PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Παράθυρο

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούν 2005, 20:11:18    Θέμα δημοσίευσης: Παράθυρο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξερω ρε παιδακια αν ειναι τησ ιδεασ μου αλλα νομιζω οτι το παραθυρο του συνοδηγου ανοιγοκλεινει πιο σιγα αποτι του οδηγου...μπορει να ισχυει αυτο?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούν 2005, 20:29:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι παιζει, μου το κανει κ'εμενα με πολυ μιρκη διαφορα μεταξη τους (τους τελευταιους μηνες το παρατηρησα αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν το εκανε παλιοτερα). Αλλα εμενα ειναι και 4 χρονων το 206.

Αν σε παρηγωρει καθολου σκεψου πως στο IBIZA (το προηγουμενο) ενως φιλου μου στα 4 χρονια ειχε αλλαξει το μηχανισμο των παραθηρων 3 φορες παρακλω. Στη αρχη του χαλασε του οδηγου, σε διαστημα 2 εβδομαδων του χαλασε του σηνοδηγου και ηστερα απο 1-2 χρονια του ξαναχαλασε του συνοδηγου.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την STELIOS στις Τετ 29 Ιούν 2005, 20:33:41, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούν 2005, 20:31:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι για πολλη μικρη διαφορα μιλαω...μηπωσ φταινε και οι μεμβρανεσ?

Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούν 2005, 23:22:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
ναι για πολλη μικρη διαφορα μιλαω...μηπωσ φταινε και οι μεμβρανεσ?

Και σε μενα γινεται αλλα δεν εχω μεμβρανες! Αλλα ελαχιστη διαφορα που πρεπει να μελετησεις τα παραθυρα οταν κλεινουν!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούν 2005, 23:31:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σιγα το προβλημα βρε παιδια που το κανετε και θεμα! Laughing
Σε εμενα συμβαινει το αντιθετο απο την ωρα που πηρα το καρο! Laughing
Βεβαια καποια στιγμη απο τη χρηση,τα ηλεκτρικα παραθυρα,χρηζουν επισκευης,αλλα μιλαμε για μετα απο χρονια εκτως καποιων εξαιρεσεων! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιούν 2005, 09:52:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo και μενα μου το κανει μην ανησυχεις !

αυτο που μου τη σπαει μοναχα ειναι οτι ανεβαινουν αργα σε σχεση με το κλειστο . Confused

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιούν 2005, 10:55:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:
geo και μενα μου το κανει μην ανησυχεις !

αυτο που μου τη σπαει μοναχα ειναι οτι ανεβαινουν αργα σε σχεση με το κλειστο . Confused
kala αυτο εννοειται...πολυ πιο αργα σε σχεση με τα κλειστα

Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2005, 16:32:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εεεεμ, γκαμπριο δε μου θελατε τρελοπαιδα??? Shocked Tease Tease Silly
Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2005, 16:53:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμβαινει αυτο,γιατι φαγωνεται πιο πολυ του οδηγου η τσιμουχα και γιαυτο πηγαινει πιο γρηγορα! μικροτερη αντισταση της τσιμουχας! Wink

Τωρα γιατι στο Λευτερη ανοιγει/κλεινει πιο γρηγορα το αριστερο.......ντεν ξερει! Rolling eyes Αλλο πρεπει να ειναι το προβλημα! Confused

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Makis77 (Μάκης)
Μέλος
Μέλος

206 1.6 GTi (Αυγ 2003)

Ένταξη: 07 Ιούλ 2003
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Αύγ 2005, 14:31:19    Θέμα δημοσίευσης: Καθυστέρηση στο κλείσιμο του παραθύρου του συνοδηγού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τον τελευταίο μήνα συμβαίνει στο παράθυρο του συνοδηγού το εξής:

Όταν πατάω το διακόπτη για να κλείσει (και μόνο) δεν ακούει με το πρώτο κλικ (όπως κάνει του οδηγού), αλλά έχει μια μικρή καθυστέρηση μέχρι να αρχίσει να σηκώνεται.
Το δοκίμασα με σβηστή τη μηχανή και μέχρι να αρχίσει να σηκώνεται, σα να άκουγα ένα μοτεράκι να γυρνάει μέσα στην πόρτα του συνοδηγού. Μάλιστα σε κάποια φάση με σβηστή μηχανή νόμισα ότι χάλασε εντελώς γιατί δεν ανέβαινε παρά μόνο όταν δοκίμασα να το κλείσω 2-3 φορές.

Θα πάω αύριο να το δουν μιας και τελειώνει αυτό το μήνα η εγγύηση.
Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει;
Παίζει να φταίει ο διακόπτης;
Δε θέλω να μου πουν ότι είναι εντάξει και μετά από λίγο καιρό να χαλάσει εντελώς.

Day Dreamer
Flying Low
Looking For The Big L
Επιστροφή στην κορυφή
vio (Alex)
Μέλος
Μέλος

Seat Leon 2.0 TFSi

Ένταξη: 14 Ιούλ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Δεκ 2005, 13:32:36    Θέμα δημοσίευσης: Re: Καθυστέρηση στο κλείσιμο του παραθύρου του συνοδηγού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Makis77 έγραψε:

Όταν πατάω το διακόπτη για να κλείσει (και μόνο) δεν ακούει με το πρώτο κλικ (όπως κάνει του οδηγού), αλλά έχει μια μικρή καθυστέρηση μέχρι να αρχίσει να σηκώνεται.
Το δοκίμασα με σβηστή τη μηχανή και μέχρι να αρχίσει να σηκώνεται, σα να άκουγα ένα μοτεράκι να γυρνάει μέσα στην πόρτα του συνοδηγού. Μάλιστα σε κάποια φάση με σβηστή μηχανή νόμισα ότι χάλασε εντελώς γιατί δεν ανέβαινε παρά μόνο όταν δοκίμασα να το κλείσω 2-3 φορές.

Δε θέλω να μου πουν ότι είναι εντάξει και μετά από λίγο καιρό να χαλάσει εντελώς.

Τελικά τι έφταιγε ?? Γιατί μου κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα ..??

It's not the spoon that bends....
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Δεκ 2005, 14:10:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex φταίει το διακοπτάκι, και εμένα το ίδιο έκανε και πρίν απο κανα μήνα το άλλαξα.Πήγαινε να το αλλάξεις και εσύ.

Άν είσαι στην εγγύηση θα είναι δωρεάν.

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
vio (Alex)
Μέλος
Μέλος

Seat Leon 2.0 TFSi

Ένταξη: 14 Ιούλ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Δεκ 2005, 14:12:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Alex φταίει το διακοπτάκι, και εμένα το ίδιο έκανε και πρίν απο κανα μήνα το άλλαξα.Πήγαινε να το αλλάξεις και εσύ.

Άν είσαι στην εγγύηση θα είναι δωρεάν.

ΕΕΕΕυχαριστώ Very happy Very happy

It's not the spoon that bends....
Επιστροφή στην κορυφή
nido (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 2.0 RC (2005)

Ένταξη: 10 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Δεκ 2005, 23:11:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια και μιλάμε(τε) για παράθυρα, να σας ρωτήσω κι εγώ μια απορία που είχα μπας και έχετε υπόψη σας καμιά καλή ιδέα:
Οταν έχει ρίξει βροχή και το αμάξι είναι κάτω από δέντρα ή η βροχή είναι ολίγον τι... "χωμάτινη" (από την καθαρή ατμόσφαιρα!) μαζεύεται επάνω στα παράθυρα ένα στρώμα βρώμας, ένα μέρος του οποίου (αν δεν έχεις το χρόνο να το καθαρίσεις κατευθείαν) καταλήγει μετά από μερικά άνοιξε-κλείσε μέσα στην πόρτα (όλο και κάτι περνάει από την τσιμούχα και δεν ξαναβγαίνει...) με αποτέλεσμα διάφορους θορύβους και μικροτριγμούς όταν ανεβαίνει ή κατεβαίνει το παράθυρο. Υπάρχει τρόπος να αφαιρέσουμε αποτελεσματικά τη βρώμα αυτή?.. To καλύτερο που έχω στο μυαλό μου είναι να κατεβάσουμε τέρμα τα παράθυρα και μ'ένα υγρό πανάκι να καθαρίσουμε όσο γίνεται τις τσιμούχες από την εσωτερική πλευρά.... Ένας φίλος μου έλεγε ότι κατεβαζει τα τζάμια και βάζει την ...ηλεκτρική σκούπα να τραβήξει ό,τι μπορεί!
Rolling eyes

(σοβαρό πρόβλημα, θα μου πείτε, μας έγραψες! Laughing )

Curse Of The Traveller
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Δεκ 2005, 00:57:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nido έγραψε:
Μια και μιλάμε(τε) για παράθυρα, να σας ρωτήσω κι εγώ μια απορία που είχα μπας και έχετε υπόψη σας καμιά καλή ιδέα:
Οταν έχει ρίξει βροχή και το αμάξι είναι κάτω από δέντρα ή η βροχή είναι ολίγον τι... "χωμάτινη" (από την καθαρή ατμόσφαιρα!) μαζεύεται επάνω στα παράθυρα ένα στρώμα βρώμας, ένα μέρος του οποίου (αν δεν έχεις το χρόνο να το καθαρίσεις κατευθείαν) καταλήγει μετά από μερικά άνοιξε-κλείσε μέσα στην πόρτα (όλο και κάτι περνάει από την τσιμούχα και δεν ξαναβγαίνει...) με αποτέλεσμα διάφορους θορύβους και μικροτριγμούς όταν ανεβαίνει ή κατεβαίνει το παράθυρο. Υπάρχει τρόπος να αφαιρέσουμε αποτελεσματικά τη βρώμα αυτή?.. To καλύτερο που έχω στο μυαλό μου είναι να κατεβάσουμε τέρμα τα παράθυρα και μ'ένα υγρό πανάκι να καθαρίσουμε όσο γίνεται τις τσιμούχες από την εσωτερική πλευρά.... Ένας φίλος μου έλεγε ότι κατεβαζει τα τζάμια και βάζει την ...ηλεκτρική σκούπα να τραβήξει ό,τι μπορεί!
Rolling eyes

(σοβαρό πρόβλημα, θα μου πείτε, μας έγραψες! Laughing )

αν και δεν αξιζει τον κοπο μποορεις να κανεις το εξης:
ξεκουμπωνεις την ταπετσαρια της πορτας (ολο το πλαστικο) και μετα αρχιζεις να σκουπιζεις (βρεγμενα πανια/ηλ. σκουπες/κ.λ.π) ο,τι θες !!
θα εκπλαγεις απο τη βρωμα που θα βρεις.
τα τζαμια απο τα παραθυρα νομιζω δεν μπορεις να τα καθαρισεις γιατι κρυβονται μεσα στη λαμαρινα της πορτας.
αλλα σιγουρα εχεις περισσοτερη ανεση και χωρο για να καθαρισεις τις τσιμουχες κ.λ.π
Α! ξεχασα να σου πω οτι αφαιρεις και ενα ελαφρα κολημενο ασπρο σαν πολυ λεπτο αφρολεξ που εχει και μετα το ξανακολλας Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Makis77 (Μάκης)
Μέλος
Μέλος

206 1.6 GTi (Αυγ 2003)

Ένταξη: 07 Ιούλ 2003
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2005, 11:28:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Makis77 έγραψε:

Vio έγραψε:

Τελικά τι έφταιγε ?? Γιατί μου κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα ..??

Το πήγα στην Peugeot και περιέργως εκείνη τη στιγμή δεν ήταν τόσο εμφανές το πρόβλημα. Βγάλανε όμως το κουτάκι με τους διακόπτες προκειμένου να βάλουν κάποιο καινούριο για να δουν διαφορά.

Τελικά δεν βρήκαν αντίστοιχο καινούριο και μου έιπαν ότι θα παραγγείλουν. Ξανασυνδέσανε τους διακόπτες κι έφυγα.

Από τότε όμως δεν ξαναείχα πρόβλημα κι έτσι το ξέχασα (αφού δε με πήρανε και τηλ).
Βέβαια το πρόβλημα φαινόταν πιο πολύ το καλοκαίρι που τα παράθυρα ανεβοκατεβαίνουν πιο συχνά και τέρμα λόγω ζέστης και καλού καιρού.
Ελπίζω να μην έκανα βλακεία που δεν τους ξαναενόχλησα...

Day Dreamer
Flying Low
Looking For The Big L
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης