PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προσοχή...έργα στους δρόμους.
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούν 2005, 22:57:12    Θέμα δημοσίευσης: Προσοχή...έργα στους δρόμους. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έργα στον Κηφισό

Υπομονή και προσοχή πρέπει να δείξουν από σήμερα το βράδυ έως και την Πέμπτη 7 Ιουλίου όσοι κινούνται στις Τρεις Γέφυρες και στην γέφυρα του Κηφισού στο ύψος της Λένορμαν.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΧΩΔΕ εκεί θα εκτελούνται εργασίες επισκευής κατεστραμμένων αρμών διαστολής. Οι εργασίες θα γίνονται από τις 23:00 έως και 06:00, ώστε να μην υπάρξει μεγάλο πρόβλημα κυκλοφοριακής συμφόρησης.
Τα σημεία που θα επισκευασθούν είναι στη Λένορμαν ο 1ος και 3ος αρμός προς Λαμία και ο 1ος αρμός προς Πειραιά ενώ στις Τρεις Γέφυρες ο 1ος αρμός προς Πειραιά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

Ένταξη: 02 Σεπ 2003
Τόπος: always ΒΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιούν 2005, 11:42:01    Θέμα δημοσίευσης: Re: Προσοχή...έργα στους δρόμους. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
Έργα στον Κηφισό

Υπομονή και προσοχή πρέπει να δείξουν από σήμερα το βράδυ έως και την Πέμπτη 7 Ιουλίου όσοι κινούνται στις Τρεις Γέφυρες και στην γέφυρα του Κηφισού στο ύψος της Λένορμαν.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΧΩΔΕ εκεί θα εκτελούνται εργασίες επισκευής κατεστραμμένων αρμών διαστολής. Οι εργασίες θα γίνονται από τις 23:00 έως και 06:00, ώστε να μην υπάρξει μεγάλο πρόβλημα κυκλοφοριακής συμφόρησης.
Τα σημεία που θα επισκευασθούν είναι στη Λένορμαν ο 1ος και 3ος αρμός προς Λαμία και ο 1ος αρμός προς Πειραιά ενώ στις Τρεις Γέφυρες ο 1ος αρμός προς Πειραιά.

παλι καλα που θα γινει βραδυ......γιατι αλλιως θα πρεπει να εχεις γερα νευρα και υπομονη .....

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιούν 2005, 12:48:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδή σήμερα γυρνώντας από το στέκι θα πέσω πάνω σε έργα??? Mad Mad Mad Confused

®
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιούν 2005, 12:52:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
Δηλαδή σήμερα γυρνώντας από το στέκι θα πέσω πάνω σε έργα??? Mad Mad Mad Confused

Και εσυ και εγω... Confused Confused
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2005, 08:44:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά χθες το βράδυ που ανέβηκα τον Κηφισό δεν είδα έργα πουθενά...

®
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2005, 09:24:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:

Και εγω Σπυρο που περασα μετα τις 01.30 δεν ειχε τιποτα...
Μαλλον το μετανιωσαν... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2005, 09:28:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχε παιδιά εγώ τα συνάντησα στην κάθοδο προς Πειραιά μια γέφυρα πριν την Lion είχαν κλείσει την μια λωρίδα που όμως ήταν αρκετό 11 παρά να ψιλοκολλάει η κίνηση σε αυτό το σημείο....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2005, 09:56:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
crusader έγραψε:

Και εγω Σπυρο που περασα μετα τις 01.30 δεν ειχε τιποτα...
Μαλλον το μετανιωσαν... Laughing Laughing Laughing

Οχι βρε παιδιά, δεν μετάνιωσαν!

Μάλλον τα τελείωσαν κιόλας!!!!!!! Silly Silly Silly

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούλ 2005, 06:07:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Evil Evil Eγω που γυριζα το σαββατο το βραδυ βρηκα να κανουν εργα στο ρευμα προs Αθηνα στον Αγιο Στεφανο!Εχουμε πηξει στα εργα!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούλ 2005, 16:53:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sod έγραψε:
Evil Evil Eγω που γυριζα το σαββατο το βραδυ βρηκα να κανουν εργα στο ρευμα προs Αθηνα στον Αγιο Στεφανο!Εχουμε πηξει στα εργα!!

Καλα αυτα τα κανουν κανα μηνα τωρα και θα τα συνεχισουν.... Wink
Που να γυρναγες Κυριακη να δεις τι γινεται... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούλ 2005, 18:45:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πήγαινα παρασκευη προς πειραια κατα τις 12 κι έφαγα κανα τέταρτο στο περιστερι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούλ 2005, 19:57:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν 2 Κυριακες γυρναγα απο Χαλκιδα και εκανα 2.30 ωρες να φτασω σπιτι μου!
Η ουρα απο τα &^*^%&*%εργα ηταν μεχρι το Rockwave........................... Evil

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούλ 2005, 23:53:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

-Να σας πω κατι;
-Ναι.
-Δε με παραξενευει ο τιτλος του τοπικ και το περιεχομενο του! Θα με παραξενευε αν μιλουσαμε για "ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ"!!! Ελλαδα ζουμε οπου η λεξη εργο ειναι μεσα στην καθημερινοτητα μας και δε μου προξενει κανενα ενδιαφερον πια!!!
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 07:15:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δευτέρα βράδυ το συνεργείο διαγράμμισης είχε κλείσει 2 λωρίδες μετά τα ΚΤΕΛ προς Λαμία.. Πανικός...! Ευτυχώς ήμουν δίκυκλος.. Razz

Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 07:22:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manosm3 έγραψε:
-Να σας πω κατι;
-Ναι.
-Δε με παραξενευει ο τιτλος του τοπικ και το περιεχομενο του! Θα με παραξενευε αν μιλουσαμε για "ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ"!!! Ελλαδα ζουμε οπου η λεξη εργο ειναι μεσα στην καθημερινοτητα μας και δε μου προξενει κανενα ενδιαφερον πια!!!

To θεμα αυτο δεν εχει σκοπο να αναδειξει το προβλημα με τα εργα στους δρομους μας....ειναι κατι που το ξερουμε ολοι μας πολυ καλα...
Εδω προσπαθουμε ολοι μας να ανακαλυψουμε που γινονται εργα μεσω των μετακινησεων μας στους δρομους ωστε να ενημερωσουμε τα υπολοιπα παιδια που τυχον δεν το ξερουν για να αποφυγουν την ταλαιπωρια κατα την διαρκεια καποιων εργων που τυχον γινονται.... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Ιούλ 2005, 12:37:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων

--------------------------------------------------------------------------------

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί για τις επόμενες ημέρες, καθώς ξεκινούν έργα σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας. Συγκεκριμένα, έως τις 22 Αυγούστου, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, μεταξύ των οδών Πλαστήρα και Αθανασίου Διάκου.
Ακόμα έως τις 30 Αυγούστου κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα βρίσκονται σε ισχύ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο τμήμα των οδών Χρυσίππου και Αναγεννήσεως, λόγω εργασιών βελτίωσης του πολεοδομικού ιστού του δήμου Δάφνης.
Τέλος έως τις 19 Αυγούστου, θα γίνεται προσωρινή και τμηματική, ανά λωρίδα, διακοπή της κυκλοφορίας στην παράπλευρη οδό της Αθηνών - Λαμίας, από τον Αγιο Στέφανο.
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2005, 20:06:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εργασίες στην γέφυρα του Ρίο

Την ερχόμενη Τρίτη 20 Σεπτέμβρη ξεκινούν εργασίες στην γέφυρα του Ρίο – Αντίρριο, με σκοπό την αποκατάσταση της αντικεραυνικής προστασίας της γέφυρας. Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν περίπου 3 μήνες, ενώ η κυκλοφορία θα διακοπεί την Τρίτη για 15 λεπτά στις 07:30 το πρωί.
Δεν αποκλείεται να επαναληφθούν οι διακοπές μέσα στην ημέρα αλλά και τις επόμενες μέρες. Στις 27 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους σημειώθηκε πυρκαγιά στην γέφυρα ύστερα από σφοδρή καταιγίδα, γεγονός που ανέδειξε το πόσο ανοχύρωτη είναι η νεότευκτη γέφυρα.
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Σεπ 2005, 00:34:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΛΙ Question Exclamation Question Exclamation Question

Καλά τον Ιούλιο που πηγαίναμε στη Λευκάδα δεν έφτιαχναν ακριβώς το ίδιο πράγμα εκεί; Rolling eyes

®

Έχει επεξεργασθεί από τον/την crusader στις Σαβ 17 Σεπ 2005, 16:58:59, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Σεπ 2005, 16:56:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε,τωρα ξαναβρεξε... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Σεπ 2005, 16:15:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έργα στη Χαλυβουργική

Αντιπλημμυρικά έργα ξεκινούν από αύριο Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και για 40 μέρες στην Εθνική Οδό Αθηνών–Κορίνθου, στο ύψος της Χαλυβουργικής. Στο σημείο αυτό τα τελευταία χρόνια παρατηρούνται συχνά φαινόμενα πλημμυρών που κάνουν επιτακτική την ανάγκη για έργα.
Μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις η τροχαία αναγκάζεται ακόμα και να διακόψει την κυκλοφορία, αφού το σημείο γίνεται κυριολεκτικά αδιάβατο. Για το χρονικό διάστημα που θα πραγματοποιούνται οι εργασίες θα συμβούν οι εξής αλλαγές:
Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στο πέραν των επτά μέτρων τμήμα του οδοστρώματος και στα δύο ρεύματα. Θα μετατοπιστούν ο άξονας του δρόμου και των δύο ρευμάτων προς τα βόρεια, ενώ απαγορεύεται η στάση και στάθμευση στην περιοχή των έργων.
Τέλος, το ανώτατο όριο ταχύτητας στο ύψος που πραγματοποιούνται οι εργασίες διαμορφώνεται στα 40 χλμ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης