Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Dr_Michael Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 12 Δεκ 2005, 18:04:12 Θέμα δημοσίευσης: Περί ΚΤΕΟ (Ιδωτικά και Δημόσια) |
|
|
Έψαξα λίγο (με την αναζήτηση αλλά και με μια ματιά που έριξα) και δεν βρήκα σχετικό θέμα. Αν μου διέφυγε, παρακαλώ κατευθύνετέ με εκεί.
Θα ήθελα να μάθω από όσους γνωρίζουν τι γίνεται με τα ΚΤΕΟ.
1. Τι διαφορά έχουν τα Δημόσια από τα Ιδιωτικά και τι είναι προτιμότερο. Πού είναι φθηνότερο, πού είναι ταχύτερο, πού είναι πιο εύκολο.
2. Τι γίνεται με τις αντιηλιακές μεμβράνες; Περνάω ή τι; Με κόβουν; Μου γράφουν παρατήρηση;
3. Τι γίνεται με την καθυστέρηση. Έπρεπε να είχα περάσει το Νοέμβριο και θα πάω Δεκέμβριο. Πόσο είναι το πρόστιμο; Είναι το ίδιο είτε σε ιδιωτικό είτε σε δημόσιο;
4. Πού πρέπει να περάσω; Μένω Αθήνα, μπορώ να περάσω στην επαρχεία; Σε οποιοδήποτε μέρος;
(Σημείωση: Είναι η δεύτερη φορά που περνάει το αμάξι μου, αφού είναι 11 ετών).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλες τις χρήσιμες απαντήσεις. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούλ 2008, 20:33:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ξέρει κανείς να μου πει πως μαθαίνω αν πρέπει να περάσω ΚΤΕΟ???
Για καινούρια αυτοκίνητα με τον παλιό ΚΟΚ ήταν στην πενταετία αλλά με τον νέο είναι στην τριετία (για να τσεπώνει το κράτος περισσότερα).
Υπάρχει κανείς με αυτοκίνητο 3-4 χρονών που πήγε πρόσφατα ΚΤΕΟ να μας φωτίσει???
Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
micra_iro (Ηρω) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 403 Τόπος: αλλού γι' αλλού
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούλ 2008, 21:16:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
λοιπον μιας και οπως ολοι ξερουμε δουλευω σε ΙΚΤΕΟ μπορω να σας διαφωτισω:
1)το κοστος στα δημοσια κτεο ειναι πλεον 40 ευρω ενω στα ιδιωτικα απο 45 - 55 εξαρταται ποιο κτεο ειναι αυτο και το ειδος του αυτοκινητου
2)εχεις δικαιωμα να περασεις κτεο μεχρι και 7 ημερολογιακες μερες απο την ημερομηνια εκδοσης της πρωτης αδειας ή για οσους εχουν ξαναπερασει κτεο απο την αναγραφομενη ημερομηνια ελεγχου που λεει το προηγουμενο δελτιο κτεο απο εκει και περα για τις επομενες 15 μερες πλήρωνεις το μισο προστιμο που ειναι 17 ευρω (στα ιδιωτικα γινεται και μια προσαυξηση και φτανει τα 18,20) και μετα τις 15 αυτες μερες για οσο το καθυστερησεις ειναι 34 ευρω (στα ιδιωτικα 26,40) δλδ το διπλο.
3) η διαρκεια ελεγχου στα ιδιωτικα κτεο ειναι 20 - 30 λεπτα (αν εχεις ραντεβου) ενω στα δημοσια ο θεος κι η ψυχη του
4)για τα φιμε χρειαζεται να εχεις βεβαιωση απο το καταστημα που τα εβαλες που να λεει οτι οι μεμβρανες ειναι εγκεκριμενες απο την ευρωπαικη ενωση,συμφερει να την εχεις γιατι ισχυει και για την τροχαια ΠΡΟΣΟΧΗ πολλοι καταστηματαρχες δινουν υπευθυνη δηλωση αντι για βεβαιωση αυτο δεν ισχυει
5)μπορεις να περασεις σε οποιοδηποτε κτεο της χωρας θελεις δεν εισαι υποχρεωμενος να περασεις στον τοπο διαμονης σου
6)υπαρχει ενα πλανο ωστε να περνανε τα αυτοκινητα στην 4ετια χωρις αυτο να ισχυει ηδη για να γινει αυτο για το ετος 2007 καλεσε τρεις χρονιες 1999 - 2002 και για το ετος 2008 καλεσε παλι τρεις χρονιες 2002 - 2004 τα αυτοκινητα οπως ειπα και πιο πανω πρεπει να περασουν κτεο με βαση την ημερομηνια εκδοσης της πρωτης αδειας
καλυτερα να το εχεις στο νου σου για να μην σε σταματησει η τροχαια και εχεις αλλα μετα οπως: 400 ευρω προστιμο αφαιρεση αδειας, πινακιδων και διπλωματος
ελπιζω να βοηθησα και sorry που το συνεχισα εδω παρ' ολο που υπαρχει αντιστοιχο τοπικ παρακαλω κυριοι moderatoρες να το μεταφερετε 
welcome to micra zone |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Πάνος Έχω ξεφύγει !!!

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC
Ένταξη: 12 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 2485 Τόπος: Καλαμάτα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούλ 2008, 21:19:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Περασα εγω ΚΤΕΟ το δικο μου τον Απριλη.
Ειναι 4ος του 2004.
Κτεο περναμε καθε τεσσερα χρονια.
Τουλαχιστον αυτο γνωριζω οσον αφορα την χρονολογια των δικων μας αυτοκινητων.
Εχεις περιθωριο και μια εβδομαδα μετα απο τη ημερομηνια εκδοσης 1ης αδειας.
Αλλιως υπαρχει το αναλογο προστιμο.
Επομενη σταση ΚΤΕΟ μετα απο 2 ετη.
Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.
http://www.panoslahanas.blogspot.gr/ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούλ 2008, 22:53:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, αν η ημερομηνία πρώτης άδειας που σε μένα είναι 5/8/2004, τότε πρέπει να πάω για ΚΤΕΟ μέχρι τις 12/8/2008????
Κάτι μου έλεγε ένας φίλος ότι πρέπει να πάρω τηλέφωνο κάπου (τώρα που δεν ξέρω) για να μου πουν αν έφτασε η σειρά μου....
Ποιο από τα 2 ισχύει??? Έχω μπερδευτεί!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Πάνος Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούλ 2008, 23:13:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ultra-one έγραψε: | Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, αν η ημερομηνία πρώτης άδειας που σε μένα είναι 5/8/2004, τότε πρέπει να πάω για ΚΤΕΟ μέχρι τις 12/8/2008???? |
Ακριβως.
Δε νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο οσον αφορα την τηλεφωνικη ενημερωση.
Αλλωστε αν δεν περασεις κτεο μια εβομαδα μετα την τετραετια υπαρχουν και τα αναλογα προστιμα αν σε σταματησουν οι αρμοδιοι.
Αρα εισαι υποχρωμενος να περασεις.
Καποιες πληροφοριες που ισως σε βοηθησουν:
Γενικά
* Οι κάτοχοι αυτοκινήτων περιοχής του Ν. Αττικής μπορούν να απευθύνονται:
Στο τηλ. 1425 για ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα πρόσκλησης οχημάτων.
Μια εβδομάδα πριν, στο τηλ. 167 για να καθορίσουν την ακριβή ημέρα και ώρα προσέλευσής τους στα Κ.Τ.Ε.Ο. Στα τηλέφωνα 210 6533482-3-4-5 (ΚΤΕΟ Χολαργού), 210 9936755-6-7-8 (ΚΤΕΟ Ελληνικού) και 210 5549773,4,5,6 (ΚΤΕΟ Μάνδρας) για οποιαδήποτε πληροφορία.
* Tα αυτοκίνητα προσκομίζονται για έλεγχο σύμφωνα με το πρόγραμμα πρόσκλησης της αρμόδιας Yπηρεσίας K.T.E.O. ή της Δ/νσης T.E.O. για το N. Aττικής ή σύμφωνα με την ημερομηνία έκδοσης της πρώτης Αδειας Kυκλοφορίας για καινούργια οχήματα ή σύμφωνα με την ημερομηνία επομένου ελέγχου που αναγράφεται στο Δ.T.E.
* Η προσκόμιση του οχήματος στο ΚΤΕΟ γίνεται από τον νόμιμο κάτοχο του οχήματος ή από τρίτο, εξουσιοδοτημένο ή μη πρόσωπο.
* Το όχημα κατά την προσκόμιση του στο ΚΤΕΟ πρέπει να είναι καθαρό εσωτερικά και εξωτερικά και ειδικώτερα στις θέσεις χάραξης των αριθμών πλαισίου και κινητήρα.
* Αν έχει γίνει οποιαδήποτε επιτρεπόμενη από τις ισχύουσες διατάξεις αλλαγή στα κύρια χαρακτηριστικά του οχήματος, πρέπει ο κάτοχός του πριν από τον τεχνικό έλεγχο (από το ΚΤΕΟ) να την νομιμοποιήσει με ενέργειές του στην αρμόδια Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών που έχει εκδοθεί η άδεια κυκλοφορίας του.
Αποδεικτικό πληρωμής των τελών κυκλοφορίας μπορεί να είναι:
* Η απόδειξη πληρωμής των τελών κυκλοφορίας.
* Η βεβαίωση πληρωμής από Δημόσιο Ταμείο.
* Το αυτοκόλλητο «ΣΗΜΑ» τελών κυκλοφορίας.
* Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κατά τον έλεγχο ότι υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις, τότε το όχημα επαναπροσκομίζεται στο K.T.E.O. για επανέλεγχο εντός 20 ημερών και αφού ο κάτοχος του θα έχει επιδιορθώσει όλες τις σημειωθείσες ελλείψεις.
* Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κατάτον έλεγχο ότι υπάρχουν επικίνδυνες ελλείψεις, αφαιρούνται η 'Aδεια Kυκλοφορίας και οι Kρατικές Πινακίδες και το όχημα επιτρέπεται να μεταφερθεί μέχρι το συνεργείο επισκευών ή σε κάποιο χώρο για στάθμευση. O κάτοχος θα πρέπει με δική του ευθύνη να μεταφέρει το όχημα για επισκευή με ασφαλή για την οδική κυκλοφορία τρόπο. Tο αυτοκίνητο επαναπροσκομίζεται για έλεγχο μετά την επισκευή του και εφόσον διαπιστωθεί ότι είναι κατάλληλο για κυκλοφορία, επιστρέφονται η 'Αδεια και οι Πινακίδες Kυκλοφορίας του. Μετά τον τεχνικό έλεγχο του οχήματος και εφόσον διαπιστωθεί η καταλληλότητα του οχήματος επικολλάται στην οπίσθια πινακίδα του αριθμού κυκλοφορίας του το αυτοκόλλητο Ειδικό Σήμα Τεχνικού Ελέγχου και χορηγούνται στον κάτοχό του:
* Δ.Τ.Ε. (Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου) και,
* Κ.Ε.Κ. (Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων) εφόσον ο κάτοχος του οχήματος στερείται τέτοιας κάρτας.
Συχνότητα Τεχνικού Ελέγχου.
Ο πρώτος έλεγχος για τα καινούργια Ε.Ι.Χ. και Φορτηγά με μικτό βάρος μέχρι 3,5 τόννους, σε τέσσερα (4) χρόνια (με περιθώριο ± 1 εβδομάδα) μετά την έκδοση της πρώτης άδειας κυκλοφορίας, με εξαίρεση το Νομό Αττικής όπου γίνεται σύμφωνα με το πρόγραμμα πρόσκλησης που ανακοινώνεται από την Δ/νση Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων του Υ.Μ.Ε.
Οι επόμενοι έλεγχοι, των οχημάτων αυτών, είναι κάθε δύο χρόνια (με περιθώριο ± 1 εβδομάδα), με εξαίρεση το Ν. Αττικής για το οποίο είναι τρία (3) χρόνια (με περιθώριο ± 1 εβδομάδα).
Ο πρώτος έλεγχος για τα καινούργια Ε.Δ.Χ., Λεωφορεία, Ασθενοφόρα και Φορτηγά με μικτό βάρος μεγαλύτερο των 3,5 τόννων, σε ένα (1) έτος (με περιθώριο ± 1 εβδομάδα) μετά την έκδοση της πρώτης άδειας κυκλοφορίας.
Οι επόμενοι έλεγχοι για τα οχήματα αυτά, είναι κάθε ένα (1) χρόνο (με περιθώριο ± 1 εβδομάδα).
Διαδικασία.
Ο περιοδικός τεχνικός έλεγχος είναι υποχρεωτικός για όλα τα αυτοκίνητα που έχουν λάβει άδεια κυκλοφορίας από νομό, στον οποίο λειτουργεί Κ.Τ.Ε.Ο.
Για τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν χωρίς να είναι εφοδιασμένα με ισχύον Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου προβλέπονται αυστηρές ποινές.
Μία εβδομάδα πριν από το προγραμματισμένο χρονικό διάστημα ελέγχου του οχήματος του ο πολίτης τηλεφωνεί στο Κ.Τ.Ε.Ο. (στο τηλ. κέντρο 167 για τους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης) όπου κλείνει ραντεβού για έλεγχο.
Την καθορισμένη ημέρα και ώρα προσέρχεται με το όχημα στο Κ.Τ.Ε.Ο. μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για έλεγχο.
Μόνο για το Ν. Αττικής και για όλες τις κατηγορίες οχημάτων που είναι εφοδιασμένα με δελτίο Τεχνικού Ελέγχου ο επόμενος έλεγχος πραγματοποιείται χωρίς ραντεβού στο ίδιο Κ.Τ.Ε.Ο. και την ίδια ημερομηνία (± 1 εβδομάδα), που είχε ελεγχθεί το όχημα την προηγούμενη φορά. Οταν όμως το όχημα είναι εκπρόθεσμο απαιτείται προηγουμένως ραντεβού στο τηλ. κέντρο 167.
Διάρκεια εκδόσεως Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (Δ.Τ.Ε.).
Την ίδια ημέρα.
Διάρκεια ισχύος Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (Δ.Τ.Ε.) χωρίς ελλείψεις.
Ένα (1) έτος για Λεωφορεία, Επιβατηγά Δ.Χ., Ασθενοφόρα και Φορτηγά μικτού βάρους μεγαλύτερου των 3,5 τόν. και δύο (2) έτη για Επιβατηγά Ι.Χ. και Φορτηγά μικτού βάρους μέχρι 3,5 τον. (Με εξαίρεση το Ν. Αττικής, όπου ισχύει τρία (3) έτη για επιβατηγά Ι.Χ. και Φορτηγά μικτού βάρους μέχρι 3,5 τόννους).
Κόστος Ελέγχου.
Αρχικός Ελεγχος:
* Επιβατικά: 23,47 Ε
* Φορτηγά μικρότερα από 3,5 τον. μικτού βάρους: 35,21 Ε
* Λεωφορεία: 58,7 Ε
* Φορτηγά από 3,5 μέχρι 10 τον. μικτού βάρους: 46,96 Ε
* Φορτηγά μεγαλύτερα από 10 τον. μικτού βάρους: 70,43 Ε
Ιδιαίτερες περιπτώσεις
Σε περίπτωση εκπρόθεσμης προσκόμισης του οχήματος για αρχικό τεχνικό έλεγχο καταβάλλεται αυξημένο ειδικό τέλος από αυτό που ορίζεται κατά κατηγορία οχήματος.
Πιο συγκεκριμένα:
- Οταν το όχημα προσκομίζεται εκπρόθεσμα μέχρι και 15 (δεκαπέντε) ημερολογιακές ημέρες το ειδικό τέλος προσαυξάνεται κατά πενήντα τοις εκατό (50%). Οταν το όχημα προσκομίζεται εκπρόθεσμα πέραν των δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών το ειδικό τέλος προσαυξάνεται κατά εκατό τοις εκατό (100%).
Το αυξημένο ειδικό τέλος σε περίπτωση εκπρόθεσμου αρχικού ελέγχου διαμορφώνεται ως εξής κατά κατηγορία οχήματος:
* Για επιβατικό αυτοκίνητο με προσαύξηση 50% 35,21 Ε με προσαύξηση 100% 46,96 Ε
* Για φορτηγό μικτού βάρους μέχρι 3.500 KG 52,82 Ε με προσαύξηση 100% 70,43 Ε.
* Για φορτηγό μικτού βάρους από 3.501 έως 10.000 KG 70,43 Ε με προσαύξηση 100% 93,91 Ε.
* Για φορτηγό μικτού βάρους πάνω από 10.000 KG 105,65 Ε με προσαύξηση 100% 140,87 Ε.
* Για λεωφορείο 88,04 Ε με προσαύξηση 100% 117,39 Ε
Σε περίπτωση επανελέγχου του οχήματος προκειμένου να διαπιστωθεί αν αποκαταστάθηκαν οι ελλείψεις, βλάβες ή ανωμαλίες που είχαν σημειωθεί σε προηγούμενο έλεγχό του, καταβάλλεται ειδικό τέλος ίσο με το 1/4 του αντίστοιχου ποσού του αρχικού ελέγχου.
Οποιος προσκομίζει εκπρόθεσμα στην αρμόδια Υπηρεσία όχημα για επαναληπτικό έλεγχο πέραν των 30 (τριάντα) ημερών θα καταβάλλει το ένα δεύτερο (1/2) του αρχικού ειδικού τέλους όπως αυτό ορίζεται κατά κατηγορία οχήματος.
Τα αντίστοιχα ειδικά τέλη στη περίπτωση αυτή είναι:
* Για επιβατικό αυτοκίνητο επανέλεγχος 5,87 Ε, εκπρόθεσμος επανέλεγχος 11,74 Ε.
* Για φορτηγό μικτού βάρους μέχρι 3.500 κιλών επανέλεγχος 8,80 Ε, εκπρόθεσμος επανέλεγχος 17,61 Ε.
* Για φορτηγό μικτού βάρους από 3.501 έως 10.000 κιλά επανέλεγχος 11,74 Ε, εκπρόθεσμος επανέλεγχος 23,48 Ε.
* Για φορτηγό μικτού βάρους πάνω από 10.000 κιλά επανέλεγχος 17,61 Ε, εκπρόθεσμος επανέλεγχος 35,21 Ε.
* Για λεωφορείο επανέλεγχος 14,67 Ε εκπρόθεσμος επανέλεγχος 29,35 Ε.
* Το όχημα που προσκομίζεται για επανέλεγχο με καθυστέρηση (60) ημερών υπόκειται πλέον σε αρχικό έλεγχο."
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούλ 2008, 09:03:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παιδια εγω αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι παιρνουν σε εμας τηλεφωνο για να ρωτησουν ποτε περνανε κτεο καποιοι που εχουν παρει τηλεφωνο και σε δημοσιο το θεμα ειναι το εξης οτι ενω το προγραμμα προσκλησης οχηματων ειναι ακριβως το ιδιο (δεν αλλαζει απο κτεο σε κτεο) δεν τους ενημερωνουν σωστα
επισης αυτο που ισχυει στα ιδιωτικα κτεο ειναι το εξης: δεν σε περιοριζει το τρεις βδομαδες πριν μπορεις να περασεις κτεο οσο νωριτερα θελεις
οποιος θελει βοηθεια ή εχει παραπανω αποριες ας τηλεφωνησει στο 210 2822282 και να ζητησει την Ηρω (δλδ εμενα ) ή στο κινητο 6942 545350
welcome to micra zone |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούλ 2008, 10:10:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάνο αυτά που γράφεις αφορούν προφανώς τα Δημόσια ΚΤΕΟ....
Εννοείται ότι οποιοσδήποτε σέβεται τον εαυτό του (και τη ζωή του όπως και των άλλων) και θέλει το αυτοκίνητο του να ελεγθεί σωστά για τυχόν ελλείψεις πάει μόνο σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ και όχι σε δημόσιο απλά για να "λαδώσει" και να κυκλοφορεί ελεύθερος (εγκληματικά) με την μπαχατέλα του!
Ηρώ, υπάρχει μια λίστα με ιδιωτικά ΚΤΕΟ για να δω πιο με βολεύει από πλευράς περιοχής??
Αν κατάλαβα, μπορώ να περάσω ΚΤΕΟ και πριν την ημερομηνία πρώτης άδειας? Δηλαδή αν κλείνει το αυτοκίνητο 4 χρόνια στις 5/8, μπορώ να το πάω πιο πριν?
Θα σε πάρω σε κάποια φάση τηλέφωνο να τα πούμε.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Πάνος Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούλ 2008, 20:25:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ultra-one έγραψε: |
Αν κατάλαβα, μπορώ να περάσω ΚΤΕΟ και πριν την ημερομηνία πρώτης άδειας? Δηλαδή αν κλείνει το αυτοκίνητο 4 χρόνια στις 5/8, μπορώ να το πάω πιο πριν? |
Πολυ σωστα. 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Athens (Αθηνά) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6
Ένταξη: 11 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 570 Τόπος: Αιγάλεω
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούλ 2008, 21:11:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Περνάω κτέο την άλλη Πέμπτη! πφφ για να δούμε τι θα δούμε! Σε ιδιωτικό έκλεισα ραντεβού!Ξέρετε περίπου πόσο θα μου πάρουνε?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούλ 2008, 22:57:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αμα μου πεις σε ποιο μπορω να σου πω αν και οι τιμες πανω κατω ειναι οι ιδιες 45 - 55 ευρω αν εισαι εντος προθεσμιας αν εισαι εκτος υπαρχουν συνεπειες χρηματικες
welcome to micra zone |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Athens (Αθηνά) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6
Ένταξη: 11 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 570 Τόπος: Αιγάλεω
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούλ 2008, 15:43:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το αμάξι είναι τον 10 του 2002 , και έκλεισα ραντεβού στο ιδιωτικό στην Πειραιώς 50!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούλ 2008, 22:12:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
50 ευρω υπολογισε κι αν θες και καρτα καυσαεριων περιπου 60
welcome to micra zone |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούλ 2008, 23:34:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Eμενα θα μου πει κανεις σε ποιο ΚΤΕΟ θα παω το αγωνιστικο μου? 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2008, 10:37:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εσυ αγαπη μου γλυκια γιατι να πας το αγωνιστικο σε κτεο για να μπορεσεις να κανεις την μεταβιβαση?
λοιπον βαλε το χερι στην τσεπη βαθια ομως και περνα μια βολτα απο το ελληνικο ή τον χολαργο ή ακομα και στο ρεντη και κατι μπορει να γινει
welcome to micra zone |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ) Moderator

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)
Ένταξη: 25 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 1316 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2008, 11:12:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ultra-one έγραψε: | Πάνο αυτά που γράφεις αφορούν προφανώς τα Δημόσια ΚΤΕΟ....
Εννοείται ότι οποιοσδήποτε σέβεται τον εαυτό του (και τη ζωή του όπως και των άλλων) και θέλει το αυτοκίνητο του να ελεγθεί σωστά για τυχόν ελλείψεις πάει μόνο σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ και όχι σε δημόσιο απλά για να "λαδώσει" και να κυκλοφορεί ελεύθερος (εγκληματικά) με την μπαχατέλα του! |
λίγη προσοχή σε αυτά που λέμε δεν βλάπτει
η πρόσφατη εμπειρεία μου από δημόσιο ΚΤΕΟ 17/7/2008 είναι καθόλα σωστή. Το δικό μου αυτοκίνητο μπορεί να μην το ξετινάξανε, του διπλανού μου όμως πέρασε από εξονυχιστικό έλεγχο. Χωρίς λάδωμα, χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς πρόβλημα.. Ηόλη διαδικασία διήρκεσε 20λεπτά!
Watch out!!! Red demoness on the loose!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2008, 13:26:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
micra_iro έγραψε: | εσυ αγαπη μου γλυκια γιατι να πας το αγωνιστικο σε κτεο για να μπορεσεις να κανεις την μεταβιβαση?
λοιπον βαλε το χερι στην τσεπη βαθια ομως και περνα μια βολτα απο το ελληνικο ή τον χολαργο ή ακομα και στο ρεντη και κατι μπορει να γινει |
Aν θελω να το μεταβιβασω, ξερω που θα παω.
χωρις ΚΤΕΟ.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2008, 14:45:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kτέο...ιδιωτικά και δημόσια.Πραγματικά ΟΤΙΝΑΝΑΙ αμφότερα.
Πρόσφατη περίπτωση δημοσίου κτεο στην αττική.
Φιλος κατεβαίνει αθήνα να αγοράσει ένα φορτηγό.Σαν γνήσιος τσόμπανος και άσχετος με το σπορ,ο έμπορος του πασσάρει έναν χάρο,ο οποίος είχε "περασει" κτεο 3 ημέρες πρίν.
Οδηγώντας το οχημα προς την θεσνικη "έμεινε".Φορτώθηκε σε οδική και πήγε σε τοπικο συνεργειο φορτηγών/μηχανημάτων έργων.
Με το που το βλέπει ο μαστορας,μένει παγωτό.Του κάνει έναν έλεγχο και λεει πως το οχημα ειναι ΠΑΡΤΑΛΟΣ στα πάντα.
Αφου ξεκινα ενας διάλογος με τον εμπορο άκρη δεν βγαινει.
Ο ιδιοκτητης καλεί πραγματωγνόμονα μηχ.μηχανικό του δημοσίου.Αφου αυτός κάνει ελεγχο το οχημα το βγάζει ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για χρήση.
Τονίζω οτι το κατάλληλο "ακατάλληλο" οχημα μολις ειχε περασει κτεο...
Σε ερώτηση μου προς τον πραγματογνώμονα περί ευθύνης του κτεο απήντησε "αγόρι μου,έχουν δικαίωμα να ανακαλέσουν,οπότε είναι καλυμμένοι".
Το θεμα φυσικα εχει πάρει την οδο της δικαιοσύνης...
Βγάλτε συμπέρασμα.
Υ.Γ. πάντως πολλούς τους βολευει το θέμα του κτεο,δε λεω...φτιαξιματα/κλουβια/εκκ/προγραμματα κτλ κτλ κτλ...
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούλ 2008, 10:15:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εκλεισα τελικά ραντεβού για τις 6/8 σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ.
Για να δούμε....
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
underage (Σοφία) Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)
Ένταξη: 09 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 319 Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Αύγ 2008, 03:37:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ το πήγα τον περασμένο μήνα στο ΚΤΕΟ Μεγάρων και έμεινα πολύ ευχαριστημένη, σε 20 λεπτά περίπου είχα ξεμπερδέψει.
Ιδίως λόγω της εγκυμοσύνης, είχα και την μικρή μαζί μου - είχε και αναθεματισμένη ζέστη - με εξυπηρέτησαν αμέσως.
Πάντως το αυτοκίνητο εξωτερικά δεν το είχα πλύνει !!! Κατά τα άλλα είχε ελεγχεί και στη peugeot για κτεο και σε ένα συνεργείο εδώ στη Σαλαμίνα.
Συνολικό κόστος μαζί με την κάρτα καυσαερίων 50 ευρώ
Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|