PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ανακοίνωση για το 206 CC μου
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Δεκ 2002, 19:33:17    Θέμα δημοσίευσης: Ανακοίνωση για το 206 CC μου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Hθελα να βγάλω μία ανακοίνωση ... στο αντίστοιχο τόπικ αλλά δυστυχώς ανακοινώσεις βγάζουν μόνο οι moderators και οι διαχειριστές.... Sad
Τα παρακάτω τα γράφω γιατί είναι πολλά τα παιδιά που μου στέλνουν email και προσωπικά μυνήματα και με ρωτούν γιατί χάθηκα?

Οπότε υποχρεωτικά ανοίγω εδώ topic....

Λοιπόν, το 206VV (Vini) έπαψε από σήμερα 11/12/2002 να υπάρχει.
Το αυτοκίνητο πουλήθηκε. Οπως καταλάβατε πλέον πηγαίνω για αγορά νέου άλλου αυτοκινήτου.

Και τώρα θα πω δύο λόγια τα οποία νομίζω θα σας φανούν χρήσιμα όσο αφορά την πώληση του 206:

1. Η μεταπωλητική αξία των 206 είναι θλιβερά χαμηλή σε σημείο που πολλοί να μην τα αγοράζουν. Το τρέξιμο και ο αγώνας 1 μηνός αυτό μου απέδειξε.

2. Τα αξεσουάρ και οι τυχόν βελτιώσεις ΒΛΑΠΤΟΥΝ την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτο, ακόμη και τα στάνταρ αξεσουάρ π.χ. ηλιοροφή, συναγερμός, ηχοσύστημα, ζάντες αλουμινίου. Και όλα αυτά γιατί το 206 υπάρχει σε πολλές εκδόσεις χωρίς κανένα εξτρά....

3. Τα προβλήματα τους είναι γνωστά ΠΑΝΤΟΥ σε σημείο που μου έλεγαν για προβλήματα που τα είχα και εγώ και δεν ήξερα τι να πω....

4. Το δεδομένο του καλού κινητήρα και της καλής οδηγικής συμπεριφοράς ΔΕΝ μετριώνται καθόλου στην αγορά αφού εκεί πλέον παίζει μόνο η αξιοπιστία και η κατάσταση του αυτοκινήτου. Επιπλέον είναι πολλοί λίγοι εκείνοι που θα απασχοληθούν με τα 110 άλογα και την οδηγική συμπεριφορά. Υπήρξαν άνθρωποι που μου είπαν ότι είναι μειονέκτημα ο κινητήρας 1600....καλύτερα να ήταν 1100 γιατί είναι και ποιο οικονομικός...

5. Πριν δώσετε το 206 σας ΒΓΑΛΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ... από ΠΑΤΑΚΙΑ μέχρι ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΑΕΡΟΤΟΜΗ.... δεν τα λαμβάνουν καθόλου υπόψην στην τιμή!!

Και τώρα η ερώτηση κρίσεως! Γιατί το έδωσα???
Θα μπορούσα να απαντήσω στο ανάλογο topic που έχει ανοιχτεί "αν είμαστε ευχαριστημένοι με το 206"...αλλά δεν θα ήθελα να γίνω εριστικός ή ακόμη και ενοχλητικός...

Ισως θα ήμουν ο μόνος που θα έλεγε ΟΧΙ....και μάλιστα με αποδείξεις....
Το ΟΧΙ δεν έχει α κάνει μόνο με το 206 σαν αυτοκίνητο αλλά και με την εταιρεία Peugeot και με την επίσημη αντιπροσωπεία αλλά και με το κάθε εξουσιοδοτημένο κατάστημα ή συνεργείο.

Άσχετα αν στρίβει ή όχι το 206, αν έχει καλή μηχανή ή όχι....ένα αυτοκίνητο (δυστυχώς ή ευτυχώς) είναι και άλλα πολλά πράγματα.... Προσωπικά το 206 δεν μου έδωσε αυτά που ήθελα. Τι ήθελα?
1. Αξιοπιστία
2. Ασφάλεια
3. Αfter Sales Support
4. Καλό σασί, καλή συναρμολόγηση
5. Εγγύηση της προκοπής

Τελειώνοντας θα πω ότι το 206 μου είναι πλέον παρελθόν...και καλορίζικο και καλοτάξιδο το καινούριο μου αυτοκίνητο....με φουλ εγγύηση 6 ετών!!! Smile Smile Smile

προς Αdmins: αν νομίζετε ότι τα παραπάνω ενοχλούν μπορείτε να τα διαγράψετε....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Δεκ 2002, 19:47:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελπιζω να μην σε χασουμε και απο το Fotum..... Sad

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
XS 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS 1.4lt (not mine lolz!)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Δεκ 2002, 20:20:32    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
...και καλορίζικο και καλοτάξιδο το καινούριο μου αυτοκίνητο....με φουλ εγγύηση 6 ετών!!! Smile Smile Smile

Με γεια σου ό,τι κι αν είναι! Smile

Μόνο αν μην είναι Toyota! (Είναι κάποια άλλη εταιρεία με 6 χρόνια εγγύηση; Με 5 είναι η Ford/Hyundai, με 7 Mitsubishi/Honda.. δε θυμάμαι άλλη) Δεν ξέρω βέβαια, αν έχω χάσει κάποιο επεισόδιο και έχεις ήδη πει ποιο αυτοκίνητο είναι. Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Δεκ 2002, 21:03:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

FAIRWELL TO A (LION) KING

Μην τολμησεις να χαθεις απο το Φορουμ ακους Question Question
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Αντε με συγκινησες βραδιατικα

Τι να πω αυτα ειναι τα τυχερα...Εσυ τοσα προβληματα και εγω με ενα ταπεινο 1100 ολα ρολοι
Γιατι δεν μου ειπες να ανταλλαξουμε????? Laughing Laughing

PS:O καινουργιος ιδιοκτητης θα φανει απο το Φορουμ?(δεδομενου οτι εχει και το αυτοκολλητο)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 00:46:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοριζικο το νεο σου τουτου και καλοταξιδο!!!!
Κριμα που δεν το πουλαγες πιο πριν.... Crying or Very sad (για μενα τουλαχιστον!!)
ειχε ολα αυτα που ηθελα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 01:30:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α γι αυτό είχες χαθεί από το forum πουλάκι μου. Smile
Εγώ να ξέρεις πάντως οτι σε δικαιολογώ. Και αν πήγες Toyota, για μένα έκανες άριστη επιλογή (αν έχεις χτυπήσει καμια Celica ή κανα MR2 ακόμη καλύτερα). Ή μήπως κανα MX-5; Θα σε φάω... Razz Beats me... Wink
Καλορίζικο ρε φιλαράκι το καινούργιο σου αυτοκίνητο, καλοτάξιδο και σιδερένιο, και μακάρι να σε γεμίσει και να σου δώσει οτι πραγματικά ψάχνεις. Ούτως ή άλλως, αυτό ψάχνουμε όλοι μας στην καλύτερη συσκευασία βάση του οικονομικού μας.

Και πάλι καλορίζικο, και μην χαθείς...

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 01:59:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλοταξιδο το νεο σου αυτοκινητο μηπωσ ειναι opel.!καλα και απροβληματιστα χιλιομετρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 08:54:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
καλοταξιδο το νεο σου αυτοκινητο μηπωσ ειναι opel.!καλα και απροβληματιστα χιλιομετρα.

Kαλημέρα Ελλάδα....

Ο Γιάννης είναι πονηρός.... Wink

Opel Astra 1600 Sport Gold Edition ... Wink Wink

Αλέξανδρε όχι και να χαθώ...τι είναι αυτά που λες...Αλλωστε υπάρχουν και άλλα παιδιά εδώ με διαφορετικές μάρκες αυτοκινήτων...
Εκτός φυσικά αν οριοθετηθούν οι κανόνες λειτουργίας από τα παιδιά που διαχειρίζονται το χώρο....

Ευχαριστώ για τα καλορίζικα.... Σε δύο μήνες που θα έρθει από Γερμανία θα σας πω και εντυπώσεις... Προς το παρόν μπορώ να σας πω εντυπώσεις για το Opel Agila που μου έδωσαν για να κυκλοφορώ μέχρι τότε
(Opel PreSales Support... Shocked Shocked Shocked )
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 09:13:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nίκο, εύχομαι πραγματικά να βρείς ότι επιθυμείς σε ένα αυτοκίνητο ιδιαίτερα αυτή την εποχή που τα πράγματα έχουν χειροτερέψει Sad

Λυπάμαι που τα πράγματα εξελίχθηκαν έτσι, αλλά thats life!

Aλλωστε (τι πρωτότυπο) τα είχαμε πει από την αρχή... πέρισυ και δυστυχώς βγήκα αληθινός (πράγμα που ΔΕΝ ήθελα!)

Βέβαια επειδή πάντα προσπαθώ να είμαι ειλικρηνής και συγκρατημένος κατ'αρχήν διαφωνώ με τις τελικές εντυπώσεις σου αλλά ωφείλω να τις σεβαστώ ως προσωπικές σου εκτιμήσεις!

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος:

1. Αξιοπιστία -> Ανάλογα πως την ορίζεις. Στο είχα πει από την αρχή· πλαστικά 0 πλαίσιο και κινητήρας 10'

2. Ασφάλεια -> Εδώ διαφωνώ και έχεις και εσύ αποδείξεις! 1ο στην κατηγορία του μέχρι πέρυσι (δεν έχω κοιτάξει αν εξακολουθεί να είναι...)

3. Αfter Sales Support -> Εδώ κάνω τουμπεκί! Ολοι μας τα παράπονα τα έχουμε. Ηταν και απο τους κύριους λόγους που αποφασίσαμε να οργανωθούμε...

4. Καλό σασί, καλή συναρμολόγηση -> Σασί α-ψ-ο-γ-ο! Πλαστικά μαπέ!

5. Εγγύηση της προκοπής -> Ομοίος τουμπεκί, αν και προσωπικά την εκμεταλλεύτηκα δεώντος αν και με ολίγη ταλαιπωρία... Το τελικό προϊόν με έχει αφήσει ιδιαίτερα ικανοποιημένο...

Τέλος πάντων, αυτά θα τα λέμε και θα τα λέμε συνέχεια και μάλλον δεν θα καταλήξουμε πουθενά...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!
Και βέβαια να μείνεις όσο ικανοποιημένος επιθυμείς εσύ...

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
XS 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS 1.4lt (not mine lolz!)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 11:34:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Opel Astra 1600 Sport Gold Edition ... Wink Wink

Καλοτάξιδο το νέο σου όχημα! Smile

Για να πω κι εγώ την εξυπνάδα μου (πιστεύω θα έχεις ακούσει αρκετές παρόμοιες), γιατί δεν χτύπησες ένα Focus 3D 1.8lt στα ίδια χρήματα; Ίδια φιλοσοφία, καλύτερο στα σημεία, πιο γρήγορο, στρίβει μάλλον καλύτερα, αξιόπιστο, 4 δισκόφρενα και πλέον δεν υφίσταται θέμα τεκμηρίου. Το θέμα αισθητικής είναι εντελώς υποκειμενικού, οπότε αν δεν σου άρεσε πάω πάσο. Confused

Πληροφοριακά, το 206 πόσο αγοράστηκε και πόσο πουλήθηκε (km, ηλικία);
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 11:47:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικόλα, καλορίζικο και καλοτάξιδο...............

Εγώ ρε Νικόλα, στο πμ που σου έστειλα, δε σου είπα ούτε που χάθηκες, ούτε που είσαι, αν το ένα, αν το άλλο...............

Ενα καφεδάκι σου ζήτησα ο άμοιρος...............

Τι ζητάω...................ένα πτωχό, πλην τίμιο καφεδάκι..............

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 11:48:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλορίζικο Νίκο,με πολλά ασφαλή χιλιόμετρα!
(Δεχόμαστε opel στα touring,έτσι δεν είναι? :D )

Εγώ πάντως με αυτά τα χρήματα,θα αγόραζα ένα.......................206 GTI !!!!!!!

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 12:08:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ήθελα να γράψω τίποτα σε αυτό το topic, για το λόγο ότι ήταν του Vini και ότι ήταν να πω στο Nίκο το είπα προσωπικά.

Όμως επειδή διάβασα κάτι για "μεταπωλητική αξία" των Peugeot, θα πω μια αληθινή ιστορία. O λόγος είναι ότι είμαι η τρίτη γενιά στην οικογενειά μου, που αγοράζω αυτή τη μάρκα και νομίζω ότι δικαιούμαι να ομιλώ.

Tο πρώτο ήταν το 404 του παππού μου. Eν έτη 1980κάτι πήγαινε Aθήνα-Θεσσαλονίκη σε 4 ώρες κρατώντας 160άρες, την στιγμή που τα αντίστοιχα εκ Mογγολίας ή Γερμανίας δεν τα είχαν τελική. Tο αυτοκίνητο αυτό αποσύρθηκε το 1987 στο πατρικό του παππού μου. Όταν μετά από δέκα χρόνια χρειάστηκε να μετακινηθεί, κατέβηκε από τους τάκους, φουσκώθηκαν τα λάστιχα και με μία μπαταρία, πήρε εμπρός με την μία. Xωρίς λάδια χωρίς τίποτα. Eίμαι σίγουρος ότι αυτή τη στιγμή εάν πάω με ένα σετ λάστιχα, μία μπαταρία, λάδια, βαλβολίνες και βενζίνη σε πέντε ώρες θα πίνω κάφε με τον Miltella και τον pduke. Bρέστε μου κάτι αντίσοιχο εκ Mογγολίας ή Γερμανίας και ελάτε να συζητησούμε. Στο δρόμο.

H δεύτερη γενιά δεν πιάνει, γιατί ο θείος εκ Γαλλίας ήταν εργαζόμενος στην PSA. Oπότε τι να λέμε.

Όσο για την τρίτη γενειά. 5 τα χαράματα στην εκίνηση του tour για το Πήλιο. Aπό λάθος εκτίμηση βρίσκομαι μέσα σε γούβα στην Tατοίου όπου το νερό έφτασε μέχρι τους υαλοκαθαριστήρες. Στο πρώτο σκορτσάρισμα, πρώτη εν κινήσει, γκάζι και το 206 βγαίνει από τα νερά όπως βλέπουμε στις διαφημίσεις των θηριώδη SUV, εν μέσω καπνών από την μηχανή λόγω εξάτμησης των νερών. Πιθανόν να πήρε νερό το κιβώτιο ή ο συμπλέκτης γιατί δύο μέρες στο Πήλιο, η πρώτη και η τρίτη έμπαιναν με δυσκολία. Όμως αυτό δεν με εμποδισε να κάνω περίπου 800 χλμ. και να συνεχίζω μέχρι να ξεβαρεθώ και να το πάω στο συνεργείο.

Tα Peugeot δεν έχουν 'μεταπωλητική αξία", όπως δεν πωλούνται οι αναμνήσεις (ευχάριστες ή δυσάρεστες). Γιατί όσοι είχαν και έχουν Peugeot ξέρουν ότι πάντα θα είναι εκεί όταν το χρειαστούν. Γι' αυτό "άστο εκεί να υπάρχει... ποτέ δεν ξέρεις".

Όποιος έχει να μας πει κάτι αντίστοιχο με γερμανικό ή μογγόλικο, ας μας το πει.

Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 12:18:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

Όποιος έχει να μας πει κάτι αντίστοιχο με γερμανικό ή μογγόλικο, ας μας το πει.

Εγώ έχω έναν γερμανικό ποιμενικό, μπορώ να πώ???
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 12:18:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαι επειδή ξέχασα να το γράψω...

Σαφώς και δεχόμαστε το Opel Astra 1600 Gold Edition του Vini. Δεν νομίζω να τέθηκε κανένα τέτοιο δίλημα.

Θα είμαστε το club του 206 και ενός Opel Astra ... μην με μαλώνετε που τραγουδώ τη νύχτα!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Smile colors Smile colors
Nικόλα καλοτάξιδος.!!!!!!
Smile colors Smile colors

Mπορείς να δηλώσεις και συμμετοχή για το Περτούλι. Θα είμαστε επιεικείς μαζί σου. Δεν θα επιτρέψω σε κανένα να σε περάσει από πάνω. Mόνο από κάτω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

PS: Θέλω να είμαι μπροστά όταν θα συναντηθείς πρώτη φορά, με τον Pezomaniaκο, και θα έχεις το καινούριο τουτού Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 14:15:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοριζικο και καλοταξιδο το νεο σου τουτου Wink

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 15:35:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλορίζικο Νίκο το Astra σου και με πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 16:21:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλορίζικο και καλοτάξιδο. Ελπίζω στο Astra να μην αντιμετωπίσεις τα όποια προβλήματα Evil είχες με το 206 σου.

Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 16:51:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλορίζικο και από μένα το καινούργιο σου αυτοκίνητο. Το μόνο παλούκι είναι, αντε ξανά στρώσιμο... :D Αλλά θα το διασκεδάσεις... Laughing

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 17:31:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να μην γινω κουραστικος , τα ειπαμε και απο το τηλεφωνο, καλοριζικο!
επισης οοοοοτααααννννν πουλησεις το astra μετα απο χ χρονια , θυμησου με για τα αξεσουαρ....! Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης