMMOBILISER FAULT"

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

Ένταξη: 04 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Φεβ 2006, 00:05:57    Θέμα δημοσίευσης: Ενδειξη "ENGINE IMMOBILISER FAULT" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χτες το βραδυ κατα τις 2 ανοιγω το αμαξι κανονικα πατωντας το κουμπι απο το κλειδι μπαινω μεσα ανοιγω τον διακοπτη και βλεπω την ενδειξη "ENGINE IMMOBILISER FAULT". Οταν εβαλα μπρος εξαφανιστηκε και μεχρι τωρα δεν το ξαναεμφανισε ουτε αναψε καποια προειδοποιητικη λυχνια. Στο εγχειριδιο του αυτοκινητου δεν αναφερει τι σημαινει το μηνυμα αυτο. Ξερει κανεις γιατι το εμφανισε; Στο αμαξι δεν διαπιστωσα κανενα προβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Φεβ 2006, 14:26:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ειχα παθει κιεγω... Τιποτα το ανησυχητικο!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Φεβ 2006, 19:35:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και πως ανοιγει αν εχει λανθασμενο immobiliser?Πως ακριβως το διαβαζει?

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

Ένταξη: 04 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Φεβ 2006, 22:45:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν εμφανισε το μηνυμα εβγαλα το κλειδι το ξαναεβαλα το γυρισα χωρις να το εμφανισει παλι και εβαλα μπρος. Δεν δοκιμασα να βαλω κατευθειαν μπρος ισως να μην επαιρνε.
Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2006, 00:25:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα επαιρνε! μου το εχει βγαλει και εμενα μια φορα με -4 βαθμους ισως για το Wink

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2006, 11:46:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα παλι δεν τα εχει παιξει απο την θερμοκρασια.Πηγες να το κοιταξεις στην αντιπροσωπια?

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2006, 12:41:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι απαραιτητο να παει στην αντιπροσωπεια!!! Αυτο το προβλημα οφειλεται στο οτι δεν "διαβαστηκε" σωστα το κλειδι στιγμιαια!!!

Αν συνεχιζει να το κανει τοτε αποτελει προβλημα!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2006, 19:44:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδη ολοι μας μπορουμε να το παθουμε αυτο?Να ξερω να μην τα παιξω καμια φορα αν το δω.

Επιστροφή στην κορυφή
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2006, 00:02:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολλέσ φορές αυτο συμβαίνει από κάποια σκουπιδάκια που μαζεύονται στο κλειδί....δεν είναι τίποτε το ανησυχητικό απλά καλό είναι να το καθαρίζουμε το κλειδάκι....ΟΧΙ όμως με οδοντογλιφίδες και λοιπές πα&!@&!*ες..... Wink

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2006, 07:49:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχει καμία σχέση εάν είναι λερωμένο ή έχει βρώμες επάνω το κλειδί.
Ο αναμεταδότης είναι μέσα στο χειριστήριο.
Όσο για την ένδειξη την έβγαλε γιατί απλά δεν διάβασε των κωδικό που έχει το κλειδί.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2006, 12:42:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγνωμη για το off topic αλλα πρεπει να κανω κατι.
Βρεεεεεεεεεεε σαν τα χιονια(για σενα το λεω τυροκομε).Που σε ρε συ χαμενος?Μου ελειψες ρε φιλε.Στειλε κανενα πμ.

Στο θεμα μας παλι.Και εγω δεν πιστευω οτι φταινε οι βρωμιες γιατι αν ηταν ετσι του πατερα μου δεν θα επερνε καθολου μπροστα.

Επιστροφή στην κορυφή
sotiris13 (sotiris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 (16V) GTi

Ένταξη: 11 Νοέ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2006, 11:51:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα παιδια!
εχω και ένα 206 1.6 gti kai to εχω 1 χρονο και εχο 27000 χιλιομετρα.
περιπου στους 6-7 μηνες, ανοιγω με το τον συναγερμο οποθ ανοιγουν και οι ασφάλειες, και παω να ανοιξω το πορτπαγκαζ να παρω κατι τελοσ παντον, (χωρισ να βαλω κλειδι στη μηχανή, ούτε να ανοιξω πορτες, ούτε φωτα, ήταν και βραδυ!!) και ετσι ξαφνικά, απο το πουθενά..... (ήμουν έξω απο το αμάξι με το κλειδιά στα χέρια, απλα ήταν ξεκλέιδωτο) αρχίζει να παίζει το ράδιο μόνο του, άναψαν όλα τα λαμπάκια του ταμπλό, και εμφάνισε την ενδειξη ιμομπιλαιζερ ερρορ....ανοίγω την πόρτα μπαίνω μέσα βαζω το κλειδί στην μηχανή το γυρνάω λίγο και το ξαναγυρνάω και το βγάζω και μετα εβαλα μπροστά και πήρε κανονικά σαν να μην εγινε τιποτα.

οταν ρωτησα τι μπορει να έχει συμβεί, μου είπαν οτι πρέπει να εκανε reset o εγκέφαλος εκείνη την ώρα και οτι δεν ειναι προβλημα.
Δεν το έχει ξανακάνει απο τότε[/b]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2006, 11:58:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πηγαινε το για εξωρκισμο.Εχουν μπει τα κακα πνευματα μεσα του.

Επιστροφή στην κορυφή
sotiris13 (sotiris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 (16V) GTi

Ένταξη: 11 Νοέ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2006, 12:46:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευτυχώς δεν το έχει ξανακάνει...αν το ξανακανει θα το παω να το αγιάσω!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2006, 13:01:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα πρωτη φορα ειναι που ακουω τετοια συμπτωματα και να γινονται ολα ταυτοχρονα.Ακου εκανε reset ο εγκεφαλος.Παλι καλα που δεν εβγαλε καπνους και δεν αρχιζε να σφυριζει.Εκει να δεις γελια.

Επιστροφή στην κορυφή
Πεζό-ς (Ιωάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) Gti (2003)

Ένταξη: 26 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Φεβ 2006, 18:55:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εμένα μου το έκανε αυτό 2 φορές. Αλλά και τις 2 με τη δευτερη, τρίτη φορά έπαιρνε μπρός. Υπάρχει περίπτωση να έχει απομαγνητιστεί το κλειδί...
Επιστροφή στην κορυφή
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Μάρ 2006, 22:45:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σίγουρα δεν έχει σχέση η βρωμιά πάντως γιατί ... εμένα μου το είχε κάνει την πρώτη εβδομάδα που είχα το αυτοκίνητο και μάλιστα σε ταξίδι στρωσίματος στη Θεσσαλονίκη! Wink Πήγε η ψυχή μου στη κούλουρη, οτί θα χρειαστεί να το κατεβάσω Αθήνα με νταλίκα αλλά ευτυχώς συνήρθε γρήγορα. Το ξαναέκανε φέτος τα Χριστούγεννα αλλη μία φορά. Το μόνο που μου είπαν από το συνεργείο όταν πήγα για το σέρβις και τους ανέφερα ότι έγινε και αυτό είναι ότι ο εγκέφαλος κρατάει τα λάθη για 30 μέρες, οπότε αν το ξανακάνει να το πάω αμέσως μπας και βρούν σε τι οφείλεται.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης