Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
smpokos (γιωργος) Μέλος

Ένταξη: 24 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 136 Τόπος: SALONIKA
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Νοέ 2005, 12:26:29 Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 206 Grand Turismo |
|
|
γεια σας παιδια. αυτο ειναι απο τα πρωτα ποστ που κανω και ελπιζω να με βοηθηστε λιγακι. εχω ενα citroen c3 και οδευω προς αγορα ενος 206 grand turisme το συλλεκτικο. ειναι μοντελο 2001 και τα υπολοιπα τα ξερετε καλυτερα απο μενα! αρχικα το συγκεκριμενο μοντελο εβγαινε μονο σε ασημι χρωμα? πιστευετε οτι αξιζει να βαλεις χερι σε ενα ουσιαστικα συλλεκτικο αυτοκινητο? και επιπλεον απο προβληματα πως παει? και τωρα μια ακομα κρισημη ερωτηση, ο κωδικος του κινητηρα του 206 grand turisme(διλιτρου παντα) ποιος ειναι? επισης αν μου λεγατε και τον κωδικο του κινητηρα του RC θα με βοηθουσατε αρκετα!
ευχαριστω προκαταβοληκα!
MPAMPA MIN TREXEIS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

VF7 + VF3 = P.S.A.
Ένταξη: 22 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2584
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Νοέ 2005, 13:31:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπέρα Γιώργο και καλώς ήρθες στο CLUB ...
Τώρα στις ερωτήσεις σου...
1) Το GT έβγαινε μόνο ασημί
2) Ο Κωδικός του κινητήρα του GT είναι RFR (άν θυμάμαι καλά έιχε έναν "λ") διαφορετικά θα είναι RFN εάν έχει 2.
3) Ο κωδικός του μοτέρ με τα 180hp είναι RFK.
Αυτά... 
Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ronin (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v
Ένταξη: 08 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 1252 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Νοέ 2005, 13:33:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γειά σου Γιώργο και καλώς ήρθες στην παρέα μας.
206 Grand Tourisme (όπως είναι η σωστή του ονομασία ) λοιπόν.
Χρώμα:Αποκλειστικά και ΜΟΝΟ ασημί.*
Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα έβγαιναν ΜΟΝΟ το 1999 και το 2000.*
Ο κωδικός του κινητήρα είναι ο EW10J4 (κωδικός κινητήρα RC:EW10J4S)
Απο προβλήματα,δεν έχω να σου πω κάτι το χτυπητό (εμένα με άφησε μονο απο τρόμπα βενζινης στα 94.000 χλμ ),αλλα κι εσύ πρέπει να πάρεις απόφαση το γεγονός οτι πρόκειτε να αγοράσεις ένα 206 5αετίας (με ότι καλό ή κακό συνεπάγετε αυτό )
Για οτι άλλο θελήσεις,εδώ είμαστε.
*σου τονιζω τα παραπάνω για να μην σου πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Νοέ 2005, 13:36:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πάει το c3...
Λοιπόν το GT είναι όντως συλλεκτικό.
Παγκοσμίως έχουν παραχθεί 4000 (μόνο σε ασημί χρώμα) και κάθε ένα από αυτά έχει στην κολώνα του οδηγού ένα ταμπελάκι με τον αυξοντα αριθμό παραγωγής του.
Από προβλήματα δεν έχω ακούσει κάτι ιδιαίτερο (για αυτό και πήρα 2λιτρο και γω...) ενώ δεν έχει καμία σχέση με τα πιο μικρά (σε κιβικά) αδελφάκια του...
Τώρα το RC είναι άλλη φάση αλλά και σε άλλα λεφτά.
Οι διαφορά στην τιμή τους (μεταχειρισμένα και τα 2) είναι γύρω στα 6000~7000.
Ο TIOS έχει ένα τέτοιο GT το οποίο σκεφτόταν να δώσει.
Επικοινωνήστε μπας και το έχει πάρει απόφαση.
Από οτι έχω καταλάβει (χωρίς να το έχω δει το αυτοκίνητο από κοντά) και καλό είναι και πολλά extra έχει.
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smpokos (γιωργος) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Νοέ 2005, 14:37:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
απο δευτερα παω να δω το αυτοκινητο στις σερρες. εδω μπορειτε να δειτε το αυτοκινητο: http://www.car.gr/cars/onecar.php?id=40990 . το αυτοκινητο απο οτι εμαθα το ειχε ο αντιπροσωπος της peugeot στις σερρες και απο οτι εμαθα απο την ασφαλεια δεν εχει ουτε γρατσουνια το αυτοκινητο! ενα αλλο που με ενδιαφερει ειναι το κοστος συντηρησης. φιλε MEMsound χαρηκα που σε ειδα εδω μεσα ...
MPAMPA MIN TREXEIS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Νοέ 2005, 15:07:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
απ έξω μια χαρά φαίνεται
το από μέσα θα το δεις εσύ.
Πάντως "144 BHP" που γράφει στην αγγελία δεν είναι....
Και αν είναι δεν είναι "μαμά"
Μαμά τα 2λιτρα είναι 135~138ps με περίπου 19,5kgr ροπή...
143ps έχει ο 2λιτρος κινητήρας που τοποθετείται στο 307 facelift (εξέλιξη του παλαιού δίλιτρου) και έπεται και η έκδοση του 307 facelift με το μοτερ του RC. (off-topic αυτό αλλά για να μαθαίνεις και μερικά πράματα για τα Pug μιας και σκέφτεσαι να αποκτήσεις)
Από συντήρηση θεωρώ πως είναι σαν όλα τα άλλα 206 με ελάχιστα πιο ακριβά ίσως αναλώσιμα, αλλά χωρίς να ξεφεύγεις οικονομικά. 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smpokos (γιωργος) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Νοέ 2005, 15:34:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ενα πραγμα που με προβληματζει ακομα ειναι το ποσο αξιοπιστος και ποσο ''αλεξισφαιρος'' ειναι ο κινητηρας και κατα ποσο ευκολα παιρνει αλογα και βελτιωνεται.
MPAMPA MIN TREXEIS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Νοέ 2005, 19:14:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ο κινητήρας στην εργοστασιακή του κατάσταση,είναι ποιο αλεξίσφαιρος και απο τεθωρακισμένο.Μην έχεις αμφιβολία για αυτό (φυσικά και υποθέτουμε οτι τα σερβις και η συντηρηση δεν έχουν αμεληθεί).
Απο πλευράς κόστους συντήρησης δεν ξεφεύγει και ιδιαίτερα απο τα υπόλοιπα 206.Απλά να έχεις υπόψιν σου τα τέλη κυκλοφορίας (372 ευρώ) και την επιβάρυνση που θα έχεις στην ασφάλεια και την κατανάλωση βενζίνης (αμφότερα προκύπτουν απο τα κυβικά)
Τέλος,αν σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς με την βελτίωση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου ίσως θα έπρεπε να το ξεχάσεις.
Θέλεις πάρα μα πάρα πολύ χρήμα και τα άλογα που θα πάρεις ίσως να μην είναι αυτά που περιμένεις. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smpokos (γιωργος) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Νοέ 2005, 20:49:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αρχικα δε τρελενομαι ιδιαιτερα για επιδοσεις της ταξεως super car αλλα γουσταρω στα στροφιλικια να ''παταω''κατι φιλαρακια μου με γερμανικα! Επιπλεον αν δεν κανω λαθος ο κινητηρας του RC πρεπει να μπαινει κουτι και χωρις να χρειαστουν πολλες μετατροπες ετσι ωστε να μπορω να επαναφερω το αυτοκινητο στην αρχικη του μορφη οποιαδηποτε στιγμη! οσο για τα ασφαλιστρα μια γενικη εικονα μπορειτε να μου δωσετε? επιπλεον γνωριζει κανεις το κοστος ενος κινητηρα απο RC με κιβωτιο, εγκεφαλο και πλεξουδα?
MPAMPA MIN TREXEIS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Νοέ 2005, 21:43:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τα ασφάλιστρα δεν είναι πάρα πολλά
Εγώ στοδικό μου στην βασική ασφάλεια δίνω 287€/6μηνο ενώ πχ με το 1600αρι θα έδινα 245€ περίπου.
Για κόστος για μοτερ RC κομπλέ υπολόγισε κανα 3000~4000 γιατί καλύτερα να πάρεις τροπέτο και όχι μόνο μοτερ (ίσως και παραπάνω)
Για στροφιλίκια ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΙΔΑΝΙΚΟ!!!!!!!
Θα χάσεις την μπάλα.... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TIOS (www.myspace.com/ipatios) Νέος χρήστης

PEUGEOT 206 GT
Ένταξη: 30 Αύγ 2005 Δημοσιεύσεις: 58 Τόπος: PTOLEMAIDA
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Νοέ 2005, 21:53:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καινουργιος ο rc εχει 6000 χωρις εγκεφαλο και σασμαν ειχα ρωτησει πριν 4 μηνες μεταχειρησμενο παιζουν απο που θα το βρεις
εγω σε ενα παλικαρι απο αθην βρηκα ολο το σετ ( μοτερ σασμαν εγκεφαλο φρενα 3500 )
αν αυτο που ειδες στις σερρες σου αρεσε αν δεις το δικο μου θα παθεις ΖΗΜΙΑ..! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smpokos (γιωργος) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Νοέ 2005, 18:51:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ειμαι προβληματισμενος!!! ΤΙΟΣ κατι πεταλουδιτσες ειδα στο δικο σου να ξεπροβαλουν κατω απο το καπο σου! ενδιαφερων!!! μαλλον τριτη παω να το δω και να δω ποσο παιρνουν το δικο μου, αυτο ειναι προυποθεση αλλιως δεν εχει 206! αν δεν κατσει παντως η δολεια με το 206 θα τοποθετησω τον κινητηρα απο το RC στο c3 μου γιατι πολυ μου τι λενε οι γερμανοι!!!
MPAMPA MIN TREXEIS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7
Ένταξη: 30 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 1084 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Νοέ 2005, 19:22:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κοιτα αδερφε πριν μια βδομαδα αγορασα το rc για τελη κυκλοφορειας πληρωνα εκατοντοσο τωρα πληρωνω τριακοσια εβδομιντατοσο τα δεινεις ομως μια φορα το χρονο τωρα καταναλωση εχει μια διαφορα απο το 14αρι που ειχα ασφαλεια εδεινα 120 το εξαμηνο τωρα 150 γνωμη μου παρε το gt
DBH ENERGY SOLUTIONS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smpokos (γιωργος) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Νοέ 2005, 19:28:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το θελω ρε συ αλλα αν δεν παρουν το δικο μου δεν μπορω!
MPAMPA MIN TREXEIS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pduke (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V
Ένταξη: 17 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1311 Τόπος: Scholarington(Duke of..)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Νοέ 2005, 14:01:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
smpokos έγραψε: | απο δευτερα παω να δω το αυτοκινητο στις σερρες. εδω μπορειτε να δειτε το αυτοκινητο: http://www.car.gr/cars/onecar.php?id=40990 . το αυτοκινητο απο οτι εμαθα το ειχε ο αντιπροσωπος της peugeot στις σερρες και απο οτι εμαθα απο την ασφαλεια δεν εχει ουτε γρατσουνια το αυτοκινητο! ενα αλλο που με ενδιαφερει ειναι το κοστος συντηρησης. φιλε MEMsound χαρηκα που σε ειδα εδω μεσα ... |
Σχετικά με GT μεταχειρισμένα
Πριν πάρεις GT (που σου το εύχομαι πραγματικά) ψάξε καλά αν και είναι λίγα.
1. στις σέρρες ένα GT είχε ο αντιπρόσωπος της εκεί peugeot και μάλιστα πειραγμένο από την Lion αθήνας. (εκεί οφείλονται τα 144hp που λέει το site? η πουλάμε φούμαρα?) Δες το ( είχε πειράξει εγκέφαλο αλλά νομίζω ότι τον επανέφερε)είναι αυτό?
2. μοντέλο 2001 αποκλείεται να είναι! 99 με μέσα 2000 κυκλοφόρησαν τα GT.
3. Υπάρχει ένα χοντρά τρακαρισμένο (από θεσσαλονίκη) που ξαναφιάχτηκε(ήταν και μέλος του κλαμπ) και δεν ξέρω αν πουλήθηκε. (αν και δεν νομίζω να είναι αυτό)
4. ότι τα χιλιόμετρα είναι πειραγμένα το παίρνεις σαν δεδομένο( και ας μην είναι) πήγαινέ το σε καλούς μηχανικούς να το δούνε.
5.υπάρχει και ο απλός τρόπος...
αν χάνει λάδια από φλάτζα βαλβίδων, γράφει WRC στο ταμπελάκι μέσα στο πορτ μπαγκαζ, κανει μικρές διακοπές και πιάνει την ίδια τελική σε κατηφόρα και ανηφόρα τότε μπορείς να είσαι σίγουρος ότι είναι GT και είναι μια χαρά.
καλή αγορά
GT όπως Μέγας Τουρίστας
Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Νοέ 2005, 14:07:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|

If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Νοέ 2005, 14:17:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όντως: και και ξανα και πάλι
Που είσαι ρε pduke!!!!!
Εσένα μου φαίνεται ότι θα σε βλέπουμε όταν Tourίζεις ή όταν ψωνίζεις γυαλιά...!!!
Επίσης να πω ότι ένα ακόμα GT πουλιόταν στην Αργυρούπολη (Αθήνα) με αλλαγμένες Ζάντες/ανάρτηση/εξάτμιση.
Ξέρουμε πόσα τέτοια έχουν πουληθεί στην Ελλάδα? Stevon μήπως μπορείς να μάθεις?? 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Νοέ 2005, 14:36:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pduke έγραψε: | αν χάνει λάδια από φλάτζα βαλβίδων, γράφει WRC στο ταμπελάκι μέσα στο πορτ μπαγκαζ, κανει μικρές διακοπές και πιάνει την ίδια τελική σε κατηφόρα και ανηφόρα τότε μπορείς να είσαι σίγουρος ότι είναι GT και είναι μια χαρά.
καλή αγορά |
Μπράβο ρε,μας ξεμπροστιάζεις και δημόσια βλέπω...
Ας είναι...
Ξέχασες να γράψεις για τη σιντιέρα που κομπλάρει καμια φορά με cd, τα οποία ασφαλώς και έπαιζε το προηγούμενο ρομαντικό βράδυ ,τη μίζα που θέλει 3-4 περιστροφές πρίν ακούσεις τον μαγευτικό ήχο της φασολάδας απο τον EW και το σχετικό βράκιασμα του εμπρόσθιου παγκακίου μετά το πέρας εύλογου χρονικού διαστήματος.
ΤΟΤΕ πρόκειτε για ένα σωστό GT... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Νοέ 2005, 14:41:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|