Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
pduke (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V
Ένταξη: 17 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1311 Τόπος: Scholarington(Duke of..)
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2011, 16:28:37 Θέμα δημοσίευσης: Ασταθές ρελαντί -> ανεβαίνω ανηφόρες χωρίς γκάζι!!! |
|
|
Χαιρετώ το παλαιό μου σπίτι και μπαίνω στο ψητό πριν με πάρουνε τα μέλια!
το μωρό μου χτυπήθηκε από εποχιακό ιό και δεν τα πάει καλά. είναι ένας μήνας τώρα που ξεκίνησε με μικροαστάθειες στο ρελαντί και εξελίχτηκε σε ετσι-και-αφήσεις-το-γκάζι-σε-πήδηξα κατάσταση!!
και εξηγώ:
στο φανάρι με νεκρά - μαρσάρει αβέρτα (πάει μέχρι 2800-3000) - όλοι γύρω είναι ψυλλιασμένοι για κόντρα... (δεν ξέρουν βέβαια ότι τ α2λιτρα τη σήμερον δεν κάνουν κόντρες λόγω κατανάλωσης..)
εν κινήσει με νεκρά - τα ίδια απλά φαντάζομαι τον από πίσω όταν πατάω φρένο να βλέπει τα στοπ αναμμένα ενώ ακούει τη devil να βρυχάται... και λύνομαι...
εν κινήσει με ταχύτητα ενώ αφήνω γκάζι - Εδώ είναι το πάρτι. συνήθως κρατάει για λίγο στροφές οπότε δεν συμβαίνει το φυσιολογικό "κόψιμο" ταχύτητας όταν αφήνεις και μετά από λίγα δευτερόλεπτα κόβει απότομα και με πετάει στο τιμόνι (σαν να φρέναρε). μετά πάλι γκαζώνει και με κολλάει στο κάθισμα (επαναλαμβάνω, όλα αυτά όταν δεν πατάω γκάζι)
τα φαινόμενα είναι ήπια αν κάνω διαδρομή απαλή σερβιετίσια....
αν του ρίξω κανένα κόφτη ... τρελαίνεται!! Πατάει-αφήνει... κόλαση!!
και για να το κλείνω, ο σύντροφος και συναγωνιστής Roninen βέβαια μου μίλησε για το μοτεράκι του ρεαλαντί, αλλά δεν έχω την γνώση για να προχωρήσω. Αυτήν την γνώση ψάχνω κύριοι!
cheers to all!
GT όπως Μέγας Τουρίστας
Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2011, 16:54:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
γεια σου εταιρε διλιτρε
μοτερακι ρελαντι... πριν αλλαγη του ομως->
καθαρισμα πεταλουδας...
καθαρισμα μαπ...
και βλεπεις 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
LIONKING (βασιλης) Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"
Ένταξη: 05 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 371
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2011, 19:01:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αυτα που λεει ο μανθος ειναι αυτα που κοιτας συμφωνα με τη λογικη αλα επειδη τα peugeot ειναι σαν τον στρατο που ξεκινουν μετα την λογικη
αν δεν βγαλεις ακρη με αυτα δοκιμασε μια αλλη πεταλουδα
τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ.Δεν πειραζει θα σου βαλω νιτρα να ψεκαζεις καλυτερα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2011, 20:08:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πως αλλιως να σου πει το καημενο οτι δεν αντεχει τις μπυρες που κατεβαζεις στο Εκκεντρον ρε αθλιε wannabe rocker;
Κανε οτι ειπε ο Μανθος...
Α!Και πλυντο κιολας...Το ειδα προχθες εξω απο τα ΕΛΤΑ στην Μαρτιου και το λυπηθηκα.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
groupN (Μπαμπης) Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v
Ένταξη: 18 Μάρ 2009 Δημοσιεύσεις: 252 Τόπος: Θεσσαλονικη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Μάρ 2011, 16:47:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και το δικο που ειναι ξαδελφακια τα ιδια κανει ακριβως. το μοτερακι του ρελαντι ειναι που ποιανει μπιχλα απο τις αναθυμιασεις. μια φορα το χρονο θελει η πεταλουδα καθαρισμα. εγω την βγαζω εντελως και το μοτερακι απο πανω της και καθαριζω εκει μεσα που φωλιαζει |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|