PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Immobilizer fault???

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 15:43:40    Θέμα δημοσίευσης: Immobilizer fault??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γυριζω το κλειδι στη 2η σκαλα (εκει που αναβουν οι πολλες ενδειξεις και μετα απο λιγο σβηνουν) και βγαινει στην κεντρικη οθονη ενα "Ιmmobilizer fault"!!! Confused

Βγαζω το κλειδι, το ξαναβαζω τα ιδια!!! Evil

Το ξαναβγαζω και αυτη τη φορα το γυρναω χωρις να περιμενω να σβησουν οι ενδειξεις και το αυτοκινητο πηρε μπρος κανονικα!!! Δεν μου το ξαναεκανε μετα...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 15:48:15    Θέμα δημοσίευσης: Re: Immobilizer fault??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Γυριζω το κλειδι στη 2η σκαλα (εκει που αναβουν οι πολλες ενδειξεις και μετα απο λιγο σβηνουν) και βγαινει στην κεντρικη οθονη ενα "Ιmmobilizer fault"!!! Confused

Βγαζω το κλειδι, το ξαναβαζω τα ιδια!!! Evil

Το ξαναβγαζω και αυτη τη φορα το γυρναω χωρις να περιμενω να σβησουν οι ενδειξεις και το αυτοκινητο πηρε μπρος κανονικα!!! Δεν μου το ξαναεκανε μετα...

Το έχουμε ξαναπεί και παλιότερα. Σπάνιο αλλά υπαρκτό για κάποιο λόγο μπορεί να συμβεί. Αν δεν στο ξανακάνει δεν έχεις πρόβλημα.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 16:58:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πανω που πηγα να ανοιξω εγω new thread με προλαβες γιωργο!Μου το εκανε την Δευτερα κ δεν επερνε μπρος το αμαξι!Σαν να παρεμεινε ενεργοποιημενο το mmobilizer!Μαλλον απο βδομαδα θα επισκεφθω τον Τουριστα γιατι εχω αρκετα προβλημα που αφορουν την ειδικοτητα του!

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 18:29:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κραξτε ελευθερα αν κανω λαθος αλλα πολλες φορες παιζει ρολο και η τσεπρα που πιανει το κλειδι...Ενας καθαρισμος με μια μπατονετα πχ ισως βοηθουσε?Εγω το κανω τακτικα και δοξα τω θεω δεν ειχα κατι τετοιο.... Wink

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DAMON (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206CC 1.6(16V)(2003)r.g. και 106

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: χαλανδρι, αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Νοέ 2005, 03:08:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil παιδια το επαθα το καλοκαιρι στο πλοιο για ζακυνθο. παω να αναψω για να κατευω απο το πλοιο και engine immobiliser fault. δεν θα επερνε μπρος αν δεν εβγαζα τον πολο της μπαταριας για reset του εγκεφαλου. Evil Evil Evil μετα ολα κανονικα, αλλα απο το αγχος μου χαλασε τις διακοπες την πρωτη κιολας μερα. την επομενη το πηγα σε εξουσιοδοτημενο ( Exclamation ειχε Exclamation ) μιας και ημουν και στην εγκυηση το εβαλαν στο διγνωστικο το οποιο δεν εδειχνε να ειχε παρουσιασει ποτε βλαβη Exclamation πισω στην αθηνα το ξανατσεκαρα σε διαγνωστικο και ολα κομπλε. μου ειπαν οτι 2 πραγματα μπορει να συνεβησαν. 1 καποιο μαγνητικο πεδιο μπλοκαρε τον εγκεφαλο (λογικο γιατι ειχα παρκαρει στο πλοιο στην πλωρη (μυτη) κατω απο τις γεννητριες του εργατη της αγκυρας) και με το reset το προσπερασε 2 απο καποιο μικρο-καλοδιακι στο κουτι του εγκεφαλου δεν περασε ρευμα στιγμιαια και δεν εκανε επαφη για να δωσει σημα οκ, μιας και η βαση του εγκεφαλου βρεθηκε να μην ειναι στερεωμενη καλα(καποιο απο τα ποδαρακια ηταν ραγισμενο), και αντικατασταθηκε Rolling eyes Idea συμπερασμα προσεξτε με τα κινητα οχι πολυ κοντα σε ηλ/νικα για την 1η περιπτωση. για τη 2η δεν ξερω αυτα τα ηλ/νικα μου τη σπανε σε αφηνουν εκει που δεν το περιμενεις Evil Evil Evil και δεν μπορεις να κανεις και τιποτα Evil Evil ευτυχως που αυτο ειναι κατι επιπολεο Rolling eyes Confused με συγχωρειτε αν σας κουρασα Confused

αχ και να ηταν το CC πισωκουνα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης