Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
shiba (giwrgos) Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 1069 Τόπος: γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούν 2005, 20:11:18 Θέμα δημοσίευσης: Παράθυρο |
|
|
δεν ξερω ρε παιδακια αν ειναι τησ ιδεασ μου αλλα νομιζω οτι το παραθυρο του συνοδηγου ανοιγοκλεινει πιο σιγα αποτι του οδηγου...μπορει να ισχυει αυτο?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούν 2005, 20:29:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι παιζει, μου το κανει κ'εμενα με πολυ μιρκη διαφορα μεταξη τους (τους τελευταιους μηνες το παρατηρησα αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν το εκανε παλιοτερα). Αλλα εμενα ειναι και 4 χρονων το 206.
Αν σε παρηγωρει καθολου σκεψου πως στο IBIZA (το προηγουμενο) ενως φιλου μου στα 4 χρονια ειχε αλλαξει το μηχανισμο των παραθηρων 3 φορες παρακλω. Στη αρχη του χαλασε του οδηγου, σε διαστημα 2 εβδομαδων του χαλασε του σηνοδηγου και ηστερα απο 1-2 χρονια του ξαναχαλασε του συνοδηγου.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την STELIOS στις Τετ 29 Ιούν 2005, 20:33:41, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

shiba cc
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούν 2005, 20:31:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ναι για πολλη μικρη διαφορα μιλαω...μηπωσ φταινε και οι μεμβρανεσ?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
manosm3 (manos) Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT
Ένταξη: 17 Ιούν 2005 Δημοσιεύσεις: 908 Τόπος: Βριλησσια
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούν 2005, 23:22:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shiba έγραψε: | ναι για πολλη μικρη διαφορα μιλαω...μηπωσ φταινε και οι μεμβρανεσ? |
Και σε μενα γινεται αλλα δεν εχω μεμβρανες! Αλλα ελαχιστη διαφορα που πρεπει να μελετησεις τα παραθυρα οταν κλεινουν! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούν 2005, 23:31:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σιγα το προβλημα βρε παιδια που το κανετε και θεμα!
Σε εμενα συμβαινει το αντιθετο απο την ωρα που πηρα το καρο!
Βεβαια καποια στιγμη απο τη χρηση,τα ηλεκτρικα παραθυρα,χρηζουν επισκευης,αλλα μιλαμε για μετα απο χρονια εκτως καποιων εξαιρεσεων! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gianic (Γιάννης) Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8
Ένταξη: 02 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 835 Τόπος: Αγ.Παρασκευη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιούν 2005, 09:52:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
geo και μενα μου το κανει μην ανησυχεις !
αυτο που μου τη σπαει μοναχα ειναι οτι ανεβαινουν αργα σε σχεση με το κλειστο . 
bye bye cc , welcome miata
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

shiba cc
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιούν 2005, 10:55:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
giannis_cc έγραψε: | geo και μενα μου το κανει μην ανησυχεις !
αυτο που μου τη σπαει μοναχα ειναι οτι ανεβαινουν αργα σε σχεση με το κλειστο .  | kala αυτο εννοειται...πολυ πιο αργα σε σχεση με τα κλειστα
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2005, 16:32:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εεεεμ, γκαμπριο δε μου θελατε τρελοπαιδα???  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
CC-Gio (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)
Ένταξη: 31 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 600 Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2005, 16:53:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Συμβαινει αυτο,γιατι φαγωνεται πιο πολυ του οδηγου η τσιμουχα και γιαυτο πηγαινει πιο γρηγορα! μικροτερη αντισταση της τσιμουχας!
Τωρα γιατι στο Λευτερη ανοιγει/κλεινει πιο γρηγορα το αριστερο.......ντεν ξερει! Αλλο πρεπει να ειναι το προβλημα! 
Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Makis77 (Μάκης) Μέλος

206 1.6 GTi (Αυγ 2003)
Ένταξη: 07 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 124 Τόπος: Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Αύγ 2005, 14:31:19 Θέμα δημοσίευσης: Καθυστέρηση στο κλείσιμο του παραθύρου του συνοδηγού |
|
|
Τον τελευταίο μήνα συμβαίνει στο παράθυρο του συνοδηγού το εξής:
Όταν πατάω το διακόπτη για να κλείσει (και μόνο) δεν ακούει με το πρώτο κλικ (όπως κάνει του οδηγού), αλλά έχει μια μικρή καθυστέρηση μέχρι να αρχίσει να σηκώνεται.
Το δοκίμασα με σβηστή τη μηχανή και μέχρι να αρχίσει να σηκώνεται, σα να άκουγα ένα μοτεράκι να γυρνάει μέσα στην πόρτα του συνοδηγού. Μάλιστα σε κάποια φάση με σβηστή μηχανή νόμισα ότι χάλασε εντελώς γιατί δεν ανέβαινε παρά μόνο όταν δοκίμασα να το κλείσω 2-3 φορές.
Θα πάω αύριο να το δουν μιας και τελειώνει αυτό το μήνα η εγγύηση.
Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει;
Παίζει να φταίει ο διακόπτης;
Δε θέλω να μου πουν ότι είναι εντάξει και μετά από λίγο καιρό να χαλάσει εντελώς.
Day Dreamer
Flying Low
Looking For The Big L |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vio (Alex) Μέλος

Seat Leon 2.0 TFSi
Ένταξη: 14 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 130
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Δεκ 2005, 13:32:36 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καθυστέρηση στο κλείσιμο του παραθύρου του συνοδηγού |
|
|
Makis77 έγραψε: | Τον τελευταίο μήνα συμβαίνει στο παράθυρο του συνοδηγού το εξής:
Όταν πατάω το διακόπτη για να κλείσει (και μόνο) δεν ακούει με το πρώτο κλικ (όπως κάνει του οδηγού), αλλά έχει μια μικρή καθυστέρηση μέχρι να αρχίσει να σηκώνεται.
Το δοκίμασα με σβηστή τη μηχανή και μέχρι να αρχίσει να σηκώνεται, σα να άκουγα ένα μοτεράκι να γυρνάει μέσα στην πόρτα του συνοδηγού. Μάλιστα σε κάποια φάση με σβηστή μηχανή νόμισα ότι χάλασε εντελώς γιατί δεν ανέβαινε παρά μόνο όταν δοκίμασα να το κλείσω 2-3 φορές.
Δε θέλω να μου πουν ότι είναι εντάξει και μετά από λίγο καιρό να χαλάσει εντελώς. |
Τελικά τι έφταιγε ?? Γιατί μου κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα ..??
It's not the spoon that bends.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

VF7 + VF3 = P.S.A.
Ένταξη: 22 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2584
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Δεκ 2005, 14:10:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Alex φταίει το διακοπτάκι, και εμένα το ίδιο έκανε και πρίν απο κανα μήνα το άλλαξα.Πήγαινε να το αλλάξεις και εσύ.
Άν είσαι στην εγγύηση θα είναι δωρεάν.
Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vio (Alex) Μέλος

Seat Leon 2.0 TFSi
Ένταξη: 14 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 130
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Δεκ 2005, 14:12:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Stevon έγραψε: | Alex φταίει το διακοπτάκι, και εμένα το ίδιο έκανε και πρίν απο κανα μήνα το άλλαξα.Πήγαινε να το αλλάξεις και εσύ.
Άν είσαι στην εγγύηση θα είναι δωρεάν. |
ΕΕΕΕυχαριστώ 
It's not the spoon that bends.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nido (Νίκος) Τρελλαμένο μέλος

206 2.0 RC (2005)
Ένταξη: 10 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 662
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Δεκ 2005, 23:11:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μια και μιλάμε(τε) για παράθυρα, να σας ρωτήσω κι εγώ μια απορία που είχα μπας και έχετε υπόψη σας καμιά καλή ιδέα:
Οταν έχει ρίξει βροχή και το αμάξι είναι κάτω από δέντρα ή η βροχή είναι ολίγον τι... "χωμάτινη" (από την καθαρή ατμόσφαιρα!) μαζεύεται επάνω στα παράθυρα ένα στρώμα βρώμας, ένα μέρος του οποίου (αν δεν έχεις το χρόνο να το καθαρίσεις κατευθείαν) καταλήγει μετά από μερικά άνοιξε-κλείσε μέσα στην πόρτα (όλο και κάτι περνάει από την τσιμούχα και δεν ξαναβγαίνει...) με αποτέλεσμα διάφορους θορύβους και μικροτριγμούς όταν ανεβαίνει ή κατεβαίνει το παράθυρο. Υπάρχει τρόπος να αφαιρέσουμε αποτελεσματικά τη βρώμα αυτή?.. To καλύτερο που έχω στο μυαλό μου είναι να κατεβάσουμε τέρμα τα παράθυρα και μ'ένα υγρό πανάκι να καθαρίσουμε όσο γίνεται τις τσιμούχες από την εσωτερική πλευρά.... Ένας φίλος μου έλεγε ότι κατεβαζει τα τζάμια και βάζει την ...ηλεκτρική σκούπα να τραβήξει ό,τι μπορεί!
(σοβαρό πρόβλημα, θα μου πείτε, μας έγραψες! )
Curse Of The Traveller |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 12 Δεκ 2005, 00:57:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nido έγραψε: | Μια και μιλάμε(τε) για παράθυρα, να σας ρωτήσω κι εγώ μια απορία που είχα μπας και έχετε υπόψη σας καμιά καλή ιδέα:
Οταν έχει ρίξει βροχή και το αμάξι είναι κάτω από δέντρα ή η βροχή είναι ολίγον τι... "χωμάτινη" (από την καθαρή ατμόσφαιρα!) μαζεύεται επάνω στα παράθυρα ένα στρώμα βρώμας, ένα μέρος του οποίου (αν δεν έχεις το χρόνο να το καθαρίσεις κατευθείαν) καταλήγει μετά από μερικά άνοιξε-κλείσε μέσα στην πόρτα (όλο και κάτι περνάει από την τσιμούχα και δεν ξαναβγαίνει...) με αποτέλεσμα διάφορους θορύβους και μικροτριγμούς όταν ανεβαίνει ή κατεβαίνει το παράθυρο. Υπάρχει τρόπος να αφαιρέσουμε αποτελεσματικά τη βρώμα αυτή?.. To καλύτερο που έχω στο μυαλό μου είναι να κατεβάσουμε τέρμα τα παράθυρα και μ'ένα υγρό πανάκι να καθαρίσουμε όσο γίνεται τις τσιμούχες από την εσωτερική πλευρά.... Ένας φίλος μου έλεγε ότι κατεβαζει τα τζάμια και βάζει την ...ηλεκτρική σκούπα να τραβήξει ό,τι μπορεί!
(σοβαρό πρόβλημα, θα μου πείτε, μας έγραψες! ) |
αν και δεν αξιζει τον κοπο μποορεις να κανεις το εξης:
ξεκουμπωνεις την ταπετσαρια της πορτας (ολο το πλαστικο) και μετα αρχιζεις να σκουπιζεις (βρεγμενα πανια/ηλ. σκουπες/κ.λ.π) ο,τι θες !!
θα εκπλαγεις απο τη βρωμα που θα βρεις.
τα τζαμια απο τα παραθυρα νομιζω δεν μπορεις να τα καθαρισεις γιατι κρυβονται μεσα στη λαμαρινα της πορτας.
αλλα σιγουρα εχεις περισσοτερη ανεση και χωρο για να καθαρισεις τις τσιμουχες κ.λ.π
Α! ξεχασα να σου πω οτι αφαιρεις και ενα ελαφρα κολημενο ασπρο σαν πολυ λεπτο αφρολεξ που εχει και μετα το ξανακολλας 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Makis77 (Μάκης) Μέλος

206 1.6 GTi (Αυγ 2003)
Ένταξη: 07 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 124 Τόπος: Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2005, 11:28:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Makis77 έγραψε: |
Τον τελευταίο μήνα συμβαίνει στο παράθυρο του συνοδηγού το εξής:
Δε θέλω να μου πουν ότι είναι εντάξει και μετά από λίγο καιρό να χαλάσει εντελώς.
|
Vio έγραψε: |
Τελικά τι έφταιγε ?? Γιατί μου κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα ..??
|
Το πήγα στην Peugeot και περιέργως εκείνη τη στιγμή δεν ήταν τόσο εμφανές το πρόβλημα. Βγάλανε όμως το κουτάκι με τους διακόπτες προκειμένου να βάλουν κάποιο καινούριο για να δουν διαφορά.
Τελικά δεν βρήκαν αντίστοιχο καινούριο και μου έιπαν ότι θα παραγγείλουν. Ξανασυνδέσανε τους διακόπτες κι έφυγα.
Από τότε όμως δεν ξαναείχα πρόβλημα κι έτσι το ξέχασα (αφού δε με πήρανε και τηλ).
Βέβαια το πρόβλημα φαινόταν πιο πολύ το καλοκαίρι που τα παράθυρα ανεβοκατεβαίνουν πιο συχνά και τέρμα λόγω ζέστης και καλού καιρού.
Ελπίζω να μην έκανα βλακεία που δεν τους ξαναενόχλησα...
Day Dreamer
Flying Low
Looking For The Big L |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|