PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αντιπροσωπεια Καλλιαντασης & μεταχειρισμενο 206 1.4

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Απρ 2006, 10:41:11    Θέμα δημοσίευσης: Αντιπροσωπεια Καλλιαντασης & μεταχειρισμενο 206 1.4 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια δεν ηξερα σε ποιο τοπικ επρεπε να μπει αυτο οποτε αν πρεπει να μετακινηθει ...

Στην αντιπροσωπεια που αναφερεται στο θεμα, πωλειται ενα μαυρο 206 1.4 μεταχειρισμενο (ελαφρως 641 χλμ.) με 8,500 ευρω.
Οι τυποι λενε οτι ειχε ενα πολυ μικρο τρακαρισμα μπροστα δεξια και οτι φτιαχτηκε, και αυτη που το πουλαει δεν το ηθελε πλεον γιατι φοβηθηκε και γι αυτο το δινει.
ΨΕΜΑ ΜΕΓΑ.
Το αμαξι πρεπει να εχει φαει τρελλη στουκα. Εχει βγει μπαμπριζ , εχει κατεβει μηχανη και εχει γινει πολυ φαναρτζοδουλεια.. Οποτε το νου σας μην την πατησει κανενας. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Απρ 2006, 14:10:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πουλανε?!?!?! Shocked Το ειχα δει τρακαρισμενο αυτο... (Αν λεμε για το ιδιο)

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Απρ 2006, 17:34:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εισαι 100% σιγουρος; αν ναι, κριμα σε αυτον που θα το παρει Sad Sad Sad Sad

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
corey (Kostas)
Μέλος
Μέλος

207 Rallye 2009

Ένταξη: 03 Δεκ 2005
Τόπος: Αν. Salonika

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Απρ 2006, 23:50:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τουλαχιστον έχει 641χλμ Evil (Ελπίζω, κ όχι κατεβασμένα)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Απρ 2006, 14:36:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mιλαμε για την αντιπροσωπεια που υπαρχει στη Βουλιαγμενης; Twisted evil Evil

Αν ειναι αυτη τοτε πρεπει συντομα η lion να τους κατεβασει τις ταμπελες για τα λιγοτερα!Τι να πρωτοπω και τι να πρωτοαφησω!

Οι ανθρωποι στο συνεργειο τουλαχιστον ειναι επιεικως ΑΣΧΕΤΟΙ.
Χρειαστηκε να παω το 206 μου για καποιο λογο εκει και το τι ακουσα δε λεγεται.
Καταρχας δεν ηξεραν να ανεβασουν στο γρυλλο το αυτοκινητο επειδη ηταν χαμηλωμενο, οταν τους εδειξα ΕΓΩ πως το κανουμε αυτο και τους εκανα ρομπα, μου ειπαν αφου το σηκωσαν το εξης αμιμητο. ¨κυριε το αυτοκινητο σας εχει παρει καμπερ απο το χαμηλωμα τοσο ωστε εχουν φαγωθει μονοπατα τα λαστιχα σας!¨Τωρα πως γινεται μετα απο 3 ποντους χαμηλωμα να παρει τοση καμπερ ωστε να φαγωθουν μονοπατα τα λαστιχα το αφηνω στην κριση σας.Επισης μου εβγαλαν ολο το μπροστινο συστημα αχρηστο κατα την κριση τους και μου ειπαν οτι σιγουρα ακουω θορυβους απο κρεμαργερα και ψαλιδια αλλα δεν το ομολογω! Shocked

Ακομηιπαν οτι για να επισκευαστει το αυτοκινητο κοστολογειται στα 1600 ευρω αλλα με μια γεναιοδωρη εκπτωση θα πεσουν στα 1400!Τι καλοι τι αγαθοι τι ψυχοπονιαριδες! Twisted evil
Για κερασακι στην τουρτα μολις κατεβασαν στο αυτοκινητο μπηκε μεσα ο λιγδιαρης γκαραζιερης βοηθος στοκαδορου οπως ηταν μεσα στη μπιχλα μεσα στο πεντακαθαρο αμαξακι μου χωρις καν να πλυνει τα χερια του ωστε να το βγαλει απο το συνεργειο.Φυσικα ειναι αυτονοητο τι λιγδα ειχε κολλησει στο τιμονι και στο καθισμα.
Ενα πραμα που με παραξενεψε και με εκανε να εχω αμφιβολιες ειναι το αν αυτος ο χωρος που εχουν για συνεργειο εχει αδεια,διοτι μαλλον για αποθηκη μολυσμενων ζωοτροφων μου εκανε. Evil

Α και για να μην ακουστει οτι ισως λασπολογω κρυμμενος πισω απο μια οθονη:

Σιματος Λευτερης, 6944 396905 στην διαθεση οποιουδηποτε απιστου Θωμα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Γιώργος-WRC (Giorgos)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

Peugeot 106 1.6 (16v)

Ένταξη: 14 Απρ 2005
Τόπος: Αθήνα - Καλλιθεάρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Απρ 2006, 14:48:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Mιλαμε για την αντιπροσωπεια που υπαρχει στη Βουλιαγμενης; Twisted evil Evil

Αν ειναι αυτη τοτε πρεπει συντομα η lion να τους κατεβασει τις ταμπελες για τα λιγοτερα!Τι να πρωτοπω και τι να πρωτοαφησω!

Οι ανθρωποι στο συνεργειο τουλαχιστον ειναι επιεικως ΑΣΧΕΤΟΙ.
Χρειαστηκε να παω το 206 μου για καποιο λογο εκει και το τι ακουσα δε λεγεται.
Καταρχας δεν ηξεραν να ανεβασουν στο γρυλλο το αυτοκινητο επειδη ηταν χαμηλωμενο, οταν τους εδειξα ΕΓΩ πως το κανουμε αυτο και τους εκανα ρομπα, μου ειπαν αφου το σηκωσαν το εξης αμιμητο. ¨κυριε το αυτοκινητο σας εχει παρει καμπερ απο το χαμηλωμα τοσο ωστε εχουν φαγωθει μονοπατα τα λαστιχα σας!¨Τωρα πως γινεται μετα απο 3 ποντους χαμηλωμα να παρει τοση καμπερ ωστε να φαγωθουν μονοπατα τα λαστιχα το αφηνω στην κριση σας.Επισης μου εβγαλαν ολο το μπροστινο συστημα αχρηστο κατα την κριση τους και μου ειπαν οτι σιγουρα ακουω θορυβους απο κρεμαργερα και ψαλιδια αλλα δεν το ομολογω! Shocked

Ακομηιπαν οτι για να επισκευαστει το αυτοκινητο κοστολογειται στα 1600 ευρω αλλα με μια γεναιοδωρη εκπτωση θα πεσουν στα 1400!Τι καλοι τι αγαθοι τι ψυχοπονιαριδες! Twisted evil
Για κερασακι στην τουρτα μολις κατεβασαν στο αυτοκινητο μπηκε μεσα ο λιγδιαρης γκαραζιερης βοηθος στοκαδορου οπως ηταν μεσα στη μπιχλα μεσα στο πεντακαθαρο αμαξακι μου χωρις καν να πλυνει τα χερια του ωστε να το βγαλει απο το συνεργειο.Φυσικα ειναι αυτονοητο τι λιγδα ειχε κολλησει στο τιμονι και στο καθισμα.
Ενα πραμα που με παραξενεψε και με εκανε να εχω αμφιβολιες ειναι το αν αυτος ο χωρος που εχουν για συνεργειο εχει αδεια,διοτι μαλλον για αποθηκη μολυσμενων ζωοτροφων μου εκανε. Evil

Α και για να μην ακουστει οτι ισως λασπολογω κρυμμενος πισω απο μια οθονη:

Σιματος Λευτερης, 6944 396905 στην διαθεση οποιουδηποτε απιστου Θωμα.
Clapping
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Απρ 2006, 15:01:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επισης ενας γνωστος μου φαναρτζης μου εχει πει οτι αγοραζει απο το ιδιο ατομο ιμιτασιον ανταλλακτικα φανοποιιας με την εν λογω αντιπροσωπεια...
αλλο αμα τα χρεωνουν για γνησια στα ζωα που πανε εκει!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης