PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Να αλλάξω λάστιχα ή ... αυτοκίνητο;

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Dr_Michael 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Δεκ 2005, 18:17:25    Θέμα δημοσίευσης: Να αλλάξω λάστιχα ή ... αυτοκίνητο; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε 106 1.1 φοράω εδώ και 10 χρόνια 175/60/13.
Φέτος χρειάζομαι λάστιχα και σκέφτομαι να μην πάω πάλι στην ίδια διάσταση αλλά να πάω σε 14άρες ζάντες. Υπάρχει 14άρα ζάντα τριμπούλονη; Μήπως όμως αν είναι να δώσω τόσα χρήματα, να μην το κάνω και να περιμένω για αγορά νέου αυτοκινήτου;
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Δεκ 2005, 19:04:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τα 1100cc του αυτοκινήτου σου τα 14άρια θα του πέσουν μεγάλα υπολόγησε ότι θα πας και 175-60-14 το λιγότερο (μακραίνει το βήμα) ή 175/55-14 (ακριβούτσικα)

τριμπούλωνες 14άρες υπάρχουν αλλά λίγες.

Εγώ στην θέση σου δεν θα τα άλλαζα.

Εκτός και αν άλλαζα με 14αρες από rallye 1300 (5,5"x14") και μαζί άλλαζα και τα μουαγιέ (υπάρχουν άπειρα μεταχειρισμένα...)

Βέβαια υπολοισε κόστος όλα αυτά κάνα 400άρι που δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ιδίως αν σκέφτεσαι αλλαγή αυτοκίνητου (είτε με used είτε με καινούργιο)

Επίσης έχε στα υπόχην σου ότι (παρόλη την έλλειξη δύναμης) την "σπιρτάδα" που έχει το 106 σου δεν την βρίσκεις έυκολα στα καινούργια αυτοκίνητα (ακόμα και τα μικρά)...

Βασικά αυτό είναι μια κεγάλη κουβέντα.... για πολλές ωρες προβληματισμού "τι αγοράζω τώρα κλπ κλπ"... για Κυριακάτικο καφεδάκι στην Λέσχη....

Αν ήταν 1400άρι εγώ δεν θα το άλλαζα με τίποτα.... Τώρα το 1100άκι η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο ψόφιο (για τα γούστα μου βέβαια...)

υ.γ.14αρες 3 μπουλωνες κυκλοφορουσαν και για το ΑΧ οπότε όλο και κάτι μπορείς να βρεις στα μεταχειρισμένα με "λίγο" ψάξιμο)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Dr_Michael 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Δεκ 2005, 19:08:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχω πλέον το κουράγιο, τη διάθεση και το χρόνο για πολύ ψάξιμο. Θέλω γρήγορες λύσεις. Οπότε από τα λεγόμενά σου ή πάω σε 13άρια ελαστικά πάλι, ή σε αλλαγή αυτοκινήτου...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Δεκ 2005, 19:22:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dr_Michael έγραψε:
Δεν έχω πλέον το κουράγιο, τη διάθεση και το χρόνο για πολύ ψάξιμο. Θέλω γρήγορες λύσεις. Οπότε από τα λεγόμενά σου ή πάω σε 13άρια ελαστικά πάλι, ή σε αλλαγή αυτοκινήτου...

( Laughing Laughing και κοιτα τώρα τι καλός διαφυμιστής που είμαι....)

Αυτοκίνητα στο e-shop του PSClub ακόμα δεν έχουμε... (αν και έχουμε μέλη με τρελές άκρες σε Used αλλά και New)

Έχουμε όμως 13άρια...
Που βέβαια δεν είναι στις διαστάσεις που θες αλλά αν πάρεις οποιονδήποτε από τους Συνεργάτες μας και του ζητήσεις κάτι αντίστοιχο (με αυτά που έχουμε στο e-shop) δεν θα σου πει όχι για καλήτερη τιμή (Βεβαια θα σου χρειαστεί η κάρτα μέλους.... Wink )

Τι όμορφα που τα λέω...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Dr_Michael 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Δεκ 2005, 19:25:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

(Βεβαια θα σου χρειαστεί η κάρτα μέλους.... Wink )

Σταμάτησα πλέον να τα «χώνω» στο αυτοκίνητο και να ασχολούμαι, οπότε... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Δεκ 2005, 19:37:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

u know.
Αλλά τα λάστιχα δεν είναι "χώσιμο" στο αυτοκίνητο...
Είναι στρίψιμο,φρενάρισμα, κλπ κλπ

Anyway ξεφευγουμε και δεν χρειάζεται Wink

Πάντως σίγουρα από το να ξοδέψεις λεφτά σε κάτι που θα αλλάξεις αργά ή γρήγορα καλήτερα να κάνεις την αλλαγή συντομότερα.

Εκτός και αν η αντικατάστση των ελαστικών (λόγω φθοράς) επίγει οπότε από το να κυκλοφορείς και να "κινδυνευεις" βάλε 4 λάστιχα.... (όχι από τα επώνημα, που θα είναι και σχετικά φθηνά) Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Δεκ 2005, 19:46:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

valbrem εχει τριμπουλονες...
εχεις καμια σχεση με τηνο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Dr_Michael 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Δεκ 2005, 20:28:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
u know.
Αλλά τα λάστιχα δεν είναι "χώσιμο" στο αυτοκίνητο...
Είναι στρίψιμο,φρενάρισμα, κλπ κλπ

Anyway ξεφευγουμε και δεν χρειάζεται Wink

Πάντως σίγουρα από το να ξοδέψεις λεφτά σε κάτι που θα αλλάξεις αργά ή γρήγορα καλήτερα να κάνεις την αλλαγή συντομότερα.

Εκτός και αν η αντικατάστση των ελαστικών (λόγω φθοράς) επίγει οπότε από το να κυκλοφορείς και να "κινδυνευεις" βάλε 4 λάστιχα.... (όχι από τα επώνημα, που θα είναι και σχετικά φθηνά) Wink

Ασφαλώς και τα λάστιχα είναι υψίστης προτεραιότητας. Δεν εννοούσα όμως αυτό. Εννοούσα ότι δεν υπάρχει λόγος να πάρω κάρτα, τη στιγμή που στο αυτοκίνητο βάζω μόνο τα απαραίτητα πλέον (βενζίνη, σέρβις, λάστιχα, μπαταρία κλπ). Με συμφέρει να βγάλω κάρτα για να αλλάζω λάστιχα μια φορά στα 3 χρόνια;
Επιστροφή στην κορυφή
Dr_Michael 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Δεκ 2005, 20:29:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
valbrem εχει τριμπουλονες...
εχεις καμια σχεση με τηνο?

Μπορείς να μου τις δείξεις αυτές; Υπάρχουν κάπου online?

Ναι έχω καταγωγή από Τήνο.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Δεκ 2005, 04:03:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dr_Michale έγραψε:
. Εννοούσα ότι δεν υπάρχει λόγος να πάρω κάρτα, τη στιγμή που στο αυτοκίνητο βάζω μόνο τα απαραίτητα πλέον (βενζίνη, σέρβις, λάστιχα, μπαταρία κλπ). Με συμφέρει να βγάλω κάρτα για να αλλάζω λάστιχα μια φορά στα 3 χρόνια;

Ναι σε συμφέρει.
κ. Προέδρε απάντησε γιατι Wink Wink

Αλλά νομίζω ότι μπορουμε να τα πούμε και απο κοντά στην Λέσχη.
"Κοντά" δε μένεις άλλωστε.... Wink Wink Very happy

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης