Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 15:43:40 Θέμα δημοσίευσης: Immobilizer fault??? |
|
|
Γυριζω το κλειδι στη 2η σκαλα (εκει που αναβουν οι πολλες ενδειξεις και μετα απο λιγο σβηνουν) και βγαινει στην κεντρικη οθονη ενα "Ιmmobilizer fault"!!!
Βγαζω το κλειδι, το ξαναβαζω τα ιδια!!!
Το ξαναβγαζω και αυτη τη φορα το γυρναω χωρις να περιμενω να σβησουν οι ενδειξεις και το αυτοκινητο πηρε μπρος κανονικα!!! Δεν μου το ξαναεκανε μετα...
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 15:48:15 Θέμα δημοσίευσης: Re: Immobilizer fault??? |
|
|
netblaster έγραψε: | Γυριζω το κλειδι στη 2η σκαλα (εκει που αναβουν οι πολλες ενδειξεις και μετα απο λιγο σβηνουν) και βγαινει στην κεντρικη οθονη ενα "Ιmmobilizer fault"!!!
Βγαζω το κλειδι, το ξαναβαζω τα ιδια!!!
Το ξαναβγαζω και αυτη τη φορα το γυρναω χωρις να περιμενω να σβησουν οι ενδειξεις και το αυτοκινητο πηρε μπρος κανονικα!!! Δεν μου το ξαναεκανε μετα... |
Το έχουμε ξαναπεί και παλιότερα. Σπάνιο αλλά υπαρκτό για κάποιο λόγο μπορεί να συμβεί. Αν δεν στο ξανακάνει δεν έχεις πρόβλημα.
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TiMoRiS (Argiris) Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56
Ένταξη: 06 Ιαν 2004 Δημοσιεύσεις: 420 Τόπος: Πειραιας
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 16:58:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πανω που πηγα να ανοιξω εγω new thread με προλαβες γιωργο!Μου το εκανε την Δευτερα κ δεν επερνε μπρος το αμαξι!Σαν να παρεμεινε ενεργοποιημενο το mmobilizer!Μαλλον απο βδομαδα θα επισκεφθω τον Τουριστα γιατι εχω αρκετα προβλημα που αφορουν την ειδικοτητα του!
www.asfaleia365.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tirokomos (Να μας γραφεις...) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs
Ένταξη: 07 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 668 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 18:29:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κραξτε ελευθερα αν κανω λαθος αλλα πολλες φορες παιζει ρολο και η τσεπρα που πιανει το κλειδι...Ενας καθαρισμος με μια μπατονετα πχ ισως βοηθουσε?Εγω το κανω τακτικα και δοξα τω θεω δεν ειχα κατι τετοιο.... 
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DAMON (Γιώργος) Μόλις έγραψα

peugeot 206CC 1.6(16V)(2003)r.g. και 106
Ένταξη: 25 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 18 Τόπος: χαλανδρι, αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Νοέ 2005, 03:08:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παιδια το επαθα το καλοκαιρι στο πλοιο για ζακυνθο. παω να αναψω για να κατευω απο το πλοιο και engine immobiliser fault. δεν θα επερνε μπρος αν δεν εβγαζα τον πολο της μπαταριας για reset του εγκεφαλου. μετα ολα κανονικα, αλλα απο το αγχος μου χαλασε τις διακοπες την πρωτη κιολας μερα. την επομενη το πηγα σε εξουσιοδοτημενο ( ειχε ) μιας και ημουν και στην εγκυηση το εβαλαν στο διγνωστικο το οποιο δεν εδειχνε να ειχε παρουσιασει ποτε βλαβη πισω στην αθηνα το ξανατσεκαρα σε διαγνωστικο και ολα κομπλε. μου ειπαν οτι 2 πραγματα μπορει να συνεβησαν. 1 καποιο μαγνητικο πεδιο μπλοκαρε τον εγκεφαλο (λογικο γιατι ειχα παρκαρει στο πλοιο στην πλωρη (μυτη) κατω απο τις γεννητριες του εργατη της αγκυρας) και με το reset το προσπερασε 2 απο καποιο μικρο-καλοδιακι στο κουτι του εγκεφαλου δεν περασε ρευμα στιγμιαια και δεν εκανε επαφη για να δωσει σημα οκ, μιας και η βαση του εγκεφαλου βρεθηκε να μην ειναι στερεωμενη καλα(καποιο απο τα ποδαρακια ηταν ραγισμενο), και αντικατασταθηκε συμπερασμα προσεξτε με τα κινητα οχι πολυ κοντα σε ηλ/νικα για την 1η περιπτωση. για τη 2η δεν ξερω αυτα τα ηλ/νικα μου τη σπανε σε αφηνουν εκει που δεν το περιμενεις και δεν μπορεις να κανεις και τιποτα ευτυχως που αυτο ειναι κατι επιπολεο με συγχωρειτε αν σας κουρασα 
αχ και να ηταν το CC πισωκουνα!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|