PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 η 307cc(το παλιο)
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2006, 11:01:38    Θέμα δημοσίευσης: 206 η 307cc(το παλιο) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πουλησω το 206 για να παρω το 307cc αλλα μεταχειρισμενο?πληροφοριακα το 206 το πηρα καινουργιο και το εχω 8 μηνες αλλα μου αρεσει πολυ το 307cc σε μαυρο χρωματακι Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2006, 11:49:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περιεργη ερωτηση!!! Μιλας για δυο τελειως ανομοια αυτοκινητα... Αν σαρεσει (και σε ποιον δεν αρεσει δηλαδη) ενα ανοιχτο αυτοκινητο που γινεται και κουπε και μπορεις να το υποστηριξεις και οικονομικα τοτε δεν χρειαζεται σκεψη!!! Απλα, να ξερεις οτι οι χωροι στα πισω καθισματα ειναι αθλιοι και οι επιδοσεις του 307cc 1.6 χειροτερες απο ενα 206 1.4 16ν!!!
Βεβαια, ενα 307cc δεν το παιρνεις για τις επιδοσεις του...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
KIRILAS 307cc (ΚΩΣΤΑΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307cc 1,6 16v

Ένταξη: 20 Σεπ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιαν 2006, 15:47:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα συμφωνησω για τις επιδοσεις αλλα οχι για τους χωρους του. Αφηστε με να γνωριζω κατι παραπανω γιατι το εχω. Και εχω κανει και αρκετα ταξιδια με 4 ατομα στο αυτοκινητο. δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.

Εμενα η γνωμη μου φιλε ειναι να κανεις οτι λεει η καρδια σου και μην ακους κανεναν. Κι εγω ειχα 307 τριπορτο αλλα στον εναμιση χρονο δεν αντεξα και χωρις να ακουσω κανεναν την εκανα την κινηση!!

let's go straight to number one...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιαν 2006, 21:39:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οντως με το cc που κατεβηκαμε αθηνα, δυο ψιλομαζεμενοι πισω καθησαμε και βγαλαμε και ταξιδι τοσα χλμ.
μια χαρα ειναι το αμαξι ρε παιδια!

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιαν 2006, 23:10:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Απλα, να ξερεις οτι οι χωροι στα πισω καθισματα ειναι αθλιοι

Shocked Shocked Shocked Shocked

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιαν 2006, 23:49:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χορις 2η σκεψη θα επερνα το 307CC.Εχω το 3θυρο 307 και οποτε βλεπω το CC στον δρομο ειλικρινα με ποναει η καρδια μου.Απο επιδωσεις δεν εχει λογο του βαρους του αμαξιου απο την ανκληνωμενη οροφη αλλα αυτο φτιαχνετε.Επισης ειναι πολυ πιο ομορφο απο το Megane ας πουμε.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιαν 2006, 08:51:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τωρα με αυτα που λετε θα αρχησω να ψαχνω για 307 !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιαν 2006, 09:58:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν έχεις τα χρήματα να ψάξεις!

Αλλά πριν αγοράσεις να το κάνεις μια βόλτα να δεις πως πάει.

Είναι ένα πάρα πολύ αξιόλογο αυτοκίνητο που όμως αναδεικνύεται πολύ περισσότερο με το 2λιτρο μοτερ (με τα 138ps ή 143ps το facelift) Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
KIRILAS 307cc (ΚΩΣΤΑΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307cc 1,6 16v

Ένταξη: 20 Σεπ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιαν 2006, 20:28:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια για να βαλουμε λιγο τα πραγματα στη θεση τους ας μην τα θελουμε και ολα δικα μας. Δεν μπορεις να ζητας απο ενα ομορφο αυτοκινητο γκαζι κι απο ενα γρηγορο αυτοκινητο ομορφια.

Αν καποιος τα θελει και τα δυο και μπορει να τα αποκτησει ας παει σε μια αντιπροσωπεια της ΒΜW! Πιστευω οτι εχουν μεινει λιγες ακομα Μ3 CABRIO!

let's go straight to number one...
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 01:04:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KIRILAS 307cc έγραψε:
Αν καποιος τα θελει και τα δυο και μπορει να τα αποκτησει ας παει σε μια αντιπροσωπεια της ΒΜW! Πιστευω οτι εχουν μεινει λιγες ακομα Μ3 CABRIO!

Thumb right

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 05:39:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα τα λετε.Συμφωνω.Παντως αν το ψαχνεις ξεκινα απο τις αγγελιες του club.Καπου πηραν τα ματια μου μια που ελεγε για ενα 307 σε τιμη ευκαιριας.Και μαλιστα δεν εχει ασχολιθει κανενας μαζι της τοσο καιρο.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 10:28:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
KIRILAS 307cc έγραψε:

Thumb right

Μήπως είστε υπερβολικοί?!?!?!?!?
Δεν έχουν γκάζι μόνο τα 343 άλογα!!!!

Μην πηγαίνεται από την μια άκρη στην άλλη!
Υπάρχουν και ενδιάμεσες λύσεις σε νορμαλ λεφτά και με νορμάλ άλογα για ευχάριστη και σβέλτη μετακίνηση (που φυσικά και απέχει από την εκπληκτική πλην όμως πανάκριβη Μ3!!) Shocked Shocked Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 14:43:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
τωρα με αυτα που λετε θα αρχησω να ψαχνω για 307 !

έχει και η πεζώ κάτι δίλιτρα cc που τις ξέμειναν και τα δίνει γύρω στα 25000.

για τσέκραε και εκεί Wink

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 14:47:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimchri 206cc ή 307 cc?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 20:22:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
dimchri 206cc ή 307 cc?

Μάνθο μου για να ξεμείνει κάτι πρέπει να έχει βγει ο αντικαταστάτης του...
Και ως γνωστό face lift πρόσφατο έχει φάει το 307 cc .
Για 307 cc μιλάω λοιπόν. απλά έχουν την παλιά μάσκα. Wink

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 22:27:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο δεν θα με χαλαγε καθολου.Ισα ισα που μου αρεσε περισσοτερο.Συμφωνιτε???

Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2006, 09:06:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nod Nod Nod το παλιο !! ειναι Thumb Left Thumbs Up
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2006, 18:01:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνωωω! Thumbs Up
Επιστροφή στην κορυφή
PICASO (HLIAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 cc 1,6Τ

Ένταξη: 09 Ιαν 2005
Τόπος: THESSALONIKI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2006, 19:23:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οντως το παλιο ειναι ολα τα €υρω!!!!!
Εγω παντως ψηφιζω 307cc!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2006, 20:56:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένας οικογενειακός φίλος που αλλάζει γρήγορα αυτοκίνητα και είχε το 307cc με τα 180 έλεγε ότι το αμάξι δεν έχει νεύρο σε σχέση με το παλιό του αυτοκίνητο (Cooper 1.6 το απλό) και τελικά το άλλαξε με ... Nissan Pathfinder περι ορέξεως... Shocked τώρα αν σε ενδιαφέρει περισσότερο η συμπεριφορά στο δρόμο και δεν θα κάνεις ταξίδια με πάνω από 2 άτομα η γνώμη μου είναι να πάρεις το 206cc 2.0 επειδή το έχω το αυτοκίνητο είναι εκπληκτικός ταξιδιάρης αρκεί να μην θες να πάρεις όλη τη παρέα σου μαζί. Για τους χώρους τώρα επειδή έχω μπεί και στο 307cc και στο Megane οι διαφορές είναι απειροελάχιστες αλλά η εξυπνάδα με την ηλιοροφή είναι μεγάλο ατού του Ρενό που κατα τη γνώμη μου είναι και πιό όμορφο αυτοκίνητο από τα δύο. Τώρα στα λεφτά που είναι το 307cc 1.6 ~25.000 ευρώ εγώ θα έπαιρνα όπως και πήρα το 206cc 2.0 Rolland Garros και δερμάτινο σαλόνι με εκπληκτικά καθίσματα (και έχω μπει σε πολλά αυτοκίνητα καλύτερο μπάκετ έχει μόνο το RC , η Μ5 και τα Subaru (αν είσαι λεπτός γιατί είναι ψιλοσφικτά στη μέση με μεγάλα αυτιά όπως και του RS4) ).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης