PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 206 1.6 16v XS

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Skillage (Τζίμυς)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206

Ένταξη: 04 Φεβ 2006
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Φεβ 2006, 14:18:20    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 206 1.6 16v XS Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά , είμαι νέο μέλος, και η παρέα είναι πολύ μεγάλη και χαίρομαι που βρήκα το club και μπορώ να μοιραστώ απόψεις ιδέες και ερωτήσεις με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εμένα. Μία ερώτση ήθελα να κάνω και δε θα σας κουράσω. Έχει ένα φιλαράκι Peugeot 206 και το παίρνω συχνά και το γουστάρω πάρα πολύ. Οπότε αποφάσισα να πάρω και εγώ. Προσφάτως βρήκα μία ευκαιρία όπου σκέφτομαι να το αγοράσω ένα peugeot 206 16v 1.6 XS του 2003, ελαφώς μεταχειρισμένο, και όντως είναι σε άριστη κατάσταση. Κάνει 10 χιλιάδες ευρώ.. Ήθελα να σας ρωτήσω αν είναι όντως η τιμή είναι τόσο καλή όσο λέει, δεν έχει πολλά έξτρα από ότι ένα άλλο XS παρά μόνο την ηλιοροφή και ζάντες αλουμινίου που τα έχει βάλει αυτός. Παίρνω περιοδικά λένε ότι και πιο φτηνά μπορείς να βρεις κάτι ανάλογο, μπαίνω στο site της Peugeot δεν έχει το ανάλογο μοντέλο, όλοι μου λένε με μια διαφήμιση που παίζει τώρα τελευταία συχνά ότι με 9.980ε πάιρνεις ολοκαίνουργιο Peugeot 206 1.4 16v και δεν ξέρω αν όντως αυτή η τιμή είναι με φπα τελική και με τόσο ποσόν όντως αγοράζεις το συγκεκριμένο αμάξι - με φουλ έξτρα όπως μου είπανε - . Τελικά ξέρετε τι ισχύει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Φεβ 2006, 14:58:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σου φιλε δημητρη.
Καταρχην αλλο το 1.6 αλλο το 1.4.
Επισης αλλο το 1.4 16V και αλλο το 8V (που αυτο που κανει 9,980 ειναι το 8V στην εκδοση X-Design νομιζω). Αν και τωρα που ειδα στους 4τροχους οι τιμες ξεκινανε απο €11,500.
Απο τιμες δεν ξερω τι παιζουν ακριβως αλλα αν ειναι σε καλη κατασταση το αυτοκινητο, ΔΕΝ ειναι τρακαρισμενο που ειναι το πιο σημαντικο, ειναι καλα τα λεφτα. Τα GTi τα 16αρια τα πουλανε και 12 και 13 χιλιαρικα οποτε γιατι να μην ειναι καλη ευκαιρια αυτο. Σιγουρα θα μπορεις να βρεις και με λιγοτερα χρηματα κατι αναλογο, αλλα δεν ξερω αν θα ειναι και αναλογο των προσδοκιων σου. Καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις κατι χωρις προβληματα.
Παντως αν ειναι να παρεις 206 μην κατευθυνθεις σε κατι λιγοτερο απο 1.6. Το 1.4 δεν παει και θα ξοδευεις αβερτα λεφτα να το κανεις να 'παει' και παλι εκει θα ειναι Laughing

ΥΓ οτι επιλογη και να κανεις, σε περιμενουμε στις συναντησεις μας, με το καινουριο σου αποκτημα, καθε Κυριακη στα Flocafe στα Carefour Cool

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Skillage (Τζίμυς)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206

Ένταξη: 04 Φεβ 2006
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Φεβ 2006, 15:19:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
Γεια σου φιλε δημητρη.
Καταρχην αλλο το 1.6 αλλο το 1.4.
Επισης αλλο το 1.4 16V και αλλο το 8V (που αυτο που κανει 9,980 ειναι το 8V στην εκδοση X-Design νομιζω). Αν και τωρα που ειδα στους 4τροχους οι τιμες ξεκινανε απο €11,500.
Απο τιμες δεν ξερω τι παιζουν ακριβως αλλα αν ειναι σε καλη κατασταση το αυτοκινητο, ΔΕΝ ειναι τρακαρισμενο που ειναι το πιο σημαντικο, ειναι καλα τα λεφτα. Τα GTi τα 16αρια τα πουλανε και 12 και 13 χιλιαρικα οποτε γιατι να μην ειναι καλη ευκαιρια αυτο. Σιγουρα θα μπορεις να βρεις και με λιγοτερα χρηματα κατι αναλογο, αλλα δεν ξερω αν θα ειναι και αναλογο των προσδοκιων σου. Καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις κατι χωρις προβληματα.
Παντως αν ειναι να παρεις 206 μην κατευθυνθεις σε κατι λιγοτερο απο 1.6. Το 1.4 δεν παει και θα ξοδευεις αβερτα λεφτα να το κανεις να 'παει' και παλι εκει θα ειναι Laughing

ΥΓ οτι επιλογη και να κανεις, σε περιμενουμε στις συναντησεις μας, με το καινουριο σου αποκτημα, καθε Κυριακη στα Flocafe στα Carefour Cool

Ευχαριστώ για την απάντηση και να είσαι σίγουρος ότι μόλις πάρω το αυτοκίνητο θα έρθω.. Στοsite της Peugeot δεν έχει το 8v παρά μόνο το 16v που το πιο φτηνό μοντέλο αρχίζει από τα 11.890ε, άρα πιθανότητα η τιμή αυτή του 1.4 8v είναι τελική που δείχνει η διαφήμιση στα 9.980ε. Ναι σίγουρα άλλο 16v και άλλο 8v και άλλο 1.6 και άλλο 1.4 . Απλά δε θέλω να πιαστώ κορόϊδο και σίγουρα θέλω να βρω κάτι πιο γρήγορο και άνετο, και επείδη τώρα άρχισα να ασχολούμαι με τα αμάξια διότι θα είναι το πρώτο μου απόκτημα είμαι και λίγο άπειρος.. Αν παρόλαυτα πουλάει κανείς 206 - το έχω περάσει και στις αγγελίες ζήτησης - ας μου αφήσει ένα πμ..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Φεβ 2006, 15:25:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η τιμή με τα 9980 ειναι για το 1.4 8V.
10.000 ευρώ για το αμάξι που λες ειδικά αν δεν έχει πολλά χιλιόμετρα είναι μια χαρά. Σίγουρα θα βρεις και +-1000 ευρώ αν ψάξεις πολύ. Αλλά αν αυτό είναι αυτό που θες (χρώμα, καλοσυντηρημένο κτλ) να το τσιμπήσεις. Απλά τσέκαρε το εξονυχιστικά πριν το αποκτήσεις για να είσαι σίγουρος!
Καλές βόλτες και καλώς μας βρήκες! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Φεβ 2006, 15:38:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skillage έγραψε:

Ευχαριστώ για την απάντηση και να είσαι σίγουρος ότι μόλις πάρω το αυτοκίνητο θα έρθω..

Anytime αρχηγε μου, καλοριζικος και απροβληματιστος ευχομαι!

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης