PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

E-pass προβλήματα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Johnny (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS 2001

Ένταξη: 23 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2003, 18:33:36    Θέμα δημοσίευσης: E-pass προβλήματα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκέφτομαι να πάω να πάρω ένα e-pass για την Αττική οδό και έχω το εξής πρόβλημα: δεν ξέρω που να το τοποθετήσω στο παρμπρίζ ώστε να επικοινωνεί επιτυχώς με την πύλη των διοδίων. Δύο-τείς φορές δανείστικα ένα τέτοιο σύστημα και όπου να το έβαζα πάνω στο παρμπρίζ ΤΙΠΟΤΑ! δεν έκανε "επαφή" και η μπάρα δεν άνοιγε! Τελικά αναγκάστικα να το βγάλω έξω από το παράθυρο για να "πιάσει". Μετά έμαθα ότι τα γαλλικά γενικά έχουν κάποιο τέτοιο πρόβλημα με το παρμπρίζ και υπάρχει μία μόνο συγκεκριμένη θέση...ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? Εγώ δεν την βρήκα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2003, 18:44:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο Citroen Berlingo παντος της εταιρειας μου,το ειχαμε ακριβως κατω απο τον καθρεπτη και επιανε μια χαρα.

Αλλα και παλι,πιστευω οτι και να το εχεις στην θηκη αριστερα σου(στην πορτα) δεν νομιζω να ειναι και τοσο προβλημα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
peugeot206cc (akis)
Μέλος
Μέλος

308

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2003, 18:44:35    Θέμα δημοσίευσης: Re: E-PASS Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Johnny έγραψε:
Σκέφτομαι να πάω να πάρω ένα e-pass για την Αττική οδό και έχω το εξής πρόβλημα: δεν ξέρω που να το τοποθετήσω στο παρμπρίζ ώστε να επικοινωνεί επιτυχώς με την πύλη των διοδίων. Δύο-τείς φορές δανείστικα ένα τέτοιο σύστημα και όπου να το έβαζα πάνω στο παρμπρίζ ΤΙΠΟΤΑ! δεν έκανε "επαφή" και η μπάρα δεν άνοιγε! Τελικά αναγκάστικα να το βγάλω έξω από το παράθυρο για να "πιάσει". Μετά έμαθα ότι τα γαλλικά γενικά έχουν κάποιο τέτοιο πρόβλημα με το παρμπρίζ και υπάρχει μία μόνο συγκεκριμένη θέση...ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? Εγώ δεν την βρήκα...

Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω πως γύρω από τον καθρέπτη έχει μια περιοχή με μάυρα στίγματα. Εκεί πρέπει να το βάλεις.

Peugeot for ever
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2003, 04:51:39    Θέμα δημοσίευσης: Re: E-PASS Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Johnny έγραψε:

αν εχεις αισθητηρα βροχης τοτε δεν πρεπει να το βαλεις εκει που ειναι ο αισθητηρας δηλ. στο μαυρο σκιαδιο του τζαμιου σου αλλα πιο χαμηλα η λιγο αριστεροτερα/δεξιοτερα.
αν δεν εχεις τετοιο αισθητηρα μπορεις να το βαλεις και πισω απο τον καθρεφτη.
εγω εκει το εχω και αν και εχω και μεμβρανες πιανει μια χαρα!
αν το δικο σου δεν πιανει για καποιο λογο εφοσον το τοποθετεις σωστα (αναλογα την περιπτωση που ειπαμε) να τους το πας πισω και να ζητησεις αλλαγη! ειναι υποχρεωμενοι να στο αλλαξουν η επισκευασουν γιατι πιθανα να εχει και προβλημα.

Επιστροφή στην κορυφή
Johnny (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS 2001

Ένταξη: 23 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2003, 11:19:02    Θέμα δημοσίευσης: Re: E-PASS Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

αν εχεις αισθητηρα βροχης τοτε δεν πρεπει να το βαλεις εκει που ειναι ο αισθητηρας δηλ. στο μαυρο σκιαδιο του τζαμιου σου αλλα πιο χαμηλα η λιγο αριστεροτερα/δεξιοτερα.
αν το δικο σου δεν πιανει για καποιο λογο εφοσον το τοποθετεις σωστα (αναλογα την περιπτωση που ειπαμε) να τους το πας πισω και να ζητησεις αλλαγη! ειναι υποχρεωμενοι να στο αλλαξουν η επισκευασουν γιατι πιθανα να εχει και προβλημα.

Πρόβλημα δεν έχει σίγουρα το μηχάνημα γιατί πιάνει σε 3 ακόμα αυτοκίνητα που το έχω δοκιμάσει μια χαρά, όπου και να το βάλεις κάτω από το παρμπρίζ. Επομένως είναι θέμα καθαρά αυτοκινήτου.
Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2003, 21:08:26    Θέμα δημοσίευσης: Re: E-PASS Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Johnny έγραψε:
DimiP έγραψε:

Πρόβλημα δεν έχει σίγουρα το μηχάνημα γιατί πιάνει σε 3 ακόμα αυτοκίνητα που το έχω δοκιμάσει μια χαρά, όπου και να το βάλεις κάτω από το παρμπρίζ. Επομένως είναι θέμα καθαρά αυτοκινήτου.

Ειτε εχεις αισθητηρα βροχης ειτε οχι θα πρεπει να τοποθετησεις το e-pass κοντα στον καθρεφτη (απο την πισω πλευρα), εκει που εχει το σκιαδο του τζαμιου κατι μαυρα στιγματα ή "τελιτσες" (μονο εκει μπορει να δει το e-pass το μηχανημα που ειναι στα διοδια) και δεν θα εχεις προβλημα.....
Αυτο συμβαινει σε ολα τα αυτοκινητα που ειναι παραγωγης μετα το 2000 διοτι εχουμε στο μπροστα τζαμι μεβρανη κατα των ακτινων του ηλιου UVA & UVB με δεικτη προστασιας 80 κτλ κτλ κτλ.... Cool Cool Cool
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ!!!!!!

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
paris 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Οκτ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Φεβ 2005, 10:35:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχα το ίδιο πρόβλημα. Η λύση; Απλή! (ισχύει για μοντελα μετά το 2002)Τοποθετούμε τον πομποδέκτη e-pass κοντά στον εσωτερικό κεντρικό καθρέφτη. Θα εφάπτετε στο παρμπρίζ πίσω από μια μαύρη μικρή μεμβράνη που έχουν πλέον όλα τα αυτοκίνητα μετα το 2002. Αλλώστε αν θεσ μπορείσ να διαβάσεις περισσότερες πληροφορίες και απο το manual του αυτοκινήτου.
Επιστροφή στην κορυφή
edi (ilias)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.6 (16v) xs

Ένταξη: 13 Φεβ 2006
Τόπος: ATHINA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Μάρ 2006, 17:21:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Cool εγω παντος παιδια το εχω στον καθρεπτη απο πισω και΄παιζει' μια χαρα.

edi nfs
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης