Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
mihaliskak Μόλις έγραψα

Ένταξη: 18 Απρ 2012 Δημοσιεύσεις: 1
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2012, 17:10:25 Θέμα δημοσίευσης: προβλημα με αεροσακου οδηγου |
|
|
καλησπερα χρονια πολλα εχω ενα 206 1.1 του 2000
χτυπησα το αμαξι απο κατω και ανοιξε ο αεροσακος(συνοδηγου δεν εχει) βρηκα ενα μεταχειρισμενο και τον τοποθετησα αλλα το λαμπακι δεν εσβησε
χρειαζεται αναγκαστικα αλλαγη και ο εγκεφαλος η μηπως θελει καποιο προγραμματισμο .
υπαρχει περιπτωση να φταει ο αισθητηρας ,αυτος που βρισκεται
επισης ο εγκεφαλος του αεροσ που βρισκεται
ευχαριστο πολυ παιδια |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
reselie-206 (Αστραπόγιαννος) Έχω ξεφύγει !!!

207 522 whp
Ένταξη: 14 Ιαν 2011 Δημοσιεύσεις: 1753 Τόπος: Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2012, 17:15:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλησπέρα θές και εγκεφαλάκι και δέ ξέρω μπας και εχουν σκάσει και οι προεντατήρες στη ζώνη
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Hellas4x4 (Antonis) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 306 1.6 (16V) Champion (2000)
Ένταξη: 22 Απρ 2017 Δημοσιεύσεις: 634
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Απρ 2017, 18:27:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν και παλαιό το θέμα, απαντάω διότι μπορεί να αποδειχθεί βοηθητικό για τους επόμενους...
Ανάλογα την κρούση ανοίγουν πρώτα οι προεταντήρες και μετά οι αερόσακοι... Στα αυτοκίνητα με πλαϊνού πχ ο εγκέφαλος δίνει εντολή να ανοίξει ο κατάλληλος και όχι όλοι ανεξαιρέτως (πχ να ανοίξουν μόνο οι δεξιοί).
Όπως σωστά αναφέρθηκε, αν δεν βρεις εγκέφαλο για τον αερόσακο να τον αντικαταστήσεις, πρέπει να τον προγραμματίσεις ξανά...
Στα 306 ο εγκέφαλος βρίσκεται μπροστά από τον επιλογέα ταχυτήτων κάτω από το ταμπλό (γι αυτό και σε πολλούς βραχυκυκλώνει όταν τρυπήσει το εσωτερικό ψυγείο για την θέρμανση της καμπίνας...) 
Live to Fly - Ride to Live
Hellas 4x4 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vasil80 (Βασιλης) Μέλος

Peugeot 3008 1.6 thp (2011)
Ένταξη: 01 Φεβ 2013 Δημοσιεύσεις: 104
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Απρ 2017, 19:09:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παλια που ειχα ενα clio ,το εγκεφαλακι το εστειλα Αγγλια μεσω ebay και το εστειλαν πισω (το ιδιο,το ειχα σημαδεψει) με σβησμενη βλαβη ενω στη renault ελεγαν δεν γινεται/αναγκαστικα αλλαγη/150 ευρω αν θυμαμαι καλα...κοστος κανα 40αρι μαζι με μεταφορικα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|