Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
xsara1600 (kostas) Μόλις έγραψα

XSARA 1.6(8V) XT(1998)
Ένταξη: 10 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 2 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Μάρ 2006, 02:44:40 Θέμα δημοσίευσης: Βελτίωση Xsara 1,6 8v |
|
|
geia se oloys paidia hthela na kano mia erotisi xere kanenan beltiotiko iko tis citroen basika exo ena xsara to 1.6 to 8 v exo bali mia exatmisi eleftheras kai thelo na to anebaso kamia 20 alogkia xtapodia kai agonistiki katalites moy eipan oti den kanoyn tipota kai se skeytome gia kanena programa kai kanena barelaki bmc alla kai pali na ta kno ayta 20 aloga den tha anvasei exete na moy protinete kapoia lisi kai an nai poso tha kostisi eyxaristo
prepei na kapote na paro kati grigoro |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pug206gti (george) Μόλις έγραψα

pug206gti 1.6 2005
Ένταξη: 26 Απρ 2005 Δημοσιεύσεις: 49
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Μάρ 2006, 11:31:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φιλε μου για να παρεις 20 αλογακια θα πρεπει να σταξεις χρημα.τουλαχιστον ενα 2χιλιαρο.εξαρταται βεβαια που θα πας.με ενα χταποδι και καταλυτη δεν θα παρεις 20 αλογα.χρειαζεσαι και προγραμα και καποια ακομα πραματακια.κατω απο 2 χιλιαρικα δεν προκειται να πεσεις παντως.δεν ξερω και αν συμφωνουν και οι συναδελφοι.τι λετε παιδια?
3fast3furious |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Μάρ 2006, 13:27:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Aν και εδώ είναι οι Γενικές Συζητήσεις, εντούτοις επειδή έχεις Citroen θα σου πω ότι το πιο ΦΘΗΝΟ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις κινητήρα! Ακόμα και 1,6 16V να βάλεις θα πάρεις τα 20 άλογα που θέλεις χωρίς τρελλά λεφτά που χρειάζονται για να εξελίξεις τον δικό σου κινητήρα.
Αν βέβαια διαθέτεις και κάτι λίγο παραπάνω μπορείς άνετα να βάλεις στο Xara ένα ωραίο 2.0 16v μαζί με το σασμάν του, που με όσα χρήματα θα έδινες για να αποκτήσεις με βελτίωση τα 20 άλογα θα πάρεις ούτε λίγο ούτε πολύ 40 αλογάκια... (πάντα με την προϋπόθεση ότι πουλώντας τον δικό σου κινητήρα/σασμάν θα πάρεις πίσω κάποια χρήματα).
Ο 8v βελτιώνεται αλλά θεωρώ ότι τα χρήματα που δίνεις δεν είναι αντιστρόφως ανάλογα με την απόδοση που κερδίζεις.
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xsara1600 (kostas) Μόλις έγραψα

XSARA 1.6(8V) XT(1998)
Ένταξη: 10 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 2 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Μάρ 2006, 18:26:18 Θέμα δημοσίευσης: hi |
|
|
file moy to xero oti einai kalitera na balo moter 1.6 16v h dilitro ala gia kapoios logos den thelo na alaxo moter ala na piraxo to diko moy giayto rotao ektos apo programma ti alo mporo na kano gia na paro 20 alogakia miposxereis kanenan beltiotiko oiko tis citroen sthn thessalonikh
Θα σε παρακαλέσω να γράφεις μόνο Ελληνικά και όχι με greeklish και όταν ανοίγερις ένα θέμα να βάζεις σχετικό και κατατοπιστικό τίτλο.
Διάβασε αυτό: Οδηγίες προς τους δημιουργούς νέων Topic
Εκ της MOD Team
MEMsound
prepei na kapote na paro kati grigoro |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Μάρ 2006, 18:45:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
OK. Για αυτά που ζητάς χρειάζεσαι εκκεντροφόρο, ροϊκή εξέλιξη κυλινδροκεφαλής, πρόγραμμα, χταπόδι, καταλύτη και τελικό. Κοστολόγιο γύρω στα 2.000 όλα μαζί. Ποιός στην θεσσαλονίκη, θα ξέρουν καλύτερα παιδιά από εκεί και όχι εγώ...
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Μάρ 2006, 19:23:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η Cituning ειναι μια και μπορεις να βρεις πραγματακια εδω.www.cituning.com
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ninjalex (ALEX) Μόλις έγραψα

CITROEN XSARA 1.6 (16V) VTS
Ένταξη: 23 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 21 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 19:44:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δυσκολα τα πραγματα φιλε μου, εγω εχω βαρελακι και τελικα νομιζω οτι τζαμπα το εβαλα.
Μονο το προγραμμα με σωζει και παλι δεν πιστευω κανεναν γιατι δεν βλεπω να δουλευει μετα σωστα το μοτερ!
Η λυση ειναι το 2λιτρο, αλλα δεν θελει μονο μοτερ αλλα και το συστημα πεδησης..........!
Κανε μονο τα απλα και κρατα αξιοπιστια.....δυστηχως ετσι ειναι τα πραγματα!!!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάρ 2006, 02:09:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μονο το φιλτρο δεν κανει πολλα.Βαλε και προγραμμα και τελικο για πρωτη φαση.Εκει κατι θα δεις.Εγω σκεφτομαι πολυ σοβαρα την λυση τουρμπο αλλα ειναι αυτο που λες.Αξιοπιστια.Αυτο ειναι το δυσκολο.
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|