Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
BTS (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ
Ένταξη: 30 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1148
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 02 Δεκ 2002, 15:03:41 Θέμα δημοσίευσης: Εντυπώσεις και φωτογραφίες από Παλλάδιο. |
|
|
Από τις δηλώσεις των οδηγών και τις εντυπώσεις των θεατών ο αγώνας κρίθηκε επιτυχής και μάλιστα το τοπίο σε συνδυασμό με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα ήταν σε ορισμένες περιπτώσεις 'κινηματογραφικό', όπως είπαν και κάποιοι αγωνιζόμενοι. Είχε τα γεφυράκια με θέα το χωριό και την θάλασσα στο βάθος αλά Μόντε, την φουρκέτα βγαλμένη από το Σαν Ρέμο και τα νυχτεινά κομμάτια κατηφορίζοντας για Σούνιο που πραγματικά θύμισαν σε όλους τους παρευρισκόμενους θεατές το 'Μόντε'.
Προσωπικά είχα ανακαλύψει κοπάνα που μου επέτρεπε να δω τους πρώτους σε έξι(!) ειδικές, αλλά προκειμένου να αντέξω περιορίστηκα στις 4.
Πρώτος αγώνας αν θυμάμαι καλά που τα Πεζώ κερδίζουν κατά κράτος τα Μιτσουμπίσι. Πολύ καλά πήγαιναν και τα Γιάρις, αλλά και ο Δημάκης. Για Αγγελίδη τι να πει κανείς;Και για Σκαλτσά...
Κόσμος υπήρχε όσο έπρεπε ώστε να μην στριμώχνονται σε επικίνδυνα σημεία. Κυρίως ντόπιες οικογένεις και νεαροί φίλοι του σπορ που φερθήκαν υποδειγματικά. Ούτε μία φορά δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω τη σφυρίχτρα! Η γενική εικόνα ήταν ότι ο κόσμος γύρισε σπίτι του ενθουσιασμένος, αν και ορισμένοι μίλησαν για έλλειψη προβολής.
Αυτά, και του χρόνου με υγεία! :wink:
Kαι μερικές εικόνες (Αντρέα thanx) :

www.euphemus.eu |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
BTS (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ
Ένταξη: 30 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1148
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Δεκ 2002, 17:42:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Aν εννοείς πίσω, έχει κάτσει από την επιτάχυνση (είναι στην έξοδο φουρκέτας). Κατά τα άλλα είχε το λογικό ύψος για τέτοιο αγώνα. Το Έσκορτ του Κύρκου ήταν χαμηλότερο.
www.euphemus.eu |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|