Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
tirokomos (Να μας γραφεις...) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs
Ένταξη: 07 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 668 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Μάρ 2006, 01:34:44 Θέμα δημοσίευσης: Κλωτσηματα και δεν ανεβαζει στροφες.... |
|
|
Ρε παιδια θελω τη βοηθεια σας αν γνωριζει κανεις....Σημερα απο το πουθενα,ενω το αμαξι ηταν ζεστο,αναγκαστηκα να βαλω πρωτη για να μπω σε ενα στενο...με το που παω να το ξεκινησω με πρωτη το αμαξι δυσκολευοταν να ανεβασει στροφες και εκανε σαν να πατιναρει αλλα παραλληλα κλωτσουσε και μπουκωνε και εσκαγε η εξατμιση....το εκανε για περιπου 100 μετρα και μετα ολα σταματησαν....μεχρι τωρα δε το εχει ξανακανει αλλα με αγχωσε...εχει συμβει σε κανενα?Κοιταξα τον αισθητηρα εισαγωγης και υποπιεσης οπως και τα μπουζι και μου φανηκαν οκ αλλα εξακολουθω να εχω την εντυπωση οτι κατι παιζει με τα ρευματα...ή τροφοδοσια.....Αν μπορει κανεις να βοηθησει θα το εκτιμουσα αφανταστα....
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Μάρ 2006, 01:45:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε συ εμενα μου εκανε μια πιο light εκδοση του δικου γεγονοτος.Δηλαδη εκει που εστριβα σε ενα σταυροδρομι λιγο ανιφωρικο μου εκανε το εξης:Εμπενα με 2α και παω να πατησω για να φυγω αλλα τιποτα.Ο κινητηρας εκανε τον ηχο που κανει κλασικα οταν δεν περνει τις καταληλλες στροφες.Κατεβασα σε 1 και εφυγα οκ.Μηπως αφησες λιγο πιο αποτομα τον συμλεκτη και σου εκανε και εσενα ενα τετοιο σκηνικο?
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Μάρ 2006, 01:59:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν ειναι θεμα συμπλεκτη....το μονο σιγουρο...το αμαξι ειναι που ειναι ψοφιο ανεβαζε στροφες τη δεδομενη στιγμη σαν να ειχε 1 αλογο...και με κλωτσουσε αλλα οχι σαν να παει να σβησει....σαν να μπουκωνει...ελεος πια!!!!Δεν αντεχω αλλο,πανω που ειχε καιρο να βγαλει κατι και ειπα αντε ρε Π(@&#*(Η μου θα ηρεμησω....τα ιδια παντελακη μου.... 
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
CC-Gio (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)
Ένταξη: 31 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 600 Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Μάρ 2006, 11:44:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εχεις αλλαξει αισθητηρα υποπιεσης???
Μαλλον κατι συνεβει με τον ελεγχο που κανει το τουτου στο μιγμα σου!
Παντως αν δεν σου χαλασει ο αισθητηρας (παλι) σε κανα δυο μερες τοτε δεν πιστευω οτι ειναι κατι ανησυχητικο! 
Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206.1.4 (Γιαννης) Νέος χρήστης

206 1.4 (8v) XR (1999)
Ένταξη: 05 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 74 Τόπος: ΣΥΡΟΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Μάρ 2006, 16:14:55 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κλωτσηματα και δεν ανεβαζει στροφες.... |
|
|
tirokomos έγραψε: | Ρε παιδια θελω τη βοηθεια σας αν γνωριζει κανεις....Σημερα απο το πουθενα,ενω το αμαξι ηταν ζεστο,αναγκαστηκα να βαλω πρωτη για να μπω σε ενα στενο...με το που παω να το ξεκινησω με πρωτη το αμαξι δυσκολευοταν να ανεβασει στροφες και εκανε σαν να πατιναρει αλλα παραλληλα κλωτσουσε και μπουκωνε και εσκαγε η εξατμιση....το εκανε για περιπου 100 μετρα και μετα ολα σταματησαν....μεχρι τωρα δε το εχει ξανακανει αλλα με αγχωσε...εχει συμβει σε κανενα?Κοιταξα τον αισθητηρα εισαγωγης και υποπιεσης οπως και τα μπουζι και μου φανηκαν οκ αλλα εξακολουθω να εχω την εντυπωση οτι κατι παιζει με τα ρευματα...ή τροφοδοσια.....Αν μπορει κανεις να βοηθησει θα το εκτιμουσα αφανταστα.... |
Xρηστο , υπαρχει περιπτωση να ειναι και απο την πεταλουδα σου! πολυ σοβαρη περιπτωση.... εκτος οτι μου εκανε το ιδιο και ηταν ποντεσιομετρο.... ενα 2.0L με το ιδιο προβλημα αλλαξε πεταλουδα και ολα οκ! απλα κοιταξε το κι αυτο δεν ξερεις...
Αντε αυτο να ειναι το τελευταιο προβλημα.....(δεν εισαι στην εγγυηση?)
Στροφες,στροφες.....στροφες..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 13 Μάρ 2006, 00:43:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Διανυω τον 3ο χρονο της εγγυησης....η πεταλουδα,η βαση της,καθως και το ποτενσιομετρο εχουν αλλαχτει ηδη 1 φορα μαζι με τον εγκεφαλο στο ιδιο ραντεβου....το καλο ειναι οτι δεν εχει παρουσιαστει το εν λογω προβλημα απο τοτε....τι να πω.....ΕΛΕΟΣ!!!!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάρ 2006, 02:35:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τελικα ηταν για αλλη μια φορα οι λ.....το ΤΡΙΤΟ ζευγαρι που αλλαζω...οποτε να εχετε το νου σας...αν σας συμβει ποτε κατι παρομοιο...ριξτε μια ματια και σ'αυτους.... 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7
Ένταξη: 30 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 1084 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάρ 2006, 21:57:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πω πω τι γκαντεμια ρε φιλε! τουλαχιστον εβγαλες ακρη με τα παλικαρια εκει μεσα;;;;
DBH ENERGY SOLUTIONS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|