Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
tgi (Τάσος) Νέος χρήστης
Citroen C4 GP
Ένταξη: 27 Σεπ 2003 Δημοσιεύσεις: 60 Τόπος: N.Iraklio - Athens - Hellas
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 14:56:38 Θέμα δημοσίευσης: Λάστιχα - μάκτρα υαλοκαθαριστήρων |
|
|
Καλημέρα σας,
Εχω πρόβλημα (τρίζουν) οι υαλοκαθαριστήρες του τουτου μου (Pug 307cc)!
Αυτοί οι υαλοκαθαριστήρες είναι περίεργοι..... δεν είναι σαν τους συνηθησμένους!!!!!!
Σκέφτηκα να τους αλλάξω και πήρα τηλέφωνο την αντιπροσωπία και μου είπαν 50€ το ζευγάρι!!!!!!!!!
Μήπως κανένας ξέρει καποιο μαγαζί για να αγοράσω κάποια ανταλλακτικά μάκτρα - λάστιχα για τους υαλοκαθαριστήρες???
Ευχαριστώ
tgi wrote... Scripta manent
I am moving with LPG without oil charger @ 40.000 Km and still moving.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster
Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 15:10:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να δώσω μια ιδέα;
Αν δεν έχουν φθαρεί και απλώς τρίζουν, πολύ πιθανό το τζάμι να μην είναι τόσο καθαρό.
Δοκίμασε να το καθαρίσεις με ένα καθαριστικό τζαμιών (σπιτιού) και ιδιαίτερα αν έχει αντιστατικές ιδιότητες (δεν λέω μάρκες για να μην κάνω διαφήμιση). Το ίδιο και τους υαλοκαθαριστήρες.
Με αυτό τον τρόπο δεν θα "κολλάει" τόσο πολύ και έτσι δεν θα τρίζει. Νομίζω ότι είναι το πιο οικονομικό!
Αν το καθαρίσεις και εξακολουθεί να κάνει θόρυβο... τί να πω, άλλαξέ τους!
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
307__:)(dimitris) Φανατικό μέλος
peugeot 307 1.6 black
Ένταξη: 07 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 318 Τόπος: agrinio
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Μάρ 2006, 13:14:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Boηθηστε λιγο γιατι λοιπον οταν βρεχει και εχω ανοιχτους τους υαλοκαθαριστηρες οταν περναω πανω απο καμια ανωμαλια η σαμαρακη ακουγεται ενα κτακ κτακ δεν το κανει παντα μονο οταν του ερθει και επισης το κανει καμια φορα οταν ειχα τους υαλοκαθαριστηρες ανοιχτους και σταματησα και τους εκλεισα και μετα παω να ξεκινησω δηλαδη στην πρωτη στρεβλωση του αμαξωματος μετα τερμα. Οταν δεν βρεχει δεν ακουγεται κιχ τι μπορει να ειναι γιατι
Υ.Γ Σταματημενος και να τους εχω ανοιχτους και να πεταω νερο δεν κανει τιποτα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
|