PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Όλα κάποτε τελειώνουν...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Φεβ 2006, 04:39:44    Θέμα δημοσίευσης: Όλα κάποτε τελειώνουν... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ημερομηνια ειναι 22 Φεβρουαριου 2002 και ωρα περιπου 11.00.
Επιτελους το ονειρο που ειχα απο σχολειοπαιδο θα γινει πραγματικοτητα!
Το πρωτο μου αυτοκινητο που ηθελα εδω και καιρο,σημερα θα το εχω στα χερια μου!
Μολις δεχτηκα τηλεφωνημα απο την Peugeot οτι το αυτοκινητο που εχω παραγγειλει επιτελους εφτασε στα χερια τους!Ισως να ηταν και η πρωτη φορα που σηκωνομουν απο το κρεβατι μου τοσο αποτομα και με τετοιο χαμογελο!Αμεσως περνω τον πατερα μου τηλεφωνο,να παμε να το παρουμε!Μετα απο 2 ωρες φτανουμε στην αντιπροσωπεια!Το μονο που κανω εγω ειναι να κοιταω δεξια-αριστερα μηπως ειναι καποιο απο αυτα που ειχε απ'εξω!Μπαινω λοιπον στην Peugot!το γελιο μου πλεον ειχε μεινει μονιμα στην φατσα μου!Ο πωλητης χωρις πολλα πολλα,μας κατεβαζει στο υπογειο και εκει το βλεπω!!
Ηταν ακομα καλυτερο απ'οτι θυμομουν!Ισως επειδη θα ειναι το δικο μου!!!
Το χαμογελο ακομα δεν ειχε φυγει!Αφου το ξεψυρισα για λιγη ωρα,εκει αρχισε ο πωλητης να μου την σπαει και να λεει τα σπαστικα (πλην σοβαρα) περι συντηρησης,οτι ειναι καταλυτικο και δεν αυτο,και δεν το αλλο,και και και...Σκεφτομαι,τι μου λες τωρα...Αντε τελειωνε το μαγνητοφωνο να φυγωωω!Μετα απο μερικα λεπτα,επιτελους,φευγω οδηγωντας το αγαπημενο μου αυτοκινητο!
Περναγε ο καιρος,το προσεχα υπερβολικα,το καθαριζα,το επλενα,εκανα συνεχεια βολτες μαζι του!Μια μερα λοιπον,αποφασιζω να παω να χαλασω τα πρωτα μου λεφτα για το αυτοκινητο!Με ποιον τροπο?
Να παω να βαλω ενα ηχοσυστημα,αφου παντα το ηθελα αυτο!
Στο σπιτι μου ποτε δεν θα μπορουσα να το κανω οπως ηθελα,αφου στην πολυκατοικια που μενω,δυστυχως,ειναι μονο γεροι και μωρα!Ή θα γκρινιαζουν οι γεροι ή θα κλαινε τα μωρα!Ασε που ο απο κατω εκτος του οτι ειναι τρελος (εχει και καραμπινα,παει για κυνηγι!),ειναι ο μονος γερος που ειναι 800 χρονων και ακουει ακομα!!Αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια!
Βαζω λοιπον το ηχοσυστηματακι μου,σιγα σιγα γιατι κοστισε και πολλα!Μετα απο πολυ καιρο,περιπου 1 χρονο,ψαχνωντας στο ιντερνετ πληροφοριες για το 206ακι μου επεσα κατα τυχη σε μια σελιδα που ελεγε για μετατροπες,φτιαξιματα και για μια παρεα που αγαπουσε το 206 οπως και εγω!Κοιταω καλυτερα την σελιδα και βλεπω οτι υπαρχει καποιο 206club!
"Χμμμ..." σκεφτομαι!Διαβαζοντας τα παντα απο κει μεσα,μαθαινω οτι κανουν και συναντησεις και σκεφτομαι γιατι να μην παω και εγω σε μια απο αυτες?!
Ετσι λοιπον,κανω το πρωτο μου βημα στο 206club!Μια υπερπροσπαθεια παιδιων που ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου!
Οι μερες και οι μηνες ομως περνανε πολυ γρηγορα...Αφου εμαθα το αυτοκινητο μου και τα ορια του αρχισα να ανζητω κατι παραπανω απο αυτο!
Στην αρχη δοκιμασα αναρτησεις,σκουπες,φαρασια,ωσπου εφτασα να του αλλαξω και την ταπεινη αλλα πολυ δυνατη για αυτο,καρδια του αυτοκινητου που τοσο πολυ αγαπω!Αλλαχτηκε μοτερ,καθισματα αλλα και διαφορα αλλα,σε σημειο να το αγαπησω ακομα πιο πολυ με το δικο μου γουστο!
Ηδη φευγει και ο 2ος χρονος με το πολυτιμο αυτο αυτοκινητακι μου και δεν εχω ουτε ενα παραπονο απο αυτο!Αν και θα επρεπε πολλες φορες να σηκωθει και να με βαρεσει!!
το 2005 ηρθε!Σκεφτομαι ολα αυτα που εχω περασει μεσα σε αυτο το "αντικειμενο" που λεγεται αυτοκινητο!Για μενα μονο αντικειμενο που να σε πηγαινει στην δουλεια σου δεν ειναι!Ειναι πολλα παραπανω!Δεν ειναι μονο ενα αψυχο μεταφορικο μεσο!Μεσα σε αυτο εχω βρει την χαρα πολλες φορες,αλλα αλλες τοσες και την λυπη!Απο τσακωμους και καβγαδες,μεχρι χαμογελα,εκδρομες,παρειστικες κουβεντες και βολτες,κοπελες,αστεια...
Στο τελος του 2005 αρχιζω και συνειδητοποιω οτι η μεγαλη μου αυτη αγαπη που λεγεται 206 αρχιζει και "χαλαει"...
Η λεξη "χαλαει" νομιζω ειναι η πιο καταλληλη!Δεν βρισκω καποια αλλη καλυτερη...Σε καμια περιπτωση δεν θα πω "χανετε"!
Δεν θα χασω ποτε την αγαπη μου για αυτο!
Απλα καταλαβαινω οτι το εχω φτασει πολλες φορες στα ορια του και δεν εννοω οδηγικα ορια!Εννοω σε ολους τους τομεις!Δεν ξερω πως να το πω...
Ισως να φταιει η συνηθεια...Αν κατι στην ζωη σου γινει συνηθεια τοτε αυτο χανει το νοημα του...Ισως να φταιει οτι δεν εχω κατι αλλο να του δωσω...
Ισως οτι το χαρηκα οσο γινοταν...Ισως να σκεφτηκα κατι σαν και αυτο που λεμε "ενταξει,καλα εφτασα ως εδω,εκανα και τις βλακειες μου και ειμαι,δοξα το θεο,καλα ακομα"! Δεν ξερω ακριβως...
Οπως γινεται λοιπον και στην ζωη...οταν τελειωνει μια αγαπη πηγαινεις σε μια αλλη!
Πανω στην ωρα λοιπον...!
Μετα απο εκδρομες σε βουνα και λαγκαδια με φιλους,μετα απο πολλες ωρες οδηγησης πισω απο ενα...καπως πιο ψηλο τιμονι απο αυτο του Peugeot,καταλαβα οτι κατι καινουργιο και πρωτογνωρο μαθαινω εδω!
Την off-road οδηγηση!
Αφου εχω γυρω μου πολλους με jeep,κολλησα και εγω το μικροβιο,αφου οπως ειχε πει και καποιος:"Αν μπλεξεις με το χωμα,δεν εχεις γυρισμο!"
Πραγματι,εντυπωσιαστηκα με πολλα πραγματα σε αυτο το στιλ οδηγησης σε χωμα,λασπη,χιονι,νερο κτλ και με κερδισε!
Μολις σημερα παραγγειλα ενα καινυργιο μικρο θηριακι Jimny!
Αλλοι δεν το συμπαθουν καθολου και το σνομπαρουν,σε αλλους αρεσει!
Εμενα με κερδισε πραγματικα,αφου και ομορφο ειναι,αλλα κανει και ...οτι του πεις!!
Τωρα, ειναι ξημερωματα Σαββατου και περιμενω την Δευτερα να ανοιξουν τα δημοσιο-υπαλληλικια για να μεταβιβασω το 206ακι που τοσο αγαπαω σε εναν αλλο φιλο που θελω να ελπιζω οτι θα το προσεχει,τουλαχιστον στο μισο απ'οτι το προσεχα εγω!
Ελπιζω να μην τον δυσαρεστησει τον νεο του ιδιοκτητη,οπως ποτε δεν το εκανε στον πρωτο του!
Στεναχοριεμαι πολυ αυτη τη στιγμη που τα γραφω αυτα,γιατι τα εννοω!
Εξαιτιας αυτου του "αντικειμενου" εζησα ευτυχισμενες αλλα και δυσκολες στιγμες,εξαιτιας του εκανα καινουργιους φιλους και νεες παρεες-αν δεν το ειχα παρει ποτε,δεν θα γνωριζα κανεναν απο σας,με εμαθε τα ορια μου,γενικα το αγαπησα πολυ!
Ξερω οτι εχω χρησιμοποιησει την λεξη "αγαπω" στο παραπανω παραλληρημα μου ενα εκατομμυριο φορες και οτι μιλαω σαν να απευθυνομαι σε καποιον ανθρωπο...!
Το ξερω,ετσι ομως αισθανομαι,σαν να φευγει καποιο κοντινο μου προσωπο...!
Συγνωμμη για ολα αυτα που εγραψα και σας κουρασα αλλα δεν νομιζω οτι θα υπηρχε καταλληλοτερος χωρος για να γραψω τι νιωθω,απο το PSCLUB!
Αυτο το αθανατο club ανθρωπων και αυτοκινητων που γνωριζουν τι θα πει να αγαπας την οδηγηση αλλα και το αυτοκινητο σου με εναν μοναδικο τροπο,που μονο εμεις ξερουμε!
Θελω τοσα πολλα ακομα να γραψω αλλα δεν θα το κανω!
Καλυτερα να τα κρατησω για μενα!
Ευχαριστω αυτην την υπεροχη παρεα,που με εμαθε τοσα πολλα πραγματα και με εκανε να το αγαπησω ακομα πιο πολυ το 206 μου!
Δυστυχως ή ευτυχως για μερικους,δεν προκειται να αποχωριστω ποτε αυτη την παρεα που εχει δημιουργηθει!Απλα ελπιζω να με δεχεστε πια σε συναντησεις και εκδρομες με διαφορετικο πλεον αυτοκινητο απο το δικο σας!Επισης οτι θελετε ειμαι στην διαθεση σας!
Ευχαριστω!
Γιαννης-Κanelj

ΥΓ:H μεγαλη ηρωνεια της τυχης ειναι οτι το καινουργιο μου αυτοκινητο,πιθανολογουν απο την αντιπροσωπια,οτι θα το εχω στα χερια μου,περιπου στις 22 του μηνος!!!Σας θυμιζει κατι η ημερομηνια?Για κοιταξτε στην αρχη αυτου του κειμενου!! Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Φεβ 2006, 05:18:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη ο χρονος κυλαει, οι ανθρωποι οι καταστασεις γυρω μας και μαζι με αυτα και εμεις, αλλαζουν.Ισως η κινηση σου να ειναι και ενα βημα πιο μπροστα.
Εγω το μονο που πιστευω οτι αξιζει σαν ευχη ειναι να γραψεις μετα απο 4 χρονια στο φορουμ ποσο ευτυχισμενος εισουν με το jimny!
Τωρα οσο ανοφορα το κλαμπ, πιστευω πως για ολους εισαι ο "ΚανελοΓιαννος" και αυτο δεν αλλαζει που να παρεις και citroen! (καλα μη λεω και υπερβολες! Laughing )

Καλα χιλιομετρα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Φεβ 2006, 07:39:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
.......Εγω το μονο που πιστευω οτι αξιζει σαν ευχη ειναι να γραψεις μετα απο 4 χρονια στο φορουμ ποσο ευτυχισμενος εισουν με το jimny!
Τωρα οσο ανοφορα το κλαμπ, πιστευω πως για ολους εισαι ο "ΚανελοΓιαννος" και αυτο δεν αλλαζει .............
Καλα χιλιομετρα!

Thumb Left Thumb Left Thumb Left
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα και απο εμένα ''ΚανελόΓιαννε''... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Φεβ 2006, 09:39:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιάννη....καλά...και βρώμικα χιλιόμετρα με τον Jim(n)y...σου. Wink Wink

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Φεβ 2006, 09:53:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη μην ανησυχεις και το τουτου σου ειναι σε καλα χερια! Wink
Καλοριζικο και καλα χιλιομετρα να εχεις με το καινουργιο σου Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Φεβ 2006, 12:38:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά και κακοτράχαλα χιλιόμετρα Γιάννη!

Εννοείται πως από το PSClub δεν φεύγεις! Wink

Όσο για το χώμα έχεις δίκιο! Exclamation

Αν μπλέξεις δεν ξεμπλέκεις με τίποτα...

Rolling eyes Μιλώ εκ πείρας... αν και η δικιά μου πείρα έχει 2 τροχούς λιγότερους... (και μοιάζει πολύ με αυτό αλλά σε πολύ καλύτερη κατάσταση... και φυσικά είναι ολόλευκο...)

(άσχετο αλλά ψάνχονας για CRM φώτο βρήκα αι αυτό...
Constraint; Reserve; and Move on!... αλλά μάλλον δεν έχει σχέση με Honda... Laughing Laughing )

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Σαβ 04 Φεβ 2006, 14:30:45, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Φεβ 2006, 13:37:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έλα ρε Γιάννη... Αφού το ξέρεις ότι το 206club σου μένει για πάντα...

Απλά πλέον στα tourings θα έχουμε και ένα jimny Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Φεβ 2006, 13:51:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανέλλη ...... τα καλύτερα έρχονται !!!!!

Αν και σε βλέπω σε μερικούς μήνες να αρχίσεις συγκρίσεις τύπου.....Καλό το JIMNY αλλά σαν το HUMMER και GD250 του στρατού δεν........

Καλοτάξιδο λοιπόν..........
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Φεβ 2006, 14:42:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο αντρας με το αμαξι δενετε πραγματικα.Δεν το βλεπει μονο σαν μεσο για να τον παει και να τον φερνει.Οπως και να εχει ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος.Θα δεις οτι μολις ζησεις με το καινουργιο σου αμαξι καποιες εμπειριες θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα απ'οτι τωρα.Το 206 θα ειναι μια γλυκια αναμνηση.Καλοταξιδο και καλα λασπομενα χιλιομετρα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Φεβ 2006, 16:00:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε κανελακι...με συγκινησες με αυτα που εγραψες γιατι ετσι νοιωθω εγω με το δικο μου τωρα...κλαψ κλαψ..σνιφ

Καλοταξιδο να ειναι και με πολλες λασπες...!

Υ.Γ.:να ερχεσαι να τα λεμε που και που!

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Φεβ 2006, 17:46:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εεε....καταλαβατε κατι Question Αρχισαμε λιγο - πολυ να σκεφτομαστε την αλλαγη των αυτοκινητων (εγω το εκανα πριν απο 1.5 χρονο).Το 206club το ''παλιο'' καλο εχει χαθει απο την πραγματικοτητα αλλα ζει στις καρδιες οσων το γνωρισαν.Σιγα σιγα ομως θα αρχισει να χανετε και αυτο το οποιο θα αντικατασταθει απο το χ.ψ.207 κτλ κτλ.

Σε ολα αυτα ενα βλεπω και δεν θελω να το παραδεχτω αλλα και ομως δεν γινετε αλλιως.......

....Κυριοι........απλα μεγαλωνουμε.. Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
eve (eva)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.4 (8v) XT (2003)

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Ηγουμενίτσα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Φεβ 2006, 18:11:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mε το καλό να πάρεις στα χέρια σου το νέο σου τουτούνι και να είναι ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ Very happy

206 rulez:)
Επιστροφή στην κορυφή
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Φεβ 2006, 18:14:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τρελογιαννε καλοριζικο το εργαλειο και καλοταξιδο!!!!!!!!!Με φιμε και τα Bucket θα ειναι τρελα οοοοοεεεεεεεεοοοοοοοοοο!!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
fallen_angel82 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 XS GT Look

Ένταξη: 14 Ιαν 2005
Τόπος: Μενίδι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Φεβ 2006, 18:33:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιάννη καλορίζικο και καλοτάξιδο. Μπορεί να μη σε γνωρίζω,
να μη γνωρίζω σχεδόν κανέναν από το club, να έχω χάσει τις συναντήσεις
μας (άτιμη επαρχία, έχεις φάει τους φοιτητές), όμως αυτά που έγραψες με
συγκίνησαν (πανάθεμά σε!). Ελπίζω να νιώσεις για τη χωμάτινη αγάπη σου,
ό,τι και για την ασφάλτινη!!! Wink

Όταν το παιχνίδι τελειώνει,
ο βασιλιάς και το πιόνι
μπαίνουν στο ίδιο κουτί...
Επιστροφή στην κορυφή
oresths (ΟΡΕΣΤΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 205

Ένταξη: 10 Οκτ 2005
Τόπος: ΓΡΕΒΕΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Φεβ 2006, 01:24:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγκινιθηκα Crying or Very sad .οσο για το JIMNY να εισαι σηγουρος οτι θα σου προσφερει ατελειοτες στιγμες απολαφσης.εγω καθε φορα που χιονιζει παρκαρω το pug κ περνω το samurai κ οργωνω καθε πιθαμη χιονιου που θα βρω κ να εισαι σιγουρος οτι θα κανεις πολλες γνωριμιες ιδικα αν γραφτεις σε καποια λεσχη.Θα πεδευτεις πολλες φορες μες στις λασπες θα κουραστεις αλλα στο τελος αυτο που μενει ειναι η εμπειρια.

καλοταξιδο

Υ.Γ.ελπιζω να πηρες το JAPAN Κ ΟΧΙ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ!!! Rolling eyes

PUG 205 1.6 16v
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Φεβ 2006, 01:28:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκεφτειτε το λιγο...Παντα ειναι καλο να υπαρχει κοντα ενα τζιπακι.
Τι θα καναμε αν σε ενα τουρινγκ η στην πιστα φυγει καποιος και σφηνωσει στα χωματα?? Razz Razz Ποιος θα τον τραβηξει εξω??Μηπως καποιο αλλο πεζο?? Question Question Δε νομιζω...Πιστευω οτι ο Γιαννης βρηκε επιτελους τον ρολο του!! Laughing Laughing
Γιαννη πλακα κανω και ελπιζω να χαρεις το αμαξακι σου, οπως εσυ γουσταρεις και πανω απο ολα να μην κολλαει πουθενα!! Smile

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Φεβ 2006, 15:23:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη με το καλο και απο μενα!
πιστευω οτι δεν θα αργησεις να ψαχνεσαι γυρω απο το suzukaki και συντομα σε βλεπω με momo μπακετ , χαμηλωματακι και extreme ζαντουλα!
ασε που υπαρχει και απειρος χωρος για τα ηχητικα!
καλα να περνας κια καλες λασπομαχιες! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Φεβ 2006, 19:50:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλοτάξιδος και καλές περιπέτειες με το jimny! άξιος που θα το βάζεις κανονικά στο χώμα !

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Φεβ 2006, 21:30:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπόν γιάννη καλοτάξιδος ο Jimnys, και ελπίζω σε 2-3 χρόνια να το δώσεις για να πάρεις το SUV που ετοιμάζει η Peugeot.

Ελπίζω μόνο να πηγαίνεις στην δεξια γιατί τωρα τελευταία όλο και περισσότεροι με jimny πάνε μεσαία - αριστερή λωριδα στην αττική οδό, και τους σκυλοβρίζω !!!! ,

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Φεβ 2006, 15:23:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
Γιαννη μην ανησυχεις και το τουτου σου ειναι σε καλα χερια! Wink

Eλπιζω ρε Αρη,γιατι ακομα το λυπαμαι...Αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να το κραταγα.... Crying or Very sad Crying or Very sad
Να μου το προσεχετε! Embarassed

MEMsound έγραψε:
Καλά και κακοτράχαλα χιλιόμετρα Γιάννη!
Εννοείται πως από το PSClub δεν φεύγεις! Wink

Εννοειται και για τα δυο! Twisted evil

SnakeMJK έγραψε:
Έλα ρε Γιάννη... Αφού το ξέρεις ότι το 206club σου μένει για πάντα...
Απλά πλέον στα tourings θα έχουμε και ένα jimny Laughing

Θα σας ανοιγω και δρομο για να περνατε,ρε κουφαλες!! Twisted evil Twisted evil

Tomcat έγραψε:

...σε βλέπω σε μερικούς μήνες να αρχίσεις συγκρίσεις τύπου.....Καλό το JIMNY αλλά σαν το HUMMER και GD250 του στρατού δεν........

Ποιους μηνες?!Ηδη το ξερω!Τι να αναφερω?το βαρος του που ειναι το ιδανικο,το καλοζυγισμα του,τους αξονες του,...( Laughing Laughing Laughing )

nickzotos έγραψε:

Καλοταξιδο να ειναι και με πολλες λασπες...!
Υ.Γ.:να ερχεσαι να τα λεμε που και που!

Για τις λασπες.....απλα θα δεις!!!
ΥΓ:γιατι ποιος ειπε οτι δεν θα τα λεμε?!?! Twisted evil Twisted evil

sod έγραψε:
Τρελογιαννε καλοριζικο το εργαλειο και καλοταξιδο!!!!!!!!!Με φιμε και τα Bucket θα ειναι τρελα οοοοοεεεεεεεεοοοοοοοοοο!!!!!!!!

Το ξερωωωωωωω!! Cool Cool

oresths έγραψε:
... το JIMNY να εισαι σηγουρος οτι θα σου προσφερει ατελειοτες στιγμες απολαφσης.εγω καθε φορα που χιονιζει παρκαρω το pug κ περνω το samurai κ οργωνω καθε πιθαμη χιονιου που θα βρω κ να εισαι σιγουρος οτι θα κανεις πολλες γνωριμιες ιδικα αν γραφτεις σε καποια λεσχη.Θα πεδευτεις πολλες φορες μες στις λασπες θα κουραστεις αλλα στο τελος αυτο που μενει ειναι η εμπειρια.

Υ.Γ.ελπιζω να πηρες το JAPAN Κ ΟΧΙ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ!!! Rolling eyes

το ξερω οτι θα το ευχαριστηθω!Samurai ε?Εγγυηση!!
Οσο για την λεσχη...αν κοιταξεις λιγο καλυτερα την υπογραφη μου... Cool
Το ιαπωνικο πηρα!και μαλιστα το facelift!
Yahoo!

RASTAVIPER έγραψε:
Σκεφτειτε το λιγο...Παντα ειναι καλο να υπαρχει κοντα ενα τζιπακι.
Τι θα καναμε αν σε ενα τουρινγκ η στην πιστα φυγει καποιος και σφηνωσει στα χωματα?? Razz Razz Ποιος θΜηπως καποιο αλλο πεζο?? Question Question Δε νομιζω...ελπιζω να χαρεις το αμαξακι σου, οπως εσυ γουσταρεις και πανω απο ολα να μην κολλαει πουθενα!! Smile

Kanelxpress!Μονο για Peugeot!!
Πιστεψε με...δεν θα κολλαει πουθενα!! Laughing Laughing

DimiP έγραψε:
Γιαννη με το καλο και απο μενα!
πιστευω οτι δεν θα αργησεις να ψαχνεσαι γυρω απο το suzukaki και συντομα σε βλεπω με momo μπακετ , χαμηλωματακι και extreme ζαντουλα!
ασε που υπαρχει και απειρος χωρος για τα ηχητικα!
καλα να περνας κια καλες λασπομαχιες! Wink

Δημητρη θα με τρελανεις?!?!
Εδω προσπαθουν ολοι να τα ψηλωσουν 3,4,6,10 ποντους και εγω θα το χαμηλωσω?!?! Laughing Laughing Laughing
Επισης τον χωρο για τα ηχητικα που τον ειδες?!Το πορτπαγκαζ ειναι λιγο μεγαλυτερο απο το ντουλαπακι του 206!!! Shocked Razz (πλακα κανω!)

glf έγραψε:
καλοτάξιδος και καλές περιπέτειες με το jimny! άξιος που θα το βάζεις κανονικά στο χώμα !

Εμ,τι το πηρα για να το κοιταω?! Twisted evil

DIMCHRI έγραψε:
λοιπόν γιάννη καλοτάξιδος ο Jimnys, και ελπίζω σε 2-3 χρόνια να το δώσεις για να πάρεις το SUV που ετοιμάζει η Peugeot.

Ελπίζω μόνο να πηγαίνεις στην δεξια γιατί τωρα τελευταία όλο και περισσότεροι με jimny πάνε μεσαία - αριστερή λωριδα στην αττική οδό, και τους σκυλοβρίζω !!!! ,

Peugeot SUV????Ποτεεε!
Only jeep,never SUV!!!
Oσο για τους αριστερους..Μην ανησυχεις...τους βριζω και εγω!(ε καλα δεν ειναι μονο τα jimny... Rolling eyes )

Σας ευχαριστω ολους!
Ελπιζω ολοι να κανετε αυτο που σας αρεσει στον οδηγικο τομεα!
Να οδηγειται αυτο που σας αρεσει και οχι αυτο που θελουν οι γυρω σας!
Πολλοι ειναι αυτοι που γελασαν οταν τους ειπα οτι περνω jimny αλλα οσοι εχουν οδηγησει,(ή εστω μπει) σε καποιο τζιπακι (και οχι suv)ξερουν τι θα πει 4x4 offroad οδηγηση!Αν δεν εχουν μπει,δεν ξερουν τι χανουν!!!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης