Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Johnny (Γιάννης) Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS 2001
Ένταξη: 23 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 117 Τόπος: Αθήνα - Ν. Ηράκλειο
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2003, 18:33:36 Θέμα δημοσίευσης: E-pass προβλήματα |
|
|
Σκέφτομαι να πάω να πάρω ένα e-pass για την Αττική οδό και έχω το εξής πρόβλημα: δεν ξέρω που να το τοποθετήσω στο παρμπρίζ ώστε να επικοινωνεί επιτυχώς με την πύλη των διοδίων. Δύο-τείς φορές δανείστικα ένα τέτοιο σύστημα και όπου να το έβαζα πάνω στο παρμπρίζ ΤΙΠΟΤΑ! δεν έκανε "επαφή" και η μπάρα δεν άνοιγε! Τελικά αναγκάστικα να το βγάλω έξω από το παράθυρο για να "πιάσει". Μετά έμαθα ότι τα γαλλικά γενικά έχουν κάποιο τέτοιο πρόβλημα με το παρμπρίζ και υπάρχει μία μόνο συγκεκριμένη θέση...ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? Εγώ δεν την βρήκα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ronin (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v
Ένταξη: 08 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 1252 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2003, 18:44:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στο Citroen Berlingo παντος της εταιρειας μου,το ειχαμε ακριβως κατω απο τον καθρεπτη και επιανε μια χαρα.
Αλλα και παλι,πιστευω οτι και να το εχεις στην θηκη αριστερα σου(στην πορτα) δεν νομιζω να ειναι και τοσο προβλημα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
peugeot206cc (akis) Μέλος

308
Ένταξη: 25 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 114 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Νοέ 2003, 18:44:35 Θέμα δημοσίευσης: Re: E-PASS |
|
|
Johnny έγραψε: | Σκέφτομαι να πάω να πάρω ένα e-pass για την Αττική οδό και έχω το εξής πρόβλημα: δεν ξέρω που να το τοποθετήσω στο παρμπρίζ ώστε να επικοινωνεί επιτυχώς με την πύλη των διοδίων. Δύο-τείς φορές δανείστικα ένα τέτοιο σύστημα και όπου να το έβαζα πάνω στο παρμπρίζ ΤΙΠΟΤΑ! δεν έκανε "επαφή" και η μπάρα δεν άνοιγε! Τελικά αναγκάστικα να το βγάλω έξω από το παράθυρο για να "πιάσει". Μετά έμαθα ότι τα γαλλικά γενικά έχουν κάποιο τέτοιο πρόβλημα με το παρμπρίζ και υπάρχει μία μόνο συγκεκριμένη θέση...ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? Εγώ δεν την βρήκα... |
Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω πως γύρω από τον καθρέπτη έχει μια περιοχή με μάυρα στίγματα. Εκεί πρέπει να το βάλεις.
Peugeot for ever |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Νοέ 2003, 04:51:39 Θέμα δημοσίευσης: Re: E-PASS |
|
|
Johnny έγραψε: | Σκέφτομαι να πάω να πάρω ένα e-pass για την Αττική οδό και έχω το εξής πρόβλημα: δεν ξέρω που να το τοποθετήσω στο παρμπρίζ ώστε να επικοινωνεί επιτυχώς με την πύλη των διοδίων. Δύο-τείς φορές δανείστικα ένα τέτοιο σύστημα και όπου να το έβαζα πάνω στο παρμπρίζ ΤΙΠΟΤΑ! δεν έκανε "επαφή" και η μπάρα δεν άνοιγε! Τελικά αναγκάστικα να το βγάλω έξω από το παράθυρο για να "πιάσει". Μετά έμαθα ότι τα γαλλικά γενικά έχουν κάποιο τέτοιο πρόβλημα με το παρμπρίζ και υπάρχει μία μόνο συγκεκριμένη θέση...ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? Εγώ δεν την βρήκα... |
αν εχεις αισθητηρα βροχης τοτε δεν πρεπει να το βαλεις εκει που ειναι ο αισθητηρας δηλ. στο μαυρο σκιαδιο του τζαμιου σου αλλα πιο χαμηλα η λιγο αριστεροτερα/δεξιοτερα.
αν δεν εχεις τετοιο αισθητηρα μπορεις να το βαλεις και πισω απο τον καθρεφτη.
εγω εκει το εχω και αν και εχω και μεμβρανες πιανει μια χαρα!
αν το δικο σου δεν πιανει για καποιο λογο εφοσον το τοποθετεις σωστα (αναλογα την περιπτωση που ειπαμε) να τους το πας πισω και να ζητησεις αλλαγη! ειναι υποχρεωμενοι να στο αλλαξουν η επισκευασουν γιατι πιθανα να εχει και προβλημα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Johnny (Γιάννης) Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS 2001
Ένταξη: 23 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 117 Τόπος: Αθήνα - Ν. Ηράκλειο
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2003, 11:19:02 Θέμα δημοσίευσης: Re: E-PASS |
|
|
DimiP έγραψε: |
αν εχεις αισθητηρα βροχης τοτε δεν πρεπει να το βαλεις εκει που ειναι ο αισθητηρας δηλ. στο μαυρο σκιαδιο του τζαμιου σου αλλα πιο χαμηλα η λιγο αριστεροτερα/δεξιοτερα.
αν το δικο σου δεν πιανει για καποιο λογο εφοσον το τοποθετεις σωστα (αναλογα την περιπτωση που ειπαμε) να τους το πας πισω και να ζητησεις αλλαγη! ειναι υποχρεωμενοι να στο αλλαξουν η επισκευασουν γιατι πιθανα να εχει και προβλημα. |
Πρόβλημα δεν έχει σίγουρα το μηχάνημα γιατί πιάνει σε 3 ακόμα αυτοκίνητα που το έχω δοκιμάσει μια χαρά, όπου και να το βάλεις κάτω από το παρμπρίζ. Επομένως είναι θέμα καθαρά αυτοκινήτου. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Byron206 (Αρης) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)
Ένταξη: 06 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 294 Τόπος: Αθήνα Βύρωνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2003, 21:08:26 Θέμα δημοσίευσης: Re: E-PASS |
|
|
Johnny έγραψε: | DimiP έγραψε: |
αν το δικο σου δεν πιανει για καποιο λογο εφοσον το τοποθετεις σωστα (αναλογα την περιπτωση που ειπαμε) να τους το πας πισω και να ζητησεις αλλαγη! ειναι υποχρεωμενοι να στο αλλαξουν η επισκευασουν γιατι πιθανα να εχει και προβλημα. |
Πρόβλημα δεν έχει σίγουρα το μηχάνημα γιατί πιάνει σε 3 ακόμα αυτοκίνητα που το έχω δοκιμάσει μια χαρά, όπου και να το βάλεις κάτω από το παρμπρίζ. Επομένως είναι θέμα καθαρά αυτοκινήτου. |
Ειτε εχεις αισθητηρα βροχης ειτε οχι θα πρεπει να τοποθετησεις το e-pass κοντα στον καθρεφτη (απο την πισω πλευρα), εκει που εχει το σκιαδο του τζαμιου κατι μαυρα στιγματα ή "τελιτσες" (μονο εκει μπορει να δει το e-pass το μηχανημα που ειναι στα διοδια) και δεν θα εχεις προβλημα.....
Αυτο συμβαινει σε ολα τα αυτοκινητα που ειναι παραγωγης μετα το 2000 διοτι εχουμε στο μπροστα τζαμι μεβρανη κατα των ακτινων του ηλιου UVA & UVB με δεικτη προστασιας 80 κτλ κτλ κτλ....
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ!!!!!!
BYRON206 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
paris Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 45
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Φεβ 2005, 10:35:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Είχα το ίδιο πρόβλημα. Η λύση; Απλή! (ισχύει για μοντελα μετά το 2002)Τοποθετούμε τον πομποδέκτη e-pass κοντά στον εσωτερικό κεντρικό καθρέφτη. Θα εφάπτετε στο παρμπρίζ πίσω από μια μαύρη μικρή μεμβράνη που έχουν πλέον όλα τα αυτοκίνητα μετα το 2002. Αλλώστε αν θεσ μπορείσ να διαβάσεις περισσότερες πληροφορίες και απο το manual του αυτοκινήτου. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
edi (ilias) Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.6 (16v) xs
Ένταξη: 13 Φεβ 2006 Δημοσιεύσεις: 10 Τόπος: ATHINA
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 01 Μάρ 2006, 17:21:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω παντος παιδια το εχω στον καθρεπτη απο πισω και΄παιζει' μια χαρα.
edi nfs |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|