PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ασταθές ρελαντί -> ανεβαίνω ανηφόρες χωρίς γκάζι!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2011, 16:28:37    Θέμα δημοσίευσης: Ασταθές ρελαντί -> ανεβαίνω ανηφόρες χωρίς γκάζι!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαιρετώ το παλαιό μου σπίτι και μπαίνω στο ψητό πριν με πάρουνε τα μέλια!

το μωρό μου χτυπήθηκε από εποχιακό ιό και δεν τα πάει καλά. είναι ένας μήνας τώρα που ξεκίνησε με μικροαστάθειες στο ρελαντί και εξελίχτηκε σε ετσι-και-αφήσεις-το-γκάζι-σε-πήδηξα κατάσταση!!

και εξηγώ:
στο φανάρι με νεκρά - μαρσάρει αβέρτα (πάει μέχρι 2800-3000) - όλοι γύρω είναι ψυλλιασμένοι για κόντρα... (δεν ξέρουν βέβαια ότι τ α2λιτρα τη σήμερον δεν κάνουν κόντρες λόγω κατανάλωσης..)
εν κινήσει με νεκρά - τα ίδια απλά φαντάζομαι τον από πίσω όταν πατάω φρένο να βλέπει τα στοπ αναμμένα ενώ ακούει τη devil να βρυχάται... και λύνομαι...
εν κινήσει με ταχύτητα ενώ αφήνω γκάζι - Εδώ είναι το πάρτι. συνήθως κρατάει για λίγο στροφές οπότε δεν συμβαίνει το φυσιολογικό "κόψιμο" ταχύτητας όταν αφήνεις και μετά από λίγα δευτερόλεπτα κόβει απότομα και με πετάει στο τιμόνι (σαν να φρέναρε). μετά πάλι γκαζώνει και με κολλάει στο κάθισμα (επαναλαμβάνω, όλα αυτά όταν δεν πατάω γκάζι)

τα φαινόμενα είναι ήπια αν κάνω διαδρομή απαλή σερβιετίσια....
αν του ρίξω κανένα κόφτη ... τρελαίνεται!! Πατάει-αφήνει... κόλαση!!

και για να το κλείνω, ο σύντροφος και συναγωνιστής Roninen βέβαια μου μίλησε για το μοτεράκι του ρεαλαντί, αλλά δεν έχω την γνώση για να προχωρήσω. Αυτήν την γνώση ψάχνω κύριοι!

cheers to all!

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2011, 16:54:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γεια σου εταιρε διλιτρε
μοτερακι ρελαντι... πριν αλλαγη του ομως->
καθαρισμα πεταλουδας...
καθαρισμα μαπ...
και βλεπεις Wink Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

Ένταξη: 05 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2011, 19:01:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτα που λεει ο μανθος ειναι αυτα που κοιτας συμφωνα με τη λογικη αλα επειδη τα peugeot ειναι σαν τον στρατο που ξεκινουν μετα την λογικη Laughing
αν δεν βγαλεις ακρη με αυτα δοκιμασε μια αλλη πεταλουδα

τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο​ εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ.Δεν πειραζει θα σου βαλω νιτρα να ψεκαζεις καλυτερα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2011, 20:08:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πως αλλιως να σου πει το καημενο οτι δεν αντεχει τις μπυρες που κατεβαζεις στο Εκκεντρον ρε αθλιε wannabe rocker; Laughing Laughing Laughing

Κανε οτι ειπε ο Μανθος...
Α!Και πλυντο κιολας...Το ειδα προχθες εξω απο τα ΕΛΤΑ στην Μαρτιου και το λυπηθηκα. Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Μάρ 2011, 16:47:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και το δικο που ειναι ξαδελφακια τα ιδια κανει ακριβως. το μοτερακι του ρελαντι ειναι που ποιανει μπιχλα απο τις αναθυμιασεις. μια φορα το χρονο θελει η πεταλουδα καθαρισμα. εγω την βγαζω εντελως και το μοτερακι απο πανω της και καθαριζω εκει μεσα που φωλιαζει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης