PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συμβουλές [Καίγομαι]

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 18:59:17    Θέμα δημοσίευσης: Συμβουλές [Καίγομαι] Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

hi σε ολους,εκατο συγνωμη για την μεγλαη αποσταση που εχω με το forum αλλα σοβαρα δεν εχω καμια ορεξη πλεον να ασχολουμε με το αυτοκινητο μου.

Μολις ηρθα απο ενα μικρο γειτονικο συνεργειο δυσαρεστημενος και θελω fast γνωμες για το τι μπορω να κανω σε αυτην την κατασταση!

Λοιπον ακουστε και σωστε με μετα!

Το 206 μου ειναι για το 2ο κτεο και με 80000χιλ. το πηγα πριν το κτεο σε ενα γειτονικο συνεργειο για να γινει καποιος ελεγχος και να μην περασει κτeο.

εκει μου ειπαν οτι θα το παρω σε 2 μερες και θα μου τηλεφωνησουν αν προκυψει κατι σοβαρο!

Σε 2 μερες με πηραν τηλεφωνο και μου ανακοινωσαν οτι ο "ελεγχος" αυτος κοστισε 400ευρο.
Πριν λιγο μπηκα στο σπιτι αφου πριν 2 ωρες ημουν εκει και μαλωναμε.Συνοπτικα θα γραψω τα "λαθοι" και τον "αντι-επαγγελματισμο" που εδειξε αυτος ο κυριος και περιμενω απο καποιον μια καλη συμβουλη.

1ον Δεν μου τηλεφωνησε για να μου πει οτι θα αλαχθουν και θα κοστισουν τα εξης: Εμπροστιες ψαλιδες(2),μπροστινα δισκοφρενα,τακακια και ντιζα ζυγαριας.Επισης με πληροφορισε οτι αλλαξε λαδια και συμπληρωσε βαλβολινες(πραμα που κατα την αποψξ μου ειναι σοβαρο).

2ον Οταν τον ρωτησα ποιας εταιριας,κωδικο και ποσο στιχιζουν τα ανταλαχτικα δεν ηξερε να μου απαντηση,και συγκεκριμενα μετα απο 1 μερα θα μου κοψει αποδειξη που θα εξηγει μεσα τι εκανε!ΕΛΕΟΣ

3ον Τιποτα απο τα παραπανω δεν εγινε μπροστα μου ουτε ζητηθηκε απο τον "επαγγελματια" αλλα ουτε μπορουσα να το ζητουσα ο ιδιος διοτι ο ελεγχος θα κρατουσε 2 μερες!

4ον Κατοπιν εορτης μου ειπε οτι μπορει να ξαναβαλει τα παλια ανταλακτικα και γενικα να το φερει σε καποια μορφη,οπως η αρχικη,το αυτοκινητο με 100ευρο για την "αμφισβιτουμενη" προς εμενα εργασια και εκτως αυτου αυτη η εργασια θα κρατουσε 1 μερα.Πληροφοριακα το κτεο ηταν να περασει αυριο αλλα το καθηστερησα με 100 ζορια για το τελευταιο ραντεβου του Σαββατου γιατι απο την Δευτερα και μετα το προστημο 3πλασιαζετε.

Αυτο που εκανα εγω ηταν να πω την γνωμη μου καταμουτρα στον "επαγγελματια",δεν τον πληρωσα γιατι η αποδειξη και το χαρτι που θα λεει αναλητικα τι αντικατασταθηκε και τι ελεγχητικε θα βγει αυριο,δηλαδη σε 1 μερα και ασφαλως και πηρα τα παλια ανταλλακτικα για ελεγχο στο μαγαζι που το εμπιστευομαι 7 χρονια αλλα δυστιχως απεχει 40χιλ. απο το σπιτι μου και μεσα στην εξαταστικη δεν εχω τοσο χρονο.

ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΜΕΣΑ!!!

-sory για τα λαθοι(ορθωγραφικα/φραστικα) που εκανα ειμαι ακομα σε θυμωμενος.

fastfastfast

-----
Δεν ηξερα που ακριβως να ποσταρω το προβλημα μου για αυτο να με συγχωρεσουν οι Mods και να μην το διαγραψουν.

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 20:35:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

....κουραγιο φιλε.
μηπως δεν του ξεκαθαρισες απο την αρχη πως οτι κανει στο αμαξι να σε ενημερωσει πρωτα? πολλοι πατανε πανω σε αυτη τη λεπτομερια μετα για να σε διπλωσουν σε μια κολλα χαρτι.
αν θυμαμαι καλα
ψαλιδια εμπρος κανα 200αρι
μπαρακι(ζυγαρια) αντιστρεπτικης 40
εμπρος φρενα με τακακια κανα 140αρι
λαδια με φιλτρο 60
βαλβολινες κανα 20-30αρι ακομα
αν τα κανεις σουμα και αν σου εβαλε καινουργια ανταλλακτικα και αν τα παλια σου ειναι τοσο πολυ φθαρμενα που ηθελαν αλλαγη και εσυ δεν ειχες παρει χαμαπρι τοτε ιιιιιισως και να μη πηρε και πολλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 20:36:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν είχες σκοπό να αλλάξεις (τα όσα [κι αν] σου άλλαξε) είτε σε ενημέρωνε είτε όχι, τότε:

1ον: Κακώς άλλαξε κάτι χωρίς την έκρισή σου.
Από τη στιγμή που το άφησες για έλεγχο και αν προκύψει κάτι τηλεφωνούν, τότε sorry κι όλας, αλλά η πρωτοβουλία που πήρε ο μάστορας να στο αλλάξει ήταν τελείως μα τελείως λάθος! Από που κι ως που?

2ον: Όντως στα άλλαξε ή @@?
Τα ψαλίδια είναι πανεύκολο να ελεγχθούν αν έχουν αλλαχτεί ή όχι, πάντως.

3ον: Αφού δε σου είπε πως περίσσεψε καμία βίδα ή κανένα γρανάζι πάλι καλά!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Κανονικά πρέπει να στο παραδώσει όπως το παρέλαβε από σένα, και όσο και να κοστίσει αυτό να το χρεωθεί ο ίδιος!!! Τις πρωτοβουλίες του θα πληρώνεις???????

Ενημερωτικά, τα ψαλίδια έχουν 100€ έκαστο σαν ανταλλακτικό, τιμή αντιπροσωπίας! Wink
Αν σου έβαλε αυτά κι όχι κανά ημιτασιόν, τότε θα δεις που θα έχουν και το αυτοκολλητάκι της peugeot πεντακάθαρο πάνω τους.

Άποψή μου, αν στα 80k km που έχεις κάνει δεν έχεις αλλάξει βαλβολίνες, καλά έκανε και στις άλλαξε (για 10-20€ τώρα????). Για τα ψαλίδια...μετά από τόσα km είναι λογικό να θέλουν άλλαγμα, αλλά όχι απαραίτητο (βέβαια ΚΤΕΟ είναι αυτό).

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 21:32:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη τι εγινε και εχασες την ορεξη να ασχολεισαι με το αυτοκινητο σου ; Shocked
οσο για τα αλλα, δικιο εχεις μεν , δεν νομιζω να βγαλεις ακρη δε! εκτος κιαν πιαστειτε στα χερια. Evil

Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 21:54:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1)Ποσες φορες θα πουμε οτι δεν αφηνουμε το αυτοκινητο ετσι, να μας αλλαξουν οτι θελει ο καθενας?
Εγω δεν εμπιστευομαι πλεον κανεναν, ουτε τον προσωπικο μου μηχανικο.

Και θα σας διηγηθω ενα περιστατικο:
Ενας φιλος μου εχει ενα πολο 16ν.
Μου ειπε τις προαλλες οτι αλλαξε λαδια και εβαλε castrol 0-40 RS.
Ωραια του λεω, ποσο σου κοστισαν?
Μου απαντα τιποτα, τσαμπα τα εβαλα.
Πως, απανταω, και μου λεει οτι ο ξαδερφος του δουλευει στο εξουσιοδοτημενο συνεργειο της ..... στην Πατρα.
Παει λοιπον το απογευμα πριν κλεισει στον ξαδερφο του στο συνεργειο, και του αλλαζουν λαδια τσαμπα.
Αυτα τα λαδια ομως, τα εχει πληρωσει καποιος κακομοιρος που αφησε το ακριβο αμαξι του εκειγια σερβις και οταν παει να το παραλαβει πληρωνει για λαδια που δεν του αλλαξαν.
Υστερα απο αυτο, πως να εμπιστευτω να αφησω το αμαξι μου στο αγνωστο συνεργειο?
Και ξερω και αλλα παραδειγματα, για δισους τακακια που δεν αλλαχτηκαν κλπ.
Γι αυτο προσοχη.

2)Απο τη στιγμη πλεον που υπαρχουν τα ΙΚΤΕΟ, ποιος ο λογος να πηγαινουμε στα δημοσια.
Εχω ακουσει πως αν σε κοψουν εκει, σου λενε τι να φτιαξεις και ξαναπερνας εκει χωρις να ξαναπληρωσεις παραβολα και προστιμα.

Η γνωμη μου τωρα, κοιτας αν οντως σου αλλαξε τακακια δισκους ψαλιδια, και για μενα αν ειναι πες του να σου βαλει πισω μονο τα ψαλιδια.
Τα αλλα προτεινω να τα κρατησεις και..την επομενη φορα να προσεχεις περισσοτερο. Rolling eyes

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 1.3 rallye (8V) (2000)

Ένταξη: 26 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 22:15:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:

Και θα σας διηγηθω ενα περιστατικο:
Ενας φιλος μου εχει ενα πολο 16ν.
Μου ειπε τις προαλλες οτι αλλαξε λαδια και εβαλε castrol 0-40 RS.
Ωραια του λεω, ποσο σου κοστισαν?
Μου απαντα τιποτα, τσαμπα τα εβαλα.
Πως, απανταω, και μου λεει οτι ο ξαδερφος του δουλευει στο εξουσιοδοτημενο συνεργειο της ..... στην Πατρα.
Παει λοιπον το απογευμα πριν κλεισει στον ξαδερφο του στο συνεργειο, και του αλλαζουν λαδια τσαμπα.
Αυτα τα λαδια ομως, τα εχει πληρωσει καποιος κακομοιρος που αφησε το ακριβο αμαξι του εκειγια σερβις και οταν παει να το παραλαβει πληρωνει για λαδια που δεν του αλλαξαν.

Αυτο που λες το εχω ακουσει οτι γινεται σε γνωστο μαγαζι στην αθηνα που εχει διαφορα πραγματα.Λεει οτι αλλαζουν λαδια σε ενα αυτοκινητο καθε φορα..
το κορυφαιο ειναι το πως τα επιλεγουν...
α μπεμπα μπλομ του κιθε μπλομ.... Shocked Shocked

το θεμα ειναι πως στα λαδια πχ δυσκολα μπορεις να βρεις το δικιο σου (εχω σκεφτει καποια πραγματα αλλα δυστυχως εχω σκεφτει και τον καταλληλο αντιλογο!! Sad )αν καποιος εχει καμια ιδεα θα ηταν χρησιμη ισως
καλα για τακακια και τετοια γινεται πανικος αλλα τουλαχιστον τα βλεπεις πιο ευκολα!

Οπως ξαναγραφτηκε ΠΡΕΠΕΙ να ελεγξει ολα τα πιθανα ή μη σημεια φθορας
αφου το κανει αυτο ΠΡΕΠΕΙ να σε παρει τηλεφωνο και να σε ενημερωσει!!
βαλβολινες οπως λεει απλα του συμπληρωσε και οχι αλλαξε
πιστευω πως απο τη στιγμη που δεχθηκε να παρεις το αυτοκινητο χωρις να πληρωσεις ή ειναι πολυ σιγουρος οτι θα σε κανει να τον πληρωσεις με το να φερει την αποδειξη ή ειναι πολυ σιγουρος οτι εχει κανει.....μουφα..
οποτε κανει την κοτα Shocked
εγω ειμαι της αποψης πως ή θα κρατησεις τα πραγματα που ΟΝΤΩΣ σου εχει αλλαξει και θα τα πληρωσεις σαν ανταλλακτικα χωρις εργασια (μιας και δε σε ρωτησε) ή αν στο αλλαξει και σου βαλει τα παλια να μη του δωσεις τιποτα!
αν εχει κανει... λαδια και τον ζορισεις λιγο θα φανει!

να μου πεις στην ελλαδα δε μπορει να γινει μια δουλεια χωρις ο ενας να ειναι πιο ψευτης απο τον αλλον??????? Evil Evil

.."detail separates winners from just runners"...
Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Φεβ 2006, 00:19:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επρεπε να σε ενημερωσει για οτιδηποτε εκανε περαν απ αυτο που του 'χες πει οτι θες να αλλαξεις,

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Φεβ 2006, 09:13:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρωτα απ'ολα, περνας ΚΤΕΟ ??? Εγω που ειμαι του 2001 γιατι δεν εχω περασει ακομα ???

Λοιπον ειναι ξεκαθαρο οτι συνενοηθικατε πολυ ΛΑΘΟΣ.
1. Συγνωμη αλλα οταν σου ειπε οτι θα το κρατισει 2 μερες για "ελεγχο" δεν σου μπηκε η υποψια στο μιαλο τι θα το κανει τοσο καιρο ??? Τι ειναι ?? F16 ??? Δεν υποψιαστικες οτι ισως κατι δεν καταλαβε καλα ???
2. Εδω ο ελεγχος του KTEO κραταει 10 λεπτα, τι στο διαολο θα εκανε αυτος 2 μερες ???
3. Επρεπε να του διευκρηνισεις να μην κανει τιποτα ΠΡΙΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ !!!

Δεν φταις εσυ, απλα υπαρχουν τοσοι απατεονες στην αγορα που κ'εμεις πρεπει να ειμαστε λιγο πιο πονηροι και καχυποπτοι, ειδικα οταν παμε σε καποιον με τον οποιον δεν εχουμε συχνα παρε δωσε...

Παντως ΑΝ σου εχει αλλαξει ψαλιδια-δισκους-και ντιζα ζυγαριας, ολα αυτα ειναι μερη που φαινονται. Απλα δες αν ειναι καινουρια καθαρα και αγρατζουνιστα.
Αν και το θεμα δεν ειναι τοσο αν τα αλλαξε (απ'τα χλμ του αυτοκινητου σου ισως και να χρειαζονταν αλλαγη) αλλα οτι αλλαξε ολα αυτα χωρις να σου πει τιποτα.

Ελπιζω να βγαλεις ακρη με τον μαλ**α που εμπλεξες και στο μελλον.... περισσοτερη προσοχη !!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Φεβ 2006, 09:53:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παλι ρε παιδια γιατι το βλεπω λογικο?
Αν πηγε το παλικαρι σε ενα συνεργειο,που απ'οτι καταλαβα δεν ειχε καμια επαφη με αυτον στο παρελθον,και του ειπε "Eνταξει,ελα παρτο σε 2 μερες" ε εσεις τι λετε οτι θα εκανε?Και καλα,πες οτι ο μηχανικος δεν καταλαβε οτι του ειπες,εσυ δεν το φανταστηκες οτι για να ζηταει 2 μερες,θα το ψαξει εξωνυχιστικα και θα σου αλλαξει οτι χρειαζεται?!?!
Και εκτος αυτου,απότι αναφερεις παραπανω,σου ειπε,ελα να το παρεις σε 2 μερες,αρα θα το επερνες επισκευασμενο!Οταν ενας μηχανικος σου λεει:
"Ελα να το παρεις σε 2 μερες" εννοει οτι θα ειναι ετοιμο,τι πιο λογικο?!
Αρα δεν φταιει αποκλειστικα ο μηχανικος,ετσι?
Βασικα θα πρεπε να του ελεγες,κοιτα το και μην φτιαξεις τιποτα,απλα πες μου τι εχει και ποσο κοστιζει!
Τουλαχιστον εκανε καλη δουλεια?! Laughing

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Φεβ 2006, 15:48:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαρηστω για τις απαντησεις...

Καταρχας βρικα την απαντηση που ζητουσα===Κε.Π.Κα.

Για οσους δεν το γνωριζουν ειναι το Κεντρο Προστασιας Καταναλωτη.

Συμφωνησα με τον πατερα μου(καθοτι εγω ειμαι λιγο μικρος για να παρω τετοιες αποφασεις)να το τραβηξουμε και οσο παει.

Δεν μπορει ο καθενας να ξεγελαει εις βαρος των πελατων,γιατι χθες μετα απο 3ωρη λογομαχια ειχα κουραστει τοσο που ημουν ετοιμος να παω να του δωσω τα 400ευρο και να παει στο.....

Το αμαξι το πηρα,οπως και τα χαλασμενα ανταλλακτικα,και ο "μαστορας" δεν πληρωθηκε.
Σημερα το πρωι ειχα δουλειες και δεν ενημερωσα το ΚΕΠΚΑ,αυριο ομως πριν το ΚΤΕΟ θα ενημερωθει και θα γινει καταγκελεια.

Τα ανταλακτικα σημερα σταλθηκαν στον μαστορα εμπιστοσυνης μου για ελεχγο.Το αυτοκινητο θα το παω μεσα στην εβδομαδα για να διαπιστωσουμε εαν εβαλε οντως καινουργια ανταλακτικα,αν ο κατασκευαστης τα εγκρινει και αν η δουλεια εν τελει εγινε σωστα.

Το αυτοκινητο αυριο το μεσημερι θα το περασω απο ΙΚΤΕΟ( Wink ) και αν με κοψουν αυτη τη φορα δεν θα ειναι απλα λογομαχια.

Θα σας κραταω ενημερους για οτι και αν γινει.

Σημειωση:Ο φιλος μαστωρας μου μου ειπε οτι 2 ψαλιδια δεν γινετε να καταστραφουν ταυτοχρονα,η μονη περιπτωση ειναι το τρακαρισμα που απο οτι γνωριζω και ειμαι ο μοναδικος χρηστης του αυτοκινητου δεν εχει γινει ουδεποποτε!!!!!

------------
DimiP έγραψε:
Γιαννη τι εγινε και εχασες την ορεξη να ασχολεισαι με το αυτοκινητο σου ; Shocked

Δημητρη εγιναν τοσα πολλα στο διαστημα που εχει μεσολαβηση που δεν μπορω να τα πω.Αλλα προσωπικα και αλλα λογο χρηματων.

Η απαντηση μου ομως ειναι το περιστατικο που εγινε και δυστηχως για ακομη μια φορα το αυτοκινητο μου κοστισε λεφτα που σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να δωσω.Αυτο ειναι αλλη συζητηση ομως! Razz

Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Φεβ 2006, 17:26:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφού πήγε στο Προστασία Καταναλωτών δεν χρειάζεσαι καμία άλλη συμβουλή Wink , ήταν η καλύτερη κίνηση που μπορούσες να κάνεις. Φυσικά θα βρεις το δίκιο σου και θα πάρει ένα καλό μάθημα ο εν λόγω "επαγγελματίας". Επίσης θα παραδειγματιστούμε και εμείς οι υπόλοιποι γιατί σε όλους μας μπορεί να συμβεί κάτι παρόμοιο...

Πάντως συνήθως αυτά τα κάνουν σε άτομα νεαρής ηλικίας και σε γυναίκες όλων των ηλικιών Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.8 16v(παμε για αλλαγη)

Ένταξη: 18 Ιαν 2005
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Φεβ 2006, 01:05:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η καλυτερη κινηση που μπορουσες να κανεις.Αν και δεν εχω τη παραμικρη ορεξη να υποστηριξω τους "συνεργειατζηδες" αφου πολλα εχω λουστει στο παρελθον εξαιτιας τους......παρολα ταυτα πρεπει να τους "δικαιολογησω" οτι καποια στιγμη χανεις τη μπαλα...Μιλας καθε μερα με τοσα ατομα ..Στο μηνα πλεον εχουν περασει απο το μαγαζι σου τοοοοσα αμαξια που δε θυμασαι τι κ πως...Λογικο ειναι καποια στιγμη να γινουν και λαθη...Δεν τα επικροτω,απλα λεω οτι συμβαινουν...Αφηστε που εχουν κουραστει πια να δεινουν "συμβουλες" φτιαξιματος-πειραγμματος-μετατροπων σε καθε πορωμενο teenager που αν και δεν εχει τα φραγκα γυρναει τα συνεργεια για να δει τι θα κανειο σταμαξι του ΟΤΑΝ θα εχει...Ξαναλεω δεν δικαιολογω..αλλα πρεπει να αναγνωρισουμε καποια πραγμματα,αλωστε κ γω πολλες φορες το χω πραξει.
Τωρα οσον αφορα τη συγκεκριμμενη περιπτωση....Τραβηξε το κ οσο παει....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Φεβ 2006, 18:38:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ΚΕ.Π.ΚΑ. θελει να εισαι μελος για να σε στηριξουν...

..μετα απο πολλα αναθεσαμε σε φιλο μας δικηγορο να το χειρηστει,φανταζομαι κανεις απο τους 2 δεν θελει να παει στα δικαστηρια και θα ινει καποιος συμβιβασμος.

Εν το μεταξυ εχω εξεταστικη και δεν μπορω να φυγω απο θεσσαλονικη,τουλαχιστον τις 2 επομενες μερες,μετα την γνωματευση του αυτοκινητου απο εξουσιοδοτημενο μαγαζι θα το αναλαβει ο δικηγορος.

ΕΓΩ ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!!!

Κοπηκα και στο ΚΤΕΟ για 6 db....και μετα "γιατι δεν ασχολουμε"??? Mad

Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Φεβ 2006, 19:29:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί δεν απευθύνεσαι στο Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ) το τηλέφωνο στην Αθήνά είναι 2103632443. Αυτό απ' ότι ξέρω είναι δωρεάν

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Φεβ 2006, 18:09:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχει και στην Θεσσαλονικη αντιστοιχο ΙΝΚΑ.

Μιλησα με το ΚΕΠΚΑ και ακρη δεν βγενει.

Χθες πηγα για ελεγχο του αυτοκινητου σε αλλο συνεργιο και τουλαχιστον ζημιες δεν βρεθηκαν.

Τα ανταλλακτικα αμφιβολου προελευσεως αλλα "δειχνουν" καλα.
Η δουλεια ικανοποιητικη αλλα τα λεφτα πολλα.

Στην τελικη θα τα δωσω αλλα μετα απο καιρο ετσι για να νιωσει λιγο!! Twisted evil

Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης