PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ενεργοποιειται ο συμπλεκτης αρκετα ψηλα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

Ένταξη: 04 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Φεβ 2006, 16:06:08    Θέμα δημοσίευσης: Ενεργοποιειται ο συμπλεκτης αρκετα ψηλα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τον τελευταιο καιρο παρατηρησα οτι η συμπλεκτης ενεργοποιειται αρκετα ψηλα; Απο τι μπορει να οφειλεται αυτο; Πως επιδιορθωνεται;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Φεβ 2006, 17:35:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο δισκος σου ειναι στα τελευταια του!!! Διορθωνεται με αλλαγη δισκου!!! Wink Υποψιν οτι κοστιζει 360Ε!!! Να σου πω, ποσα km εχεις και κυριως τι km ειναι αυτα?!?!?

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Φεβ 2006, 19:06:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομιζω να εχει σχεση αυτο...

Μηπως ηταν τοσο ψηλα το σημειο συμπλεξης παντα και απλα το καταλαβες τωρα?
Γιατι δεν νομιζω να αλλαζει με το καιρο αυτο!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Φεβ 2006, 23:35:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ενεργοποειται τερμα πανω αλλα λιγο πιο πανω απο οτι πριν. Μπορει και να ηταν παντα ετσι. Εχω 13.400km
Επιστροφή στην κορυφή
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Φεβ 2006, 23:41:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Ο δισκος σου ειναι στα τελευταια του!!! Διορθωνεται με αλλαγη δισκου!!! Wink Υποψιν οτι κοστιζει 360Ε!!! Να σου πω, ποσα km εχεις και κυριως τι km ειναι αυτα?!?!?

netblaster μπορει εσυ να ειχες προβλημα δισκου, σε μενα ομως το αμαξι παει κανονικοτατα χωρις να εχει τα συμπτωματα που ειχες.
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Φεβ 2006, 04:09:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Δεν νομιζω να εχει σχεση αυτο...

Μηπως ηταν τοσο ψηλα το σημειο συμπλεξης παντα και απλα το καταλαβες τωρα?
Γιατι δεν νομιζω να αλλαζει με το καιρο αυτο!

Ετσι νομιζω και εγω.Το δικο μου εχω παρατηρισει οτι εχει σημειο συμπλεξης πολυ χαμηλα πραγμα που με βολευει πολυ αυτο στις γρηγορες εκκινησεις.Αφηστε οτι το εχω λιωσει κανονικοτατα και εχουμε τα ιδια χιλιομετρα.Δεν πιστευω να ειναι ο δισκος.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Φεβ 2006, 18:22:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο παλιο αμαξι που ειχα (205) οταν ο δισκος αρχισε να φτανει στο τερμα του (μετα απο 80000km) επιανε πολυ ψηλα σε σχεση με πριν!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης